Krabbetje Kor wil rechtdoor

Niet iedereen is even aardig voor Krabbetje Kor. Hij voelt zich heel verdrietig. Maar toch kan Krabbetje Kor meer dan iedereen had gedacht! Als tiener is Kim op school gepest en Erika zag (de gevolgen van) pesten op haar basisschool. Daarom hopen ze met dit boek kinderen zich ervan bewust te maken dat pesten niet cool is. Een herkenbaar verhaal over emoties.

€ 18,95

Read on...

Product
 

Poesje mauw

Ideaal voor in de peuter- en kleuterklas. Korte dierenliedjes op een bekend wijsje. Ook uitnodigend voor wie minder voorleestalent heeft. Vanaf 4 jaar. Poesje Mauw, kom eens gauw, ik heb lekkere melk voor jou... Maar wat gebeurt er als Poesje Mauw zijn melk heeft opgedronken? Je ontdekt het in dit fijne prentenboek. Beertje Brom gooit alle blokken om, Leeuwtje Brul wil graag een pijpenkrul, Hammerhaai maakt veel lawaai, Kraaitje Kras kleurt met krijt in de klas,... Zing lekker mee met een stapel brandnieuwe vervolgen op het beroemde kinderliedje.

€ 14,95

Read on...

Product
 

Bang voor de tandarts

Het boek 'Bang voor de tandarts' van Moniek Vermeulen koop je bij bookspot.nl, nu voor €12.95!

€ 12,95

Read on...

Product
 

Kerstmis met Bo

Het vierde kartonboekje van een reeks waarin elk object bestaat uit primaire vormen als vierkant, driehoek en cirkel. In dezelfde reeks verschenen ook 'Bo is jarig', 'Bo maakt alles zelf' en 'Bo speelt overal'. Voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is bijna Kerstmis. Bo versiert de kerstboom en richt de kerststal in. Hij heeft geluk: als alles klaar is, begint het te sneeuwen. Het wordt een stemmige witte kerst.

€ 6,95

Read on...

Product
 

Hugo dichter en politieman

Het boek 'Hugo dichter en politieman' van C. Norac koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.50!

€ 14,50

Read on...

Product
 

P. en ik

Deze bundel bevat korte, poëtische tekstjes met een filosofische ondertoon. De ik-figuur ontmoet voortdurend P. P. staat symbool voor een Persoon. Door deze ontmoetingen wordt iets meer verteld over het Denken of Zijn van verschillende mensen. De toon is humoristisch, de stijl heel direct. Op humoristische wijze brengt Sabien Clement deze ontmoetingen in beeld. Soms vullen de tekeningen de tekst aan, soms leiden ze een eigen leven.

€ 10,50

Read on...

Product
 

Gij zijt mensen Ik ben uw God

Gij zijt mensen - ik ben uw god Leerrede over Ezechiël 34, vers 31. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1862. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge.

€ 9,95

Read on...

Product
 

Over het Derde Hoofdstuk van de Profeet Zacharias

Over het derde hoofdstuk van de Profeet zacharias. In zeven leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in november en december van 1847. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1849. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge.

€ 19,95

Read on...

Product
 

Over het eerste Hoofdstuk van de Brief aan de Hebreën

Over het eerste hoofdstuk van de brief aan de Hebreën. In zes leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in het najaar van 1849. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1851. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge.

€ 12,45

Read on...

Product
 

Over de Profeet Jona

Over de profeet jona In zeven leerredenen. Deze leerredenen werden gehouden in de zomer van 1848. De tweede uitgave van dit boek verscheen in 1870. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer beschikbaar zijn.

€ 14,45

Read on...

Product
 

De Noodzakelijke Betekenis van het Oude Testament

De noodzakelijke betekenis van het oude testament voor ons christenen gehandhaafd met de Schriften der Evangelisten en Apostelen. In dit boek maakt H.F. Kohlbrügge duidelijk dat het Evangelie en het Nieuwe Testament gebaseerd zijn op het Oude Testament. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1855. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer be- schikbaar zijn.

