ZINZI zilveren ronde hanger rosé verguld wit ZIH1059D

ZINZI zilveren rosé vergulde ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger rosé verguld wit ZIH050D

ZINZI zilveren hanger rosé verguld met grote ronde witte zirconia. Grootte van hanger is 15mm. Deze hanger heeft een schitterend effect door de combinatie van rosé verguld en zilver. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger champagne ZIH978C

ZINZI zilveren fantasiehanger met champagne gekleurde zirconia en kleine witte zirconia stenen aan de bovenkant. De hanger geeft jou outfit een moderne uitstraling waar iedereen jaloers op zal zijn. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger glad voor creoolhangers ZIH1CH

ZINZI zilveren gladde hanger om eenvoudig je creoolhanger aan te hangen. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Bevestig deze hanger aan je ketting en hang er een creoolhanger aan. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 14.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rosé verguld rond wit 18mm ZIH1238R

ZINZI zilveren rosé vergulde ronde hanger van 18mm. Zetting is bezet met witte zirconia's. Met opvallend kruislings hangoog. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger zwart ZIH881Z

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen zwarte zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ZIH624 wit

ZINZI zilveren hanger met witte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren staafhanger wit ZIH1186

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 39mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger wit ZIH1179

ZINZI zilveren hanger met ronde witte zirconia bezet en met sierlijke kabelrand zetting. Grootte van zetting is 8mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger peervorm wit ZIH1171

ZINZI zilveren hanger met peervormige witte zirconia van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren parelhanger mintgroen ZIH1151M

ZINZI zilveren fantasie parelhanger. De ronde zetting op hangoog is vol bezet met witte zirconia's. De mintgroene parel heeft een grootte van 10mm. Een all time classic! Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende oorknoppen! De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger wit ZIH1058

ZINZI zilveren vierkante hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 17mm zwart Swarovski ZIH1055Z

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de kleur black diamond. De grootte van deze hanger is 17mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. Dit leuke maatje van hanger is overal bij te dragen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger donkergrijs parelmoer ZIH1039Z

ZINZI zilveren hanger met donker grijs parelmoer en omringd met een schitterende zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1022

ZINZI zilveren hanger met een grote witte zirconia in het midden en op de hoeken kleine ronde zettingen met witte zirconia. Draag het subtiel aan een kort collier. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 34.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger rosé verguld wit ZIH1005D

ZINZI zilveren hanger rond model 18mm, vol gezet met witte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is rosé verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 15mm wit ZIH050

ZINZI zilveren hanger met grote ronde witte zirconia. Grootte van hanger is 15mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Limited Edition gouden hanger glad MVGH3

Limited Edition gouden fantasie hanger, exclusief ontworpen door Mart Visser. De hanger heeft een langwerpige vorm (25 x 12mm) met een stijlvol opengewerkt patroon. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Alle gouden ontwerpen zijn limited editions en u ontvangt een door Mart Visser persoonlijk genummerd certificaat van echtheid. Vervaardigd van echt 14 karaat goud (585).

€ 575.00

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger wit voor creoolhangers ZIH2CH

ZINZI zilveren gladde hanger bezet met witte zirconia's. Speciaal ontworpen om eenvoudig je creoolhanger aan te hangen. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Bevestig deze hanger aan je ketting en hang er een creoolhanger aan. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 19.95

Read on...

Hangers
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.

We have 539 guests and no members online