Zinzi zilveren fantasie armband 18,5cm ZIA878

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel van 4mm breed. Gemakkelijk te combineren met andere sieraden en geven je pols die finishing touch! De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren schakel armband 21cm ZIA733 21

ZINZI CHAIN zilveren brede armband in modieuse"popcorn"schakel en voorzien van mooie zilveren sluiting op 21 cm lengte. Lengte van armband is extra lang voor de bredere pols. De armband heeft een stoere look en kan je makkelijk combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 104.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband 3mm gourmet ZIA1418

ZINZI zilveren armband 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1461

ZINZI zilveren multi-look armband met twee verschillende schakels. De staafjes ketting en de bolletjes ketting geven de armband een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Deze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren palmier armband 3,5mm ZIA1260

ZINZI zilveren palmier schakelarmband. Deze unieke schitterende schakel heeft een breedte van 3,5mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband geel verguld 5mm breed 19cm ZIA1009G

ZINZI CHAIN zilveren geel vergulde jasseron armband in 5mm breedte. Een tijdloze schakel en met iedere armband te combineren. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje. Nu een gouden uitstraling voor een zilveren prijs. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband rond ZIA1447

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een gladde open ronde vorm bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband hart ZIA1431

ZINZI zilveren modieuse smalle klem armband, met een glad glanzend hartje fraai aan de bovenkant van de armband gezet. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Leuk effect om de pols: combineer drie kleuren zilveren klem armbanden.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband 19cm ZIA1396

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren Infinity armband wit 17 20cm ZIA1065

ZINZI zilveren armband met Infinity teken, vol gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband rosé verguld wit 17 20cm ZIA1064R

ZINZI zilveren rosé vergulde armband met Cupido pijl als design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren gourmet armband breed ZIA1506

ZINZI zilveren brede gourmet armband, met sierlijke ronde voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren'love'armband rond ZIA1426

ZINZI zilveren armband met drie'love'schakels: met elkaar verbonden ronde schakels, die liefde en vriendschap weergeven. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 18,5cm ZIA1289

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel van 6mm breed. Met sierlijke ronde sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband 11mm breed 20cm ZIA407

ZINZI CHAIN zilveren brede jasseron armband. Breedte van 11mm. Met mooie zilveren ZINZI sluiting. Een opvallende statement armband. Vervaardigd van sterling zilver (925) en voorzien van een mooie witte rodium vergulding.

€ 189.95

Read on...

Armbanden
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren rinkelarmband one size LOVEA07

All You Need is Love zilveren rinkelarmband. Rondom is het bekende All You Need is Love-logo gegoten. Een liefdevol geschenk. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband staaf ZIA1446

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een glad staafje bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA632

ZINZI zilveren armband. De ring in het midden is pavé gezet met fonkelende witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 299.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren Infinity armband rosé verguld wit 17 20cm ZIA1065R

ZINZI zilveren armband rosé verguld met Infinity teken, vol gezet met witte zirconia's.'Infinity'is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren schakelarmband 21cm ZIA1057 21

ZINZI CHAIN zilveren armband op 21 cm lengte. Met een unieke schitterende schakel in de breedte van 4,5mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi.

€ 54.95

Read on...

Armbanden
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.