Zinzi horloge bruine wijzerplaat stalen band roségouden kleur ZIW206

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal in roségouden kleur. Met een opvallende 38mm kast. De wijzerplaat is donkerbruin gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 99.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren oorsieraden zwart ZIO935Z

ZINZI schitterende zilveren oorsieraden geheel pavé gezet met zwarte zirconia's. In peervorm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 169.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde oorhangers ZIO1182

ZINZI zilveren ronde oorhangers, bezet met grote witte zirconia's. De rolex-style schakel is stijlvol verwerkt in de zetting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers roségoud verguld blauw ZIO1150H

ZINZI zilveren roségoud vergulde oorhangers, met vierkante zetting(8mm) bezet met donkerblauwe zirconia's. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerblauwe steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen gourmet wit ZIO1087

ZINZI CHAIN luxe zilveren creolen met scharniersluiting. Met mooie binnenbewerking van de klassieke gourmet schakel, vol bezet met witte zirconia's. Voor een exclusieve uitstraling! Maak deze chique look compleet met de bijpassende ring (zir1087). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger zwart ZIH1161Z

ZINZI grote opvallende zilveren hanger. Bovenaan een ruitvormzetting met zwarte zirconia en onderaan in koordzetting een peervormige grote zwarte steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger blauw ZIH1159B

ZINZI zilveren vierkante hanger, opengewerkt en bezet met twee rijen saffier blauwe zirconia's. De hanger is 20mm groot en is perfect te combineren met andere hangers uit de Zinzi collectie. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger paars ZIH1142P

ZINZI zilveren'entourage'hanger met peerzetting, bezet met amethist en rondom gezet met witte zirconia's. Een echte klassieker! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit parelmoer ZIH1039

ZINZI zilveren hanger met wit parelmoer en omringd met een schitterende zetting van witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren pegelhanger paars ZIH1002P

ZINZI zilveren pegelhanger paars amethyst bezet met witte zirconia's rond de top van de hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld wit 18,5cm ZIA1150D

ZINZI zilveren staaf-armband in roségoud verguld. Met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA1150

ZINZI zilveren staaf-armband met vier stijlvolle vierkante zettingen, bezet met ronde witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 18,5cm ZIA1288

ZINZI zilveren schakelarmband. Met een unieke schitterende ronde schakel in de breedte van 3mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren tennisarmband wit 17 20cm ZIA1210

ZINZI zilveren tennisarmband met witte Swarovski crystals. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband geelgoud verguld 19cm ZIA1125G

ZINZI zilveren geelgoud vergulde armband met ovale ronde massieve schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Ook leuk te dragen in combinatie met de zilveren of roségoud vergulde versie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband rond ZIA1447

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een gladde open ronde vorm bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren klem armband hart ZIA1431

ZINZI zilveren modieuse smalle klem armband, met een glad glanzend hartje fraai aan de bovenkant van de armband gezet. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Leuk effect om de pols: combineer drie kleuren zilveren klem armbanden.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers lang glad driehoek 45mm ZIO1305

ZINZI zilveren lange glanzende oorhangers met driehoek vormen (45mm). Door de ketting, die de driehoeksvormen verbindt, ontstaat een fashionable uitstraling in het oor. De oorhangers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger wit ZIH1211

ZINZI zilveren lange fantasie hanger met ronde gladde vormen en vierkante vorm. Twee ronde vormen zijn vol bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers roségoud verguld bruin ZIO1150E

ZINZI zilveren roségoud vergulde oorhangers, met vierkante zetting (8mm) bezet met donkerbruine zirconia's. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerbruine steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product