Maudje en Bubbels vliegen naar de maan

Maudje en haar hondje Bubbels, die op een mooi tropisch eiland wonen, zijn erg nieuwsgierig naar wat er op de maan te zien is. Op een dag besluiten ze om er heen te gaan. Maar hoe? Gelukkig kan Tierelantijn, de oude wijze tovenaar, hulp bieden. Maar ondanks deze hulp staan ze nog steeds voor grote problemen. Hoe gaan ze deze oplossen? En als ze dan eindelijk op de maan landen, begint hun avontuur pas echt. Nou, veel leesplezier. En als je vragen hebt, kun je die aan je papa of mama stellen. Of aan mij. Zo zie je maar hoe gul het leven is. De prachtige illustraties zijn van Bert Hoekstra. Pure kunst. Doei.

€ 21,51

Meer info

Boeken Kinderboeken Alle kinderboeken Kinderboeken Maudje en haar hondje Bubbels, die op een mooi tropisch
Maudje en Bubbels vliegen naar de maan
 

Het lieve monstertje dat een naam zoekt

Dit leuke kleuterboek gaat over een lief monstertje op zoek naar een naam. Onderweg leert hij veel nieuwe vriendjes kennen. Zou het hem lukken een naam te vinden? Ben jij ook zo nieuwsgierig of het hem lukt? Begin dan maar snel te lezen! Ook zijn er kleurplaten in het boek zodat jullie je eigen monstertje (Boeshboelie) kunnen ontwerpen en leuke creaties erbij kunnen kleuren/plakken, wat je maar wilt! Heel veel plezier!

€ 17,22

Meer info

Boeken Kinderboeken Alle kinderboeken Kinderboeken Dit leuke kleuterboek gaat over een lief monstertje op
Het lieve monstertje dat een naam zoekt
 

Klanten die twijfelen kopen niet

Wie herkent dit gevoel niet? Je bent op zoek naar een cadeautje. Of een nieuwe telefoon. Of een boormachine. Vol goede moed surf je naar je favoriete website. Je typt een zoekterm in of klikt wat rond en - tada! - wordt vervolgens overspoeld door lijsten van soms tientallen, maar vaker honderden, zoniet duizenden, producten. E-commerce - zoals we het nu kennen - werkt niet. In de afgelopen 25 jaar hebben we alleen de producten uit de winkel online gebracht, niet het personeel dat ons helpt. Hierdoor dwalen klanten doelloos rond door de digitale pakhuizen op zoek naar hun naald in de hooiberg. 'Klanten die twijfelen kopen niet' toont aan dat 'advies' het ontbrekende puzzelstukje in het e-commerce landschap is. De theorie én de praktijk komen aan bod. Zes vooraanstaande Nederlandse merken delen hun lessen, en een praktisch stappenplan maakt het makkelijk om direct te starten met guided selling. Want één ding maken de auteurs bovenal duidelijk: er is werk aan de winkel.

€ 20,95

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Wie herkent dit gevoel niet Je bent op zoek naar een ca
Klanten die twijfelen kopen niet
 

Grid

Elke dag wordt de president van de Verenigde Staten met de dood bedreigd. De Secret Service verzekert hem dat hij geen gevaar loopt, maar hij gelooft hen niet langer. Want keer op keer droomt hij over zijn eigen dood, een nachtmerrie die zo realistisch is dat het lijkt alsof hij gewaarschuwd wordt. Josh Cain, lijfarts van president Robert S. Thompson, wordt verzocht om naar een kerk nabij het Witte Huis te komen, waar een ex-marinier dreigt zelfmoord te plegen. De man vertelt hem over een plot om de president te vermoorden en onthult geheimen die hij niet kán weten, voordat een politiekogel een eind maakt aan zijn leven. Het is het begin van een reeks gebeurtenissen die Cain met andere ogen naar de wereld om hem heen doen kijken. Naar wat werkelijk is en wat niet…

€ 22,99

Meer info

Boeken Thrillers Alle thrillers Thrillers Elke dag wordt de president van de Verenigde Staten met
Grid
 

De eilanden

Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen. Suzanne Vermeer schrijft niet alleen zeer succesvolle zomer- en winterthrillers, ook van haar korte verhalen kunnen haar tienduizenden fans geen genoeg krijgen. De eilanden bevat zeven verhalen die zich afspelen op eilanden dichtbij en ver weg: van Ibiza tot Bali, van Gran Canaria tot Curaçao. Inclusief het winnende verhaal van Suzanne Vermeers 'Schrijf je eigen vakantiethriller'-schrijfwedstrijd. Ideaal voor op het strand of aan het zwembad.

