L'Oréal Color Riche Oogschaduw 419 Années Folles

De L'Oréal Color Riche Oogschaduw - 419 Années Folles is een van de prachtige en hoog gepigmenteerde oogschaduws uit haar collectie. De collectie omvat vele kleuren die je los kunt dragen, maar ook kunt combineren om de mooiste looks mee te creëren.

€ 5,99

Read on...

Product
 

Revlon Colorburst Matte Balm 250 Standout

De Revlon Colorburst Matte Balm - 250 Standout is een heerlijk hydraterende lipbalm. Het geeft een matte finish maar voelt niet droog aan op de lippen. De lip balm zorgt er daarnaast voor dat de lippen iets voller lijken.

€ 9,95

Read on...

Product
 

Bourjois Effet Lumière Trio Oogschaduw 48 Prune Royale

De Bourjois Effet Lumière Trio Oogschaduw - 48 Prune Royale is een handig oogschaduw palette met applicator. Het palette bestaat uit 3 mooie kleuren die je apart van elkaar kunt gebruiken of kunt mixen.

€ 9,95

Read on...

Product
 

Constance Carroll Fashion Colour Lipstick 78 Raspberry Pearl

De Constance Carroll Fashion Colour Lipstick - 78 Raspberry Pearl geeft je lippen een intense kleur zonder dat je hoeft te corrigeren. Door de structuur van de lipstick creëer je mooie fluweelachtige en gezonde lippen. De lipsticks uit de collectie van Co

€ 5,95

Read on...

Product
 

L'Oréal Nails à Porter 004 Drama Queen

De L'Oréal Nails à Porter - 004 Drama Queen zijn gemaakt van kunststof en geven je nagels een natuurlijke look. De set omvat kunstnagels, plakkertjes en een vijl.

€ 9,95

Read on...

Product
 

Underdog