AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1

Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2-fold 100 Zwitsers katoen. Formeler dan een klassieke gabardine. Perfect voor zakelijke overhemden . Fijner en lichter weefsel.

€ 119,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2 fold 100 Zwits New
AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1
 

BREISCIA ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3

Cees (C.C.J.) Andriessen (Wageningen, 20 maart 1940) geldt in Nederland als een van de vooraanstaande vertegenwoordigers van de non-figuratieve kunst uit zijn generatie. Zijn oeuvre bestaat uit tekeningen en vooral uit linoleum- en houtsneden, waaronder tal van exlibrissen. De voorstellingen zijn abstract, de vormen helder, het kleurgebruik is spaarzaam, oppervlakkig gezien blijven de bladen leeg. Cees Andriessen woont en werkt in Apeldoorn.

€ 169,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Designe Cees (C.C.J.) Andriessen (Wageningen, 20 maart 1940) ge New
BREISCIA ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3
 

CAMPOBASSO Linnen blauwe streep heren overhemd NEON 1

Gestreept linnen zomershirt Linnen stoffen zijn ongelooflijk ademend en, net als seersucker, meestal gemaakt om te worden gedragen in warme klimaten. Linnen wordt gemaakt van vezels van de vlasplant en kan erg arbeidsintensief zijn om te produceren. Doorgaans is linnen losser geweven en transparanter dan de meeste katoenen overhemden, en heeft het een zeer unieke droge hand die anders is dan katoen. Linnen heeft ook de neiging om gemakkelijker te kreuken dan katoen en voelt daardoor over het algemeen veel meer ontspannen aan. Hoewel we dol zijn op het uiterlijk en het gevoel van linnen, geven sommige mensen de voorkeur aan overhemden van een mix van katoen/linnen, omdat je veel van de koelte van een linnen overhemd kunt bereiken terwijl het kreuken vermindert. Linnen is een textiel gemaakt van de vezels van de vlasplant. Linnen is arbeidsintensief om te vervaardigen, maar de vezel is zeer absorberend en overhemden gemaakt van linnen worden gewaardeerd om hun uitzonderlijke koelte en frisheid bij warm weer.

€ 134,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Weekend Gestreept linnen zomershirt Linnen stoffen zijn ongeloo New
CAMPOBASSO Linnen blauwe streep heren overhemd NEON 1
 

CHIETI ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3

Overhemden-Print van artist Cees Andriessen beeldend kunstenaar / Graficus Graficus: Houtsneden, linosneden, tekeningen https://nl.wikipedia.org/wiki/Cees_Andriessen

€ 179,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Designe Overhemden Print van artist Cees Andriessen beeldend ku New
CHIETI ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3
 

COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON

Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heeft een uitgebreid weefsel dat het een onderscheidende, significante textuur geeft. Het is meestal erg glanzend. Het Royal Oxford-shirt zou populairder moeten zijn dan het is. Hoewel Bond in de hele serie voornamelijk poplin-shirts heeft gedragen, draagt Pierce Brosnan koninklijke Oxford-shirts van Turnbull & Asser in Tomorrow Never Dies en The World Is Not Enough. Alle oxford-doeken zijn mandenweefsels, van de fijnere punt tot de zwaardere standaard oxford-stof, maar de koninklijke oxford is een meer gedetailleerd weefsel dan de andere en heeft een diagonaal effect samen met de mandweefsel-look. Hoewel royal oxford de chicste van de oxford-kleding is, kan er effectief zowel geklede als sportievere overhemden van worden gemaakt.

€ 49,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online TEST OV Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heef New
COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON
 

CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4

Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas Lichtgewicht, ademend en van nature koel. Het typische warmweershirt, alleen voor jou gemaakt

€ 129,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Weekend Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas L New
CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4
 

CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4

Heren overhemd in Millefleurs-Print Florale mille fleurs motieven als stofprints.Millefleur, millefleursof mille-fleur (Franse mille-fleurs, letterlijk 'duizend bloemen') verwijst naar een achtergrondstijl van veel verschillende kleine bloemen en planten, meestal weergegeven op een groene ondergrond, alsof ze in het gras groeien. Het is hoofdzakelijk beperkt tot Europees tapijtwerk tijdens de late middeleeuwen en vroege renaissance, van ongeveer 1400 tot 1550, maar vooral rond 1480-1520. De stijl kreeg een opmerkelijke opleving van Morris & Co in het Engeland van de 19e eeuw, en werd gebruikt op originele wandtapijten, evenals illustraties uit zijn Kelmscott Press-publicaties. Demillefleurstijl wijkt af van vele anderebloemendecoraties, zoals de arabesk, omdat er veel verschillende soorten individuele planten worden getoond en er geen regelmatig patroon is.

