Ajam Besengek met Ketjap Boontjes

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Mini Moelleux

Ultiem verleidelijke mini-chocoladecakejes met een kern van gesmolten chocolade. Bereid naar een klassiek Frans recept waardoor de chocolade vloeibaar blijft en fraai uit het cakeje vloeit.Smeltend lekker met de intense smaak van pure chocolade. Heerlijk bij de koffie, een high tea of als onderdeel van een grand dessert. Lekker met een dessertwijn of een glas bubbels.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de Moelleux ongeveer 4 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 45 seconden op 500W.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Fingerfood Plateau

Gezellig een avondje borrelen met vrienden of collega's?Laat de chefs van MyCooks het werk voor je doen!Geniet van dit voordelige arrangement met overheerlijke Spaanse Empanadillas gevuld met tonijn, krokante keine quiches met verschillende vullingen, Teriyaki Meatballs, kippenvleugels met een garlic&lemon glaze, smaakvolle Mejillones al Diablo en Chinese Siu Mai. Voor ieder wat wils, dus laat die borrel maar beginnen!OpwarminstructiesEmpanadilla de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Ketjap MeatballsOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Garlic& Lemon Chicken WingsOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.Veggie SpringrollsOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Mini QuichesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 36.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Vegetable Gyoza

De Japanse gyoza is onmisbaar bij een Aziatische hapjestafel. Deze heerlijke vegetarische variant is lekker knapperig door de dunne textuur van het deeg en de smalle vorm. Rijkelijk gevuld met witte kool, rettich, Chinese champignons en bosui. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggesties? Serveer warm op een mooi bord met daaraast schaaltjes gevuld met Sweet Chili saus en/of sojasaus. ? Serveer een schaal met verschillende dumplings, zoals de Siu Mai of de Shrimp Gyoza.

€ 3.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Mini Cheesecakes

Deze cheesecakes hebben een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt. De cheesecakes bevatten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere additieven.Serveersuggestie? De cheesecakes zijn het lekkerst bij 5 graden of warmer. Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Wakame Springrolls

Niks schreeuwt Aziatisch als mini loempia's. Deze loempia's zijn naast vegetarisch ook nog eens gevuld met een heerlijk zeewiersalade. Wakame in een knapperig jasje. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer met een schaaltje Sweet Chili Sauce. ? Heerlijk in combinatie met andere Aziatische bites, zoals de Gyoza en de Thaise Groentekoekjes.

€ 5.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Blueberry Muffins

Een muffin is een heerlijk lichtzoet broodje. Bij het bereiden wordt geen boter gebruikt maar olie. Er bestaan vele variaties, maar bij onze chefs is de blueberry favoriet. Dat komt vast door die fruitige smaak van vanille en zwarte bessen.Muffins mogen dan van origine Amerikaans zijn, maar in Engeland zijn ze zo ingeburgerd dat ze echt niet kunnen ontbreken bij een high tea. OpwarminstructiesServeer bij 5 graden of verwarm ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggesties ? Heerlijk als zoete aanvulling op het ontbijt met bijvoorbeeld American Pancakes of een lekker vers speltbrood met honing. ? Daarnaast mooi te serveren op een etagère met Baby Croque Monsieurs en Finger Sandwiches.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Ensalada de Couscous

Heerlijk kruidige couscoussalade voor bij de tapasmaaltijd of bij de BBQ. Bereid met biologische couscous en een geurige mix van Marokkaanse specerijen. Met een vleugje kaneel en gember voor een warme rijke smaak en zoet-fris door de gedroogde zuidvruchten. Bestel de Ensalada de couscous als onderdeel van een tapasmaaltijd of als bijgerecht bij de barbecue of een feestelijk diner. Serveersuggestie? Doe de salade in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of presenteer de couscoussalade in kleine schaaltjes als onderdeel van een feestelijk tapasdiner.? Heerlijk met een frisse Chardonnay uit de Bourgogne of een karaktervolle Spaanse A Cappela Crianza.? Lekker bij de BBQ of bij Tapas.

