Zinzi zilveren hanger wit ZIH537

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1116

ZINZI zilveren schitterende ronde hanger (14mm). Geheel pavé gezet met witte zirconia's. Ook de zijkant en hangoog zijn bezet met witte zirconia's. Voor een stralende look! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger blauw ZIH1045B

ZINZI zilveren hanger met grotere ovale donker blauwe zirconia en met bovenaan twee rijzettingen kleine lichtblauwe zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

Limited Edition gouden hanger Mart Visser glad MVGH2S

Limited Edition goudenschakel hanger, exclusief ontworpen door Mart Visser. De vierkante fantasie schakel is 19 x 14mm groot en heeft een luxe hangoog. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Alle gouden ontwerpen zijn limited editions en u ontvangt een door Mart Visser persoonlijk genummerd certificaat van echtheid. Vervaardigd van echt 14 karaat goud (585).

€ 375.00

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger tweezijdig Swarovski zwart wit ZIH628

ZINZI zilveren hanger met aan een zijde zwart, en aan andere zijde wit Swarovski kristal. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren munt hanger wit ZIH725

ZINZI zilveren munt hanger. De munt kan dubbelzijdig gedragen worden, met aan de ene zijde zirconia en een Zinzi indruk en aan de andere zijde een stijlvolle gravure. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 169.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren Pink Ribbon hanger roze ZIH560

ZINZI zilveren sierlijke hanger'Pink Ribbon'bezet met roze zirconia's. Pink Ribbon staat symbool voor de strijd tegen borstkanker. Zinzi doneert 10% van de opbrengst aan stichting Pink Ribbon. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger champagne ZIH1022C

ZINZI zilveren hanger met een grote champagne zirconia in het midden en op de hoeken kleine ronde zettingen met witte zirconia. Draag het subtiel aan een kort collier. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 34.95

Read on...

Hangers
Product
 

Limited Edition gouden hanger glad MVGH3

Limited Edition gouden fantasie hanger, exclusief ontworpen door Mart Visser. De hanger heeft een langwerpige vorm (25 x 12mm) met een stijlvol opengewerkt patroon. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Alle gouden ontwerpen zijn limited editions en u ontvangt een door Mart Visser persoonlijk genummerd certificaat van echtheid. Vervaardigd van echt 14 karaat goud (585).

€ 575.00

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger wit voor creoolhangers ZIH2CH

ZINZI zilveren gladde hanger bezet met witte zirconia's. Speciaal ontworpen om eenvoudig je creoolhanger aan te hangen. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Bevestig deze hanger aan je ketting en hang er een creoolhanger aan. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 19.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH795

ZINZI zilveren hanger met zwarte onyx en omlijsting van zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1071

ZINZI zilveren ronde hanger in groot formaat 26 mm. Vol bezet met witte zirconia's. Een schitterende XL beauty. Pure glamour.Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger zwart ZIH1002Z

ZINZI zilveren pegelhanger zwart bezet met witte zirconia's rond de top van de hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger glad MVH2S

ZINZI zilveren schakel hanger exclusief ontworpen door Mart Visser. De vierkante fantasie schakel is 19 x 14mm groot en heeft een luxe hangoog. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart wit ZIH774

ZINZI zilveren hanger met zwart en wit zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger kus ZIH952

ZINZI grote ronde zilveren ronde hanger met kusjes-motief. Grootte 35mm. Geeft een mooie om te zoenen touch aan elke ketting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925). Ook zijn de zilveren Zinzi sieraden voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger glad peervormig ZIH1309

ZINZI zilveren hanger, waarbij het ronde hangoog is verbonden met een gladde slanke peervorm. Grootte van deze hanger is 26 x 6mm. Mooie uitstraling door de geheel zilveren look. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger glad wit 23mm ZIH1251

ZINZI zilveren staafhanger, half bezet met witte zirconia's en half glad. 23mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product