Houten Horloge Sierra Black Cactus

Industrieel design geïnspireerd door de luchtvaart De RANGER is een eerbetoon aan de fundamentele kenmerken van tactische vlieginstrumenten en combineert een unieke, vastgeschroefde lunette met een industrieel ontwerp. Vlieginstrumenten moeten continu duidelijk leesbaar zijn, daarom heeft de RANGER een eenvoudige wijzerplaat met grote oplichtende wijzers voor uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast beschikt de RANGER over een 5ATM roestvrijstalen kast, saffier gecoat glas en een unieke geo-locatie op de achterplaat die aangeeft waar de boom voor het horloge is geplant. Het horloge wordt geleverd in een nieuw ontworpen premium dennenhouten kistje. De RANGER Sierra is gemaakt van loodhout en uniek bronskleurig roestvrij staal, met gezandstraalde gouden details op een zwarte wijzerplaat. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend zwart, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 259,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Open Heart Sailor Navy Blue Cactus

Een bekende klassieker met een automatisch uurwerk De CLASSIC Open-Heart heroverweegt de esthetiek van een WoodWatch op een kinetische manier. We hebben de behuizing opnieuw ontworpen om plaats te maken voor een automatisch SEIKO uurwerk, dat wordt aangedreven door de natuurlijke beweging van de drager van het horloge. Het open hart en de glazen achterplaat onthullen de ingewikkelde tandwielen binnenin en zorgen voor de soepele en bepalende beweging van het unieke tikken van dit horloge. Het horloge wordt geleverd in een nieuw ontworpen premium dennenhouten kistje. De CLASSIC Open-Heart Sailor heeft een kast van 41 mm, is gemaakt van kossohout en heeft een blauwe wijzerplaat met zilveren details. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend blauw, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 359,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Leadwood Black Black Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Een nieuw MINIMAL design met een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid. Het horloge heeft een slanke, kast in zwart en zowel een lunette als wijzerplaat van loodhout. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend zwart, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 229,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Walnut Blue Navy Blue Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Een nieuw MINIMAL design met een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid. Het horloge heeft een slanke, stalen kast, lunette van walnoothout en blauwe wijzerplaat. Wordt geleverd met een volledig nieuw ontworpen horlogeband, die qua stijl en materialen perfect aansluit bij de minimale look van dit horloge. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend blauw, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 229,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Blossom

Delicaat in Formaat en Ambacht Het Blossom horloge uit de FLORA Collectie bestaat uit zacht olijfhout dat met de hand tot een slank ontwerp is vervaardigd. De wijzerplaat is gemaakt van een geborsteld crèmekleurige wijzerplaat van roestvrij staal dat licht glimt in de zon. Ook heeft de wijzerplaat roségoud gekleurde details.

€ 119,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Walnut Steel Light Brown Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Een nieuw MINIMAL design met een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid. Het horloge heeft een slanke, stalen kast en zowel een lunette als wijzerplaat van walnoothout. Wordt geleverd met een volledig nieuw ontworpen horlogeband, die qua stijl en materialen perfect aansluit bij de minimale look van dit horloge. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend lichtbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 229,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Leadwood Green Light Brown Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Een nieuw MINIMAL design met een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid. Het horloge heeft een slanke, stalen kast, lunette van loodhout en groene wijzerplaat. Wordt geleverd met een volledig nieuw ontworpen horlogeband, die qua stijl en materialen perfect aansluit bij de minimale look van dit horloge. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend lichtbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 229,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Leadwood Bronze Black Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Een nieuw MINIMAL design met een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid. Het horloge heeft een slanke, stalen kast, lunette van loodhout en bronzen wijzerplaat. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend zwart, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 229,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge French Oak Wine Barrel Dark Brown Cactus

