Zinzi Retro horloge witte wijzerplaat roségoudgekleurde stalen kast lerenband cognacbruin 38mm extra dun ZIW406C

Het nieuwe Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de'seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een witte wijzerplaat en leren cognac bruine band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. En achterkant van de band is Zinzi roze, zodat je al vrolijk wordt bij het omdoen. Leuk detail op de wijzerplaat: de felroze'Zinzi'seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

ZINZI zilveren oorstekers glad bol 8mm ZIO716

ZINZI zilveren oorstekers. De bolletjes zijn 8mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi Retro horloge witte wijzerplaat stalen kast lerenband roze wit gestreept 38mm extra dun ZIW406RS

Het nieuwe Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de'seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een witte wijzerplaat en leren roze-wit gestreepte band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. En achterkant van de band is Zinzi roze, zodat je al vrolijk wordt bij het omdoen. Leuk detail op de wijzerplaat: de felroze'Zinzi'seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

ZINZI zilveren schakelcollier palmier 3mm breed 43cm ZIC1628

ZINZI zilveren palmier collier. Dit unieke schitterende schakelcollier heeft een breedte van 3mm en een lengte van 43cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren luxueuze armband wit zwart MVA3Z

ZINZI zilveren luxueuze armband exclusief ontworpen door Mart Visser. De extra brede armband van 19mm heeft een stijlvol opengewerkt patroon en is speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 329.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO875

ZINZI zilveren creolen met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, zit een witte zirconia voor een luxe uitstraling. De creolen zijn 17mm x 4mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. De oorbellen zijn te combineren met bijpassende Zinzi ring. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en een rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers roségoud verguld wit ZICH190D

ZINZI zilveren roségoud vergulde vierkante creoolhangers gezet met champagne zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren collier zwart 45cm ZIC683

ZINZI collier van zilveren bollen en zwarte beads.Het collier is 45cm lang. Inclusief zilveren sluitring. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 189.95

Read on...

Collecties
Product
 

50cm Zinzi zilveren slangen collier 1mm breed ZISL50

ZINZI zilveren slangencollier 50cm van 1 mm breed. Ook verkrijgbaar in lengten 42cm en 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra gerodineerd voor een mooie glans.

€ 26.95

Read on...

Kettingen
Product
 

50cm Zinzi zilveren slangen collier 1,5mm breed ZISL15

ZINZI zilveren slangencollier 50cm van 1,5 mm breed. Ook verkrijgbaar in lengten 42cm en 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra gerodineerd voor een mooie glans.

€ 46.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR550

ZINZI zilveren ring met in het midden drie ronde witte zirconia's. Aan beide zijkanten bezet met witte zirconia's. De ring is 9mm breed. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring gourmet wit ZIR414

ZINZI zilveren brede gourmet ring bezet met witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1016

ZINZI zilveren ring met verrassend design. Schitterend effect door de kleine witte zirconia's en de geklemde grote witte zirconia. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 114.95

Read on...

Ringen
Product
 

43cm Zinzi zilveren omega collier 2mm breed ZIOM2 43

ZINZI zilveren omegacollier van 2mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In lengte 43cm! Ook verkrijgbaar in 48cm. Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 64.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld bol ZIA1422G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met gedraaide fantasie schakel en 3 bolletjes, gelijkmatig verdeeld over de armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren creolen parel wit ZIO116 1

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's en ronde witte parel. Met luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 84.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creolen gourmet wit ZIO1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband roségoud verguld 18,5cm ZIA878R

ZINZI zilveren roségoud vergulde fantasie armband met modieuze schakel van 4mm breed. Gemakkelijk te combineren met andere sieraden en geven je pols die finishing touch! De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren plaatarmband glad MVA5

ZINZI zilveren fantasie plaatarmband exclusief ontworpen door Mart Visser. Twee losse kettingen zijn speels bevestigd aan een massief zilveren plaat (7 x 33mm). Op de plaat staat herkenbaar'M'als signatuur van Mart Visser. Extra leuk voor Mama, Marjolien, Marlies, Marianne etc. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

45cm Zinzi zilveren gourmet ketting ZI45GRMT

ZINZI zilveren gourmet collier. Het collier is 1,7mm breed en heeft een lengte van 45cm (ook verkrijgbaar in 70cm en 90cm). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Kettingen
Product