Slim Jogger Ankle in grijs

De Slim Jogger Ankle van Nydj combineert ons kenmerkende flatteuze design met trendy, sportieve details. Deze jogger heeft een toelopende pijp en is gemaakt van 100% katoen. Voorzien van twee steekzakken voor, twee paspelzakken achter en een elastische tailleband met trekkoord. Deze broek maakt deel uit van Forever Comfort™, een collectie van luxe en zachte katoenenstijlen waarin je heerlijk kunt relaxen.

€ 109,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 

Higher Rise Relaxed Straight Ankle Mediumblauw Premium Denim

NYDJ's Relaxed Straight Ankle met extra hoge taille heeft een stijlvolle relaxte pasvorm die wordt geaccentueerd door de unieke vierkante voorzakken met flatterende naden. Een hogere taille gecombineerd met een iets los vallende pasvorm, maakt deze jeans met rechte pijpen de perfecte casual-chic optie voor je garderobe. Onze kenmerkende Lift Tuck® Technology met gepatenteerd criss-cross panel vormt en ondersteunt de vrouwelijke rondingen voor een prachtig silhouet. De broek is voorzien van een flatteuze hogere taille, klassieke five-pocket-styling en rits- en knoopsluiting.

€ 129,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 

Skinny in donkerblauw premium denim

De Skinny Ankle Jeans met een zijsplit en een gerafelde zoom geeft je een frisse look. Met deze jeans maak je meteen indruk vanwege hun tijdloze stijl en hippe details. Onze kenmerkende Lift Tuck® Technology met gepatenteerd criss-cross panel vormt en ondersteunt de rondingen voor een prachtig silhouet. De broek is voorzien van een flatteuze hogere taille, klassieke five-pocket-styling en rits- en knoopsluiting.

€ 129,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 

Marilyn Straight Mediumblauw Premium Denim

NYDJ’s Straight zorgt voor een elegant en slank silhouet. Deze klassieke pasvorm staat werkelijk prachtig met veel stijlen, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is. Onze kenmerkende Lift Tuck® Technology met gepatenteerd criss-cross panel vormt en ondersteunt de rondingen voor een prachtig silhouet. De broek is voorzien van een flatteuze hogere taille, klassieke five-pocket-styling en rits- en knoopsluiting.

€ 139,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 

Slim in blauw premium denim

Bereid je voor op een paar bewonderende blikken. Deze blauwe Slim heeft een prachtige pasvorm en gaat nooit uit de mode. Onze kenmerkende Lift Tuck® Technology met gepatenteerd criss-cross panel vormt en ondersteunt de vrouwelijke rondingen voor een prachtig silhouet. De broek is voorzien van een flatteuze hogere taille, klassieke five-pocket-styling en rits- en knoopsluiting.

€ 129,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 

Bootcut in sand coloured denim

Deze bootcut heeft een warme zandkleur en vormt een uitstekende basis voor iedere garderobe. Door de iets uitlopende pijp is deze jeans geschikt voor vrijwel ieder figuur. De broek is voorzien van een hogere taille, five-pocket-styling en een rits- en knoopsluiting. Elke broek van Nydj is voorzien van onze exclusieve Slimming Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijke rondingen flatteert.

€ 139,95

Read on...

Water Conscious Denim
Product
 
Designed by Ltheme