Zinzi zilveren jasseron collier roségoud verguld wit 45cm ZIC1207R

ZINZI zilveren brede jasseron collier roségoud verguld met luxueuse tussenschakels bezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 45cm en is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 329.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren oor items roségoud verguld bol 8mm ZIO1313R

ZINZI zilveren super trendy oor-items in roségoud verguld met bol in 8mm. Dit onderdeel bevestig je gemakkelijk aan je Zinzi oorknoppen [zoals zio808, zio1177, zio322] waardoor het onderste gedeelte zich om je oorlel buigt. De bollen zijn 8mm groot en komen onder je oorlel vandaan. De oor-items zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 29.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband geelgoud verguld 19,5cm ZIA1129G

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld met mooie fantasie schakel. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra geelgouden laag voor een gouden glans. Ook verkrijgbaar in roségoud verguld en zilver, perfect met elkaar te combineren.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren fantasie armband roségoud verguld 19cm ZIA1126R

ZINZI zilveren roségoud vergulde armband met ovale ronde massieve schakels. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Ook leuk te dragen in combinatie met de zilveren of geelgoud vergulde versie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI Roman horloge witte wijzerplaat en kast leren denimblauwe band 34mm extra dun ZIW506D

Het ZINZI Roman horloge is een maatje kleiner dan de populaire Retro watch. Met zijn geheel stalen kast van 34mm oogt dit horloge trendy op de dunnere pols. En de sierlijke romeinse cijfers geven de wijzerplaat een tijdloos karakter. Natuurlijk met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen kast (34mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een witte wijzerplaat en leren denimblauwe band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer en de speelse ronde dag-aanduiding. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

€ 89.00

Read on...

Horloges
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers parel wit ZICH355W

ZINZI zilveren creoolhangers met witte parel in druppelvorm. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig roze ZICH1302R

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige roze zirconia met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de roze zirconia extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband 19,5cm ZIA1205

ZINZI CHAIN zilveren fantasie armband met een strakke zilveren schakel van 5,5mm. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren armband geelgoud verguld bicolor ZIA1235BG

ZINZI zilveren fantasie armband met mooi vallende druppelvormige zilveren schakels. Afwisselend zijn de schakels zilver en geelgoud verguld. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen rond 5mm wit ZIO1263

ZINZI zilveren ronde oorknoppen van 5mm, bezet met witte zirconia's en rondom sierlijke bolletjes zetting. De oorknoppen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers wit ZICH1244

ZINZI zilveren ronde luxueuse creoolhangers, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen wit ZIO1179

ZINZI zilveren oorknoppen met ronde witte zirconia bezet en met sierlijke kabelrand zetting. Grootte van zetting is 8mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorstekers glad bol 5mm ZIO807

ZINZI zilveren oorstekers. De bolletjes zijn 5mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 11.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren ronde hanger wit ZIH1059

ZINZI zilveren ronde hanger in grootte 11mm, bezet met witte zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren ketting roségoud verguld hart 40 42cm ZIC1307R

ZINZI zilveren ketting roségoud verguld met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend hart. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 40 en 42cm. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren oorhangers wit zwart MVO3Z

ZINZI zilveren fantasie oorhangers exclusief ontworpen door Mart Visser. De oorhangers hebben een langwerpige vorm met een stijlvol opengewerkt patroon. Speels bezet met witte en zwarte zirconia's. Deze hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen geelgoud verguld 17 x 3mm ZIO186G

ZINZI zilveren creolen geelgoud verguld met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 17mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren hanger glad MVH2S

ZINZI zilveren schakel hanger exclusief ontworpen door Mart Visser. De vierkante fantasie schakel is 19 x 14mm groot en heeft een luxe hangoog. De hanger draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren collier ronde vormen 42 45cm ZIC1278

ZINZI zilveren trendy collier, waarbij in het midden twee ronde vormen mooi met elkaar verbonden zijn. De lengte is te variëren tussen 42 en 45cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren creoolhangers peervormig zwart ZICH1302Z

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige zwarte zirconia met enkele pootjes is gezet (chaton-zetting). Hierdoor schittert de zwarte zirconia extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De afgebeelde creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product