Zinzi zilveren staafhanger wit ZIH1186

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 39mm lang met hangoog. Opvallend en subtiel tegelijk. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger roségoud verguld wit ZIH1005D

ZINZI zilveren hanger rond model 18mm, vol gezet met witte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is roségoud verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH632

ZINZI zilveren hanger met wit zirconia pavé gezet. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1192

ZINZI strakke zilveren hanger, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger roségoud verguld wit ZIH1058D

ZINZI zilveren roségoud vergulde vierkante hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger roségoud verguld zwart ZIH1005N

ZINZI zilveren hanger rond model 18mm, vol gezet met zwarte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is roségoud verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger glad ZIH1245

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger glad 45mm ZIH1248

ZINZI zilveren gladde staafhanger van 45mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger 17mm wit ZIH1156

ZINZI zilveren vierkante hanger van 17mm met grote opvallende witte zirconia. Het hangoog is sierlijk met witte zirconia's gezet. Voor een glamour look. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger zwart ZIH881Z

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen zwarte zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart wit ZIH774

ZINZI zilveren hanger met zwart en wit zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger champagne ZIH978C

ZINZI zilveren fantasiehanger met champagne gekleurde zirconia en kleine witte zirconia stenen aan de bovenkant. De hanger geeft jou outfit een moderne uitstraling waar iedereen jaloers op zal zijn. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger zwart ZIH1244Z

ZINZI zilveren hangoog met daaraan bevestigdéén losse creoolhanger (zich1244z). Je kunt het hangoog openklikken, waardoor ook andere creoolhangers eraan zijn te hangen. Het afgebeelde collier is niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit ZIH1366

ZINZI zilveren hanger met dubbel ronde open vormen. Glad model in 22mm, bezet met een witte zirconia in het midden. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ronde vormen 35mm ZIH1283

ZINZI zilveren hanger, waarbij aan het hangoog speels twee grote ronde ringen hangen. De ene ronde vorm is glad, de andere ronde vorm is bewerkt. Grootte van de hanger is 35mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger roségoud verguld ronde vormen 35mm ZIH1283R

ZINZI zilveren hanger in roségoud verguld, waarbij aan het hangoog speels twee grote ronde ringen hangen. De ene ronde vorm is glad, de andere ronde vorm is bewerkt. Grootte van de hanger is 35mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH537

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Limited Edition gouden hanger Mart Visser glad MVGH2S

Limited Edition goudenschakel hanger, exclusief ontworpen door Mart Visser. De vierkante fantasie schakel is 19 x 14mm groot en heeft een luxe hangoog. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Alle gouden ontwerpen zijn limited editions en u ontvangt een door Mart Visser persoonlijk genummerd certificaat van echtheid. Vervaardigd van echt 14 karaat goud (585).

€ 375.00

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger tweezijdig Swarovski zwart wit ZIH628

ZINZI zilveren hanger met aan een zijde zwart, en aan andere zijde wit Swarovski kristal. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Hangers
Product