45cm Zinzi zilveren open palmier ketting ZIPALM45

ZINZI zilveren open collier met palmier schakels in breedte van 3,5mm. In lengte 45cm. Exclusief ronde voorsluiting geprijsd. Ook verkrijgbaar in lengte 60cm en 70cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met een rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Kettingen Schakelketting
Product
 

43cm Zinzi zilveren omega collier 2mm breed ZIOM2 43

ZINZI zilveren omegacollier van 2mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In lengte 43cm! Ook verkrijgbaar in 48cm. Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 64.95

Read on...

Kettingen Schakelketting
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO875

ZINZI zilveren creolen met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, zit een witte zirconia voor een luxe uitstraling. De creolen zijn 17mm x 4mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. De oorbellen zijn te combineren met bijpassende Zinzi ring. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en een rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen Oorringen
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO866

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's en voorzien van luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 74.95

Read on...

Oorbellen Oorringen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen wit bloem ZIO865

ZINZI zilveren bloemen oorknoppen bezet met witte zirconia's. Fleuren zowel je dag als je complete outfit op en geven deze een natuurlijke twist. Ideaal te combineren met de bijpassende Zinzi bloemenring en hanger.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen Oorknoppen
Product
 

ZINZI zilveren creolen zwart hart ZIO829Z

ZINZI zilveren creolen met hartjes en aan beide zijden van de hartjes zijn de klapcreolen bezet met zwarte zirconia's. De creolen zijn 18mm x 7mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. Laat met deze creolen letterlijk je liefde voor sieraden zien. Combineer ze met de ring uit dezelfde collectie voor een complete look.

€ 109.95

Read on...

Oorbellen Oorringen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 12 x 3mm wit ZIO187Z

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's en voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 12mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen Oorringen
Product
 

Zinzi zilveren oorstekers fantasie ZIO1152

ZINZI zilveren oorstekers fantasie schakel. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen Oorstekers
Product
 

Zinzi zilveren pareloorknoppen roségoud verguld wit ZIO1151D

ZINZI zilveren roségouden parel oorknoppen. De ronde zetting op hangoog is vol bezet met witte zirconia's. De witte parel heeft een grootte van 10mm. Een all time classic! Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende hanger zih1151D. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen Oorstekers
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden gourmet ZIO1102

ZINZI CHAIN zilveren opvallende oorstekers met de'classic gourmet'schakel. Grootte van deze oorsieraden is 15 x 10mm. Stoere uitstraling door de geheel zilveren look. Combineer met de bijpassende ring (zir1102). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans

€ 69.95

Read on...

Oorbellen Oorstekers
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers grijs ZIO1085Z

ZINZI zilveren oorhangers met opvallende smokey grijze steen, omringd door witte zirconia's. Combineer de oorhangers met de bijpassende ring (zir1085Z) of hanger (zih1085Z). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen Oorhangers
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden 30mm wit ZIO1068

ZINZI zilveren ovale oorsieraden in groot formaat 30mm. Vol bezet met witte zirconia's. Een schitterende XL beauty. Pure glamour. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen Oorstekers
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers wit ZIO1067

ZINZI zilveren oorhangers met een opvallend design. Aan de top een witte zirconia in ronde zetting, die verbonden is met twee zilveren kettinkjes. Onderaan deze kettinkjes is een strakke ronde zetting met kleine witte zirconia's gesoldeerd.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen Oorstekers
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen infinity wit ZIO1065Z

ZINZI zilveren oorknoppen met het Infinity teken, gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen Oorknoppen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen bruin parelmoer ZIO1039C

ZINZI zilveren oorknoppen met bruin parelmoer en omringd met een schitterende zetting van witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen Oorknoppen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 14 x 6mm wit ZIO1001

ZINZI zilveren creolen met ronde vormen en bezet met witte zirconia's die zorgen voor een sierlijke look. De creolen zijn 14mm x 6mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen Oorringen
Product
 

Zinzi zilveren hanger vierkant zwart ZIH887

ZINZI zilveren hanger met een vierkante vorm. De hanger is bezet met zwarte zirconia's en omlijnd met witte zirconia's wat een speciaal en sprankelend effect geeft. De hanger is te combineren met bijpassende ring en oorbellen. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 49.95

Read on...

Hangers Hanger met steen
Product
 

Zinzi zilveren hanger tweezijdig blauw grijs ZIH809B

ZINZI zilveren tweezijdige hanger met aan ene zijde blauwe en aan de andere zijde grijze Swarovski crystals van 38mm groot. De zilveren omlijsting heeft een ZINZI gravure. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 179.95

Read on...

Collecties Swarovski
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH804

ZINZI zilveren hanger, kruislings met witte zirconia's bezet.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers Hanger met steen
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH793Z

ZINZI zilveren hanger met zwarte cateye en omlijsting van bolletjes. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Hangers Hanger met steen
Product