Zinzi zilveren vierkante hanger roségoud verguld wit ZIH1058D

ZINZI zilveren roségoud vergulde vierkante hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger wit ZIH1058

ZINZI zilveren vierkante hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 17mm zwart Swarovski ZIH1055Z

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de kleur black diamond. De grootte van deze hanger is 17mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. Dit leuke maatje van hanger is overal bij te dragen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger donkergrijs parelmoer ZIH1039Z

ZINZI zilveren hanger met donker grijs parelmoer en omringd met een schitterende zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger zwart ZIH1016Z

ZINZI schitterende zilveren ronde hanger met opening. Vol gezet met zwarte zirconia's en in het midden met een grotere witte zirconia. Grootte van hanger is 21mm. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 129.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1005

ZINZI zilveren ronde hanger met witte zirconia's. De hanger is 18mm groot en ideaal om te combineren met de andere ronde Zinzi ringen of hangers. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger wit ZIH1002

ZINZI zilveren pegelhanger bezet met witte zirconia's rond de top van de hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger glad MVH5

ZINZI zilveren hanger (39 x 8mm) exclusief ontworpen door Mart Visser. De hanger heeft drie zilveren plaatjes die speels bewegen tijdens het dragen. Ieder plaatje heeft een ander strak design. Op het achterste plaatje staat herkenbaar'M'als signatuur van Mart Visser. Extra leuk voor Mama, Marjolien, Marlies, Marianne etc. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger glad MVH3

ZINZI zilveren fantasie hanger exclusief ontworpen door Mart Visser. De hanger heeft een langwerpige vorm (25 x 12mm) met een stijlvol opengewerkt patroon. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH08

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende ronde hanger 25mm met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met schitterendewitte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger peer wit 40mm ZIH1369

ZINZI zilveren hanger met drie peervormige open vormen, waarbij iedere vorm een andere grootte heeft. Bij de middelste grootte is de zetting bezet met witte zirconia's. Deze combinatie geeft deze grote hanger van 40mm een chique uitstraling. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH624Z

ZINZI zilveren hanger met zwarte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ronde vormen 21mm wit ZIH1284

ZINZI zilveren hanger, waarbij aan een mooi hangoog speels drie ronde ringen hangen. De ronde vormen zijn glad, bewerkt en bezet met witte zirconia's. Grootte van de hanger is 21mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ronde vormen 22mm ZIH1297

ZINZI zilveren hanger, waarbij aan het hangoog speels twee ronde ringen hangen. De kleine ronde vorm is glad, de grote ronde vorm is bewerkt met gourmet schakels. Grootte van de hanger is 22mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger glad voor creoolhangers ZIH1CH

ZINZI zilveren gladde hanger om eenvoudig je creoolhanger aan te hangen. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Bevestig deze hanger aan je ketting en hang er een creoolhanger aan. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 14.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger roségoud verguld rond wit 18mm ZIH1238R

ZINZI zilveren roségoud vergulde ronde hanger van 18mm. Zetting is bezet met witte zirconia's. Met opvallend kruislings hangoog. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger slot wit ZIH1197

ZINZI zilveren hanger als slotje met sleutelgat, vol bezet met witte zirconia's. Leuk om erbij te hebben. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH881

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen witte zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH814

ZINZI zilveren fantasie hanger bezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH769

ZINZI zilveren hanger met grote witte zirconia en hangoog bezet met kleine witte zirconia's. Een echte eyecatcher om de hals. Mooi om aan een sierlijk zilveren collier te dragen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product