Zinzi zilveren hanger wit ZIH814

ZINZI zilveren fantasie hanger bezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH769

ZINZI zilveren hanger met grote witte zirconia en hangoog bezet met kleine witte zirconia's. Een echte eyecatcher om de hals. Mooi om aan een sierlijk zilveren collier te dragen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren bol hanger wit ZIH716

ZINZI zilveren bol hanger bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger ZIH624 wit

ZINZI zilveren hanger met witte steen die rondom bezet is met zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren gourmet hanger wit ZIH414

ZINZI CHAIN zilveren gourmet hanger bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger peervorm wit ZIH1171

ZINZI zilveren hanger met peervormige witte zirconia van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger bloem wit ZIH1084

ZINZI zilveren ronde hanger 20mm met bloemmotief en bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 17mm groen Swarovski ZIH1055G

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de unieke Swarovski kleur groen. De grootte van deze hanger is 17mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. Dit leuke maatje van hanger is overal bij te dragen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger donkergrijs ZIH1041

ZINZI stijlvolle zilveren hanger. Het vierkante model met grote donkergrijze steen, is omringd met een zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger vierkant wit ZIH1324

ZINZI zilveren hanger met een vierkante pavé zetting, bezet met witte zirconia's. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1119

ZINZI zilveren hanger met grote witte zirconia en op de hoeken kleine vierkante zettingen. Ook het hangoog is sierlijk bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger peervorm donkergrijs ZIH1171Z

ZINZI zilveren hanger met peervormige donkergrijze kleursteen van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hart hanger Swarovski zwart ZIH859Z

ZINZI zilveren hart hanger van zwart Swarovski crystal. Grootte van hart is 27mm.. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger sleutel ZIH636

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een sleutel met hartjes. De hanger is 5cm groot. Is dit je sleutel naar je hart? Of misschien het sleutel naar haar hart? Deze hanger is ideaal om weg te geven of cadeau te doen. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 74.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger wit ZIH1143

ZINZI zilveren fantasie hanger. Stijlvol door de drie ronde vormen boven het peervormige witte crystal. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ovale hanger wit ZIH1068

ZINZI zilveren ovale hanger in groot formaat 35mm. Vol bezet met witte zirconia's. Een schitterende XL beauty. Pure glamour.Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger wit ZIH1179

ZINZI zilveren hanger met ronde witte zirconia bezet en met sierlijke kabelrand zetting. Grootte van zetting is 8mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger wit ZIH1245Z

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. De vormen zijn bezet met witte zirconia's. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger wit 26mm ZIH1249

ZINZI zilveren staafhanger, bezet met witte zirconia's. 26mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit 42mm ZIH1368

ZINZI zilveren hanger met drie ronde open vormen, waarbij iedere ronde vorm een andere grootte en afwerking heeft. De bovenste kleine vorm heeft een gourmet schakel, de middelste is glad en de onderste grootste is met witte zirconia's bezet. Deze combinatie geeft deze grote hanger van 42mm een chique uitstraling. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product