Zinzi zilveren rek armband one size zwarte cateyes CH A21Z

ZINZI Charms rek-armband one-size met schitterende ronde zwarte cateyes en zilveren bollen. Eenvoudig je Zinzi bedels aan te hangen. Breedte 8mm. Met zilveren Zinzi hartje aan armband.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm gourmet ZIA1418G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

48cm Zinzi zilveren omega collier 1mm breed ZIOM1 48

ZINZI zilveren omegacollier van 1mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In langere lengte 48cm! (ook verkrijgbaar in kortere lengte 43cm) Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 25.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers zwart ZIO928Z

ZINZI zilveren slanke pegeloorhangers voorzien van zwarte kleursteen. Bewerkt met witte zirconia's. Ook in bruin verkrijgbaar en bijpassende hanger. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.De oorhangers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen zwart hart ZIO829Z

ZINZI zilveren creolen met hartjes en aan beide zijden van de hartjes zijn de klapcreolen bezet met zwarte zirconia's. De creolen zijn 18mm x 7mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. Laat met deze creolen letterlijk je liefde voor sieraden zien. Combineer ze met de ring uit dezelfde collectie voor een complete look.

€ 109.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger zwart ZIH962Z

ZINZI zilveren pegelhanger met een sierlijke zwarte kleursteen. De bovenkant is bewerkt met een paar witte zirconia's, die de hanger doen schitteren! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren rek armband one size zwarte beads CH A18Z

ZINZI Charm stretch one-size zwarte beadsarmband met zilveren bead bezet met zirconia's, waaraan eenvoudig je Zinzi bedels kunnen worden gehangen.

€ 54.95

Read on...

Collecties
Product
 

43cm Zinzi zilveren omega collier 1,5mm breed ZIOM15 43

ZINZI zilveren omegacollier van 1,5 mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In lengte 43cm! Ook verkrijgbaar in 48cm. Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 43.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie collier bol 42 45cm ZIC1343

ZINZI zilveren fantasie collier met 5 zilveren aflopende bollen op drie plaatsen gelijk verdeeld over het collier. De lengte is te variëren tussen 42 en 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI fantasie armband zwart ZIA1166Z

ZINZI armband met zwart katoenen koord met speels grote en kleine zilveren bolletjes. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband parels zwart 20cm ZIA280Z

ZINZI zilveren armband met fantasie schakels en mooie ronde zwarte Swarovski-crystal parels. Tijdloos en bij iedere gelegenheid te dragen. Vervaardigd van sterling zilver (925) en voorzien van een mooie witte rodium vergulding.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren creolen wit ZIO1088

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de tijdloze gucci-style schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1088). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger zwart ZIH881Z

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen zwarte zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren oorstekers glad bol 6mm ZIO808

ZINZI zilveren oorstekers. De bolletjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 14.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband zwart 19,5 22cm ZIA375Z

ZINZI zilveren fantasie armband, bezet met zwarte en witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 19,5 en 22cm. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 199.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren pegelhanger zwart ZIH1203Z

ZINZI zilveren pegelhanger in zwart. Met luxe hangoog en ronde zetting bezet met witte zirconia's. Opvallend 43mm groot. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorsieraden zwart ZIO1203Z

ZINZI zilveren pegel oorsieraden in zwart. Bovenaan is de ronde zetting bezet met witte zirconia's. Opvallend 28mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren armband 3mm gourmet ZIA1418

ZINZI zilveren armband 3mm breed met geslepen gourmet schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1345

ZINZI zilveren multi-look armband met twee verschillende schakels. De ovale ketting en de slangenketting geven de armband een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ring parel zwart 10mm ZIR456Z

ZINZI zilveren ring met zwarte Swarovski-crystal parel. De parel is 10mm groot. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product