€ 17,50

Read on...

Product
 

Leerredenen over Psalmen

Zes leerredenen uitgesproken in het begin der oorlogstijd van 1870. Iedere leerreden is gebaseerd op meerdere verzen uit de Psalmen. De eerste uitgave van dit boek verscheen in 1871. Deze herdruk staat in de reeks van verzamelde werken van H.F. Kohlbrügge die middels scan & print weer be- schikbaar zijn.

€ 12,45

Read on...

Product
 

Het Werk van de Heilige Geest 3

Het boek 'Het Werk van de Heilige Geest 3' van Abraham Kuijper koop je bij bookspot.nl, nu voor €22.50!

€ 22,50

Read on...

Product
 

Het Werk van de Heilige Geest 2

Over het werk van de Heilige Geest is historisch gezien weinig geschreven. Er is wel veel geschreven over Jezus en over God als Vader. Pas in de loop van de 19de eeuw begonnen de eerste boeken over de Heilige Geest te verschijnen. Veelal in de angelsaksische wereld. De meeste van deze boeken hebben een devotioneel karakter, maar een theologische studie naar de persoon en het werk van de Heilige Geest was nog niet beschikbaar in het Nederlandse taalgebied. Abraham Kuijper was een pionier. Hij is één van de eerste theologen die een boek, eigenlijk drie boeken, schrijft over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Kuyper verdeelt zijn werk in drie delen. Deel één behandelt het werk van de Heilige Geest in de Kerk; Deel twee en drie behandelen het werk van de Heilige Geest in het individu. De drie boeken bleven in het Nederlandse taalgebied betrekkelijk onbekend. De engelse vertaling daarentegen beleefde vele herdrukken. Dit is het tweede deel van Abraham Kuijper's werk over de Heilige Geest.

€ 22,50

Read on...

Product
 

Het Werk van de Heilige Geest 1

Over het werk van de Heilige Geest is historisch gezien weinig geschreven. Er is wel veel geschreven over Jezus en over God als Vader. Pas in de loop van de 19de eeuw begonnen de eerste boeken over de Heilige Geest te verschijnen. Veelal in de angelsaksische wereld. De meeste van deze boeken hebben een devotioneel karakter, maar een theologische studie naar de persoon en het werk van de Heilige Geest was nog niet beschikbaar in het Nederlandse taalgebied. Abraham Kuijper was een pionier. Hij is één van de eerste theologen die een boek, eigenlijk drie boeken, schrijft over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Kuyper verdeelt zijn werk in drie delen. Deel één behandelt het werk van de Heilige Geest in de Kerk; Deel twee en drie behandelen het werk van de Heilige Geest in het individu. De drie boeken bleven in het Nederlandse taalgebied betrekkelijk onbekend. De engelse vertaling daarentegen beleefde vele herdrukken. Dit is het eerste deel van Abraham Kuijper's werk over de Heilige Geest.

€ 22,50

Read on...

Product
 

Uitlegging op de Zendbrieven van Petrus

Uitlegging op de Zendbrieven van Petrus door Johannes Calvijn

€ 19,95

Read on...

Product
 

Uitlegging op de Zendbrieven van Paulus aan Timotheüs

Uitlegging op de Zendbrieven van Paulus aan Timotheus door Johannes Calvijn

€ 19,95

Read on...

Product
 

Uitlegging op de Zendbrief van Paulus aan de Romeinen

Uitlegging op de Zendbrief van Paulus aan de Romeinen door Johannes Calvijn

€ 24,95

Read on...

Product
 

Het Evangelie van Johannes verklaard

Het Evangelie van Johannes verklaard door Johannes Calvijn

€ 35,00

Read on...

Product
 

De Evangeliën van Mattheus, Markus en Lukas 3

Harmonie der Evangeliën De Evangeliën van Mattheus, Markus en Lukas in onderlinge overeenstemming gebracht en verklaard door Johannes Calvijn. 3/3

€ 29,95

Read on...

Product
 
Designed by Ltheme