ZINZI zilveren oor items geel verguld gebogen staafje 15mm ZIO1387G

ZINZI zilveren modieuze oor-items in geel verguld met glad gebogen staafje. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De staafjes zijn 15mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag voor een langdurige glans. Prijs is exclusief oorknoppen.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers wit ZIO1066

ZINZI zilveren oorhangers met een opvallend design. Aan de top een witte zirconia in ronde zetting, die verbonden is met twee zilveren kettinkjes. Onderaan deze kettinkjes is een strakke rechte zetting met 12 witte zirconia's gesoldeerd.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oor items halve maan 9mm ZIO1388

ZINZI zilveren modieuze oor-items met gladde halve maan. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De halve maan-vormen zijn 9mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Prijs is exclusief oorknoppen.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 3x rond wit ZIO1443

ZINZI zilveren oorknoppen met drie ronde witte zirconia's in een rij gezet. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen wit ZIO1022

ZINZI zilveren oorstekers met een grote witte zirconia in het midden en op de hoeken kleine ronde zettingen met witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld wit ZIO213Y

ZINZI zilveren oorknoppen met een ronde geel vergulde top bezet met een grote witte zirconia. Het bovenste gedeelte van de oorknoppen is bezet met drie rijen witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oor items geel verguld 6mm wit ZIO1314G

ZINZI zilveren super trendy oor-items in geel verguld met ronde witte zirconia in 6mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De ronde zirconia's zijn 6mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband zwart wit 18,5cm ZIA795

ZINZI zilveren armband met twee ronde zwarte onyx omlijst met witte zirconia's. Twee schakels zijn eveneens gezet met witte zirconia. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 219.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband zwart 19cm ZIA683

ZINZI armband met zilveren bollen en zwarte beads. Gemakkelijk om de pols te doen. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 19,5cm ZIA819

ZINZI CHAIN zilveren fantasie armband met modieuze schakel van 4,5mm breed. Met sierlijke ronde Zinzi sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 6,5mm rond aqua blauw ZIO1423A

ZINZI zilveren ronde oorknoppen bezet met aqua blauwe Swarovski crystals. De oorknopjes zijn 6,5 mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren tennisarmband wit 17 20cm ZIA1210

ZINZI zilveren tennisarmband met witte Swarovski crystals. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelcollier 45cm ZIC733

ZINZI CHAIN zilveren brede collier met modieuse"popcorn"schakel en luxe zilveren sluiting. De lengte van het collier is 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 164.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren hanger bloem wit ZIH865

ZINZI zilveren bloemenhanger met witte zirconia's. Back to the 60s met deze flower hanger. De hanger geeft je outfit een natuurlijke twist en onmisbaar in menig juwelenkistje. Ideaal te combineren met de bijpassende Zinzi bloemenring en oorknoppen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring parelmoer wit ZIR843

ZINZI zilveren ring bezet met een grote witte parelmoer. Met een mooie gladde brede scheen. Een echte eyecatcher, een must have voor de echte parel liefhebbers. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlag voor een mooie langdurige glans.

€ 94.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren collier gourmet 42 45cm ZIC1285

ZINZI zilveren trendy collier. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met grote gourmet schakels van 9mm breed en zilveren bolletjes. De lengte van het collier is te variëren tussen 42 en 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

48cm Zinzi zilveren omega collier 3mm breed ZIOM3 48

ZINZI zilveren omegacollier van 3mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In langere lengte 48cm! (ook verkrijgbaar in kortere lengte 43cm) Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie collier bol 42 45cm ZIC1343

ZINZI zilveren fantasie collier met 5 zilveren aflopende bollen op drie plaatsen gelijk verdeeld over het collier. De lengte is te variëren tussen 42 en 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit 42mm ZIH1368

ZINZI zilveren hanger met drie ronde open vormen, waarbij iedere ronde vorm een andere grootte en afwerking heeft. De bovenste kleine vorm heeft een gourmet schakel, de middelste is glad en de onderste grootste is met witte zirconia's bezet. Deze combinatie geeft deze grote hanger van 42mm een chique uitstraling. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH814

ZINZI zilveren fantasie hanger bezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.

We have 523 guests and no members online