ZINZI zilveren slavenarmband wit 3,5mm breed 60mm diameter ZIA1240

ZINZI zilveren slavenarmband van 3,5 mm breed. Met aan de voorzijde sierlijk bezet met witte zirconia's. Voorzien van een luxe scharniersluiting. In standaardmaat van 60mm diameter.

€ 159.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen driehoek wit 6mm ZIO1375Z

ZINZI zilveren oorknoppen met trendy driehoeks vorm, pavé gezet met witte zirconia's. De driehoekjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld hart 17 19cm ZIA1307G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend hart. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband roségoud verguld plaat 17 19cm ZIA1308R

ZINZI zilveren armband roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld gourmet 18 20cm ZIA1286R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met 3 grote gourmet schakels van 9mm breed. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerstegehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband geelgoud verguld rond wit ZIA1229G

ZINZI zilveren jasseron armband geelgoud verguld. In het midden van de armband zijn de schakels verbonden met een ronde hanger, vol bezet met witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren creolen 12 x 3mm wit ZIO187Z

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's en voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 12mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde oorknoppen roségoud verguld wit ZIO1059D

ZINZI zilveren roségoud vergulde ronde oorknoppen, vol bezet met witte zirconia's. Voor een elegante uitstraling. Grootte van de oorsieraden is 8mm.

€ 44.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren staafhanger wit ZIH1186

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 39mm lang met hangoog. Opvallend en subtiel tegelijk. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger roségoud verguld roodbruin ZIH1161E

ZINZI grote opvallende zilveren hanger. In roségoud verguld. Bovenaan een ruitvormzetting met champagne kleurige zirconia en onderaan in koordzetting een peervormige grote roodbruine steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! De hanger is exclusief collier geprijsd. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger roségoud verguld wit ZIH1005D

ZINZI zilveren hanger rond model 18mm, vol gezet met witte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is roségoud verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband wit 17 19 cm ZIA881

ZINZI zilveren armband met opvallende grote ronde schakel bezet met witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren brede gourmet armband 13mm breed 19,5cm ZIA834

ZINZI CHAIN brede zilveren gourmet armband met een breedte van 13mm. Voorzien van een sierlijke ronde Zinzi sluiting. Deze zilveren armband is tijdloos en is perfect te combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 179.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI collier zwarte beads zlv.bol met slot

ZINZI collier met zwarte beads en zilveren bollen. De lengte van het collier is 43cm. Inclusief slot.

€ 89.90

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren creolen blauw ZIO806B

ZINZI zilveren creolen pavé gezet met blauwe zirconia's. De creolen zijn 24x3mm groot. Mooi te combineren met je blauwe trui of die jeans! De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie ring wit ZIR1211

ZINZI zilveren fantasie ring in rond model, vol bezet met witte zirconia's. Aan beide zijden geflankeerd door een ronde en vierkante gladde open zetting. Een subtiele eyecatching ring. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren parelhanger zwart ZIH394Z

ZINZI zilveren pegelhanger met zirconia en zwarte parel. De hanger is verkrijgbaar in allerlei leuke en opvallende kleuren, dus combineren maar! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband 19cm ZIA1397

ZINZI zilveren multi-look armband met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft de armband een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger blauw ZIH881B

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen blauwe zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH632

ZINZI zilveren hanger met wit zirconia pavé gezet. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product