ZINZI zilveren trio ring wit ZIR1253

ZINZI zilveren trio ring vol bezet met witte zirconia's op de top . Het gevoel vanéén ring om je vinger, maar de uitstraling van drie ringen. Voor een maximaal effect. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Zilver
Product
 

ZINZI zilveren anker ketting rosé verguld van 42cm. Ideaal om je hanger aan te bevestigen. ZILC A42R

ZINZI zilveren anker ketting (1,4mm breed) in rosé verguld van 42cm. Ideaal om je hanger aan te bevestigen. Deze ketting heeft een extra verlengstukje van 3 cm, zodat ook hiermee de lengte iets te variëren is. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra rosé verguld.

€ 12.95

Read on...

Zilver
Product
 

ZINZI zilveren palmier ketting. 42cm. ZILC P

ZINZI zilveren palmier ketting (1,1mm breed). Ideaal om je hanger aan te hangen. Kies zelf de lengte die bij je past: keuze uit 42cm, 45cm, 60cm, 70cm, 80cm en 90cm. Iedere ketting heeft een extra verlengstukje van 3 cm, zodat ook hiermee de lengte iets te variëren is. De verschillende lengte-kettingen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren om je hals. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 22.95

Read on...

Zilver
Product