€ 99,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Heren overhemd in Millefleurs Print Florale mille fleur New
CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4
 

ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1

Fijn gestreept seersucker-overhemd met NEHRU boord Seersucker- of spoorwegstreep is een dunne, gerimpelde, volledig katoenen stof, gewoonlijk gestreept of geruit, die wordt gebruikt om kleding te maken voor lente- en zomerkleding. Het woord kwam in het Engels uit het Hindi en is afkomstig van de Perzische woorden shakar, letterlijk "melk en suiker", van de gelijkenis van de gladde en ruwe strepen tot de gladde textuur van melk en de hobbelige textuur van suiker. Seersucker is zo geweven dat sommige draden samenkomen, waardoor de stof op sommige plaatsen een gerimpeld uiterlijk krijgt.

€ 104,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Fijn gestreept seersucker overhemd met NEHRU boord Seer New
ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1
 

AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4

Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Napolitaanse boord Dit overhemd is gemaakt van fijn Italiaans popeline katoen, geweven door de beroemde Thomas Mason Mill, en de strakke, elegante look is gebaseerd op modern design en traditioneel maatwerk. Dit luxe overhemd is voorzien van parelmoeren knopen, ronde manchetten en rimpelvrije enkeldraads zijnaden.

€ 114,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Zakelij Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Na New
AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4
 

BASCHI lila supima transat streep satijn finish heren overhemd CALVO 6

Lila gestreept visgraatmotief met ronde boord, klassieke pasvorm, strijkvrij Supima®-katoenen overhemd Onze klassieke visgraatmotief is gemaakt van zacht 100% in Amerika gekweekt puur Supima®-katoen en is ontworpen voor maximaal comfort. Ons speciale productieproces garandeert het hoogste niveau van kreukvrije prestaties, plooivrije naden en vrijwel geen krimp of kleurvervaging. Vergis jeniet, wanneer Bivolino zegt "kwaliteit zonder compromis", kunt jeer zeker van zijn dat jehet allerbeste op het gebied van luxe en prestaties koopt.

€ 119,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Lila gestreept visgraatmotief met ronde boord, klassiek New
BASCHI lila supima transat streep satijn finish heren overhemd CALVO 6
 

BARI cot mix streep business blauw heren WINCHESTER overhemd BOREO 2

Klassiek fit blauw gestreept popeline WINCHESTER overhemd met semi-spread open boord Elegante open Italiaanse Hai-wijdverspreide kraag voor een traditionele zakelijke look, knap en stijlvol! Dit overhemd is gemaakt van fijn Italiaans popeline katoen, geweven door de beroemde Canclini Mill. De elegante look van dit overhemd is gebaseerd op modern design en traditioneel maatwerk. Dit geweldige overhemd heeft parelmoeren knopen, ronde manchetten en plooivrije dubbel-naalds zijnaden.

€ 96,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Kat Pes Klassiek fit blauw gestreept popeline WINCHESTER overhe New
BARI cot mix streep business blauw heren WINCHESTER overhemd BOREO 2
 

BARLETTA Popeline uni blauw heren overhemd MARCO 3

Effen poplin overhemd met verstelbare manchetten in hemelsblauw met Italiaanse boord Eenvoud op zijn best. Dit poplin overhemd is gemaakt van compromisloze kwaliteitskatoen voor een duurzame, hoogwaardige stof met een uiterst zachte touch. Zowel formeel als veelzijdig, het toont het beste van Bivolino-ambacht en erfgoed.

