ZINZI collier zwarte beads zlv.bol met slot

ZINZI collier met zwarte beads en zilveren bollen. De lengte van het collier is 43cm. Inclusief slot.

€ 89.90

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parelhanger zwart ZIH394Z

ZINZI zilveren pegelhanger met zirconia en zwarte parel. De hanger is verkrijgbaar in allerlei leuke en opvallende kleuren, dus combineren maar! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband 19cm ZIA1397

ZINZI zilveren multi-look armband met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft de armband een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parelhanger wit ZIH400

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia's en grote witte parel.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 64.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger parel groen blauw 12mm ZIH1061GB

ZINZI zilveren hanger met groen-blauwe Swarovski parel van 12mm grootte. Het hangeroog is mooi gezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld ronde vormen 17 20cm ZIA1279R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld, waarbij een dunne anker-ketting wordt afgewisseld door gladde ronde vormen. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren rek armband one size zwarte beads CH A18Z

ZINZI Charm stretch one-size zwarte beadsarmband met zilveren bead bezet met zirconia's, waaraan eenvoudig je Zinzi bedels kunnen worden gehangen.

€ 54.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren pegelhanger zwart ZIH1203Z

ZINZI zilveren pegelhanger in zwart. Met luxe hangoog en ronde zetting bezet met witte zirconia's. Opvallend 43mm groot. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 26mm zwart Swarovski ZIH1054Z

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de kleur zwart. De grootte van deze hanger is 26mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren creolen 15 x 6mm wit ZIO1354

ZINZI zilveren elegante creolen. Aan de buitenzijde van de buis bezet met witte zirconia's. Voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 15 x 6mm groot. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren fantasie creolen 15x7mm wit ZIO1174

ZINZI zilveren fantasie creolen met luxe scharniersluiting. Met drie horizontale banen, bezet met witte zirconia's. Mooi formaat van 15 x 7mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creolen gourmet wit ZIO1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH1161Z

ZINZI grote opvallende zilveren hanger. Bovenaan een ruitvormzetting met zwarte zirconia en onderaan in koordzetting een peervormige grote zwarte steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger blauw ZIH1159B

ZINZI zilveren vierkante hanger, opengewerkt en bezet met twee rijen saffier blauwe zirconia's. De hanger is 20mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger paars ZIH1142P

ZINZI zilveren'entourage'hanger met peerzetting, bezet met amethist en rondom gezet met witte zirconia's. Een echte klassieker! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit parelmoer ZIH1039

ZINZI zilveren hanger met wit parelmoer en omringd met een schitterende zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger paars ZIH1002P

ZINZI zilveren pegelhanger paars amethyst bezet met witte zirconia's rond de top van de hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld wit 18,5cm ZIA1150D

ZINZI zilveren staaf-armband in roségoud verguld. Met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA1150

ZINZI zilveren staaf-armband met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond 21mm ZIH1365

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 21mm. De buitenste rand is met bolletjes bezet en binnenste met een witte zirconia. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product