Zinzi zilveren parelhanger grijs ZIH355G

ZINZI zilveren hanger met zirconia, zilveren ring en hieraan een grijze parel. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren oor items geelgoud verguld 6mm wit ZIO1314G

ZINZI zilveren super trendy oor-items in geelgoud verguld met ronde witte zirconia in 6mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De ronde zirconia's zijn 6mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parelhanger wit ZIH116

ZINZI zilveren hanger met witte parel en hangoog is bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld ronde vormen 17 20cm ZIA1279R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld, waarbij een dunne anker-ketting wordt afgewisseld door gladde ronde vormen. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger parel wit 12mm ZIH1062

ZINZI zilveren hanger met witte Swarovski parel van 12mm grootte. Mooi is de opvallende ronde zetting, vol gezet met witte zirconia's, bovenop de witte parel. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI collier beads paars met slot 45cm

ZINZI collier met paarse beads paars. De lengte van het collier is 45cm, de beads zijn 8mm groot. Inclusief slot.

€ 49.90

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parel hanger wit ZIH459

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia's en grote ronde witte parel. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren oor items roségoud verguld bol 8mm ZIO1313R

ZINZI zilveren super trendy oor-items in roségoud verguld met bol in 8mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De bollen zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geelgoud verguld glad V vorm 7mm ZIO1380G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geelgoud verguld met trendy V-vorm (7mm). De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen V vorm wit 7mm ZIO1380Z

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy V-vorm (7mm). Bezet met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi by Fatima wikkelarmband roze 75cm ZBF11R

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur roze. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi by Fatima wikkelarmband turquoise 75cm ZBF11T

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur turquoise. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi by Fatima wikkelarmband fuchsia roze 75cm ZBF11F

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur fuchsia roze. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren choker 32 10cm harten ZICHOK1457

ZINZI zilveren choker met aan elkaar verbonden open harten. Lengte van choker is te variëren tussen 32 en 42cm, door de zilveren verlengketting van 10cm. Nu gemakkelijk af te stellen voor iedere hals. De totale lengte is 42cm, waardoor ook langer gedragen kan worden. De ene dag als choker te dragen, de andere dag als normale ketting, dus dubbel plezier! Helemaal'in'deze zomer en coole outfit gegarandeerd

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI lerencollier met slot zwart

ZINZI gevlochten lederen collier in het zwart met zilveren uiteinden met oog om een zilveren ZINZI sluiting aan te bevestigen. De lengte van het collier is 90cm, inclusief sluiting.

€ 64.90

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI lerencollier met slot wit

ZINZI gevlochten lederen collier in de kleur wit met zilveren uiteinden met oog om een zilveren ZINZI sluiting aan te bevestigen. De lengte van het collier is 90cm, inclusief sluiting.

€ 64.90

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren choker 32 10cm hart ZICHOK1188

ZINZI zilveren choker met drie open harten aan voorkant van de hals. Lengte van choker is te variëren tussen 32 en 42cm, door de zilveren verlengketting van 10cm. Nu gemakkelijk af te stellen voor iedere hals. De totale lengte is 42cm, waardoor ook langer gedragen kan worden. De ene dag als choker te dragen, de andere dag als normale ketting, dus dubbel plezier! Helemaal'in'deze zomer en coole outfit gegarandeerd

€ 34.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren oor items parels 8mm wit ZIO1312

ZINZI zilveren super trendy oor-items met witte parels. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De witte parels zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Prijs is exclusief oorknoppen.

€ 24.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren choker 32 7cm staafjes ZICHOK1493

ZINZI zilveren choker met dunne jasseron ketting en vijf staafjes, gelijkmatig verdeeld over de ketting, zodat goed zichtbaar is op de hals. Lengte van choker is te variëren tussen 32 en 42cm, door de zilveren verlengketting van 7 cm. Nu gemakkelijk af te stellen voor iedere hals. Helemaal'in'deze zomer en coole outfit gegarandeerd

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren multi look ketting 38 42cm ZIC1461

ZINZI zilveren multi-look ketting met twee verschillende schakels en lengten. De staafjes ketting van 38cm en de bolletjes ketting van 42cm geven het collier een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Dze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product