ZINZI zilveren hanger rond wit 42mm ZIH1368

ZINZI zilveren hanger met drie ronde open vormen, waarbij iedere ronde vorm een andere grootte en afwerking heeft. De bovenste kleine vorm heeft een gourmet schakel, de middelste is glad en de onderste grootste is met witte zirconia's bezet. Deze combinatie geeft deze grote hanger van 42mm een chique uitstraling. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH814

ZINZI zilveren fantasie hanger bezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger groen ZIH1045G

ZINZI zilveren hanger met grotere ovale donker groene zirconia en met twee rijzettingen kleine donker groene zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren vierkante hanger rosé verguld wit ZIH1070D

ZINZI zilveren hanger vierkant model 18mm, vol gezet met witte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is rosé verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren vierkante hanger geel verguld 17mm wit ZIH1156Y

ZINZI zilveren geel vergulde vierkante hanger van 17mm met grote opvallende witte zirconia. Het hangoog is sierlijk met witte zirconia's gezet. Voor een feestelijke look. De hanger is exclusief collier geprijsd. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger wit 26mm ZIH1249

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 26mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1071

ZINZI zilveren ronde hanger in groot formaat 26 mm. Vol bezet met witte zirconia's. Een schitterende XL beauty. Pure glamour.Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH624Z

ZINZI zilveren hanger met zwarte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger gourmet 26mm ZIH1252

ZINZI zilveren staafhanger, met gourmet schakel als bewerking. 26mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 19.95

Read on...

Hangers
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger glad MVH4

ZINZI zilveren hanger (33 x 11mm) exclusief ontworpen door Mart Visser. De massieve rechthoekige schakel heeft aan beide kanten luxe hangogen bezet met witte zirconia's. Kies zelf aan welk hangoog je het collier hangt. Of verbind aan beide kanten een collier. Jij bepaalt je eigen style. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger rosé verguld wit ZIH1059D

ZINZI zilveren rosé vergulde ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger rosé verguld wit ZIH050D

ZINZI zilveren hanger rosé verguld met grote ronde witte zirconia. Grootte van hanger is 15mm. Deze hanger heeft een schitterend effect door de combinatie van rosé verguld en zilver. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger champagne ZIH978C

ZINZI zilveren fantasiehanger met champagne gekleurde zirconia en kleine witte zirconia stenen aan de bovenkant. De hanger geeft jou outfit een moderne uitstraling waar iedereen jaloers op zal zijn. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger glad voor creoolhangers ZIH1CH

ZINZI zilveren gladde hanger om eenvoudig je creoolhanger aan te hangen. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Bevestig deze hanger aan je ketting en hang er een creoolhanger aan. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 14.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rosé verguld rond wit 18mm ZIH1238R

ZINZI zilveren rosé vergulde ronde hanger van 18mm. Zetting is bezet met witte zirconia's. Met opvallend kruislings hangoog. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger zwart ZIH881Z

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen zwarte zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ZIH624 wit

ZINZI zilveren hanger met witte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren staafhanger wit ZIH1186

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 39mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger wit ZIH1179

ZINZI zilveren hanger met ronde witte zirconia bezet en met sierlijke kabelrand zetting. Grootte van zetting is 8mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.

We have 485 guests and no members online