Croquetas de Chorizo

Typisch Spaanse kroketjes kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een tapas of gezellige borrel!OpwarminstructiesVerwarm de kroketjes 6-8 minuten in de oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer ze bijvoorbeeld op een kleurrijk Spaans schoteltje!? Probeer ook eens de kroketten met spinazie of met een Aziatische twist.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Mini Quiches

Razendpopulaire en handige mix van hartige en overwegend vegetarische mini quiches. In klassieke combinaties als geitenkaas met honing, eekhoorntjesbrood met peterselie en mediterrane groenten met tomaat. Geen van de mini quiches bevat vlees, alleen de zalm-spinazievariant bevat vis. Zo kun je gemakkelijk rekening houden met al je gasten.OpwarminstructiesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een mooi schaaltje bij de high tea of bij een gezellige borrel.? Lekker met andere hartige hapjes en een goed glas wijn.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

English Almond Scones

Scones zijn lichtzoete Engelse broodjes, en onmisbaar bij een feestelijke high tea. De scones hebben een zachte, cakeachtige structuur en een heerlijk notige amandelsmaak. De amandelscones worden bereid met karnemelk, naar een traditioneel recept. OpwarminstructiesServeer de scones bij 5 graden of verwarm ze ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Snijd de scones doormidden en leg ze op een mooie etagère.? Eet ze op zijn Engels met een lepel jam of een dot romige clotted cream.? Vul de etagère aan met Cookies& Sweets of met heerlijke Finger sandwiches voor een hartige trek.

€ 5.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Luxe Paasbrunch

Maak de Paasdagen compleet met vrienden, familie en een heerlijke brunch!Geniet vooraf van de frisse Pea& Mint Soup, gevolgd door een overheerlijke Mackerel Tartlet met daarbij een vrolijke Louisiana Coleslaw en smakelijke Pasta Salade met Parmezaan.Uiteraard is een de Paasbrunch niet compleet zonder Croissants au Beurre en luxe Speltbrood met honing. Samen met de ambachtelijke Spaanse broden maken de verschillende soorten boter en luxe beleg de brunch helemaal af. Serveersuggesties:Tomaat BasilicumsoepWarm de soep op in een pan totdat deze bijna kookt en serveer in mooie soepkommen of -borden. Gorgonzola& Pear TartletsLaat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en haal ze uit de verpakking, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten op een rooster in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveer de tartlets eventueel op een bedje van rucola.Croissants au BeurreVerwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Serveer ze op een mooie schaal of op een etagère met bijvoorbeeld kleurige macarons.Speltbrood met HoningBak het brood in 10-12 minuten af op een rooster in een voorverwarmde de oven op 180 graden.Barra GallegaBak het Spaanse vloerbrood in 8-12 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveer de salades, boters en beleg koel bij 5 graden, eventueel op mooie schaaltjes en/of borden.

€ 79.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Indiase Linzencurry met Zoete Aardappel

Vegetarische Indiase curry met kokos, groenten en rode linzen. Een heerlijke complete rijke maaltijd, gevuld met diverse groenten, kikkererwten en rode linzen. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 WattServeersuggestie? Serveer in een mooie diepe kom en top af met wat verse stukjes rode paprika en een plukje peterselie. ? Lekker met een stuk flat bread en Aziatische dips.

€ 5.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Ketjap Meatballs met Japanse Noedels

Deze maaltijd met zowel Ketjap meatballs als echte Japanse noedels is een complete maaltijd voor de drukke dag. In deze maaltijd van 500 gram zit minstens 200 gram groenten en sugarsnaps voor een heerlijk uitgebalanceerd gerecht. OpwarminstructiesPrik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Of doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggesties? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan zijn extra teriyaki meatballs een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Worstenbroodjes met Venkel

Lekker Hollandse saucijzenbroodjes met een verrassende venkeltwist. De luchtige broodjes zijn goedgevuld met een heerlijke braadworst, verrijkt met venkel en besprenkeld met sesamzaad. Doe de oven net wat hoger voor een goed resultaat, maar houdt ze wel goed in de gaten! OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10  minuten in een voorverwarmde oven op 180-200 graden.

