ZINZI zilveren oorhangers rosé verguld bruin ZIO1150E

ZINZI zilveren roségoud vergulde oorhangers, met vierkante zetting (8mm) bezet met donkerbruine zirconia's. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerbruine steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld wit ZIO213Y

ZINZI zilveren oorknoppen met een ronde geelgouden vergulde top bezet met een grote witte zirconia. Het bovenste gedeelte van de oorknoppen is bezet met drie rijen witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad hart 6mm ZIO1378G

ZINZI zilveren gladde hart oorknoppen in geelgoud verguld van 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad halve maan 6mm ZIO1379G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen geelgoud verguld met trendy halve maan vorm (6mm). De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorringen rosé verguld gourmet 15 x 3mm ZIO1175R

ZINZI zilveren creolen roségoud verguld met gourmet schakel als design. Met luxe scharniersluiting. De grootte van deze oorsieraden is 15 x 3mm. Echt een musthave voor het oor! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers parel zwart 12mm ZICH305Z

ZINZI zilveren creoolhangers met zwarte parel. De parel is 12mm groot. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 2x rond wit ZIO1469

ZINZI zilveren oorknoppen met twee ronde witte zirconia's onder elkaar gezet. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad rond 6mm ZIO1376G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geelgoud verguld en in trendy ronde vorm. De rondjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorstekers vierkant wit MVO2

ZINZI zilveren oorstekers (19 x 11mm) exclusief ontworpen door Mart Visser. De oorsieraden hebben een vierkante fantasie schakel, die aan de bovenkant verbonden is met een rechte schakel vol bezet met witte zirconia's. Deze oorstekers dragen herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1244

ZINZI zilveren ronde luxueuse creoolhangers, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen rond 5mm wit ZIO1263

ZINZI zilveren ronde oorknoppen van 5mm, bezet met witte zirconia's en rondom sierlijke bolletjes zetting. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorhangers wit zwart MVO3Z

ZINZI zilveren fantasie oorhangers exclusief ontworpen door Mart Visser. De oorhangers hebben een langwerpige vorm met een stijlvol opengewerkt patroon. Speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 7mm rond wit ZIO1423

ZINZI zilveren ronde oorknoppen bezet met witte Swarovski crystals. De oorknopjes zijn 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ronde oorhangers rosé verguld ZIO1182D

ZINZI zilveren ronde oorhangers roségoud verguld, bezet met grote witte zirconia's. De rolex-style schakel is stijlvol verwerkt in de zetting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad rond voor creoolhangers ZIO1CH

ZINZI zilveren gladde ronde oorknoppen om eenvoudig je creoolhangers aan te hangen. Het Zinzi bevestigingssyteem zorgt dat het oog van de creoolhanger mooi achter de oorknop valt. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld rond wit ZIO322Y

ZINZI zilveren ronde oorknopjes geelgoud verguld met witte zirconia. De knopjes zijn 6,5 mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers 7mm rond wit ZICH1486

ZINZI zilveren ronde creoolhangers (7mm) met witte zirconia's. Perfect te matchen met stralende Zinzi klapcreolen om zo een onmisbare look te creëren. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creoolhangers rond donkerblauw ZICH1300Q

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de ronde donkerblauwe kleursteen met enkele pootjes is gezet (chaton-zetting). Hierdoor schittert de donkerblauwe kleursteen extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De afgebeelde creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorhangers glad MVO3

ZINZI zilveren fantasie oorhangers exclusief ontworpen door Mart Visser. De oorhangers hebben een langwerpige vorm met een stijlvol opengewerkt patroon. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren creolen glad 21 x 7mm MVCR2

ZINZI zilveren schakelcreolen exclusief ontworpen door Mart Visser. De vierkante fantasie schakels zijn 7mm breed. De creolen zijn 20mm groot en dragen herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product