ZINZI zilveren oorknoppen halve maan wit 6mm ZIO1379Z

ZINZI zilveren halve maan oorknoppen van 6mm groot. Pavé bezet met witte zirconia's. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond blauw ZICH1300B

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de ronde blauwe kleursteen met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de blauwe kleursteen extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 18,5cm ZIA1289

ZINZI zilveren fantasie armband met modieuze schakel van 6mm breed. Met sierlijke ronde sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creoolhangers ster wit ZICH1242

ZINZI zilveren creoolhangers met opengewerkte sterren, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorringen rosé verguld 17 x 3mm ZIO186R

ZINZI zilveren oorringen rosé verguld met luxe scharniersluiting. De oorringen zijn 17mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met ZINZI oorbedels. De oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen wit ZIO1078

ZINZI zilveren driebaans creolen met witte zirconia. De buitenste ringen zijn bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ronde hanger geel verguld wit ZIH050Y

ZINZI zilveren hanger geel verguld met grote ronde witte zirconia. Grootte van hanger 15mm. Deze hanger heeft een schitterend effect door de combinatie van geel verguld met zilver. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH190W

ZINZI zilveren vierkante creoolhangers gezet met witte zirconia. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren jasseron armband 11mm breed 20cm ZIA407

ZINZI CHAIN zilveren brede jasseron armband. Breedte van 11mm. Met mooie zilveren ZINZI sluiting. Een opvallende statement armband. Vervaardigd van sterling zilver (925) en voorzien van een mooie witte rodium vergulding.

€ 189.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ketting rosé verguld Cupido pijl wit 42 45cm ZIC1064R

ZINZI zilveren collier rosé verguld met Cupido pijl als design, vol gezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 42-45cm en wordt kort op de hals gedragen. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje.

€ 69.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oorringen rosé verguld 20 x 3mm ZIO190R

ZINZI zilveren rosé vergulde oorringen met luxe scharniersluiting. De oorringen zijn 20mm x 3mm groot. rosé vergulde sieraden zijn gemakkelijk te combineren met je andere zilveren sieraden. Deze oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925).

€ 34.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers wit LOVEO08H

All You Need Is Love by Zinzi zilveren oorhangers met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met witte zirconia's. Deze oorhangers zijn leuk te combineren met de rest van de Zinzi All You Need Is Love collectie! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 54.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers LOVEO07H

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers met hartje en"ALL YOU NEED IS LOVE"indruk. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers rood LOVEO05HR

All You Need Is Love oorhangers met hartvorm rode zirconia's gezet in ronde zetting (in de kleur van de liefde). De oorhangers zijn vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 44.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger rood LOVEH09R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger in letters LOVE. In de O zit een hartje bezet met 3 rode zirconia's voor een schattig effect. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurig witgouden glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm rood LOVEH08R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende ronde hanger 25mm met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met schitterende rode stenen! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger rood LOVEH03R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger met hart bezet met rode zirconia. In de zijkant van de hanger is de tekst"All you need is love"geschreven. Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren rinkelarmband one size LOVEA07

All You Need is Love zilveren rinkelarmband. Rondom is het bekende All You Need is Love-logo gegoten. Een liefdevol geschenk. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ring turquoise ZIR1145T52

ZINZI zilveren ring met kleine ronde zilveren vormen, bezet in het midden met een grotere turquoise kleursteen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring rond ZIR1447

ZINZI zilveren luxe ring met bovenop een trendy open rondje. De scheen van de ring heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Ringen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.