€ 4.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Ketjap Meatballs

Sappige gehaktballetjes, gemarineerd en gebraden in een overheerlijke saus van ketjap. Kruidig en stevig van smaak. Met een vleugje knoflook en een pikant door de sambal oelek. De gebonden is saus heerlijk op smaak en geeft een mooie glans. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze samen met andere Aziatische hapjes bij de borrel zoals Yakitori spiesjes of Korean Chicken.? Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel met witte rijst en Sambal Goreng boontjes.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Gehaktballetjes in satésaus

Niks lekkerders bij een Asian Tapasavond of een goede borrel dan sappige gehaktballetjes. Deze balletjes komen in een heerlijke satésaus op smaak gebracht met kokosmelk, ketjap manis en Thaise chili saus. Aziatisch genieten met een lekker Hollands tintje. Opwarminstructies Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie ? Serveer in een leuk schaaltje en top af met chilivlokken. ? Probeer ook eens onze andere gehaktballetjes in smaakvolle sauzen, zoals de Ketjap Meatballs of onze Albondigas.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Wakame Springrolls

Niks schreeuwt Aziatisch als mini loempia's. Deze loempia's zijn naast vegetarisch ook nog eens gevuld met een heerlijk zeewiersalade. Wakame in een knapperig jasje. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer met een schaaltje Sweet Chili Sauce. ? Heerlijk in combinatie met andere Aziatische bites, zoals de Gyoza en de Thaise Groentekoekjes.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Vegetable Gyoza

De Japanse gyoza is onmisbaar bij een Aziatische hapjestafel. Deze heerlijke vegetarische variant is lekker knapperig door de dunne textuur van het deeg en de smalle vorm. Rijkelijk gevuld met witte kool, rettich, Chinese champignons en bosui. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggesties? Serveer warm op een mooi bord met daaraast schaaltjes gevuld met Sweet Chili saus en/of sojasaus. ? Serveer een schaal met verschillende dumplings, zoals de Siu Mai of de Shrimp Gyoza.

€ 3.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Veggie Massala met Gekruide Witte Rijst

De vegetarische variant van de klassieke Indiase Massala. De gestoofde Indiase groenten komen in een romige kruidige kokossaus. Kruidig door de Indiase kruidenmix van koriander, kurkuma, komijn en kardamom. Deze vegetarische stoofschotel komt met lekker veel groenten en kruidige witte rijst. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 5.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Kung Pao Chicken met Mihoen en Sambal Goreng Boontjes

Dit Chinese roerbakgerecht van kippendij, gebakken pinda's en rijstwijn is zacht pittig, lekker kruidig van  smaak en heerlijk met de sambal goreng boontjes en een complete maaltijd met de mihoen. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en zet het gerecht over in een vuurvaste schaal. Dek af met aluminiumfolie en zet het gerecht 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in het folie en zet het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 10.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Daging Rendang

Daging Rendang is een licht pittige Indonesische rundvleesschotel met een geurige saus van kokosmelk. Het vlees wordt urenlang gestoofd en is heerlijk mals. Specerijen zorgen voor een kruidige smaak en een heet pepertje zorgt voor wat pit. Daging Rendang is een klassiek Indonesisch vleesgerecht. Het vlees wordt urenlang in kokosnootcrème gestoofd, waardoor het met het uur een intensere en vollere smaak krijgt.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een aanrader is ook de completeéénpersoonsmaaltijd met Rendang.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Shrimp Gyoza

Gyoza zijn dichtgevouwen Japanse dumplings met een heerlijke vulling van garnalen en Oosterse smaakmakers. Ze worden naar een traditioneel Japans recept in de pan gebakken en hebben een verrukkelijk hartige en fijne smaak. OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de Gyoza in een Japanse stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met soya-saus naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Dim Sum, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 8.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Empanadillas de Atún

Heerlijke Spaanse minipasteitjes om je lekkere trek mee te stillen. De empanadillas zijn mooi op smaak door de gekruide vulling met tonijn. Je kunt de minipasteitjes warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Carne, ofwel met gekruid gehakt.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Empanadillas de Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid gehakt. Je kunt ze warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Kip Saté Noedels

In Nederland zijn we verzot op pindasaus en dat is niet voor niets. Onze heerlijke rijke pindasaus geeft een authentiek Oosterse smaak aan het gerecht. Dit Indische gerecht met kip en rijstnoedels bevat 200 gram knapperige groenten. Door de geroosterde kokos wordt dit lekker smeuïge gerecht helemaal afgemaakt en de Indische sambal oelek zorgt voor een lekkere pit.OpwarminstructiesOven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden.Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan is wat extra Saté met huisgemaakte satésaus een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Daging Dendeng met Sajoer Lodeh

Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. Afgemaakt met dunne miehoen en sambal goreng boontjes. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze c.a. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Vegetarische Samosa

Heerlijk knapperig en kruidig gerechtje uit de Indiase keuken. Het driehoekje van bladerdeeg is royaal gevuld met groenten die op smaak gebracht zijn met geurige specerijen. Een goed gekruid gerechtje dus dat lekker stevig is van smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de samosa's 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de samosa's met een pittige of zoete chutney als voorgerecht, als lunch of als lekker kruidig hapje bij de borrel.? Heerlijk bij de Aziatische borrel met lekkere flat bread en Aziatische dips.

€ 6.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

We have 236 guests and no members online