ZINZI zilveren ring parel wit ZIR1019

ZINZI zilveren ring met opvallende witte parel van 12mm. Gezet in ronde zetting met witte zirconia's aan de bovenkant. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring rood ZIR1015R

ZINZI zilveren ring met witte bol geheel bezet met witte zirconia's en rijzetting van rode zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring paars ZIR1015P

ZINZI zilveren ring met witte bol geheel bezet met witte zirconia's en rijzetting van paarse zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring roze ZIR1015F

ZINZI zilveren ring met witte bol geheel bezet met witte zirconia's en rijzetting van roze zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring champagne ZIR1015C

ZINZI zilveren ring met witte bol geheel bezet met witte zirconia's en rijzetting van champagne-kleurige zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring blauw ZIR1015B

ZINZI zilveren ring met witte bol geheel bezet met witte zirconia's en rijzetting van blauwe zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring champagne ZIR1005C

ZINZI zilveren ring bezet met champagne gekleurde zirconia's. De ronde vorm zorgt voor een eyecatching look. De ring is in verschillende kleuren verkrijgbaar en dus perfect om af te wisselen voor elke dag een nieuwe look!

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring roze ZIR050RR

ZINZI zilveren ring met ronde roségoud vergulde zetting en bezet met grote roze zirconia. Grootte van zetting is 10mm.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring champagne ZIR050CR

ZINZI zilveren ring met ronde roségoud vergulde zetting en bezet met grote champagne kleurige zirconia. Grootte van zetting is 10mm.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden mintgroen ZIO1215M

ZINZI grote opvallende zilveren oorsieraden. Bovenaan een ruitvormzetting vol bezet met witte zirconia's en onderaan een grote mintgroene kleursteen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! Combineer met de bijpassende hanger zih1215m.

€ 119.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden mintgroen ZIO1203M

ZINZI zilveren pegel oorsieraden in mintgroen. Bovenaan is de ronde zetting bezet met witte zirconia's. Opvallend 28mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorbellen turquoise ZIO1143T

ZINZI zilveren fantasie oorsieraden. Stijlvol door de twee ronde vormen boven het peervormige turquoise crystal. Perfect om te combineren met je winterse garderobe! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer met de bijpassende hanger zih1143.

€ 89.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen blauw ZIO1043B

ZINZI zilveren oorknoppen in tijdloos model. Grote gladde ronde zetting met een cabouchon geslepen blauw topaas kleursteen. Leuk om te dragen met die blauwe jeans. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi koord roze 100cm ZIKPINK

ZINZI roze koord met zilveren eindstukken. Perfect te combineren met een Zinzi sluiting en hanger. De lengte van het koord is 1 meter.

€ 19.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi koord beige 100cm ZIKBEIGE

ZINZI beige koord met zilveren eindstukken. Perfect te combineren met een Zinzi sluiting en hanger. De lengte van het koord is 1 meter. Dus ook modieus dubbel om de hals te wikkelen.

€ 19.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger wit ZIH962

ZINZI zilveren pegelhanger met een sierlijke witte kleursteen. De bovenkant is bewerkt met een paar witte zirconia's, die de hanger doen schitteren! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger blauw ZIH915B

ZINZI zilveren hanger ronde vorm en pavé gezet met jeansblauwe kleurstenen. Voor een ultieme look! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger blauw ZIH793B

ZINZI zilveren hanger met blauwe cateye en omlijsting van bolletjes. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger paars ZIH766P

ZINZI zilveren hanger met paarse zirconia steen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger blauw ZIH766B

ZINZI zilveren hanger met blauwe zirconia steen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Home
Product