All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknoppen rood LOVEO05R

All You Need Is Love oorknoppen met hartvorm rode zirconia's gezet in ronde zetting (in de kleur van de liefde). De oorknoppen zijn vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 44.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers wit LOVEO03H

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers met hartje bezet met witte zirconia's. In de zijkant van de oorhangers is de tekst"ALL YOU NEED IS LOVE"geschreven. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 54.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger sleutel LOVEH07K

All You Need Is Love by ZINZI zilveren sleutel hanger met hartje en"ALL YOU NEED IS LOVE"indruk. Deze hanger is als cadeau de sleutel tot haar hart! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 34.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger wit LOVEH03

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger met hart bezet met zirconia. In de zijkant van de hanger is de tekst"All you need is love"geschreven. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren staafhanger gourmet 26mm ZIH1252

ZINZI zilveren staafhanger, met gourmet schakel als bewerking. 26mm lang met hangoog. Combineer met andere staafhangers uit de Zinzi collectie. Te dragen aan een kort of lang collier. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 19.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ring turquoise ZIR1145T54

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere turquoise kleursteen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorstekers fantasie ZIO1152

ZINZI zilveren oorstekers fantasie schakel. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband wit 17 20cm ZIA1064

ZINZI zilveren armband met Cupido pijl als design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren multi look ketting wit V vorm 42 50cm ZIC1404

ZINZI zilveren multi-look ketting met twee verschillende kettingen en lengten. De korte ketting van 40cm met witte ronde steen en de langere ketting met V-teken van 50cm geven het collier een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Deze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen wit ZIO1179

ZINZI zilveren oorknoppen met ronde witte zirconia bezet en met sierlijke kabelrand zetting. Grootte van zetting is 8mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren oorringen geel verguld 17 x 3mm ZIO186G

ZINZI zilveren oorringen geel verguld met luxe scharniersluiting. De oorringen zijn 17mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met ZINZI oorbedels. De oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren gourmet armband breed ZIA1506

ZINZI zilveren brede gourmet armband, met sierlijke ronde voorsluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 139.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren multi look ketting 38 42cm ZIC1461

ZINZI zilveren multi-look ketting met twee verschillende schakels en lengten. De staafjes ketting van 38cm en de bolletjes ketting van 42cm geven het collier een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Dze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oor items geel verguld 6mm wit ZIO1314G

ZINZI zilveren super trendy oor-items in geel verguld met ronde witte zirconia in 6mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je ZINZI oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De ronde zirconia's zijn 6mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag.

€ 39.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 3x rond wit ZIO1443

ZINZI zilveren oorknoppen met drie ronde witte zirconia's in een rij gezet. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren'love'armband rond ZIA1426

ZINZI zilveren armband met drie'love'schakels: met elkaar verbonden ronde schakels, die liefde en vriendschap weergeven. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen 13 x 3mm wit ZIO1323

ZINZI zilveren creolen bezet met een ronde witte zirconia en voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 13mm x 3mm groot. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers lang glad staafje 50mm ZIO1308

ZINZI zilveren lange glanzende oorhangers met staafjes (50mm). Door de ketting, die de zilveren vormen verbindt, ontstaat een fashionable uitstraling in het oor. De oorhangers zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen ster wit 7mm ZIO1377Z

ZINZI zilveren ster oorknoppen van 7mm groot. Pavé bezet met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.