Zinzi zilveren jasseron armband 5mm breed 19cm ZIA1009

ZINZI CHAIN zilveren jasseron armband in 5mm breedte. Een tijdloze schakel en met iedere armband te combineren. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband rond wit ZIA1393

ZINZI zilveren armband met anker-schakels en in het midden een schitterende ronde hanger bezet met een ronde witte zirconia. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband roségoud verguld hart 17 19cm ZIA1307R

ZINZI zilveren armband roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend hart. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren gourmet armband 4,5mm breed 18,5cm ZIA1414

ZINZI zilveren gourmet armband in een breedte van 4,5mm. Deze pure gourmet schakel blijft stoer en klassiek tegelijk. Bij de sluiting voorzien van het herkenbare ZINZI hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 17,5 20,5cm ZIA1191

ZINZI zilveren fantasie armband, bestaande uit 2 strengen schakels met ovale schakels. De armband heeft de uitstraling van twee armbanden om de pols. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 19cm ZIA1126

ZINZI zilveren armband met ovale ronde massieve schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk te dragen in combinatie met de geelgoud- of roségoud vergulde versie!

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband 17 20 cm ZIA1130

ZINZI zilveren armband met rond breed plaatje als middenstuk. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Ook leuk in combinatie met andere zilveren armbandjes!

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelcollier 45cm ZIC1288

ZINZI zilveren schakelcollier. Met een unieke schitterende ronde schakel in de breedte van 3mm. In de lengte van 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad rond voor creoolhangers ZIO1CH

ZINZI zilveren gladde ronde oorknoppen om eenvoudig je creoolhangers aan te hangen. Het Zinzi bevestigingssyteem zorgt dat het oog van de creoolhanger mooi achter de oorknop valt. Dus nog meer plezier van je creoolhangers. Kom schitterend voor de dag met je favoriete combinatie. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hanger ZIH840

ZINZI zilveren fantasie hanger bezet met witte zirconia. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi Retro horloge zwarte wijzerplaat zilvergekleurde kast stalen mesh band 38mm extra dun ZIW401M

Het Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de'seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een zwarte'sunray'wijzerplaat en stalen mesh band in de kleur zilver. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding, de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO875

ZINZI zilveren creolen met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, zit een witte zirconia voor een luxe uitstraling. De creolen zijn 17mm x 4mm groot en voorzien van luxe scharniersluiting. De oorbellen zijn te combineren met bijpassende Zinzi ring. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en een rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers 7mm rond wit ZICH1486

ZINZI zilveren ronde creoolhangers (7mm) met witte zirconia's. Perfect te matchen met stralende Zinzi klapcreolen om zo een onmisbare look te creëren. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren collier 45cm geelgoud verguld open rond ZIC1425G

ZINZI zilveren jasseron collier (45cm) in geelgoud verguld met groot open rondje opvallend aan de voorkant. De ketting loopt trendy door het rondje heen. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren collier 45cm open rond ZIC1425

ZINZI zilveren jasseron collier (45cm) met groot open rondje opvallend aan de voorkant. De ketting loopt trendy door het rondje heen. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren ketting 70cm rondjes ZIC1484 70

ZINZI zilveren lange ketting in 70cm met bungelende gladde ronde plaatjes. Deze ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 64.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren collier 43cm rondjes ZIC1484

ZINZI zilveren collier 43cm met zeven bungelende gladde ronde plaatjes, sierlijk verdeeld in het midden van de hals. Deze ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband roségoud verguld 18,5cm ZIA1289R

ZINZI zilveren fantasie armband in roségoud verguld met modieuze schakel van 6mm breed. Met sierlijke ronde sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 89.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren jasseron ketting 5mm breed 45cm ZIC1009

ZINZI CHAIN zilveren jasseron collier in 5mm breed met klein Zinzi hartje bij de sluiting. ZINZI zilveren fantasie collier met een mooi brede zilveren schakel van 9,5mm. De lengte van het collier is 45cm en is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren schakelcollier 45cm ZIC733

ZINZI CHAIN zilveren brede collier met modieuse"popcorn"schakel en luxe zilveren sluiting. De lengte van het collier is 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 164.95

Read on...

Kettingen
Product