Zinzi zilveren parelhanger wit ZIH400

ZINZI zilveren hanger met witte zirconia's en grote witte parel.De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 64.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren hanger wit ZIH1192

ZINZI strakke zilveren hanger, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger roségoud verguld wit ZIH1058D

ZINZI zilveren roségoud vergulde vierkante hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger roségoud verguld zwart ZIH1005N

ZINZI zilveren hanger rond model 18mm, vol gezet met zwarte zirconia's. De brede rand rondom de hanger is roségoud verguld, voor een fashionable uitstraling. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren jasseron collier wit 45cm ZIC1207

ZINZI CHAIN zilveren brede jasseron collier met luxueuse tussenschakels bezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 45cm en is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 299.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI parelcollier wit met slot 45cm

ZINZI collier met witte glasparels. De lengte van het collier is 45cm, de parels zijn 8mm groot. Inclusief slot.

€ 49.90

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren multi look ring rond open wit ZIR1359

ZINZI zilveren multi-look ring, waarbij drie ringen met elkaar verbonden zijn. De beide buitenste ringen zijn glad en de middelste ring heeft een open rondje als zetting, vol bezet met witte zirconia's. Tussen de drie ringen is ruimte gelaten, zodat een trendy look aan de vinger ontstaat. Het gevoel vanéén ring om je vinger, maar de uitstraling van drie ringen. Voor een maximaal effect. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR875

ZINZI zilveren ring met ingegraveerde lijnen. Waar de lijnen elkaar kruisen, bevind zich een witte zirconia. De zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR544

ZINZI zilveren ring met bol. De bol is pavé gezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring bruin ZIR1150E

ZINZI zilveren roségoud vergulde ring, met vierkante zetting bezet met een donkerbruine zirconia. Deze warme mix van de roségouden kleur met de donkerbruine steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudenlaag.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad vierkant 5,5mm ZIO1381

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy vierkante vorm. De vierkantjes zijn 5,5mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren luxueuze armband wit zwart MVA3Z

ZINZI zilveren luxueuze armband exclusief ontworpen door Mart Visser. De extra brede armband van 19mm heeft een stijlvol opengewerkt patroon en is speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 329.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers wit parel ZIO1428

ZINZI zilveren oorhangers met dun jasseron kettinkje en drie kleine witte ronde parels. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad rond 6mm ZIO1376

ZINZI zilveren gladde oorknoppen met trendy ronde vorm. De rondjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen roségoud verguld glad ster 7mm ZIO1377R

ZINZI zilveren gladde ster oorknoppen in roségoud verguld van 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ketting plaat 40 42cm ZIC1308

ZINZI zilveren ketting met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 40 en 42cm. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie hanger glad ZIH1245

ZINZI zilveren hanger met grote open fantasie vormen. Door zijn grote formaat maar subtiele ontwerp is dit een mooie opvallende hanger. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger glad 45mm ZIH1248

ZINZI zilveren gladde staafhanger van 45mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 24.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren gourmet armband roségoud verguld roze koord 18 21cm ZIA1095M

ZINZI zilveren roségoud vergulde gourmet armband met modieus vrolijk roze koord geweven door schakel. Breedte van armband 8mm. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring champagne ZIR930C

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig champagnekleurige zirconia's. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product