ZINZI zilveren oorknoppen driehoek 3x rond wit ZIO1442

ZINZI zilveren oorknoppen met drie ronde witte zirconia's in een driehoek-vorm gezet. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband 19cm ZIA1396

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oor items rosé verguld bol 8mm ZIO1313R

ZINZI zilveren super trendy oor-items in rosé verguld met bol in 8mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De bollen zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen rosé verguld glad rond 6mm ZIO1376R

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in rosé verguld en in trendy ronde vorm. De rondjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen schakel 19 x 5,5mm ZIO878

ZINZI CHAIN zilveren creolen met een driebaans fantasie schakel en voorzien van luxe scharniersluiting. De breedte van de schakel is 5,5mm. De grootte van deze oorsieraden is 19 x 6,5mm. Echt een musthave voor het oor! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband 19cm ZIA1397

ZINZI zilveren multi-look armband met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft de armband een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi horloge zilverkleurige wijzerplaat stalen band zilverkleurig wit ZIW301

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal. Met een opvallende 38mm kast&de rand is bezet met witte crystals. De wijzerplaat is in zilver gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 129.95

Read on...

Horloges
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO814

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's. Grootte van creolen is 12 x 7mm. Met luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers geel verguld wit ZIO050Y

ZINZI zilveren geel vergulde oorhangers (10mm) met witte zirconia's bezet. Deze oorhangers zijn overal bij te dragen. Een gouden uitstraling voor een zilveren prijs!

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hanger hart wit ZIH891

ZINZI zilveren hanger in de vorm van een hart bezet met witte zirconia's. Het hart bevat een zilveren strikje op de voorkant voor een fashionable uitstraling. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers zwart ZICH915Z

ZINZI zilveren creoolhangers bezet met zwarte zirconia's. Voor een fonkelende uitstraling. Gemakkelijk om te wisselen, dus iedere dag een andere look! Zinzi heeft een grote keuze aan zilveren oorcreolen om deze hangers aan te hangen. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 24 x 3mm ZIO192

ZINZI zilveren creolen met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 24mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren Infinity armband wit 17 20cm ZIA1065

ZINZI zilveren armband met Infinity teken, vol gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband rosé verguld wit 17 20cm ZIA1064R

ZINZI zilveren rosé vergulde armband met Cupido pijl als design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers wit hart ZIO636Z

ZINZI zilveren oorhangers met trendy hart design en ronde rand bezet met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 84.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen 17 x 6,5mm wit ZIO506

ZINZI zilveren creolen, vol bezet met witte zirconia's en met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 17mm x 6.5mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen 17 x 2mm glad ZIO402

ZINZI zilveren gladde creolen met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 17mm x 2mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 28.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorringen rosé verguld 28 x 3mm ZIO193R

ZINZI zilveren rosé vergulde oorringen met luxe schaniersluiting. De oorringen zijn 28mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met ZINZI oorbedels. De oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring Rood LOVER3R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje bezet met rode zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknoppen LOVEO07

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknoppen met hartje en"ALL YOU NEED IS LOVE"indruk. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.