Zinzi zilveren hanger paars ZIH766P

ZINZI zilveren hanger met paarse zirconia steen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger blauw ZIH766B

ZINZI zilveren hanger met blauwe zirconia steen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger roze ZIH624R

ZINZI zilveren hanger met roze steen die rondom bezet is met zirconia. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 89.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren Save the world hanger blauw ZIH619

ZINZI zilveren Save the world hanger. Een schitterende zilveren wereld, bezet met blauw spinel. De hanger is 20mm groot. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 199.00

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger peervorm turquoise ZIH1171T

ZINZI zilveren hanger met peervormige turquoise kleursteen van 12mm. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger bruin ZIH1160BR

ZINZI grote opvallende zilveren hanger. Bovenaan een ruitvormzetting met champagne kleurige zirconia en onderaan een grote donkerbruine steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 89.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger bruin ZIH1043C

ZINZI zilveren hanger in tijdloos model. Grote gladde ronde zetting met een cabouchon geslepen donker bruine zirconia. Mooi om strak aan een zilveren collier te hangen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren hanger blauw topaas ZIH1043B

ZINZI zilveren hanger in tijdloos model. Grote gladde ronde zetting met een cabouchon geslepen blauw topaas zirconia. Mooi om strak aan een zilveren collier te hangen. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren strakke armband geelgoud verguld 58mm diameter wit ZIA1049G

ZINZI zilveren strakke armband met geelgouden vergulding. Met zilveren grote bead, vol bezet met witte zirconia's. In een standaard maat van 58mm diameter. Een schitterend effect aan de pols. En door de magnetische zilveren sluiting blijft de strakke vorm.

€ 159.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring roze ZIR841R

ZINZI zilveren ring met zirconia in de kleur roze. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring turquoise ZIR675

ZINZI zilveren ring met grote turquoise kleursteen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring paars ZIR1157P

ZINZI zilveren ring met aan ene zijde een rij vierkante paarse zirconia's. Aan de andere zijde heeft de ring zwarte zirconia's. Dus dubbel plezier, draai je ring om en wissel van kleur! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring champagne ZIR1000C

ZINZI zilveren rijring bezet met 7 champagne kleurige zirconia's. Tijdloos model en perfect te matchen met andere kleuren. Alle zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren beads armband bruin met sluiting 20cm ZIA401BB S

ZINZI armband met bruine beads. De beads zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.

€ 39.90

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren leren armband gourmet blauw 17 23 cm ZIA1134G

ZINZI zilveren fantasie armband. Jeans blauw leer is in het midden verrijkt met een zilveren gourmet schakel van 7mm breed. De gourmet schakel is extra geelgoud verguld. Stoer en trendy tegelijk. Voorzien van een zilveren Zinzi hartje bij de sluiting.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi leren wikkelarmband fuchsia one size ZIA945R

ZINZI leren armband fuchsia gekleurd met zilveren gesp. De armband is 3 keer om je pols te wikkelen, en gemakkelijk als een riem vast te maken. Leuk te versieren met de verschillende soorten Zinzi beads. Deze pols candy is ook verkrijgbaar in bruin, cognac en zwart. Gebruik de speciale beads CH-B1 t/m 6 om je favoriete charms aan de armband te bevestigen.

€ 39.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi leren wikkelarmband cognac one size ZIA945C

ZINZI leren armband cognac gekleurd met zilveren gesp. De armband is 3 keer om je pols te wikkelen, en gemakkelijk als een riem vast te maken. Leuk te versieren met de verschillende soorten Zinzi beads. Deze pols candy is ook verkrijgbaar in bruin, fuchsia en zwart.

€ 39.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren armband paarse cateyes 19cm ZIA932P

ZINZI armband met paarse cateye stenen van 8mm breed. De armband wordt wat speelser gemaakt door de afwisselende cirkelballetjes en een zinzihart-bedeltje. Deze stijlvolle combinatie is niet alleen modieus maar ook betaalbaar!

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren armband blauwe cateyes 19cm ZIA931B

ZINZI armband met een stijlvolle combinatie van zilveren beads en blauwe cateye stenen van 6mm breed. Ook wordt de armband onderbroken door zilveren cirkelballetjes en een zinzihart-bedeltje.

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld Large wit ZIA839GL

ZINZI zilveren armband in geelgoud verguld (Large-uitvoering). Extra stijlvol met drie zilveren beads, die rondom bezet zijn met witte zirconia's. De armband heeft een handige magnetische zilveren sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Home
Product