Zinzi zilveren bol hanger wit ZIH716

ZINZI zilveren bol hanger bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ZIH624 wit

ZINZI zilveren hanger met witte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren gourmet hanger wit ZIH414

ZINZI CHAIN zilveren gourmet hanger bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger peervorm wit ZIH1171

ZINZI zilveren hanger met peervormige witte zirconia van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger geelgoud verguld 17mm wit ZIH1156Y

ZINZI zilveren geelgoud vergulde vierkante hanger van 17mm met grote opvallende witte zirconia. Het hangoog is sierlijk met witte zirconia's gezet. Voor een feestelijke look. De hanger is exclusief collier geprijsd. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger bloem wit ZIH1084

ZINZI zilveren ronde hanger 20mm met bloemmotief en bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 17mm groen Swarovski ZIH1055G

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de unieke Swarovski kleur groen. De grootte van deze hanger is 17mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. Dit leuke maatje van hanger is overal bij te dragen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger donkergrijs ZIH1041

ZINZI stijlvolle zilveren hanger. Het vierkante model met grote donkergrijze steen, is omringd met een zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger rood LOVEH09R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger in letters LOVE. In de O zit een hartje bezet met 3 rode zirconia's voor een schattig effect. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurig witgouden glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 15mm rood LOVEH03RS

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 15mm bezet met schitterende rode zirconia's (de kleur van de liefde). Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, Zinzi en hartjes. Iedere Zinzi charm heeft een mooie sluiting, om gemakkelijk te bevestigen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger wit LOVEH03

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger met hart bezet met zirconia. In de zijkant van de hanger is de tekst"All you need is love"geschreven. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm rood LOVEH01R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende hanger van 25mm met groot hart. De rand om het hart is bezet met fonkelende rode stenen! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met All You Need Is Love by ZINZI , ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH01

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende hanger van 25mm met groot hart. De rand om het hart is bezet met fonkelende witte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met All You Need Is Love by ZINZI , ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit ZIH1469

ZINZI zilveren hanger met drie ronde witte zirconia's onder elkaar in rij gezet, van klein naar groot. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger vierkant wit ZIH1324

ZINZI zilveren hanger met een vierkante pavé zetting, bezet met witte zirconia's. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1119

ZINZI zilveren hanger met grote witte zirconia en op de hoeken kleine vierkante zettingen. Ook het hangoog is sierlijk bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger glad ZIH1245

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger peervorm donkergrijs ZIH1171Z

ZINZI zilveren hanger met peervormige donkergrijze kleursteen van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hart hanger Swarovski rood ZIH860R

ZINZI zilveren hanger met groot warmrood hartvormig Swarovski crystal. Grote variant van 36mm. Geeft een verliefde finishing touch aan je collier! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hart hanger Swarovski zwart ZIH859Z

ZINZI zilveren hart hanger van zwart Swarovski crystal. Grootte van hart is 27mm.. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product