ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad driehoek 6mm ZIO1375G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geel verguld en in trendy driehoeks vorm. De driehoekjes zijn 6mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers rosé verguld wit ZIO1151DH

ZINZI zilveren luxe rosé vergulde oorhangers. De ronde zetting is vol bezet met witte zirconia's. Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende hanger zih1151D. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rosé vergulde laag.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren multi look ring rond wit ZIR1441

ZINZI zilveren multi-look ring, waarbij drie ringen met elkaar verbonden zijn. De ringen zijn glad en verschillend speels bezet met ronde witte zirconia's. Tussen de drie ringen is ruimte gelaten, zodat een trendy look aan de vinger ontstaat. Het gevoel vanéén ring om je vinger, maar de uitstraling van drie ringen. Voor een maximaal effect. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren klem armband staaf ZIA1446

ZINZI zilveren modieuse klem armband, met een glad staafje bovenop. De scheen van de armband heeft half een gladde schakel en half een gedraaide schakel. Voorzien van een extra veiligheidsketting tegen verlies. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 129.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren hanger geel verguld wit ZIH213Y

ZINZI zilveren hanger met een ronde geelgouden vergulde top bezet met een grote witte zirconia. Het oog van de hanger is bezet met drie rijen witte zirconia's. Het afgebeelde collier is niet in de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren multi look collier 43cm ZIC1397

ZINZI zilveren multi-look collier met vier schakelkettingen met elkaar verbonden. Dit geeft het collier een'4 in 1'uitstraling. Met sierlijke ronde Zinzi voorsluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 149.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig roze ZICH1302R

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige roze zirconia met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de roze zirconia extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond blauw ZICH1244B

ZINZI zilveren ronde luxueuse creoolhangers, waarbij de rand is bezet met witte zirconia's. In het midden bezet met een grote blauwe kleursteen. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creoolhangers hart wit ZICH1098

ZINZI zilveren creoolhangers met opengewerkte harten, bezet met witte zirconia's. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 39.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring rood LOVER5R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met rode hart zirconia gezet in ronde zetting. De scheen van de ring is aan beide zijden bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi horloge zilverkleurige wijzerplaat stalen band zilverkleurig ZIW201

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal. Met een opvallende 38mm kast. De wijzerplaat is mat zilver gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 89.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI zilveren pareloorknoppen rosé verguld wit ZIO1151D

ZINZI zilveren rosé vergulde parel oorknoppen. De ronde zetting op hangoog is vol bezet met witte zirconia's. De witte parel heeft een grootte van 10mm. Een all time classic! Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende hanger zih1151D. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren pareloorknoppen wit ZIO1151

ZINZI zilveren parel oorknoppen. De ronde zetting op hangoog is vol bezet met witte zirconia's. De witte parel heeft een grootte van 10mm. Een all time classic! Maak de look nóg leuker door te combineren met de bijpassende hanger zih1151.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorhangers wit ZIO1067

ZINZI zilveren oorhangers met een opvallend design. Aan de top een witte zirconia in ronde zetting, die verbonden is met twee zilveren kettinkjes. Onderaan deze kettinkjes is een strakke ronde zetting met kleine witte zirconia's gesoldeerd.

€ 99.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren oorknoppen infinity ZIO1065

ZINZI zilveren oorknoppen met het Infinity teken."Infinity"is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren hart hanger Swarovski rood ZIH860R

ZINZI zilveren hanger met groot warmrood hartvormig Swarovski crystal. Grote variant van 36mm. Geeft een verliefde finishing touch aan je collier! Het collier is niet bij de prijs inbegrepen.

€ 79.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren fantasie hanger slot wit ZIH1198

ZINZI zilveren hanger als slotje met sleutelgat, bezet met witte zirconia's. Leuk om erbij te hebben. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 29.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren armband wit 18,5cm ZIA632

ZINZI zilveren armband. De ring in het midden is pavé gezet met fonkelende witte zirconia's. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 299.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren Infinity armband rosé verguld wit 17 20cm ZIA1065R

ZINZI zilveren armband rosé verguld met Infinity teken, vol gezet met witte zirconia's.'Infinity'is een mooi teken, dat staat voor de eeuwige liefde&eeuwige schoonheid. De lengte is te variëren tussen 17 en 20cm. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren ZINZI hartje.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren schakelarmband 21cm ZIA1057 21

ZINZI CHAIN zilveren armband op 21 cm lengte. Met een unieke schitterende schakel in de breedte van 4,5mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi.

€ 54.95

Read on...

Armbanden
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.