€ 9,99

Meer info

Boeken Thrillers Alle thrillers Thrillers Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen. Suzanne
De eilanden
 

Doe effe gezond

Hoe je ondanks drukte met werk, gezin en verplichtingen toch goed voor jezelf kunt zorgen Gezond leven is belangrijk, maar het is ook het eerste wat erbij inschiet als je het druk hebt. Je bent 's ochtends meer bezig met je kinderen dan met je ontbijt, eet overdag gehaast om je werk af te krijgen en 's avonds ben je zo moe dat je geen zin meer hebt om te koken. Diëtisten Marjolein en Monique helpen je ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme en praktische tips, en zorgen ervoor dat je met de juiste motivatie aan een gezondere levensstijl begint, zodat je deze ook volhoudt. Met snelle en makkelijke recepten (voor het hele gezin) en weekmenu's om je op weg te helpen, is dit boek een must voor iedereen die denkt dat een gezond leven te veel tijd kost.

€ 20,99

Meer info

Boeken Body mind Alle body mind Body mind Hoe je ondanks drukte met werk, gezin en verplichtingen
Doe effe gezond
 

Blix Ramm 2 Rookgordijn

Op oudjaarsavond wordt Oslo opgeschrikt door een explosie. Alles wijst in de richting van een terroristische aanslag. Onder de gewonden bevindt zich iemand die Alexander Blix goed kent. Ruth-Kristine Smeplass is de moeder van Patricia, die tien jaar geleden op tweejarige leeftijd werd ontvoerd. Blix was toen betrokken bij het onderzoek, maar er is nooit een spoor van het meisje gevonden. Als de vermissing opnieuw in het nieuws komt, raakt verslaggever Emma Ramm geïntrigeerd door de nooit opgeloste zaak. Blix en Ramm bundelen opnieuw hun krachten in een poging het rookgordijn rond de verdwijning van Patricia te laten oplossen.

€ 22,99

Meer info

Boeken Thrillers Alle thrillers Thrillers Op oudjaarsavond wordt Oslo opgeschrikt door een explos
Blix Ramm 2 Rookgordijn
 

De kunst van herinneringen maken

Na Hygge en Lykke komt Meik Wiking nu over hoe we onze mooiste herinneringen nooit meer zullen vergeten Wat maakt dat we bepaalde gebeurtenissen voor altijd blijven herinneren? Herinner je nog je eerste kus? De eerste zonnestralen van het jaar? De beste maaltijd die je ooit at? Deze memorabele ervaringen springen erbovenuit omdat ze een belangrijke betekenis hebben of we ze heel intens waarnemen, waardoor ze een groot besef van verwondering en bijzonderheid veroorzaken. Wat zorgt nu precies voor leuke herinneringen? Waarom kan een liedje, geur of smaak ons terugbrengen naar iets wat we zijn vergeten? Is het mogelijk om te leren hoe we leuke herinneringen kunnen creëren en hoe we die beter kunnen vasthouden? De kunst van herinneringen maken geeft antwoord op de vraag hoe we perfecte momenten kunnen creëren. Die momenten waar het in het leven allemaal om draait.

€ 21,99

Meer info

Boeken Body mind Alle body mind Body mind Na Hygge en Lykke komt Meik Wiking nu over hoe we onze
De kunst van herinneringen maken
 

De overlevenden

De nieuwe, ijzersterke thriller van prijswinnaar Jane Harper Het leven van Kieran Elliott veranderde voorgoed op de dag dat een enkel, roekeloos besluit een dramatisch gevolg kreeg. Het schuldgevoel dat hem nog altijd achtervolgt, speelt op tijdens een familiebezoek aan de kleine kustplaats waar hij opgroeide. Kierans ouders hebben het niet makkelijk in deze stad, waar ieders geluk afhankelijk is van de genadeloze zee. Wanneer er een lichaam wordt gevonden op het strand, komen lang verborgen geheimen bovendrijven. Een gezonken boot, een vermist meisje, en alle vragen die nooit zijn weggespoeld… 'Niemand is zo goed in het oproepen van gevoelens van angst en ongemak als Jane Harper.' - The Times 'De overlevenden is opnieuw een perfect gedoseerde, geweldig sfeervolle thriller van een auteur die met elk boek de lat weer een beetje hoger legt.' - Booktopia

