ZINZI zilveren oorknoppen geelgoud verguld glad ster 7mm ZIO1377G

ZINZI zilveren gladde ster oorknoppen in geelgoud verguld van 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad vierkant 5,5mm ZIO1381

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy vierkante vorm. De vierkantjes zijn 5,5mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond 11mm ZICH1306

ZINZI zilveren creoolhangers met trendy glanzende ronde vormen (11mm). Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren luxueuze armband wit zwart MVA3Z

ZINZI zilveren luxueuze armband exclusief ontworpen door Mart Visser. De extra brede armband van 19mm heeft een stijlvol opengewerkt patroon en is speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 329.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen hart wit ZIO1098

ZINZI zilveren oorknoppen met open hart, bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen 14 x 3mm zwart ZIO660Z

ZINZI zilveren creolen pavé gezette zwarte zirconia's. Maat 15x3mm. De creolen zijn gemakkelijk en mooi te matchen met de andere zilveren Zinzi sieraden.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren armband met hart wit 17 20 cm ZIA1098

ZINZI zilveren armband met groot hartje (24mm), vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld 19cm ZIA1153R

ZINZI zilveren roségoud vergulde anker armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen rond zwart ZIO322Z

ZINZI zilveren ronde oorknoppen met zwarte zirconia. De oorknoppen zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorsieraden glad MVO1

ZINZI zilveren oorsieraden exclusief ontworpen door Mart Visser. Prachtig opengewerkte half ronde oorsieraden van 19mm x 9mm met vier strakke banen. Met in het midden de'M'als signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen driehoek 3x rond wit ZIO1442

ZINZI zilveren oorknoppen met drie ronde witte zirconia's in een driehoek-vorm gezet. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband 19cm ZIA1396

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geelgoud verguld glad V vorm 7mm ZIO1380G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geelgoud verguld met trendy V-vorm (7mm). De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig wit ZICH1303

ZINZI zilveren peervormige luxueuse creoolhangers, waarbij de rand is bezet met witte zirconia's. In het midden bezet met een grote witte zirconia. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen V vorm wit 7mm ZIO1380Z

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy V-vorm (7mm). Bezet met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers driehoek ZICH1305

ZINZI zilveren creoolhangers met trendy glanzende driehoeken (15mm). Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers champagne ZICH190C

ZINZI zilveren vierkante creoolhangers gezet met champagne zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1151

ZINZI zilveren creoolhangers rond model 12mm, vol bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ketting hart wit 42 45cm ZIC1098

ZINZI zilveren collier met groot hartje (24mm), vol gezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 42-45cm en wordt kort op de hals gedragen. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers driehoek wit ZICH1304

ZINZI zilveren creoolhangers met trendy open driehoeken. De driehoek is bezet met witte zirconia's. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product