Fossil JA6865040 Armband Fashion staal

Fossil JA6865040 Armband Fashion. Deze zilverkleurige stalen Fossil armband gecombineerd met marmerkleurige kraaltjes is een 'piece of arm candy' en een echte musthave voor elke gelegenheid.

€ 39.00

Read on...

Mode
Product
 

Tommy Hilfiger TJ2701101 Ring Stacked staal zilverkleurig Maat 54 (C)

Tommy Hilfiger TJ2701101 Ring Stacked staal zilverkleurig Maat 54 (C). Stalen, zilverkleurige ring met trendy uitstraling. De stalen ring bestaat uit 3 banen, in het middel vormgegeven met kleine bolletjes. De ring is in maat 54, 56 en 58 verkrijgbaar. Tommy Hilfiger sieraden zijn stijlvol, stoer en trendy. Soms worden deze sieraden, die geschikt zijn voor mannen en vrouwen, echter ook met een klassiek tintje uitgevoerd. Tommy Hilfiger is wat dat betreft sinds 1985 al niet eenvoudig in een hokje te stoppen en dat doet de steeds vernieuwende collecties sieraden van Tommy Hilfiger eer aan. Naast Tommy Hilfiger sieraden zijn er natuurlijk ook de Tommy Hilfiger horloges. Voor de vervaardiging van Tommy Hilfiger sieraden worden uitsluitend de allerbeste materialen gebruikt zoals edelstaal, zilver, zirkonia's en leder van de hoogste kwaliteit. Heb jij net als Tommy Hilfiger je eigen -way of live- dan zijn deze sieraden voor jouw een aanvulling op je levensstijl.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

TI SENTO MIlano 12123TQ ring zilver turquoise Maat 50

.TI SENTO - MIlano 12123TQ ring zilver turquoise Maat 50. Kleurrijke zilveren ring uit de Ti Sento collectie. De ring is voorzien van turquoise balletjes waardoor de ring een kleurrijke en trendy uitstraling krijgt. TI SENTO - MIlano lanceerde haar eerste lijn in 2003 op basis van de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. Ti Sento Milano neemt als fabrikant van sieraden een belangrijke plaats in mede dankzij de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano maakt betoverende sieraden die passen bij elk nieuw seizoen en voor elke gelegenheid geschikt zijn. Het Mix- & Matchprincipe staat hoog in het vaandel dankzij de mogelijkheid van het combineren van ringen, colliers en oorsieraden die allen in eigen huis worden ontworpen. 

€ 59.00

Read on...

Mode
Product