Heisse Söhne Watch Master Watchwinder 70019 77

De Heisse & Söhne Watch Master watchwinders behoren tot de meest luxe vormgegeven watchwinders die verkrijgbaar zijn. Dit Duitse merk heeft een zeer chique uitstraling dat gecombineerd wordt met perfecte opwind eigenschappen die ervoor zorgen dat elke Heisse & Söhne watchwinder elk automatisch horloge probleemloos van energie voorziet. Met LCD bediening, LED verlichting en instelbaar aantal omwentelingen per dag zijn de Heisse & Söhne watchwinders niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel. Voor uw automatische horloge zijn deze watchwinders een geweldige accessoire. Stilstand van uw automatische horloges behoort tot het verleden want de Heisse & Söhne watchwinders zorgen voor de optimale opwinding van uw automatische horloges.

€ 769.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Reparatieservice Horloge reparatie en onderhoud service

Horloge reparatie en onderhoud service

€ 199.00

Read on...

Reparatieservice
Product
 

Damasko DK 11 Black

Traditie en nostalgie staan centraal bij alle Damasko horloges. Damasko wordt vervaardigd in Duitsland in zeer kleine hoeveelheden waardoor elk horloge zeer exclusief is. De Damasko DK 11 serie is gebaseerd op een uurwerk dat Damasko zelf ontwikkelt heeft; een manufactuur. Deze uurwerken resulteren in een hoge duurzaamheid en exacte tijdsweergave. Deze accuratesse wordt beschermd door een anti-magnetische bescherming die ervoor zorgt dat magnetische invloeden worden geblokkerd en geen invloed hebben op het uurwerk. Elk Damasko horloge wordt geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en garantiecertificaat.

€ 3620.00

Read on...

Horloges
Product
 

Paul Design Gentlemen 4 Black Shadow

De Paul Design Gentlemen 4 Black Shadow watchwinders maken gebruik van de laatste technologie. De Japanse Mabuchi motoren leveren energie aan elk automatisch horloge. Door middel van het touchscreen display stelt u de gewenste instellingen eenvoudig in. De draairichting en het aantal omwentelingen (TPD) kunt u per horloge individueel instellen. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 4 automatische horloges. Met fraaie eigenschappen als LED verlichting, fingerprint slot en afstandsbediening biedt deze watchwinder alles wat je nodig hebt om jouw automatische horloges in stijl op te winden. De Paul Design Gentlemen 4 Black Shadow watchwinders zijn vooruitstrevende watchwinders met een luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit.

€ 1390.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Meccaniche Veneziane Redentore 3 40mm Ref. 1301010M

De liefde van Italianen voor fraai design en schitterende materialen komt tot uiting in de sublieme Meccaniche Veneziane Redentore horloges. Dit horlogemerk prachtige horloges met automatische Seiko uurwerken die voorzien zijn van handgemaakte lederen horlogebanden. Kwaliteit ten top. Elk Meccaniche Veneziane Redentore horloge voldoet aan de hoogste eisen op gebied van horlogeproductie doordat gebruik wordt gemaakt van pure materialen en elk horloge na productie uitgebreid wordt getest en nagekeken. Italiaans meesterschap met een zeer betaalbare prijs! Deze nieuwe serie Redentore horloges hebben een 40mm horlogekast die met 11,9mm iets dikker is dan de vorige serie, een nieuw Seiko automatisch uurwerk en nieuwe horlogekast die zowel mat als gepolijst is. 

€ 420.00

Read on...

Horloges
Product
 

Luwima Business Black 1001506

De Luwima Business Black watchwinders zijn stijlvol vormgegeven. De wijze waarop automatische horloges van energie worden voorzien is origineel en vormt een prachtige aanblik. Functie wordt gecombineerd met een buitengewoon fraai design. Deze Business Black watchwinders van Luwima zijn gemaakt van aluminium waardoor kwaliteit en een moderne look de boventoon voeren. Deze watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk en model. Door middel van 650 rotaties per dag rechtsom en vervolgens linksom wordt elk horloge voorzien van voldoende energie door de prachtige Luwima Business Black watchwinders. 

