ZINZI zilveren ring zwart ZIR633

ZINZI zilveren ring met zwarte zirconia's, vol pavé gezet. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR576Z

ZINZI zilveren ring met vierkante zirconia steen in het zwart. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR575

ZINZI zilveren ring bezet met witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR500

ZINZI zilveren ring met witte zirconia steen en aan beide zijden drie rijen met kleine steentjes. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring rolex style wit ZIR1182

ZINZI zilveren eye catching ring bezet met een grote ronde witte zirconia. De zetting is fraai vormgegeven met een rolex-style schakel. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1145

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1039

ZINZI zilveren ring met cabouchon witte middensteen en bezet met witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1016

ZINZI zilveren ring met verrassend design. Schitterend effect door de kleine witte zirconia's en de geklemde grote witte zirconia. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 114.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR796

ZINZI brede zilveren ring met zwarte steen en rand van witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER4

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met een in hartvorm geslepen witte zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER1

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje en zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren armband roségoud verguld ronde vormen 17 20cm ZIA1279R

ZINZI zilveren trendy armband in roségoud verguld, waarbij een dunne anker-ketting wordt afgewisseld door gladde ronde vormen. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Collecties
Product
 

Zinzi zilveren parelarmband paars met sluiting 20cm ZIA401P S

ZINZI armband met paarse glasparels. De parels zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.

€ 39.90

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geelgoud verguld glad driehoek 6mm ZIO1375G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geelgoud verguld en in trendy driehoeks vorm. De driehoekjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit parelmoer ZIR1326

ZINZI zilveren ring, bezet met wit parelmoer en rondom bezet met witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 54.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring staafje ZIR1446

ZINZI zilveren luxe ring met bovenop een trendy staafje. De scheen van de ring heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren klem armband staaf ZIA1446

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een glad staafje bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen roségoud verguld glad hart 6mm ZIO1378R

ZINZI zilveren gladde hart oorknoppen in roségoud verguld van 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren multi look collier 43cm ZIC1397

ZINZI zilveren multi-look collier met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft het collier een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 149.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond blauw ZICH1244B

ZINZI zilveren ronde luxueuse creoolhangers, waarbij de rand is bezet met witte zirconia's. In het midden bezet met een grote blauwe kleursteen. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product