ZINZI zilveren ring parel wit 12mm ZIR170W

ZINZI zilveren ring met grote witte Swarovski-crystal parel van 12mm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO866

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's en voorzien van luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 74.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorsieraden roségoud verguld bruin ZIO1161E

ZINZI grote opvallende zilveren oorsieraden. In roségoud verguld. Bovenaan een ruitvormzetting met champagne kleurige zirconia en onderaan in koordzetting een peervormige grote roodbruine steen. Opvallend door de unieke vorm. Een absolute fashion musthave! Combineer met de bijpassende hanger zih1161E. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) envoorzien van een extra roségouden laag.

€ 79.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers wit ZIO1066

ZINZI zilveren oorhangers met een opvallend design. Aan de top een witte zirconia in ronde zetting, die verbonden is met twee zilveren kettinkjes. Onderaan deze kettinkjes is een strakke rechte zetting met 12 witte zirconia's gesoldeerd.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen infinity wit ZIO1065Z

ZINZI zilveren oorknoppen met het Infinity teken, gezet met witte zirconia's."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hanger parel groen blauw 12mm ZIH1061GB

ZINZI zilveren hanger met groen-blauwe Swarovski parel van 12mm grootte. Het hangeroog is mooi gezet met witte zirconia's. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers roségoud verguld wit ZICH190D

ZINZI zilveren roségoud vergulde vierkante creoolhangers gezet met champagne zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring blauw ZIR632B

ZINZI zilveren ring met saffier blauwe zirconia's, vol pavé gezet. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Voor een schitterende look! Nog completer met de prachtige ZIO806B creolen!

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren armband 5mm breed 19cm ZIA818

ZINZI CHAIN armband van zilveren beads met zilveren sluitring. De beads zijn 5mm groot. Tijdloos en fashionable te combineren met andere zilveren armbanden uit de Zinzi collectie. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers parel wit ZIO666W

ZINZI zilveren oorhangers met witte ronde parel van 10mm. Deze oorhangers zijn ideaal om te combineren met de andere parel sieraden uit de Zinzi collectie. Ze zijn 20mm groot en gemakkelijk te verwisselen met de andere kleuren uit dezelfde collectie.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren multi look ring wit ZIR1365

ZINZI zilveren multi-look ring, waarbij twee ringen met elkaar verbonden zijn. Tussen de ringen is ruimte gelaten, zodat een trendy look aan de vinger ontstaat. De ene ring is glad met een witte zirconia in het midden. De andere ring is met zilveren bolletjes gegoten. Het gevoel vanéén ring om je vinger, maar de uitstraling van twee ringen. Voor een maximaal effect. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring glad wit ZIR1174

ZINZI zilveren fantasie ring waarbij elegant banen lopen, vol bezet met witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR870

ZINZI zilveren ring met een rij van 6 sprankelende witte zirconia's. Deze ring is gemakkelijk te combineren met andere Zinzi sieraden en zorgt voor een luxe uitstraling aan uw vinger. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1053

ZINZI zilveren ring met schitterend gezette witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR947

ZINZI zilveren ring met vierkante witte zirconia steen. De rand eromheen is bezet met 2 rijen kleinere witte zirconia's. Leuk te combineren met bijpassende oorsieraden en hanger. Alle zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR937

ZINZI zilveren ring met grote witte vierkante zirconia. De scheen van de ring heeft een gedraaid motief. De ring is leuk te combineren met de andere kleuren, die verkrijgbaar zijn. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR813

ZINZI zilveren ring bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR763

ZINZI zilveren ring met drie rijen witte zirconia en in het midden een witte ronde steen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR711

ZINZI ring bezet met drie rijen witte zirconia's en in het midden grote zwarte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR677

ZINZI zilveren ring met grote zwarte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 119.95

Read on...

Ringen
Product