ZINZI zilveren multi look ketting 38 42cm ZIC1461

ZINZI zilveren multi-look ketting met twee verschillende schakels en lengten. De staafjes ketting van 38cm en de bolletjes ketting van 42cm geven het collier een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Dze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren armband rondjes ZIA1484

ZINZI zilveren armband met zeven bungelende gladde ronde plaatjes, sierlijk verdeeld aan de armband. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1462

ZINZI zilveren multi-look armband met drie verschillende schakels. De diverse kettingen geven de armband een'3 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Deze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 44.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen 14 x 2,5mm wit ZIO1441

ZINZI zilveren creolen bezet met ronde witte zirconia en voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 14mm x 2,5mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers of los te dragen. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren creolen gourmet 19 x 6,5mm ZIO1100

ZINZI CHAIN zilveren creolen met stoere gourmet schakel als design. Met luxe scharniersluiting. De grootte van deze oorsieraden is 19 x 6,5mm. Echt een musthave voor het oor! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen rosé verguld glad ster 7mm ZIO1377R

ZINZI zilveren gladde ster oorknoppen in rosé verguld van 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI horloge zilverkleurige wijzerplaat stalen bicolor band ZIW212

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge, in geheel staal. De band is bicolor gekleurd. Met een opvallende 38mm kast. De wijzerplaat is mat zilver gekleurd. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 99.95

Read on...

Horloges
Product
 

Mart Visser by ZINZI zilveren armband bewerkt MVA9

ZINZI zilveren armband exclusief ontworpen door Mart Visser. Stijlvolle armband met een vloeiende gladde lijn, geknoopt met zilveren koordschakel. Met luxe sluiting, die mooi geïntegreerd is in de schakel. Deze armband draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 149.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren hanger groen ZIH1045G

ZINZI zilveren hanger met grotere ovale donker groene zirconia en met twee rijzettingen kleine donker groene zirconia's. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans. De hanger is exclusief collier geprijsd.

€ 44.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren bolletjes armband rosé verguld ZIA1010R

ZINZI CHAIN zilveren bolletjes armband rosé verguld in 4mm met klein ZINZI hartje bij de sluiting. Nu een roségouden uitstraling voor een zilveren prijs.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR796

ZINZI brede zilveren ring met zwarte steen en rand van witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren multi look armband ZIA1461

ZINZI zilveren multi-look armband met twee verschillende schakels. De staafjes ketting en de bolletjes ketting geven de armband een'2 in 1'uitstraling. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Deze'multi-layer-look'is een must voor iedere fashiondiva. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren collier 43cm rondjes ZIC1484

ZINZI zilveren collier 43cm met zeven bungelende gladde ronde plaatjes, sierlijk verdeeld in het midden van de hals. Deze ketting is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen glad ster 7mm ZIO1377

ZINZI zilveren gladde ster oorknoppen van 7mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren armband plaat 17 19cm ZIA1308

ZINZI zilveren armband met stevige anker-schakels en in het midden trendy glanzend recht plaatje. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 17 en 19cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorringen geel verguld 20x3mm ZIO190G

ZINZI zilveren geel vergulde oorringen met luxe scharniersluiting. De oorringen zijn 19mm x 3mm groot. geel vergulde sieraden zijn gemakkelijk te combineren met je andere zilveren sieraden. Deze oorringen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925).

€ 34.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR947

ZINZI zilveren ring met vierkante witte zirconia steen. De rand eromheen is bezet met 2 rijen kleinere witte zirconia's. Leuk te combineren met bijpassende oorsieraden en hanger. Alle zilveren sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

€ 79.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring zwart ZIR576Z

ZINZI zilveren ring met vierkante zirconia steen in het zwart. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring rolex style wit ZIR1182

ZINZI zilveren eye catching ring bezet met een grote ronde witte zirconia. De zetting is fraai vormgegeven met een rolex-style schakel. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

ZINZI zilveren ring wit ZIR1053

ZINZI zilveren ring met schitterend gezette witte zirconia's. De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor mooie glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.

We have 209 guests and no members online