Zinzi zilveren pegelhanger bruin ZIH928BR

ZINZI zilveren pegelhanger met een sierlijke donkerbruine kleursteen. De bovenkant is bewerkt met een paar witte zirconia's, die de hanger doen schitteren! Ook leuk te combineren met bijpassende Zinzi oorhangers. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger rood ZIH881R

ZINZI grote ronde zilveren hanger vol bezet met rode stenen en met zwart gerodineerde zetting. Grootte 25mm. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger paars ZIH793P

ZINZI zilveren hanger met paarse cateye en omlijsting van bolletjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 34.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger grijs ZIH793G

ZINZI zilveren hanger met grijze cateye en omlijsting van bolletjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 34.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH566

ZINZI zilveren hanger met ruitjes bezet met witte zirconia's. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren pegel hanger zwart ZIH536Z

ZINZI zilveren pegelhanger met zwart zirconia. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren pegel hanger wit ZIH536

ZINZI zilveren pegelhanger met witte zirconia. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1113

ZINZI zilveren ronde hanger (9mm) geheel pavé gezet met witte zirconia's. Mooi als set met bijpassende ring en oorsieraden. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger paars ZIH1043P

ZINZI zilveren hanger in tijdloos model. Grote gladde ronde zetting met een cabouchon geslepen paarse zirconia. Mooi om strak aan een zilveren collier te hangen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1021

ZINZI zilveren hanger met grote vierkante witte zirconia (10mm). De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren parelarmband oranje met sluiting 20cm ZIA401K S

ZINZI armband met parels in oranje-koraalkleur. De parels zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.

€ 39.90

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren armband zwart gerodineerd Extra Large ZIA839ZXL

ZINZI zilveren armband in zwart gerodineerd (XL-uitvoering). Extra stijlvol met drie zilveren beads, die rondom bezet zijn met witte zirconia's. De armband heeft een handige magnetische zilveren sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 134.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI parelcollier olijfgroen met slot 45cm

ZINZI collier met glasparels in olijfgroene kleur. De lengte van het collier is 45cm, de parels zijn 8mm groot. Inclusief slot.

€ 49.90

Read on...

Home
Product
 

ZINZI lerenarmband met slot zwart

ZINZI gevlochten lederen armband in het zwart. Met zilveren uiteinden met oog om een ZINZI sluiting aan te bevestigen. Deze armband is inclusief sluiting. Gevlochten sieraden zijn helemaal hot en in combinatie met de lederen band zal deze armband zeker de show stelen.

€ 54.90

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers bruin ZIO928BR

ZINZI zilveren slanke pegeloorhangers voorzien van bruine kleursteen. Bewerkt met witte zirconia's. Ook in het zwart verkrijgbaar en bijpassende hanger. De oorhangers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers champagne vierkant ZIO887C

ZINZI zilveren oorhangers vierkant model, bezet met champagne gekleurde zirconia's en omringd met witte zirconia's. Deze oorhangers zijn een toonbeeld van luxe glamour en uniek design. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers turquoise ZIO1085

ZINZI zilveren oorhangers met opvallende blauw-turquoise steen, omringd door witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans. Combineer de oorhangers met de bijpassende ring of hanger.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi koord rood 100cm ZIKRED

ZINZI rood koord met zilveren eindstukken. Perfect te combineren met een Zinzi sluiting en hanger. De lengte van het koord is 1 meter. Dus ook modieus dubbel om de hals te wikkelen.

€ 19.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi koord cobalt blauw 100cm ZIKCBLUE

ZINZI kobaltblauw koord met zilveren eindstukken. Perfect te combineren met een Zinzi sluiting en hanger. De lengte van het koord is 1 meter. Dus ook modieus dubbel om de hals te wikkelen.

€ 19.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH766Z

ZINZI zilveren hanger met zwarte zirconia steen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.