ZINZI zilveren armband met open hartje ZIA1420

ZINZI zilveren jasseron armbandje met open hartje in het midden. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 19.95

Read on...

Armbanden
Product
 

45cm Zinzi zilveren bolletjes ketting roségoud verguld ZI45BOLXSR

ZINZI zilveren bolletjes collier in roségoud vergulde uitvoering. De lengte van het collier is 45cm en de bolletjes hebben een diameter van 1,5mm (ook verkrijgbaar in 70cm en 90cm). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren gourmet armband breed ZIA1506

ZINZI zilveren brede gourmet armband, met sierlijke ronde voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie ketting 42 45cm ZIC1191

ZINZI zilveren fantasie collier, bestaande uit 2 strengen schakels met ovale schakels. Het collier heeft de uitstraling van twee kettingen om de hals. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 42 en 45cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 64.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren gourmet ketting roségoud verguld bol 45cm ZIC987R

ZINZI zilveren roségoud vergulde gourmet ketting met bolletjes, gelijkmatig verdeeld over de ketting. Lengte van de ketting is 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren jasseron armband 5mm breed 19cm ZIA1009

ZINZI CHAIN zilveren jasseron armband in 5mm breedte. Een tijdloze schakel en met iedere armband te combineren. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm gourmet ZIA1418G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband rond wit ZIA1393

ZINZI zilveren armband met anker-schakels en in het midden een schitterende ronde hanger bezet met een ronde witte zirconia. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband roségoud verguld hart 17 19cm ZIA1307R

ZINZI zilveren armband roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend hart. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelketting 4,5mm breed 45cm ZIC1057

ZINZI CHAIN zilveren schakelketting in de lengte van 45cm. Met een unieke schitterende schakel in de breedte van 4,5mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting.

€ 99.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren armband 19cm ZIA1153

ZINZI zilveren anker armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld bol ZIA1422G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met gedraaide fantasie schakel en 3 bolletjes, gelijkmatig verdeeld over de armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband roségoud verguld 3mm gourmet ZIA1418R

ZINZI zilveren armband roségoud verguld 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren gourmet armband 4,5mm breed 18,5cm ZIA1414

ZINZI zilveren gourmet armband in een breedte van 4,5mm. Deze pure gourmet schakel blijft stoer en klassiek tegelijk. Bij de sluiting voorzien van het herkenbare ZINZI hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 17,5 20,5cm ZIA1191

ZINZI zilveren fantasie armband, bestaande uit 2 strengen schakels met ovale schakels. De armband heeft de uitstraling van twee armbanden om de pols. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 18,5cm ZIA1288

ZINZI zilveren schakelarmband. Met een unieke schitterende ronde schakel in de breedte van 3mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 19cm ZIA1126

ZINZI zilveren armband met ovale ronde massieve schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk te dragen in combinatie met de geelgoud- of roségoud vergulde versie!

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met open hartje ZIA1420G

ZINZI zilveren jasseron armbandje in geelgoud verguld met open hartje in het midden. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra geelgouden laag. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 19.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren jasseron armband geelgoud verguld 5mm breed 19cm ZIA1009G

ZINZI CHAIN zilveren geelgoud vergulde jasseron armband in 5mm breedte. Een tijdloze schakel en met iedere armband te combineren. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Nu een gouden uitstraling voor een zilveren prijs. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 17 20 cm ZIA1130

ZINZI zilveren armband met rond breed plaatje als middenstuk. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product