€ 94,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Busines Effen poplin overhemd met verstelbare manchetten in hem New
BARLETTA Popeline uni blauw heren overhemd MARCO 3
 

BIELLA Oxford blauw dubbel getwijnd heren overhemd ROYAL PANAMA 1

Oxford-overhemd: zachter van constructie dan een stijf overhemd, en een tikkeltje formeler dan je weekendflanel, het Oxford-overhemd is een solide, veilige optie wanneer je de verraderlijke kloof tussen smart en casual probeert te overbruggen. Het Oxford-overhemd is terug te voeren tot het 19e-eeuwse Schotland, waar lokale fabrieken experimenteerden met verschillende weefsels en originele stoffen produceerden. Vier van deze nieuwe soorten stof zijn vernoemd naar de meest prestigieuze universiteiten van die tijd: Yale, Harvard, Cambridge en Oxford. Of je nu klaar bent voor een werkvergadering of een casual outfit voor het weekend samenstelt, aankleden wordt oneindig veel gemakkelijker met een selectie Oxford-overhemden bij de hand.

€ 131,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Oxford overhemd zachter van constructie dan een stijf o New
BIELLA Oxford blauw dubbel getwijnd heren overhemd ROYAL PANAMA 1
 

BOLOGNA Thomas Mason 2fold blauw zware winter oxford heren overhemd AMERICANOXFORD 7

Oxford-overhemd: onze Amerikaanse Oxford-overhemdstof is een authentiek - dik en vlezig - oxford, ontworpen om na verloop van tijd sterk te staan en mooi in te breken. Het heeft een stevige hand en is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Dit is een van die op maat gemaakte overhemden die je keer op keer zult dragen (chic of casual) en het zal alleen maar beter worden met de leeftijd en het karakter.

€ 169,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Luxe Oxford overhemd onze Amerikaanse Oxford overhemdstof is New
BOLOGNA Thomas Mason 2fold blauw zware winter oxford heren overhemd AMERICANOXFORD 7
 

BOLZANO fil à fil cot pes lila uni damesblouse RASSET 6

Het lila fil-à-fil dames overhemd met MAO boord , altijd chique, is zeer comfortabel om te dragen in de zomer.Een bloemen print contrast inspireert naar het voorjaar lentegevoel. Het shirt is zacht, licht en luchtig, dus ideaal voor de zomer. Tot slot, als u uw leven gemakkelijker wilt maken, weet dan dat de modellen met een mix van katoen en polyester gemakkelijk te strijken zijn en dat de zomerse overhemden weingi hoeven te worden gestreken.

€ 76,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Kat Pes Het lila fil à fil dames overhemd met MAO boord , altij New
BOLZANO fil à fil cot pes lila uni damesblouse RASSET 6
 

BRINDISI ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 4

Andriessen werd geboren als zoon van een typograaf. In Nijmegen volgde hij de grafische school om vervolgens als drukker aan het werk te gaan. Na een aantal jaren in drukkerijen te hebben gewerkt, werd hij reclame-ontwerper en -tekenaar. Daarnaast begon hij een avondstudie aan de Academie voor beeldende kunsten in Arnhem. In 1969 vestigde hij zich als vrij kunstenaar. Zijn grafisch werk omvat linosneden, die vanaf 1969 ontstaan, en houtsneden, waarmee hij zich sinds 1985 bezighoudt. Cees Andriessen ziet een grote verwantschap tussen kunstenaar en schrijver, wat geresulteerd heeft in een aantal bibliofiele uitgaven en samenwerkingsprojecten met Nederlandse auteurs, waaronder Cees Nooteboom, Anna Enquist en Willem van Toorn. Geregeld maakt Andriessen een prent naar aanleiding van een door hem uitgekozen gedicht, dat in een speciale uitgave door de door hem in 1994 opgerichte Stichting De Witte Mier wordt uitgebracht.

€ 169,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Designe Andriessen werd geboren als zoon van een typograaf. In New
BRINDISI ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 4
 

