Zinzi zilveren schakelcollier geelgoud verguld 7mm breed 45cm ZIC1290

ZINZI zilveren fantasie collier met een brede exclusieve zilveren schakel van 7mm. Afwisselend zijn de schakels geheel glanzend zilver of geelgoud verguld. Lengte van het collier is 45cm. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 329.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren oorstekers grijs ZIO1141Z

ZINZI zilveren oorstekers met twee kleine ronde zettingen en een grotere peerzetting met donkergrijze kleursteen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Combineer met de bijpassende hanger (zih1141Z)

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring glad 15mm ZIR530

ZINZI glad zilveren bolle ring. De ring is 15mm breed. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR930Z

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig zwarte zirconia's. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring rood ZIR930R

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig prachtige rode kleurstenen. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring roze ZIR930F

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig schitterende pavé roze gekleurde zirconia's. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren ring blauw ZIR930B

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig prachtige blauwe kleurstenen. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR930

ZINZI zilveren ring rond model, met mooi bewerkte rand. Bezet met twintig schitterende witte zirconia's. Alle zilveren Zinzi sieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en zijn gerodineerd voor een mooi blijvende glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR574

ZINZI zilveren ring bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR551Z

ZINZI zilveren ring met twee rijen gezet zwarte zirconia's. De ring is 9mm breed. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR550

ZINZI zilveren ring met in het midden drie ronde witte zirconia's. Aan beide zijkanten bezet met witte zirconia's. De ring is 9mm breed. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren creolen wit ZIO840

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia's. Grootte van creolen 14 x 6,5mm. Met luxe scharniersluiting. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creolen 12 x 3mm ZIO187

ZINZI zilveren creolen met luxe scharniersluiting. De creolen zijn 12mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren medaillon hanger tweezijdig zwart wit ZIH724

ZINZI zilveren rond medaillon. Het medaillon is dubbelzijdig te dragen, met aan de ene zijde wit en aan de andere zijde zwart zirconia. Geschikt om een foto in te doen! De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 239.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren vierkante hanger 17mm wit ZIH1156

ZINZI zilveren vierkante hanger van 17mm met grote opvallende witte zirconia. Het hangoog is sierlijk met witte zirconia's gezet. Voor een glamour look. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 69.95

Read on...

Hangers
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers zwart wit Swarovski ZICH717

ZINZI zilveren creoolhangers in de vorm van een vlinder. De creoolhangers zijn tweezijdig te dragen, met aan de ene zijde zwart en aan de andere zijde witte Swarovski crystals. Hang ze sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR1059N

ZINZI zilveren ring met ronde roségoud vergulde zetting en vol bezet met zwarte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

Zinzi zilveren ketting hart wit 42 45cm ZIC1098

ZINZI zilveren collier met groot hartje (24mm), vol gezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 42-45cm en wordt kort op de hals gedragen. Bij sluiting herkenbaar ZINZI, door het zilveren Zinzi hartje. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren armband zwarte cateyes 19cm ZIA932Z

ZINZI armband met zwarte cateye stenen van 8mm breed. De armband wordt wat speelser gemaakt door de afwisselende cirkelballetjes en een zinzihart-bedeltje. Deze stijlvolle combinatie is niet alleen modieus maar ook betaalbaar!

€ 59.95

Read on...

Home
Product
 

Zinzi zilveren armband paarse cateyes 19cm ZIA931P

ZINZI armband met een stijlvolle combinatie van zilveren beads en paarse cateye stenen van 6mm breed. Ook wordt de armband onderbroken door zilveren cirkelballetjes en een zinzihart-bedeltje.

€ 59.95

Read on...

Home
Product