ZINZI zilveren slavenarmband wit 3,5mm breed 60mm diameter ZIA1240

ZINZI zilveren slavenarmband van 3,5 mm breed. Met aan de voorzijde sierlijk bezet met witte zirconia's. Voorzien van een luxe scharniersluiting. In standaardmaat van 60mm diameter.

€ 159.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld hart 17 19cm ZIA1307G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend hart. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband roségoud verguld plaat 17 19cm ZIA1308R

ZINZI zilveren armband roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld gourmet 18 20cm ZIA1286R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met 3 grote gourmet schakels van 9mm breed. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerstegehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband geelgoud verguld rond wit ZIA1229G

ZINZI zilveren jasseron armband geelgoud verguld. In het midden van de armband zijn de schakels verbonden met een ronde hanger, vol bezet met witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband wit 17 19 cm ZIA881

ZINZI zilveren armband met opvallende grote ronde schakel bezet met witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren brede gourmet armband 13mm breed 19,5cm ZIA834

ZINZI CHAIN brede zilveren gourmet armband met een breedte van 13mm. Voorzien van een sierlijke ronde Zinzi sluiting. Deze zilveren armband is tijdloos en is perfect te combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 179.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren luxueuze armband wit zwart MVA3Z

ZINZI zilveren luxueuze armband exclusief ontworpen door Mart Visser. De extra brede armband van 19mm heeft een stijlvol opengewerkt patroon en is speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 329.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband 5mm breed 19cm ZIA818

ZINZI CHAIN armband van zilveren beads met zilveren sluitring. De beads zijn 5mm groot. Tijdloos en fashionable te combineren met andere zilveren armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren parelarmband paars met sluiting 20cm ZIA401P S

ZINZI armband met paarse glasparels. De parels zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.

€ 39.90

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband staaf ZIA1446

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een glad staafje bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren rek armband one size zwarte cateyes CH A21Z

ZINZI Charms rek-armband one-size met schitterende ronde zwarte cateyes en zilveren bollen. Eenvoudig je Zinzi bedels aan te hangen. Breedte 8mm. Met zilveren Zinzi hartje aan armband.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm gourmet ZIA1418G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI fantasie armband zwart ZIA1166Z

ZINZI armband met zwart katoenen koord met speels grote en kleine zilveren bolletjes. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband parels zwart 20cm ZIA280Z

ZINZI zilveren armband met fantasie schakels en mooie ronde zwarte Swarovski-crystal parels. Tijdloos en bij iedere gelegenheid te dragen. Vervaardigd van sterling zilver (925) en voorzien van een mooie witte rodium vergulding.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband zwart 19,5 22cm ZIA375Z

ZINZI zilveren fantasie armband, bezet met zwarte en witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 19,5 en 22cm. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 199.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband 3mm gourmet ZIA1418

ZINZI zilveren armband 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1345

ZINZI zilveren multi-look armband met twee verschillende schakels. De ovale ketting en de slangenketting geven de armband een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband zwart wit 18,5cm ZIA795

ZINZI zilveren armband met twee ronde zwarte onyx omlijst met witte zirconia's. Twee schakels zijn eveneens gezet met witte zirconia. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 219.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 18.5cm ZIA1129

ZINZI zilveren armband met mooie fantasie schakel. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook verkrijgbaar in roségoud verguld, perfect met elkaar te combineren.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product