CAGLIARI blauwe Popeline ruit heren overhemd ORIS 3 THOMAS MASON

Thomas Mason fijnsteBivolino-overhemd Met zijn Britse inspiratie die pronkt met een excentrieke en verfijnde toets, heeft Thomas Mason altijd een stilistische revolutie en tijdloze elegantie vertegenwoordigd. Lancashire, 1796: de kern van de Engelse industriële revolutie. Dit is de historische achtergrond van een merk dat sindsdien doorging met het weven van nieuwe verhalen over elegantie en stijl en het referentiepunt werd in de wereld van herenkleding. De Thomas Mason-collectie pronkt met het gebruik van dubbel getwijnde stoffen gemaakt met de beste extra lange stapelgarens ter wereld, die in staat zijn om de stilistische tendenzen van elk tijdperk te herinterpreteren en revolutionair te veranderen, zonder die excentrieke touch en de Britse smaak te verliezen die nooit lijkt te verdwijnen. Thomas Mason pronkt met een tijdloze elegantie, waarbij de nauwgezette aandacht voor kwaliteit en details wordt geflankeerd door continu onderzoek en experimenten. Creativiteit en innovatie hebben in feite het leven geschonken aan een immens historisch archief van onschatbare waarde, waarin felle kleuren verfijnde en soms excentrieke ontwerpen en patronen begeleiden. De strikt Britse bedrukking van deze historische stoffen wordt nu opnieuw geïnterpreteerd op trendy en innovatieve bases, waardoor nieuwe regels van elegantie en stijl voor de hedendaagse heren ontstaan.

€ 169,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Luxe Thomas Mason fijnsteBivolino overhemd Met zijn Britse i New
CAGLIARI blauwe Popeline ruit heren overhemd ORIS 3 THOMAS MASON
 

CARBONIA ARTY PRINT heren overhemd GORDON HOPKINS 1

Gordon Hopkins is een gevestigde kunstenaar uit de Verenigde Staten wiens schilderijen zijn tentoongesteld in solo- en groepsshows internationaal. Hopkins groeide op met ouders die beide kunstenaars waren en ontdekte zijn eigen artistieke praktijk nadat hij als landschapsarchitect had gewerkt. Hopkins werkt voornamelijk in acryl op linnen en brengt een gevoel van vreugde en optimisme in zijn felgekleurde stillevens en botanische schilderijen.

€ 169,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Designe Gordon Hopkins is een gevestigde kunstenaar uit de Vere New
CARBONIA ARTY PRINT heren overhemd GORDON HOPKINS 1
 

CALTANISSETTA Witte oxford heren overhemd DAMO 1

Oxford stof voor heren overhemden Oxford stof is grover geweven en er wordt gebruik gemaakt van zwaardere stoffen.Hierdoor is de stofstevig en duurzaam. Oxford is over het algemeen een zwaardere stof dan bijvoorbeeld Popline. Het is een zachte en duurzame stof die geweven is in een mandweefsel met twee evenwijdige kettinggarens en een zacht gesponnen vulgaren. Erg leuk voor eenbusiness overhemdof een sportief overhemd met een button down boord.Katoen oxfordis populairder vr casual shirts, zeker vr de button down overhemden . Het is een iets zwaardere weving dan popeline.

€ 94,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Busines Oxford stof voor heren overhemden Oxford stof is grover New
CALTANISSETTA Witte oxford heren overhemd DAMO 1
 

CASTEL GIORGIO paarse Popeline Strepen heren overhemd ORIS 2 THOMAS MASON

Sinds 1872 produceert het Italiaanse bedrijf Albini topkwaliteit stoffen met een uniek design, onder het merk Thomas Mason Bijvoorbeeld de Piumino 100/120 serie van Albini is gemaakt uit het fijnste Egyptisch katoen van het type Giza87 dat zich onderscheidt door zijn lange vezels, duurzaamheid en finesse. Voor de beste stoffen worden Giza 45 en Giza 87 gebruikt, dit is het beste katoen uit Egypte .Door de jarenlange expertise op het gebied van katoen in combinatie met state-of-the-art is Albini als geen ander in staat om deze kostbare vezels te weven tot de mooiste lichtgewicht stoffen. De stoffen geven de drager het gevoel 'omwikkeld te zijn door luxe'. De Giza is het beste Egyptische katoen dat wordt gebruikt als ruw materiaal. Dit katoen komt van plantages die vlak bij de Nijl liggen in Kafr El Sheikh, Egypte. Met dit katoen produceert Albini Groep haar parade paard “ Thomas Mason”. Naarmate je de hemden vaker wast wordt de stof steeds zachter, maar behoudt de sterkte en kleur.

€ 154,00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Luxe Sinds 1872 produceert het Italiaanse bedrijf Albini top New
CASTEL GIORGIO paarse Popeline Strepen heren overhemd ORIS 2 THOMAS MASON