Zinzi zilveren oorhangers roségoud verguld wit ZIO1151DH

ZINZI zilveren luxe roségouden oorhangers. De ronde zetting is vol bezet met witte zirconia's. Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende hanger zih1151D. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 12 x 2mm ZIO194

ZINZI zilveren creolen met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 12mm x 2mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 18.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren schakelarmband glad MVA2

ZINZI zilveren schakelarmband exclusief ontworpen door Mart Visser. De grote zilveren fantasie schakels (11 x 15mm) worden met elkaar verbonden door een rechte verbindingschakel bezet met witte zirconia's. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 149.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers vierkant wit ZIO947

ZINZI zilveren oorhangers vierkant model. Met in het midden een grote witte vierkante zirconia en de rand rondom is bezet met kleinere witte zirconia's. Deze oorhangers zijn leuk te combineren met de bijpassende ring en hanger.

€ 129.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO814

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's. Grootte van creolen is 12 x 7mm. Met luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart wit ZIH774

ZINZI zilveren hanger met zwart en wit zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren armband koord turquoise 18 21cm ZIA1166B

ZINZI armband met turquoise katoenen koord met speels grote en kleine zilveren bolletjes. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband roségoud verguld wit 17 20cm ZIA1063R

ZINZI zilveren roségoud vergulde armband met strak rond design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren brede schakel armband 19cm ZIA733

ZINZI zilveren brede armband in modieuse"popcorn"schakel van 7mm breed en voorzien van mooie zilveren sluiting. De armband heeft een stoere look en kan je makkelijk combineren met andere armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers wit ZIO775H

ZINZI zilveren oorhangers met een grote witte zirconia in het midden en op de hoeken kleine ronde zettingen met witte zirconia. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1345

ZINZI zilveren multi-look armband met twee verschillende schakels. De ovale ketting en de slangenketting geven de armband een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi horloge zilverkleurige wijzerplaat stalen band zilverkleurig wit ZIW301

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal. Met een opvallende 38mm kast&de rand is bezet met witte crystals. De wijzerplaat is in zilver gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 129.95

Read on...

Horloges
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring Rood LOVER3R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met rode zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers wit ZIO863

ZINZI zilveren Save the World oorhangers. De werelddelen zijn bezet met witte zirconia's. De oorhangers zijn mooi en leuk te combineren met de hanger. Alle zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en een rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger kus ZIH952

ZINZI grote ronde zilveren ronde hanger met kusjes-motief. Grootte 35mm. Geeft een mooie om te zoenen touch aan elke ketting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925). Ook zijn de zilveren Zinzi sieraden voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren parel hanger turquoise ZIH459T

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia's en grote ronde turquoise parel.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1171

ZINZI zilveren creoolhangers met peervormige witte zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 19cm ZIA1022

ZINZI CHAIN zilveren"popcorn"schakelarmband. Modieus is deze schakel afgewisseld met af en toe een zilveren bead. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren bolletjes armband roségoud verguld ZIA1010R

ZINZI CHAIN zilveren bolletjes armband roségoud verguld in 4mm met klein Zinzi hartje bij de sluiting. Nu een roségouden uitstraling voor een zilveren prijs.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product