Gemaakt van hergebruikte wijnvaten Het eerste horloge in de geschiedenis dat is gemaakt van voormalige eikenhouten vaten die in Bordeaux, Frankrijk, zijn gebruikt om rode wijn te maken. Het eikenhout is zorgvuldig uit elkaar gehaald en herbewerkt tot deze werkelijk unieke uurwerken. Elk horloge is genummerd van 001 - 300, een eerbetoon aan de stichting van Bordeaux in 300 BC. Het wordt geleverd in een dennenhouten kistje met zwarte hoes, samen met een unieke munt met bijpassend serienummer, gemaakt van het metaal van hetzelfde wijnvat. Bovendien wordt de 5ATM kast van steengeborsteld roestvrij staal en de geschroefde eikenhouten lunette gecombineerd met een zwarte wijzerplaat, met grote oplichtende wijzers en uurmarkeringen en saffier gecoat glas. Tot slot vind je op de achterplaat een geolocatie gegraveerd, van waar de boom voor dit bijzondere horloge is geplant. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend donkerbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 349,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Chrono Night Sky Black Cactus

Een nauwkeurig vervaardigde chronograaf klassieker De Chrono brengt het SEIKO VD54 chronograaf uurwerk naar onze CLASSIC Collectie line-up. Als eerbetoon aan de fascinerende geschiedenis van chronografen in racen hebben we de kenmerkende tachymeter schaal toegevoegd, die historisch werd gebruikt om de snelheid van een bewegend object te meten door gebruik te maken van de stopwatchfunctie van het horloge. De Chrono heeft een 41mm houten kast, houten band, traditionele wijzerplaat met 6 wijzers, krasbestendig saffier gecoat glas en een verstevigde roestvrijstalen achterplaat. De Chrono Night Sky is gemaakt van loodhout en heeft een dubbel gelaagde, diepzwarte wijzerplaat met zilveren details. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend zwart, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 269,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Chrono Mariner Kosso Dark Brown Cactus

Een nauwkeurig vervaardigde chronograaf klassieker De Chrono brengt het SEIKO VD54 chronograaf uurwerk naar onze CLASSIC Collectie line-up. Als eerbetoon aan de fascinerende geschiedenis van chronografen in racen hebben we de kenmerkende tachymeter schaal toegevoegd, die historisch werd gebruikt om de snelheid van een bewegend object te meten door gebruik te maken van de stopwatchfunctie van het horloge. De Chrono heeft een 41mm houten kast, houten band, traditionele wijzerplaat met 6 wijzers, krasbestendig saffier gecoat glas en een verstevigde roestvrijstalen achterplaat. De Chrono Mariner Kosso is gemaakt van kossohout en heeft een dubbel gelaagde, blauwe wijzerplaat met zilveren details. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend donkerbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 269,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Golden Sky

Een Verbluffende Verschijning De AURORA Collection is geïnspireerd door de Scandinavische natuur. De Golden Skies is gemaakt van natuurlijk West-African Zebrawood, vergezeld door een blauwe roestvrijstalen wijzerplaat met gouden accenten. Beschikbaar met een houten en een leren band.

€ 129,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Midnight Black

Groot, Geweldig en Indrukwekkend Dit premium ontworpen horloge combineert unieke nieuwe houtsoorten met een luxe roestvrijstalen wijzer- en achterplaat. In het hart van de nieuwe uurwerken zit een geheel nieuwe multifunctioneel uurwerk dat twee extra subdials bevat met een week- en maandaanduiding. De GRAND Collection is gemaakt van uniek en duurzaam hout. De GRAND Midnight Black is gemaakt van duurzaam teakhout en heeft een zwarte wijzerplaat met zilver-metalen details.

€ 189,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Kentucky Whiskey Barrel Dark Brown Cactus

Minimaal Ontwerp met een Klassieke Uitstraling Deze exclusieve WoodWatch heeft een eikenhouten lunette gemaakt van recyclede bourbon whiskey vaten uit Kentucky, Verenigde Staten. Dit is een limited edition van slechts 208 stuks, een verwijzing naar het aantal weken dat de whiskey is gerijpt in het vat waar dit horloge van is gemaakt. Elk exemplaar is uniek genummerd en wordt geleverd met een munt ter certificering, gemaakt van het metaal van hetzelfde vat en een bijpassend gegraveerd serienummer. Het horloge heeft verder een kast van steen geborsteld staal en een wijzerplaat van verticaal geborsteld staal. Ontdek het tweede horloge in onze nieuwste Reclaimed collectie.Slechts 100 horloges worden nu gelanceerd, met een nieuwe houten en metalen schakelband, en nog eens 108 tegen eind december, met onze nieuwe bruine leren band. Deze nieuwe bruine leren horlogeband kan later ook apart worden bijgekocht, wanneer eenmaal uitgebracht. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend donkerbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 319,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Echo Dark Brown Cactus

