Zinzi by Fatima wikkelarmband roze 75cm ZBF11R

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur roze. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren creolen gourmet wit ZIO655

ZINZI zilveren creolen met gourmet schakel en bezet met witte zirconia's. Voorzien van luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers wit ZIO618

ZINZI zilveren Save the world oorhangers, waarbij de continenten bezet zijn met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorsieraden tweezijdig ovaal wit MVO10

ZINZI zilveren oorsieraden exclusief ontworpen door Mart Visser. Elegante ovale open vormen, waarbij in de opening witte zirconia's zijn gezet. Tweezijdig te dragen: ene zijde glanzend, andere zijde gematteerd. Deze oorsieraden dragen herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

48cm Zinzi zilveren omega collier 3mm breed ZIOM3 48

ZINZI zilveren omegacollier van 3mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In langere lengte 48cm! (ook verkrijgbaar in kortere lengte 43cm) Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren armband rond zwart kwastje ZIA1432

ZINZI zilveren trendy armband met bungelend zwart leren kwastje, waarbij in het midden twee ronde vormen mooi met elkaar verbonden zijn. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren collier 45cm ronde plaatjes ZIC1497

ZINZI zilveren collier (45cm) met vijf ronde plaatjes mooi verdeeld aan de voorkant van het collier. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband ZIA1421

ZINZI zilveren armband 4mm breed met 3x zilverkleurige rondjes, gelijkmatig verdeeld over de armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring Wit LOVER3

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren creolen wit ZIO1088

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de tijdloze gucci-style schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1088). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger roze ZIH881F

ZINZI zilveren ronde hanger bezet met twee rijen roze zirconia. De hanger is 25mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. Opvallend mooi door de schitterende zirconia's die de hanger een opvallende bling geven. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 99.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi by Fatima wikkelarmband turquoise 75cm ZBF11T

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur turquoise. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi by Fatima wikkelarmband fuchsia roze 75cm ZBF11F

ZINZI by Fatima gevlochten wikkelarmband in de kleur fuchsia roze. Gemakkelijk 3 keer om de pols te wikkelen. Totale lengte 75cm. Hang er eenvoudig je eigen keuze Zinzi bedels aan.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parelarmband turquoise met sluiting 20cm ZIA401T S

ZINZI armband met turquoise glasparels. De parels zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.

€ 39.90

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 19cm ZIA576

ZINZI zilveren armband met witte zirconia's. De kleine schakels zijn gezet met fonkelende zirconia steentjes. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 229.95

Read on...

Armbanden
Product
 

43cm Zinzi zilveren omega collier 1,5mm breed ZIOM15 43

ZINZI zilveren omegacollier van 1,5 mm breed. Ligt mooi strak op de hals. In lengte 43cm! Ook verkrijgbaar in 48cm. Perfect te combineren met een Zinzi hanger.

€ 43.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren armband 4mm buis ZIA1490

ZINZI zilveren armband met 4mm gladde ronde buis en drie gourmet kettinkjes. De mooie combinatie van de strakke buis met de gourmet kettinkjes, maakt deze armband extra fashionable. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld gourmet 18 20cm ZIA1286R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met 3 grote gourmet schakels van 9mm breed. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 20cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerstegehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 19,5cm ZIA1289

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel van 6mm breed. Met sierlijke ronde sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband geelgoud verguld 7mm breed 19,5cm ZIA1290

ZINZI zilveren fantasie armband met een brede exclusieve zilveren schakel van 7mm. Afwisselend zijn de schakels geheel glanzend zilver of geelgoud verguld. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 159.95

Read on...

Armbanden
Product