€ 21,99

Meer info

Boeken Thrillers Alle thrillers Thrillers De nieuwe, ijzersterke thriller van prijswinnaar Jane H
De overlevenden
 

Super de luxe

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan. De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe - diners in fantastische restaurants, party's op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Wanneer Emma op onderzoek uitgaat en enkele schokkende ontdekkingen doet over de tweeling, wordt de zaak alleen nog maar vreemder. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan…

€ 8,99

Meer info

Boeken Thrillers Alle thrillers Thrillers De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Fran
Super de luxe
 

Van Babadag naar Bunne

In zijn verhalen en columns is Frank Moree vaak onderweg. In deze bundel schrijft hij over zijn ervaringen in verschillende dorpen en steden. Hij schrijft over de plaatsen en de mensen die hij ziet. Zo is hij in Riga, in Gdansk, en in Amsterdam, maar ook in de dorpen Bunne, Winde en Donderen. Een deel van deze verhalen verscheen tussen 2012 en 2015 als column in de Oostermoer. 'Bij het winkelcentrum zit een vrouw op haar knieën. Ze draagt een strakke broek en een gewatteerd jack. Ze heeft een paardenstaartje. Haar leeftijd is de mijne. Ze kijkt mij vragend aan en laat mij een onleesbaar bordje zien."

€ 14,34

Meer info

Boeken Literatuur Alle literatuur Literatuur In zijn verhalen en columns is Frank Moree vaak onderwe
Van Babadag naar Bunne
 

Kantelen op impact

Kunnen wij het ons tegenwoordig nog permitteren om niet mee te kantelen? Kantelen doen we omdat het moet en we erin geloven. De vraag hoe we in een concrete situatie het best een kantelambitie kunnen vormgeven, is vaak niet zo eenvoudig te beantwoorden. Met name in het sociale domein (zorg, welzijn, participatie) gaapt een gat tussen het concept kantelen en (de vormgeving van) praktijken. In dit boek is 'kantelen' zowel conceptueel als praktisch onder de loep gelegd. Bepleit wordt om gezamenlijk te (leren) sturen op impact, om ervaringsdeskundigheid en burgerdeskundigheid meer en beter te gaan waarderen, om ons niet blind te staren op nieuwe business modellen en om de planning & control cyclus kritische te gaan beschouwen. Het concept kantelen hebben we daartoe vernieuwd in een 2.0 versie. Dit boek is een studieboek dat zich niet laat lezen als roman. Het concept kantelen hebben we op scherp gezet om het kantelen te doen kantelen. Het boek is het voorlopige resultaat van jarenlang geëngageerd sprokkelen, op zoek naar nieuwe denkbehuizingen. De lezer nodigen we nadrukkelijk uit om mee te denken, om 'kantelen' te doordenken. Zutphen, december 2015

€ 23,14

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Kunnen wij het ons tegenwoordig nog permitteren om niet
Kantelen op impact
 

De brug bouwen terwijl je erover loopt

Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte duidelijk dat iedereen een leider van veranderingen kan worden, maar dat daarvoor een transformatie van het 'zelf' nodig is. Het boek sprak duizenden lezers aan en velen vertelden Quinn hoe dit boek hen op het pad naar diepgaande verandering had gezet. De brug bouwen terwijl je erover loopt vertelt de persoonlijke verhalen van mensen die zich hebben overgegeven aan diepgaande verandering. Quinn kreeg daaruit de inspiratie om zijn concept een stap verder door te voeren en een nieuw leiderschapsmodel te creëren: de fundamentele toestand van leiderschap. De ontdekking van deze transformerende toestand vormt het hart van dit boek. Quinn laat zien hoe iedereen de fundamentele toestand van leiderschap kan bereiken door de acht praktijken toe te passen rond het thema toenemende integriteit: reflectieve actie, authentieke betrokkenheid, waarderend onderzoek, geaarde visie, buigzaam vertrouwen, afstandelijke onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijke vrijheid en onverzettelijke liefde. Om een leider te kunnen worden is betrokkenheid nodig in het proces van diepgaande verandering in jezelf, waardoor anderen worden uitgenodigd hetzelfde te doen. Zodra dit proces in gang is gezet, beginnen we elkaar werkelijk te transformeren en worden we het soort leiders dat we willen zijn.

