Warmtegevoelige mok Batterij - Een oplaadmomentje voor jezelf
Warmtegevoelige mok Batterij - Een oplaadmomentje voor jezelf

Ben je nog niet helemaal wakker? Begin je dag volledig opgeladen met de Warmtegevoelige mok Batterij van Kikkerland. Schenk je warme drank in de beker en de batterij laadt zichzelf op. Het zwarte balkje wordt door de warmte langzaamaan steeds groener. Als de drank afkoelt of de mok leeg is, wordt de...

Warmtegevoelige mok Hart - Vul je mok met liefde
Warmtegevoelige mok Hart - Vul je mok met liefde

Met de Warmtegevoelige mok Hart van Kikkerland laat je aan je geliefde zien hoeveel jij van hem of haar houdt. Als de beker leeg is, is ‘ie gewoon wit met een zwart hart. Vul je de mok met warme thee of koffie, dan wordt het hart rood van alle liefde. En de warmte natuurlijk. Koelt het drinken wee...

4-in-1 Multitool pen
4-in-1 Multitool pen

Onmisbaar voor elke man: de 4-in-1 Multitool pen. Met deze pen van Kikkerland kun je natuurlijk schrijven, maar er zit ook een liniaal op. Hiermee kun je dingen opmeten of even uitmeten waar je dat nieuwe fotolijstje moet ophangen voor je vriendin. Super leuk als cadeau voor je vriend, maar ook voor...

Pick a boo! cocktailprikkerhouder
Pick a boo! cocktailprikkerhouder

Wanneer je een feestje geeft en er meerdere hapjes op tafel staan, is het natuurlijk wel leuk om deze hapjes op een originele manier te presenteren. Gasten gaan al snel op zoek naar cocktailprikkers om ze op te pakken en hoe leuk is het dan om een originele satéprikkerhouder te hebben. https://www...

Flexibele telefoonhouder
Flexibele telefoonhouder

Vind jij het soms vervelend om je smartphone lang vast te houden wanneer je filmpjes aan het kijken bent of wanneer je een goede (onbewogen) foto wilt maken? De Flexibele smartphonehouder van Kikkerland maakt dit allemaal een stuk makkelijker. Bevestig je telefoon in de houder en met de klip kun je ...

Wijnfles wijnglas
Wijnfles wijnglas

Vind je het gênant om in je eentje een hele fles wijn leeg te slobberen? Gebruik dan gewoon het Wijnfles wijnglas van Invotis. Zo neem je netjes maar één glaasje wijn. Het wijnglas heeft een inhoud van maar liefst 600 milliliter. Je schenkt de wijn niet alleen in het glas, maar ook in de fles die...

 
 
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger sleutel LOVEH07K

All You Need Is Love by ZINZI zilveren sleutel hanger met hartje en"ALL YOU NEED IS LOVE"indruk. Deze hanger is als cadeau de sleutel tot haar hart! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 34.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger wit LOVEH03

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger met hart bezet met zirconia. In de zijkant van de hanger is de tekst"All you need is love"geschreven. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger gourmet 26mm ZIH1252

ZINZI zilveren staafhanger, met gourmet schakel als bewerking. 26mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 19.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger geel verguld wit ZIH050Y

ZINZI zilveren hanger geel verguld met grote ronde witte zirconia. Grootte van hanger 15mm. Deze hanger heeft een schitterend effect door de combinatie van geel verguld met zilver. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger rood LOVEH09R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger in letters LOVE. In de O zit een hartje bezet met 3 rode zirconia's voor een schattig effect. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurig witgouden glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm rood LOVEH08R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende ronde hanger 25mm met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met schitterende rode stenen! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger rood LOVEH03R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger met hart bezet met rode zirconia. In de zijkant van de hanger is de tekst"All you need is love"geschreven. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger geel verguld wit ZIH213Y

ZINZI zilveren hanger met een ronde geelgouden vergulde top bezet met een grote witte zirconia. Het oog van de hanger is bezet met drie rijen witte zirconia's. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hart hanger Swarovski rood ZIH860R

ZINZI zilveren hanger met groot warmrood hartvormig Swarovski crystal. Grote variant van 36mm. Geeft een verliefde finishing touch aan je collier! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger slot wit ZIH1198

ZINZI zilveren hanger als slotje met sleutelgat, bezet met witte zirconia's. Leuk om erbij te hebben. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH01

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende hanger van 25mm met groot hart. De rand om het hart is bezet met fonkelende witte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met All You Need Is Love by ZINZI , ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit ZIH1469

ZINZI zilveren hanger met drie ronde witte zirconia's onder elkaar in rij gezet, van klein naar groot. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger tweezijdig ovaal wit MVH10

ZINZI zilveren hanger exclusief ontworpen door Mart Visser. Deze hanger is 40mm groot en heeft een elegante ovale open vorm. De opening is gezet met witte zirconia's. Tweezijdig te dragen: ene zijde glanzend, andere zijde gematteerd. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger glad ZIH1245

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger slot wit ZIH1197

ZINZI zilveren hanger als slotje met sleutelgat, vol bezet met witte zirconia's. Leuk om erbij te hebben. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger kus ZIH952

ZINZI grote ronde zilveren ronde hanger met kusjes-motief. Grootte 35mm. Geeft een mooie om te zoenen touch aan elke ketting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925). Ook zijn de zilveren Zinzi sieraden voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 29mm wit LOVEH09

All You Need Is Love by Zinzi zilveren hanger in letters LOVE. In de O zit een hartje bezet met 3 witte zirconia's voor een schattig effect. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH08

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende ronde hanger 25mm met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met schitterendewitte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.