Zinzi zilveren ketting hart wit 42 45cm ZIC1098

ZINZI zilveren collier met groot hartje (24mm), vol gezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 42-45cm en wordt kort op de hals gedragen. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Kettingen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknoppen rood LOVEO03R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknopjes met hartje bezet met rode zirconia's (in de kleur van de liefde). In de zijkant van de oorknopjes is de tekst"ALL YOU NEED IS LOVE"geschreven. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers wit LOVEO01H

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers met hartje bezet met witte zirconia's. In de zijkant van de oorhangers is de tekst"ALL YOU NEED IS LOVE"geschreven. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH01

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende hanger van 25mm met groot hart. De rand om het hart is bezet met fonkelende witte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met All You Need Is Love by ZINZI , ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren oorringen geel verguld 20x3mm ZIO190G

ZINZI zilveren geel vergulde oorringen met luxe scharniersluiting. De oorringen zijn 19mm x 3mm groot. geel vergulde sieraden zijn gemakkelijk te combineren met je andere zilveren sieraden. Deze oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925).

€ 34.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

50cm Zinzi zilveren slangen collier 1mm breed ZISL50

ZINZI zilveren slangencollier 50cm van 1 mm breed. Ook verkrijgbaar in lengten 42cm en 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra gerodineerd voor een mooie glans.

€ 26.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren ring turquoise ZIR1145T56

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere turquoise kleursteen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren creolen 12 x 3mm ZIO189

ZINZI zilveren creolen met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 12mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 22.50

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring druppel multi look wit ZIR1477

ZINZI zilveren brede ring, waarbij sierlijk twee open druppelvormen bij elkaar komen. De ene druppelvorm is bezet met schitterende witte zirconia's, de andere is glad zilver. De ring heeft een multi-look effect door de open ruimte tussen de vormen. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren klem armband rosé verguld hart ZIA1431R

ZINZI zilveren modieuse smalle klem armband in rosé verguld, met een glad glanzend hartje fraai aan de bovenkant van de armband gezet. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag. Leuk effect om de pols: combineer drie kleuren zilveren klem armbanden.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen gourmet 17 x 5mm ZIO1373

ZINZI CHAIN zilveren creolen met een gourmet schakel en voorzien van luxe scharniersluiting. De breedte van de schakel is 5mm. De grootte van deze oorsieraden is 17 x 5mm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring glad wit ZIR1174

ZINZI zilveren fantasie ring waarbij elegant banen lopen, vol bezet met witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren fantasie creolen 15x7mm wit ZIO1174

ZINZI zilveren fantasie creolen met luxe scharniersluiting. Met drie horizontale banen, bezet met witte zirconia's. Mooi formaat van 15 x 7mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR937

ZINZI zilveren ring met grote witte vierkante zirconia. De scheen van de ring heeft een gedraaid motief. De ring is leuk te combineren met de andere kleuren, die verkrijgbaar zijn. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR875

ZINZI zilveren ring met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, bevind zich een witte zirconia. De zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR870

ZINZI zilveren ring met een rij van 6 sprankelende witte zirconia's. Deze ring is gemakkelijk te combineren met andere Zinzi sieraden en zorgt voor een luxe uitstraling aan uw vinger. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR763

ZINZI zilveren ring met drie rijen witte zirconia en in het midden een witte ronde steen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1145

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren ronde oorhangers ZIO1182

ZINZI zilveren ronde oorhangers, bezet met grote witte zirconia's. De rolex-style schakel is stijlvol verwerkt in de zetting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen gourmet wit ZIO1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.