€ 49,95

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Robert Quinns bestseller Diepgaande verandering maakte
De brug bouwen terwijl je erover loopt
 

Het Team handboek

Snel opeenvolgende veranderingen vragen meer dan ooit om samenwerking binnen organisaties. Alleen door een bundeling van kennis, vaardigheden en ervaringen van medewerkers kunnen organisaties snel en efficiënt reageren op vragen vanuit de markt. De laatste jaren hebben teams binnen organisaties dan ook een flinke opmars gemaakt. Het Team-handboek biedt praktische inzichten om werken met teams op een goede manier te laten verlopen. Aan bod komen onder andere de volgende onderwerpen: * de rol van teams binnen de strategie en structuur van organisaties * het verzamelen en analyseren van gegevens om problemen op te lossen * projectmanagement * teamtechnieken als efficiënt vergaderen, effectief discussiëren en effectieve besluitvorming * het maken van een werkplan of verbeteringsplan om doelen te realiseren * de problemen die zich binnen een team kunnen voordoen en hoe daarmee om te gaan. De aandacht gaat daarbij uit naar diverse vormen van teams, waaronder managementteams, permanente teams, verbeteringsteams en zelfsturende teams. Het Team-handboek is geschreven voor iedereen die met teams werkt of overweegt dit te gaan doen. Zij vinden in dit boek een uitstekende gids bij het realiseren van doelstellingen. Daarnaast is het boek, door de vele tips en valkuilen, de achtergrondinformatie en de definities in de marge, uitermate geschikt als naslagwerk. Een handboek om in één keer uit te lezen of als naslagwerk te gebruiken. (...) Boordevol tips, checklists, waarschuwingspunten. - Rendement, 7, 2003 Een klassiek standaardwerk. (...) Uiterst praktische handleiding. - Nederlandse Bibliotheek Dienst, juni 2002

€ 55,50

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Snel opeenvolgende veranderingen vragen meer dan ooit o
Het Team handboek
 

Management van professionele organisaties

Zakelijk dienstverlenende organisaties verschillen op twee gebieden van andere ondernemingen. Allereerst leveren zij dienstverlenende producten waardoor zij algemene managementprincipes minder snel toe kunnen passen. Professionele dienstverlening is meer een kwestie van maatwerk. Ten tweede is een zakelijk dienstverlenende organisatie afhankelijk van de individuele capaciteiten van haar medewerkers. In deze vorm van dienstverlening speelt persoonlijk contact met de cliënt een belangrijke rol.Van medewerkers, de zogenaamde topperformers, worden daarom zeer speciale vaardigheden gevraagd. Het gevolg is dat dit type organisatie te maken krijgt met concurrentie op twee markten. Enerzijds op de 'outputmarkt' om diensten af te zetten en anderzijds op de 'inputmarkt' om haar productiemiddelen, namelijk 'de professionals' aan te trekken. Gebaseerd op meer dan tien jaar onderzoek, besteedt Maister in dit boek aandacht aan een aantal specifieke onderwerpen van deze organisaties, variërend van marketing en productontwikkeling tot winstverhoging en effectief leiderschap. Daarnaast belicht de auteur een aantal problemen en geeft hij praktische adviezen voor de oplossing ervan. Ofschoon de auteur complexe onderwerpen aansnijdt, brengt hij ze terug tot de constatering dat "elke professionele organisatie dezelfde missie heeft, namelijk klantgerichtheid, carrièreperspectieven voor medewerkers en winst voor aandeelhouders". David H. Maister, voormalig hoogleraar aan de Harvard Business School, is consultant van professionele organisaties wereldwijd. Eerder verscheen van zijn hand Een echte professional.

