ZINZI zilveren armband rond vierkant driehoek 17 19cm ZIA1362

ZINZI zilveren jasseron armband met vier symbolen gelijkmatig verdeeld over de armband. De strakke symbolen zijn een driehoek, rondje en vierkant. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig blauw ZICH1302B

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige blauwe kleursteen met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de blauwe kleursteen extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger tweezijdig ovaal wit MVH10

ZINZI zilveren hanger exclusief ontworpen door Mart Visser. Deze hanger is 40mm groot en heeft een elegante ovale open vorm. De opening is gezet met witte zirconia's. Tweezijdig te dragen: ene zijde glanzend, andere zijde gematteerd. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger glad ZIH1245

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger slot wit ZIH1197

ZINZI zilveren hanger als slotje met sleutelgat, vol bezet met witte zirconia's. Leuk om erbij te hebben. De hanger is exclusief collier geprijsd. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren creoolhangers rond open wit 9mm ZICH1063

ZINZI zilveren creoolhangers met opengewerkte rondjes, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring gourmet wit ZIR1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren ring. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende oorsieraden (zio1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring rood LOVER3R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met rode zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER3

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring Wit LOVER3

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR930

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig schitterende witte zirconia's. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR717

ZINZI ring in de vorm van een vlinder met wit Swarovski crystal. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR709

ZINZI brede zilveren ring bezet met zwarte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR501

ZINZI zilveren ring met op top een zwarte bead. Grootte van bead is 10mm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1147

ZINZI zilveren ring met brede bolvormige bovenkant, in het midden vol bezet met witte zirconia's in een ronde zetting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook verkrijgbaar in rosé verguld of met zwarte zirconia's.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1088

ZINZI CHAIN luxe zilveren ring. Met mooie binnenbewerking van de tijdloze gucci-style schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende oorsieraden (zio1088). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen infinity wit ZIO1065Z

ZINZI zilveren oorknoppen met het Infinity teken, gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger kus ZIH952

ZINZI grote ronde zilveren ronde hanger met kusjes-motief. Grootte 35mm. Geeft een mooie om te zoenen touch aan elke ketting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925). Ook zijn de zilveren Zinzi sieraden voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1171

ZINZI zilveren creoolhangers met peervormige witte zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1150

ZINZI zilveren vierkante creoolhangers, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.