AC Adapter Voeding voor Xbox 360 E Slim

De AC netstroom voeding voor Xbox 360 E Slim is dankzij zijn gewicht en afmetingen eenvoudig in gebruik. Sluit de AC Adapter Voeding aan op je Xbox 360 E Slim console en geniet van het gamen!AC Adapter Voeding voor Microsoft XBOX 360 E Slim online shoppen bij Geeektech!

- Afmeting (cm): 22 x 10,5 x 9
- Gewicht (KG): 0,62

€ 21.99

Read on...

Nieuw
Product
 

Universele autospiegel voor baby en kind achterbank

Reizen met een jong kind vereist continue aandacht van je als bestuurder. Met deze universele autospiegel hou je je kind of baby altijd eenvoudig in de gaten en kan je de focus beter op de weg houden.

Met deze universele autospiegel voor kinderen en baby hou je je kind ten alle tijden in de gaten terwijl je aan het rijden bent. Je kan de spiegel makkelijk installeren met behulp van de clips aan het zonnescherm. Door het verstelbare design kan je de spiegel altijd op de meest comfortabele plek hangen, zodat je het best mogelijke zicht hebt op je kind of baby. De spiegel is verder voorzien van 6 LED lichtjes wat zeer handig is tijdens het rijden in de nacht. 

Het materiaal van de spiegel is plastic, dit is ook het veiligste voor het kind of  de baby. 

€ 11.99

Read on...

Cadeau cadeau voor hem
Product
 

Inbussleutelset 9 delig met kogelkop

Met deze extra lange 9-delige inbussleutel met kogelkoppen ben je altijd voorbereid voor klusjes in en rondom je huis of garage. De inbussleutels met kogelkoppen hebben een bereik van H1.5 t/m H10.

Hoogwaardige inbussleutels zijn een absolute must in elke werkplaats, het standaardformaat wordt al tientallen jaren gebruikt en is daarom voor veel geschikt. Zowel in de hobbygarage en in de kelder voor woningverbetering als in professionele werkplaatsen zijn de gemeenschappelijke sleutelbreedtes van 1,5-10 mm een??voordeel. Onze set met in totaal 9 gebogen inbussleutels en de klassieke kogelkop aan de ene kant is ook een praktisch hulpmiddel voor kleinere reparaties thuis.

De inbussleutels zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal, waardoor ze ongelooflijk duurzaam zijn. Het staal is verder bestand tegen vocht, wat dus geen roest veroorzaakt.

De set bevat de volgende maten in de praktische vouwhouder: 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm 8 mm, 10 mm.

Met de kogelkopzijde kun je probleemloos bouten los- en vastdraaien onder een hoek van 25 graden ("imbus").

€ 8.99

Read on...

Cadeau cadeau voor haar
Product
 
Warmtegevoelige mok Batterij - Een oplaadmomentje voor jezelf
Warmtegevoelige mok Batterij - Een oplaadmomentje voor jezelf

Ben je nog niet helemaal wakker? Begin je dag volledig opgeladen met de Warmtegevoelige mok Batterij van Kikkerland. Schenk je warme drank in de beker en de batterij laadt zichzelf op. Het zwarte balkje wordt door de warmte langzaamaan steeds groener. Als de drank afkoelt of de mok leeg is, wordt de...

Warmtegevoelige mok Hart - Vul je mok met liefde
Warmtegevoelige mok Hart - Vul je mok met liefde

Met de Warmtegevoelige mok Hart van Kikkerland laat je aan je geliefde zien hoeveel jij van hem of haar houdt. Als de beker leeg is, is ‘ie gewoon wit met een zwart hart. Vul je de mok met warme thee of koffie, dan wordt het hart rood van alle liefde. En de warmte natuurlijk. Koelt het drinken wee...

4-in-1 Multitool pen
4-in-1 Multitool pen

Onmisbaar voor elke man: de 4-in-1 Multitool pen. Met deze pen van Kikkerland kun je natuurlijk schrijven, maar er zit ook een liniaal op. Hiermee kun je dingen opmeten of even uitmeten waar je dat nieuwe fotolijstje moet ophangen voor je vriendin. Super leuk als cadeau voor je vriend, maar ook voor...