CO88 Collection Elemental 8CB 17033 Rekarmband met Stalen Element Snowflake Natuursteen 8 mm One size Zwart

Kleurrijke armband met 8 mm grijs, zwarte kralen en stalen CO88 logo bead. Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare armbanden met natuursteen gecombineerd met een zilverkleurige CO88 bead. De natuurstenen hebben een grootte van 8 mm en de stalen bead is 15 mm breed, samen hebben ze een omvang van 16,8 cm. Perfect om met meerdere armbanden te combineren, maar ook erg leuk om enkel te dragen. Deze collectie is te verkrijgen in 2 maten en in diverse natuurstenen.

€ 29.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Elemental 8CB 17032 Rekarmband met Stalen Element Afrikaanse Turkoois Natuursteen 8 mm One size Multi Kleuren

Kleurrijke armband met 8 mm afrikaanse turkoois kralen en stalen CO88 logo bead. Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare armbanden met natuursteen gecombineerd met een zilverkleurige CO88 bead. De natuurstenen hebben een grootte van 8 mm en de stalen bead is 15 mm breed, samen hebben ze een omvang van 16,8 cm. Perfect om met meerdere armbanden te combineren, maar ook erg leuk om enkel te dragen. Deze collectie is te verkrijgen in 2 maten en in diverse natuurstenen.

€ 29.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Elemental 8CB 17031 Rekarmband met Stalen Element Sediment Natuursteen 8 mm One size Zwart

Kleurrijke armband met 8 mm zwarte sediment kralen en stalen CO88 logo bead. Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare armbanden met natuursteen gecombineerd met een zilverkleurige CO88 bead. De natuurstenen hebben een grootte van 8 mm en de stalen bead is 15 mm breed, samen hebben ze een omvang van 16,8 cm. Perfect om met meerdere armbanden te combineren, maar ook erg leuk om enkel te dragen. Deze collectie is te verkrijgen in 2 maten en in diverse natuurstenen.

€ 29.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Elemental 8CB 11029 Stalen Armband met Hangers Bloesems Ø 20 mm One size Goudkleurig

Je look nog wat aankleden met sieraden? Dan ben je bij CO88 Collection bij het juiste adres! De Elemental collectie bestaat uit stijlvolle sieraden waarmee je gezien wilt worden.CO88 Collection armband met bloesem bloemen hanger. De armband is gemaakt van staal en heeft een diameter van 60 cm. De 20 mm bedel komt in verschillende varianten. Door de smalle vorm maakt deze armband een perfecte mix & match sieraad. Zo kun je het makkelijk met andere CO88 Collection armbanden/horloge combineren. Creëer jouw persoonlijke look met de perfecte aankleding!

€ 29.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Elemental 8CB 17007 Rekarmband met Stalen Element Floral Jade Natuursteen 6 mm One size Rood

Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Elemental collectie bestaat uit trendy rekbare stalen armbanden met 6 mm natuurstenen en stalen elementen in één maat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het fijne formaat is het sieraad de perfecte armcandy!Rode jade natuurstenen armband met een roségoudvergulde stalen bol en een kleine CO88 tag. Dus, voor elk wat wils! Combineer meerdere CO88 Collection armbanden of horloge voor een verbluffende look!

€ 19.00

Read on...

Armbanden
Product
 

CO88 Collection Birthstone 8CB 12035 Stalen Armband met Hangers Geboortesteen November met Swarovski Elements One size Zilverkleurig Oranje

Een sierlijke armband die ontwikkeld is door CO88 Collection. De Birthstone collectie bestaat uit trendy stalen armbanden met drie bedels in één maat. Verkrijgbaar in 5 kleuren, namelijk vintage roségoud verguld, vintage zilver verguld, vintage goudverguld, rosé- en zilverkleurig. De geboortesteen is in twaalf kleuren te verkrijgen, iedere kleur staat voor een maand. Door het dunne buisvormige design van 1 mm, is het sieraad de perfecte armcandy!De standaard bedels zijn de Swarovski geboortesteen, het CO88 Collection tag en de andere twee bedels komen in verschillende varianten. Dus, voor elk wat wils! Combineer meerdere CO88 Collection armbanden of horloge voor een verbluffende look!

€ 35.00

Read on...

Armbanden
Product