ZINZI zilveren fantasie armband geel verguld rond wit 19cm ZIA1807GW

ZINZI zilveren fantasie armband geel verguld met vijf bungelende gladde ronde vormen en vier kleine ronde witte zirconia's, sierlijk verdeeld over de lengte van de armband. De lengte van de armband is te variëren van 17 tot 19cm. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra geel verguld.

€ 44.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband staaf rond wit ZIA1758

ZINZI zilveren armband met een gladde rechthoekige staaf waarover vijf ronde witte zirconia's gelijkmatig zijn verdeeld. De armband is 17 tot 20cm lang. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geel verguld plaat 17 19cm ZIA1308G

ZINZI zilveren armband geel verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van ZINZI. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product