ZINZI zlv. armband dun met tussenstuk ringetjes

ZINZI zlv. armband dun met tussenstuk ringetjes

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oor items rosé verguld bol 8mm ZIO1313R

ZINZI zilveren super trendy oor-items in rosé verguld met bol in 8mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De bollen zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband 19cm ZIA1397

ZINZI zilveren multi-look armband met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft de armband een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband wit 17 20cm ZIA1064

ZINZI zilveren armband met Cupido pijl als design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oor items geel verguld 6mm wit ZIO1314G

ZINZI zilveren super trendy oor-items in geel verguld met ronde witte zirconia in 6mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De ronde zirconia's zijn 6mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi horloge zilverkleurige wijzerplaat stalen band zilverkleurig ZIW201

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal. Met een opvallende 38mm kast. De wijzerplaat is mat zilver gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring druppel multi look wit ZIR1477

ZINZI zilveren brede ring, waarbij sierlijk twee open druppelvormen bij elkaar komen. De ene druppelvorm is bezet met schitterende witte zirconia's, de andere is glad zilver. De ring heeft een multi-look effect door de open ruimte tussen de vormen. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring glad wit ZIR1174

ZINZI zilveren fantasie ring waarbij elegant banen lopen, vol bezet met witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren fantasie creolen 15x7mm wit ZIO1174

ZINZI zilveren fantasie creolen met luxe scharniersluiting. Met drie horizontale banen, bezet met witte zirconia's. Mooi formaat van 15 x 7mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR937

ZINZI zilveren ring met grote witte vierkante zirconia. De scheen van de ring heeft een gedraaid motief. De ring is leuk te combineren met de andere kleuren, die verkrijgbaar zijn. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR875

ZINZI zilveren ring met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, bevind zich een witte zirconia. De zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR870

ZINZI zilveren ring met een rij van 6 sprankelende witte zirconia's. Deze ring is gemakkelijk te combineren met andere Zinzi sieraden en zorgt voor een luxe uitstraling aan uw vinger. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR763

ZINZI zilveren ring met drie rijen witte zirconia en in het midden een witte ronde steen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1145

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creolen gourmet wit ZIO1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA1150

ZINZI zilveren staaf-armband met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER4

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met een in hartvorm geslepen witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER1

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje en zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad V vorm 7mm ZIO1380G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geel verguld met trendy V-vorm (7mm). De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren choker 32 10cm ovalen ZICHOK1232

ZINZI zilveren choker met bolletjes ketting en ovale tussenschakels. Lengte van choker is te variëren tussen 32 en 42cm, door de zilveren verlengketting van 10cm. Nu gemakkelijk af te stellen voor iedere hals. De totale lengte is 42cm, waardoor ook langer gedragen kan worden. De ene dag als choker te dragen, de andere dag als normale ketting, dus dubbel plezier! Helemaal'in'deze zomer en coole outfit gegarandeerd

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.

We have 182 guests and no members online