Industrieel design geïnspireerd door de luchtvaart De RANGER is een eerbetoon aan de fundamentele kenmerken van tactische vlieginstrumenten en combineert een unieke, vastgeschroefde lunette met een industrieel ontwerp. Vlieginstrumenten moeten continu duidelijk leesbaar zijn, daarom heeft de RANGER een eenvoudige wijzerplaat met grote oplichtende wijzers voor uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast beschikt de RANGER over een 5ATM roestvrijstalen kast, saffier gecoat glas en een unieke geo-locatie op de achterplaat die aangeeft waar de boom voor het horloge is geplant. De RANGER Echo is gemaakt van acaciahout en geborsteld gunmetal roestvrij staal, met gezandstraalde details op een geborstelde wijzerplaat. Het horloge wordt geleverd in een nieuw ontworpen premium dennenhouten kistje. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend donkerbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 259,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Delta Navy Blue Cactus

Industrieel design geïnspireerd door de luchtvaart De RANGER is een eerbetoon aan de fundamentele kenmerken van tactische vlieginstrumenten en combineert een unieke, vastgeschroefde lunette met een industrieel ontwerp. Vlieginstrumenten moeten continu duidelijk leesbaar zijn, daarom heeft de RANGER een eenvoudige wijzerplaat met grote oplichtende wijzers voor uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast beschikt de RANGER over een 5ATM roestvrijstalen kast, saffier gecoat glas en een unieke geo-locatie op de achterplaat die aangeeft waar de boom voor het horloge is geplant. De RANGER Delta is gemaakt van walnoothout en geborsteld roestvrij staal, met gezandstraalde details op een blauwe wijzerplaat. Het horloge wordt geleverd in een nieuw ontworpen premium dennenhouten kistje. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend blauw, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 259,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Alpha Black Cactus

Industrieel design geïnspireerd door de luchtvaart De RANGER is een eerbetoon aan de fundamentele kenmerken van tactische vlieginstrumenten en combineert een unieke, vastgeschroefde lunette met een industrieel ontwerp. Vlieginstrumenten moeten continu duidelijk leesbaar zijn, daarom heeft de RANGER een eenvoudige wijzerplaat met grote oplichtende wijzers voor uitstekende zichtbaarheid, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast beschikt de RANGER over een 5ATM roestvrijstalen kast, saffier gecoat glas en een unieke geo-locatie op de achterplaat die aangeeft waar de boom voor het horloge is geplant. Het horloge wordt geleverd in een nieuw ontworpen premium dennenhouten kistje. De RANGER Alpha is gemaakt van kossohout en geborsteld zwart roestvrij staal, met gezandstraalde gouden details op een zwarte wijzerplaat. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend zwart, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 259,00

Read on...

Product
 

Houten Horloge Chrono Hunter Dark Brown Cactus

Een nauwkeurig vervaardigde chronograaf klassieker De Chrono brengt het SEIKO VD54 chronograaf uurwerk naar onze CLASSIC Collectie line-up. Als eerbetoon aan de fascinerende geschiedenis van chronografen in racen hebben we de kenmerkende tachymeter schaal toegevoegd, die historisch werd gebruikt om de snelheid van een bewegend object te meten door gebruik te maken van de stopwatchfunctie van het horloge. De Chrono heeft een 41mm houten kast, houten band, traditionele wijzerplaat met 6 wijzers, krasbestendig saffier gecoat glas en een verstevigde roestvrijstalen achterplaat. De Chrono Hunter is gemaakt van walnoothout en heeft een dubbel gelaagde, donkergroene wijzerplaat met zilveren details. Wordt geleverd met een horlogeband van cactus leer in bijpassend donkerbruin, superzacht en duurzaam, gemaakt van cactusbladeren uit Mexico.

€ 269,00

Read on...

Product
 
Designed by Ltheme