ZINZI zilveren ring zwart ZIR506Z

ZINZI zilveren ring met zwart zirconia, pavé gezet De ring is 9mm breed. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen rond zwart ZIO996Z

ZINZI zilveren ronde oorknoppen van 9,5mm vol bezet met zwarte zirconia's. Verrassend detail: Ook aan de zijkant bezet met zwarte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers vierkant wit ZIO947

ZINZI zilveren oorhangers vierkant model. Met in het midden een grote witte vierkante zirconia en de rand rondom is bezet met kleinere witte zirconia's. Deze oorhangers zijn leuk te combineren met de bijpassende ring en hanger.

€ 129.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 14 x 4,5mm zwart ZIO1014Z

ZINZI schitterende zilveren creolen met luxe scharniersluiting. De combinatie van de drie rijen zwarte zirconia's met de kleine witte schitterende bollen, maken deze oorsieraden extra sierlijk. Grootte van deze oorsieraden: 14mm x 4,5mm.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart wit ZIH774

ZINZI zilveren hanger met zwart en wit zirconia. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger 26mm zwart Swarovski ZIH1054Z

ZINZI zilveren ronde hanger met opvallend Swarovski crystal in de kleur zwart. De grootte van deze hanger is 26mm. De zilveren rand is mooi gestyled met Zinzi en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 79.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband zwart wit 18,5cm ZIA795

ZINZI zilveren armband met twee ronde zwarte onyx omlijst met witte zirconia's. Twee schakels zijn eveneens gezet met witte zirconia. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 219.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen zwart ZIO806Z

ZINZI zilveren creolen pavé gezet met zwart zirconia's. De creolen zijn 24x3mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen zwart ZIO1022Z

ZINZI zilveren oorstekers met een grote zwarte zirconia in het midden en op de hoeken kleine ronde zettingen met witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden zwart ZIO1161Z

ZINZI grote opvallende zilveren oorsieraden. Bovenaan een ruitvormzetting met zwarte zirconia en onderaan in koordzetting een peervormige grote zwarte steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! Combineer met de bijpassende hanger zih1161Z.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren enkelband rondjes 23 4cm ZIE1484

ZINZI zilveren enkelband met jasseron schakels en met 9 bungelende ronde plaatjes, gelijkmatig verdeeld over de enkelband. De lengte van de enkelband is 23cmén voorzien van een extra verlengkettinkje van 4cm, waardoor iedere enkel (smal of breed) deze'glimmers'kan dragen. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De enkelband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren oor items roségoud verguld bol 8mm ZIO1313R

ZINZI zilveren super trendy oor-items in roségoud verguld met bol in 8mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De bollen zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geelgoud verguld glad rond 6mm ZIO1376G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geelgoud verguld en in trendy ronde vorm. De rondjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ketting roségoud verguld plaat 40 42cm ZIC1308R

ZINZI zilveren ketting roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 40 en 42cm. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurigeglans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren hanger zwart ZIH1213Z

ZINZI grote opvallende zilveren hanger. Bovenaan een ruitvormzetting bezet met witte zirconia's en onderaan in koordzetting een peervormige grote zwarte steen. Opvallend door de unieke vorm. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren creolen roségoud verguld 28 x 3mm ZIO193R

ZINZI zilveren roségoud vergulde creolen met luxe schaniersluiting. De creolen zijn 28mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger champagne ZIH978C

ZINZI zilveren fantasiehanger met champagne gekleurde zirconia en kleine witte zirconia stenen aan de bovenkant. De hanger geeft jou outfit een moderne uitstraling waar iedereen jaloers op zal zijn. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie ketting roségoud verguld ovalen 45cm ZIC1089R

ZINZI zilveren roségoud verguld collier met 7 massieve ovale schakels. Lengte 45cm. Ovalen hebben een afmeting van 8 x 5mm. De schakel van collier zelf is 2mm breed. Met herkenbaar Zinzi hartje bij sluiting.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi horloge donkerblauwe wijzerplaat stalen band roségouden kleur wit ZIW307

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal in roségouden kleur. Met een opvallende 38mm kast&de rand is bezet met witte crystals. De wijzerplaat is donkerblauw gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 139.95

Read on...

Home
Product