€ 59,95

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Zakelijk dienstverlenende organisaties verschillen op t
Management van professionele organisaties
 

Tijdelijk leiderschap

Het boek 'Tijdelijk leiderschap' van J. Schaveling koop je bij bookspot.nl, nu voor €41.95!

€ 41,95

Meer info

Boeken Managementboeken Alle managementboeken Managementboeken Het boek apos Tijdelijk leiderschap apos van J. Schavel
Tijdelijk leiderschap
 

Lux 2 Onyx

Onyx' is het tweede deel van de vijfdelige fantasyserie 'Lux' van Jennifer L. Armentrout. Katy valt in dit boek tegen beter weten in steeds meer voor Daemon, terwijl het juist van het grootste belang is dat niemand weet dat zij met elkaar verbonden zijn. Dat zou namelijk haar dood worden. En die van Daemon net zo goed, trouwens. Ze moet tegen hem liegen om bij hem uit de buurt te blijven, hoe zwaar haar dat ook valt. 'Onyx' gaat meteen verder waar het vorige deel van Jennifer L. Armentrouts 'Lux'-serie 'Obsidian' ophield. Hierna volgen nog drie delen.

€ 15,00

Meer info

Boeken Young adult Alle young adult Young adult Onyx apos is het tweede deel van de vijfdelige fantasys
Lux 2 Onyx
 

Lux 5 Opposition

'Opposition' is het vijfde en laatste deel van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Na 'Obsidian', 'Onyx', 'Opal' en 'Origin' is 'Opposition' de absolute climax van deze young adult-crossover-serie. Katy en Daemon moeten harder vechten dan ooit voor het voortbestaan van de mensheid én van hun liefde. Jennifer L. Armentrout voert je mee naar de wereld van de alien en de boekblogger en sluit de Lux-serie op een geweldige manier af met 'Opposition'. 'Stap voor stap neemt Jennifer L. Armentrout de lezer mee naar een andere wereld om zo even te vluchten uit het hier en nu. En dat doet ze meer dan goed.' - Hebban.nl

€ 15,00

Meer info

Boeken Young adult Alle young adult Young adult 'Opposition' is het vijfde en laatste deel van de Lux s
Lux 5 Opposition
 

Brutus

Historica Kathryn Tempest schetst in de biografie 'Brutus' een portret van een bijzondere Romeinse senator. Hij was filosoof, staatsman, vredestichters en legeraanvoerder. Maar bovenal is Marcus Junius Brutus bekend als 's werelds beroemdste moordenaar. Brutus was controversieel en ondoorgrondelijk, ook voor zijn tijdgenoten. Zijn rol in de moord op Julius Caesar, de minnaar van zijn moeder, was opmerkelijk. Tempest stelt in deze biografie een interessante vraag: Was Brutus fout om zijn vriend en beschermheer te vermoorden, of had hij gelijk zijn vaderlandsliefde en idealen boven zijn persoonlijke voorkeuren te stellen? Kathryn Tempest dook in het bronnenmateriaal uit Brutus' tijd en brengt met haar briljante biografie 'Brutus' de imposante man tot leven.

€ 25,00

Meer info

Boeken Geschiedenis politiek Alle geschiedenis politiek Geschiedenis politiek Historica Kathryn Tempest schetst in de biografie 'Brut
Brutus
 

Philippus en Alexander

Er zijn weinig historische figuren die zo tot de verbeelding spreken als Alexander de Grote. Vanaf het moment dat hij Azië binnenviel in 334 v.Chr. tot zijn dood in 323 breidde hij de Hellenistische cultuur uit van Griekenland in het westen tot Klein-Azië, de Levant, Egypte, Centraal-Azië en Pakistan en Kasjmir in het oosten. Hij veroverde een rijk zonder weerga, ook al was het van korte duur. Maar hij had nooit kunnen bereiken wat hij deed zonder de prestaties van zijn vader, Philippus II. Het was Philippus die de loop van de Macedonische geschiedenis veranderde en een zwak en economisch achterlijk koninkrijk transformeerde in een militaire grootmacht.

€ 25,00

Meer info

Boeken Geschiedenis politiek Alle geschiedenis politiek Geschiedenis politiek Er zijn weinig historische figuren die zo tot de verbee
Philippus en Alexander