Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA1150

ZINZI zilveren staaf-armband met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER4

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met een in hartvorm geslepen witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER1

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje en zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorringen 55 x 2mm glad ZIO437

ZINZI zilveren gladde oorringen. De oorringen zijn 55x2mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi oorbedels. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad vierkant 5,5mm ZIO1381

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy vierkante vorm. De vierkantjes zijn 5,5mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond 11mm ZICH1306

ZINZI zilveren creoolhangers met trendy glanzende ronde vormen (11mm). Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen hart wit ZIO1098

ZINZI zilveren oorknoppen met open hart, bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren armband met hart wit 17 20 cm ZIA1098

ZINZI zilveren armband met groot hartje (24mm), vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen 14 x 3mm zwart ZIO660Z

ZINZI zilveren creolen pavé gezette zwarte zirconia's. Maat 15x3mm. De creolen zijn gemakkelijk en mooi te matchen met de andere zilveren Zinzi sieraden.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorsieraden tweezijdig ovaal wit MVO10

ZINZI zilveren oorsieraden exclusief ontworpen door Mart Visser. Elegante ovale open vormen, waarbij in de opening witte zirconia's zijn gezet. Tweezijdig te dragen: ene zijde glanzend, andere zijde gematteerd. Deze oorsieraden dragen herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren hanger rond wit ZIH1469

ZINZI zilveren hanger met drie ronde witte zirconia's onder elkaar in rij gezet, van klein naar groot. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband met set ringetjes ZIA1503

ZINZI zilveren jasseron armband met grove zilveren ringetjes eraan verwerkt. Deze ringetjes bewegen los - per set van 6 - aan de armband. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ring staafje ZIR1446

ZINZI zilveren luxe ring met bovenop een trendy staafje. De scheen van de ring heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren collier 45cm ronde plaatjes ZIC1497

ZINZI zilveren collier (45cm) met vijf ronde plaatjes mooi verdeeld aan de voorkant van het collier. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren jasseron'love'armband rond ZIA1504

ZINZI zilveren grove jasseron armband met twee'love'schakels: met elkaar verbonden ronde schakels, die liefde en vriendschap weergeven. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ketting 45cm met hanger rond wit ZIC1442

ZINZI zilveren ketting, inclusief hanger met drie ronde witte zirconia's in een driehoek-vorm gezet. De ketting inclusief hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren klem armband geel verguld hart ZIA1431G

ZINZI zilveren modieuse smalle klem armband in geel verguld, met een glad glanzend hartje fraai aan de bovenkant van de armband gezet. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag. Leuk effect om de pols: combineer drie kleuren zilveren klem armbanden.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ring driehoek wit ZIR1322

ZINZI zilveren trendy ring met opvallende glanzende driehoek&bezette driehoek met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad driehoek 6mm ZIO1375

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy driehoeks vorm. De driehoekjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen rosé verguld glad driehoek 6mm ZIO1375R

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in rosé verguld en in trendy driehoeks vorm. De driehoekjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.