€ 4990.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Swiss Kubik Startbox Black

De Swiss Kubik ABS watchwinders voor 1 horloge worden nu Swiss Kubik Startbox watchwinders genoemd. Op gebied van watchwinders zijn er bekende merken die al jarenlang een begrip zijn op gebied van het opwinden van automatische horloges. Swiss Kubik is zo'n watchwinder merk. Dit Zwitserse merk produceert watchwinders in Geneve die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De designs zijn compact en eenvoudig maar de Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn uiterst doeltreffend. De kwaliteit is zichtbaar in de afwerking en is tevens merkbaar door de stille en krachtige motoren. Hierdoor is een Swiss Kubik Startbox watchwinder uitstekend geschikt voor het opwinden van automatische horloges, ongeacht merk of model. De hoogwaardige Swiss Kubik watchwinders winden alle automatische horloges probleemloos op.

€ 445.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Van Speyk Dutch Pilot DZ13.BL

Dutch Pilot is de naam van de nieuwste serie Van Speyk horloges. Na het succes van de traditionele "Holland" serie heeft Van Speyk hard gewerkt aan een nieuwe lijn horloges. De Van Speyk Dutch Pilot horloges combineren stijlvolle elementen met de eigenschappen van een origineel vliegeniershorloge. Het hart van de horloges wordt gevormd door een Zwitsers quartz uurwerk van Ronda. De horlogekast is 45mm hetgeen zorgt voor een goede afleesbaarheid. Het sterke saffierglas in combinatie met 100 meter waterdichtheid maakt het plaatje compleet. Van Speyk verrast wederom in positieve zin met een schitterende lijn horloges die stijl, kwaliteit en luxe uitstralen.

€ 169.00

Read on...

Horloges
Product
 

Kunstwinder Classics Ferris Wheel Gold

De Kunstwinder Ferris Wheel Gold watchwinder behoort tot de meest kunstzinnige modellen van dit Amerikaanse watchwinder merk. De unieke wijze waarop twee automatische horloges worden voorzien van energie in combinatie met de fraaie materialen en het vakmanschap maken deze Kunstwinder Ferris Wheel Gold watchwinder een absolute must have voor de echte horlogeliefhebber. Deze watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk en model. De Kunstwinder watchwinders worden met de hand geproduceerd in de Verenigde Staten en zijn van absoluut topniveau.

€ 5600.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Benson Handmade Exclusive Donkerbruin 20mm

De Benson Handmade horlogebanden zijn handgemaakt en vervaardigd van hoogstaand leder hetgeen een hoge duurzaamheid garandeert, waardoor u lange tijd plezier zult hebben van uw horlogebandje. Het soepele leder biedt een hoog draagcomfort en is bestand tegen weersinvloeden en transpiratie. De Benson handgemaakte horlogebanden zijn er in diverse kleuren en maten. Elk horlogebandje is perfect afgewerkt en kunt u direct aan uw horloge zetten. Als handige accessoire kunt u ook kiezen voor een vouwsluiting. Een vouwsluiting is een luxe sluiting die het openen van de horlogeband vergemakkelijkt. De Benson vouwsluitingen zijn op alle lederen horlogebanden toepasbaar.

€ 49.00

Read on...

Horlogebanden
Product
 

Kienzle K Spirit K805 1123022

De Kienzle K Spirit horlogecollectie is de sportieve collectie van Kienzle. Deze horloges hebben een sportief design, betrouwbaar Zwitsers Ronda uurwerk en een attractieve prijs. Kienzle kiest bij deze modellen voor moderne designs en een goede afleesbaarheid van de tijd. Het rode accent in de kroon staat voor de nieuwe lijn die Kienzle is ingeslagen met de keuze voor authentieke horloges die bekend staan vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. De chique horlogedoos maakt het plaatje compleet.

€ 179.00

Read on...

Horloges
Product
 

Outlet Extro Italy EXM00100.02.SI

Extro Italy horloges bieden u enorm veel Italiaanse klasse en kwaliteit voor relatief weinig geld. De collectie van Extro Italy bestaat uit trendy en chique herenhorloges en dameshorloges. Materialen als edelstaal, gehard mineraalglas en een betrouwbaar Japans Miyota uurwerk worden gegoten in een schitterend design hetgeen Extro Italy tot één van de meest populaire Italiaanse horlogemerken maakt. Extro Italy is nu verkrijgbaar bij BensonTrade met een laagste prijsgarantie! Bekijkt u de nieuwste collectie Extro Italy 2011 en bestel snel zo´n spetterend Italiaanse horloge!

