Zinzi zilveren oorknoppen infinity wit ZIO1065Z

ZINZI zilveren oorknoppen met het Infinity teken, gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1150

ZINZI zilveren vierkante creoolhangers, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen roségoud verguld gourmet 15 x 3mm ZIO1175R

ZINZI zilveren creolen roségoud verguld met gourmet schakel als design. Met luxe scharniersluiting. De grootte van deze oorsieraden is 15 x 3mm. Echt een musthave voor het oor! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 6,5mm rond aqua blauw ZIO1423A

ZINZI zilveren ronde oorknoppen bezet met aqua blauwe Swarovski crystals. De oorknopjes zijn 6,5 mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig roze ZICH1302R

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige roze zirconia met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de roze zirconia extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 7mm rond wit ZIO1423

ZINZI zilveren ronde oorknoppen bezet met witte Swarovski crystals. De oorknopjes zijn 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond blauw ZICH1300B

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de ronde blauwe kleursteen met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de blauwe kleursteen extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad rond voor creoolhangers ZIO1CH

ZINZI zilveren gladde ronde oorknoppen om eenvoudig je creoolhangers aan te hangen. Het Zinzi bevestigingssyteem zorgt dat het oog van de creoolhanger mooi achter de oorknop valt. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen gourmet 17 x 5mm ZIO1373

ZINZI CHAIN zilveren creolen met een gourmet schakel en voorzien van luxe scharniersluiting. De breedte van de schakel is 5mm. De grootte van deze oorsieraden is 17 x 5mm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorsieraden zwart ZIO935Z

ZINZI schitterende zilveren oorsieraden geheel pavé gezet met zwarte zirconia's. In peervorm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 169.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde oorhangers ZIO1182

ZINZI zilveren ronde oorhangers, bezet met grote witte zirconia's. De rolex-style schakel is stijlvol verwerkt in de zetting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers roségoud verguld blauw ZIO1150H

ZINZI zilveren roségoud vergulde oorhangers, met vierkante zetting(8mm) bezet met donkerblauwe zirconia's. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerblauwe steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers hart 12mm ZICH1307

ZINZI zilveren creoolhangers met trendy glanzende harten (12mm). Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers roségoud verguld wit ZICH1151D

ZINZI zilveren creoolhangers rond model 12mm, vol bezet met witte zirconia's. Met roségoud vergulde zetting. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers lang glad driehoek 45mm ZIO1305

ZINZI zilveren lange glanzende oorhangers met driehoek vormen (45mm). Door de ketting, die de driehoeksvormen verbindt, ontstaat een fashionable uitstraling in het oor. De oorhangers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers roségoud verguld bruin ZIO1150E

ZINZI zilveren roségoud vergulde oorhangers, met vierkante zetting (8mm) bezet met donkerbruine zirconia's. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerbruine steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorsieraden glad wit ZIO1192

ZINZI strakke zilveren oorsieraden, waarbij de ene zijde sierlijk bezet is met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorstekers fantasie ZIO1152

ZINZI zilveren oorstekers fantasie schakel. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden paars ZIO1142P

ZINZI zilveren'entourage'oorsieraden met peerzetting, bezet met amethist en rondom gezet met witte zirconia's. Een echte klassieker! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer met de bijpassende hanger (zih1142P).

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers zwart ZICH190Z

ZINZI zilveren vierkante creoolhangers gezet met zwarte zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product