€ 6.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Daging Dendeng met Sajoer Lodeh

Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. Afgemaakt met dunne miehoen en sambal goreng boontjes. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze c.a. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Kansas City Sweet Potatoes

Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade.OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Oven: Leg ze in een ovenschaaltje en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 6.49

Read on...

Barbecue
Product
 

Coq au Vin

Deze klassieke Coq au Vin is een heerlijke Frans hoofdgerecht met extra veel groente. Dit klassieke Franse stoofpotje heeft als basis een heerlijk gebonden rode wijnsaus en is gevuld met malse kippendij. Er zit een rijkelijke hoeveelheid wortel, ui en champignon in. Opwarminstructies Pan: Al roerend opwarmen in een pan, zonder deze door te laten koken. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer het gerecht met een zelfgemaakte aardappelgratin of aardappelpuree. ? Fan van de Franse keuken? Probeer dan ook eens de Boeuf Bourguignon.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Broccolisoep

Deze heerlijk volle broccolisoep is lekker romig en gevuld met maar liefst 122 gram groenten per portie van 250 ml. Verantwoord genieten kan zo lekker zijn. De soep is heerlijk op smaak gebracht met provençaalse kruiden. OpwarminstructiesMagnetron: Prik gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten op 800 watt. Pan: Verwarm de soep al roerend zonder het aan de kook te laten brengen.

€ 2.25

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Sablé Crémeux Gianduja

Verrassend lekker taartje met een bodem van crumble en een dikke crèmige laag Gianduja chocolade. Bestrooid met gekonfijte sinaasappel en gehakte pistachenoten en amandelen. Heerlijk als dessert of als onderdeel van een high tea. Gianduja chocolade lijkt meer op een bonbon dan op melkchocolade. Het is smeltend zacht en de zeer fijngemalen hazelnoten geven het een heerlijk notige smaak. Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.? Lekker bij de koffie of thee, maar een glas dessertwijn of een mooie prosecco smaakt er ook heerlijk bij.? Probeer ook eens een sablé met chocolademousse een crème van karamel met gedroogd fruit en nootjes.

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Salmon Dille Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze vegetarische koekjes.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Vegetarian 3 day Maaltijdbox

Een drukke week en geen tijd (of zin) om te koken? Bestel de MyCooks Meal Box! Een samenstelling van heerlijke gerechten die vriesvers bij je thuisbezorgd worden op een moment dat jou uitkomt. De maaltijden in de box worden samen opéén moment bezorgd en zijn vanaf het moment van leveren nog 3 dagen goed wanneer je deze in de koelkast bewaart. Wens je de gerechten op een later moment in de week te eten? Bewaar deze dan in je vriezer. Laat je verrassen door de chefs van MyCooks. Makkelijk, lekker en gezond!OpwarminstructiesVerwarm de soep c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Of verwarm de soep in een pan zonder te laten koken en roer regelmatig door.Serveer in een mooie kom en garneer eventueel met wat verse koriander.Prik bij de Beet Bourguignon en de Vegetarische Paella enkele gaatjes in het folie en verwarm de gerechten c.a. 4 min op 800 Watt.Of doe de gerechten in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm 15-20 minuten op 160 graden.Serveer in een mooie kom of diep bord.

€ 12.00

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Knolselderijsoep met Truffel

Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.De soep is voldoende als maaltijd vooréén persoon of als voor gerecht voor twee personen. Verwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Ajam Ritjah

Ajam ritjah is een zeer heet Indonesisch gerecht van gegrilde kip in een stevige rode saus. De saus is op basis van tomaten en heerlijk geurig door de specerijen. Chef Jeffrey deed er wat extra gember en pepertjes bij dus het geheel is zeer pikant. Ajam ritjah is echt iets voor liefhebbers van zeer pittig en kruidig eten. Lekker als bijgerecht of als onderdeel van de rijsttafel. Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Ritjahis heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 9.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Empanadillas Chili sin Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze veganistische minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid soja-gehakt. Even in de oven en serveren maar. Heerlijk bij de Tapas of als onderdeel van een borrel.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

We have 416 guests and no members online