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

Van Speyk Holland CZ11.ZL

Van Speyk horloges zijn bijzonder. Niet alleen vanwege de stijlvolle klassieke designs maar ook omdat elk Van Speyk horloge is voorzien van een betrouwbaar automatisch uurwerk, saffierglas, een glazen bodem met zicht op het uurwerk en een soepele lederen band. De Van Speyk Holland serie bestaat uit vijf verschillende modellen, met diverse functies en een unieke uitstraling. Elk model uit de Holland serie is verkrijgbaar met zwarte of witte wijzerplaat. Tevens kunt u kiezen voor een zwarte of donkerbruine horlogeband. Zoekt u een betaalbaar horloge met een authentieke uitstraling en Nederlandse achtergrond? Dan kiest u een Van Speyk horloge!

€ 169.00

Read on...

Horloges
Product
 

Lapizta AMUR L26.2108

De Lapizta Amur horloges vormen de unisex lijn en kenmerken zich door een compacte horlogekast van 43mm. Het sterke horlogeglas met saffier coating zorgt voor een optimale bescherming tegen krasjes. De solide basis van de Amur horloges wordt gevormd door een quartz uurwerk. De wijzerplaat, rubberen band en sterke accenten zorgen voor een subliem unisex horloge.

€ 299.00

Read on...

Horloges
Product
 

Chronovision One Black Bluetooth 70050 101.31.14

De Chronovision One watchwinders herbergen alle moderne techniek die vereist is om een automatisch horloges ongeacht merk of model van energie te voorzien. De watchwinder is compact en werkt ruim één jaar op een set C batterijen. De Chronovision One met bluetooth is instelbaar via USB (PC) en telefoon. Met instelbare toeren, intelligente slaap functie en speed winding is deze watchwinder van alle markten thuis. De Chronovision One watchwinder is een Duits product dat staat voor functionaliteit en kwaliteit.

€ 479.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Kunstwinder Onyx Desert Mirage

De Kunstwinder Onyx Desert Mirage watchwinder behoort tot de meest kunstzinnige modellen van dit Amerikaanse watchwinder merk. De unieke wijze waarop twee automatische horloges worden voorzien van energie in combinatie met de fraaie materialen en het vakmanschap maken deze Kunstwinder Onyx Desert Mirage watchwinder een absolute must have voor de echte horlogeliefhebber. Deze watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht merk en model. De Kunstwinder watchwinders worden met de hand geproduceerd in de Verenigde Staten en zijn van absoluut topniveau.

€ 5600.00

Read on...

Watchwinders
Product
 

Zeppelin 100 Years 7670 1

De in Duitsland geproduceerde Zeppelin horloges kenmerken zich door klassieke vormgeven, betrouwbare materialen en prima afwerking. Door gebruik te maken van automatische, mechanische en quartz uurwerken biedt Zeppelin voor elke horlogeliefhebber een ruime keuze. De Zeppelin horloges zijn standaard voorzien van een schitterend lederen band, gehard glas en een stevige sluiting. Daarnaast wordt elk Zeppelin horloge gepresenteerd in een luxe box die het horloge net dat extra beetje cachet geeft.

€ 279.00

Read on...

Horloges
Product
 

Cadeaubonnen BensonTrade Cadeaubon 100

BensonTrade Cadeaubon ? 100

€ 100.00

Read on...

Cadeaubonnen
Product
 

Benson Deluxe set

BensonTrade biedt u een uitgebreide collectie horlogegereedschap. Met dit horlogegereedschap kunt u uw horloge zelf onderhouden en aanpassen. U kunt kiezen voor een bandinkorter, basis gereedschapset en een luxe gereedschap set. Het horlogegereedschap is vervaardigd van sterke materialen, prima afgewerkt en is uitermate geschikt voor het 'servicen' van uw horloges.

€ 39.00

Read on...

Horloge gereedschap
Product
 

Lapizta ZATARA 43mm L27.2306

De Lapizta Zatara horloges kenmerken zich door een compacte horlogekast van 43mm. Het sterke horlogeglas met saffier coating zorgt voor een optimale bescherming tegen krasjes. De solide basis van de Zatara horloges wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De wijzerplaat, rubberen band en sportieve gekleurde accenten zorgen voor een echte race look.

€ 279.00

Read on...

Horloges
Product