CO88 Collection Elemental 8CB 17022 Rekarmband met Stalen Element Oceaan Jaspis Natuursteen 6 mm One size Grijs

CO88 Collection Elemental 8CB 17022 Rekarmband met Stalen Element - Oceaan Jaspis Natuursteen 6 mm - One-size - Grijs - Kleurrijke armband met 6 mm grijze jasper kralen en stalen CO88 logo bead. Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare armbanden met natuursteen gecombineerd met een zilverkleurige CO88 bead. De natuurstenen hebben een grootte van 6 mm en de stalen bead is 11 mm breed, samen hebben ze een omvang van 16 cm. Perfect om met meerdere armbanden te combineren, maar ook erg leuk om enkel te dragen. Deze collectie is te verkrijgen in 2 maten en in diverse natuurstenen.

€ 25.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Watches 8CW 10005 Horloge Leren Band Ø 36 mm Bruin

CO88 Collection Watches 8CW 10005 Horloge - Leren Band - Ø 36 mm - Bruin - CO88 staat bekend om haar prachtige sieraden lijn dat geïnspireerd is uit de natuur. Sinds kort heeft CO88 haar collectie verbreedt en de uitkomst is deze verbluffende horlogecollectie. Het horloge is in verschillende varianten te verkrijgen, ruime keuze!Het horloge is gemaakt van top kwaliteitmateriaal. Zo is de kwaliteit quartz uurwerk van Miyota Movement werkend op batterij. De horlogeband is gemaakt van echt leer, die gecombineerd wordt met een zeer dunne horlogekast van 36 mm breed. De horlogekast is gemaakt van edelstaal dat tegen een stootje kan. Het 3ATM horloge heeft een simpele look, maar zal nooit uit toon vallen. Prachtig ontwerp met een minimalistisch design dat bij elke outfit en gelegenheid past.

€ 69.00

Read on...

Polshorloge
Product
 

CO88 Collection Elemental 8CB 17021 Rekarmband met Stalen Element Natuursteen 6 mm One size Grijs

CO88 Collection Elemental 8CB 17021 Rekarmband met Stalen Element - Natuursteen 6 mm - One-size - Grijs - Kleurrijke armband met 6 mm grijs, zwarte kralen en stalen CO88 logo bead. Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare armbanden met natuursteen gecombineerd met een zilverkleurige CO88 bead. De natuurstenen hebben een grootte van 6 mm en de stalen bead is 11 mm breed, samen hebben ze een omvang van 16 cm. Perfect om met meerdere armbanden te combineren, maar ook erg leuk om enkel te dragen. Deze collectie is te verkrijgen in 2 maten en in diverse natuurstenen.

€ 25.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Inspirational 8CB 90132 Stalen Plaatarmband met Tekst Love You Lengte 16 3 cm Zilverkleurig

CO88 Collection Inspirational 8CB 90132 Stalen Plaatarmband met Tekst - Love You - Lengte 16 + 3 cm - Zilverkleurig - Mooie stalen plaatarmband met tekst van CO88 Collection uit de Inspirational collectie. Deze serie plaatarmbanden komen met inspirationele teksten. Maak een keuze uit verschillende teksten en drie kleuren: zilver-, goud- of roségoudkleurig.De armband is vervaardigd uit hoogwaardig staal en heeft een zirkonia voor de luxe uitstraling. De lengte is 16 cm en is verlengbaar met 3 cm (totaal 19 cm). De plaat met tekst is 40x4 mm. Door het fijne formaat past de armband mooi op de pols. Voorzien van een karabijnsluiting en hierdoor op eigen polsmaat af te stellen. Combineer deze plaatarmband met meerdere CO88 Collection sieraden of horloge voor de perfecte armcandy. Enjoy the little things in life!

€ 29.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Watches 8CW 10011 Horloge Mesh Band Ø 36 mm Rosékleurig

CO88 Collection Watches 8CW 10011 Horloge - Mesh Band - Ø 36 mm - Rosékleurig - CO88 staat bekend om haar prachtige sieraden lijn dat geïnspireerd is uit de natuur. Sinds kort heeft CO88 haar collectie verbreedt en de uitkomst is deze verbluffende horlogecollectie. Het horloge is in verschillende varianten te verkrijgen, ruime keuze!Het horloge is gemaakt van top kwaliteit materiaal. Zo is de kwaliteit quartz uurwerk van Miyota Movement werkend op batterij. De horlogeband is gemaakt van staal mesh, die gecombineerd wordt met een zeer dunne horlogekast van 36 mm breed. De horlogekast is gemaakt van staal dat tegen een stootje kan. Het 3ATM horloge heeft een simpele look, maar zal nooit uit toon vallen. Prachtig ontwerp met een minimalistisch design dat bij elke outfit en gelegenheid past.

€ 79.00

Read on...

Polshorloge
Product
 

CO88 Collection Celestial 8CB 90163 Rekarmband met Hangers Levensboom Jade Natuursteen 4 mm One size Roze

CO88 Collection Celestial 8CB 90163 Rekarmband met Hangers - Levensboom - Jade Natuursteen 4 mm - One-size - Roze - Super leuk minimalistisch armbandje uit de Celestial collectie van CO88 Collection. Alle armbanden uit deze serie staan in het teken van de liefde.De armband is gemaakt van jade natuurstenen en stalen elementen. De kralen komen in een fijn formaat van 4 mm. Hierdoor is het ideaal om dit sieraad met meerdere CO88 Collection producten te combineren. De stalen elementen bestaan uit CO88 tag en een ronde hanger met gevarieerde love symbolen. Deze armband is verkrijgbaar in 9 verschillende varianten. Enjoy the little things in life!

€ 19.00

Read on...

Armbanden
Product