Pump Liva Loop mint

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een modieuze pump van Liva Loop? De pump heeft een hak van 3,5 cm. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal en daardoor zeer comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een puntig model. Hij heeft een rits om de schoen makkelijk aan en uit te kunnen trekken.

€ 54.99

Read on...

Product
 

Hoge veterschoen Rieker rood

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een sportief enkellaarsje van rieker met een schachthoogte van 15 cm? Door de binnenzool van textiel is het enkellaarsje heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. Door de profielzool heeft het enkellaarsje ook bij nat weer veel grip. De schoen heeft een ronde neus. Het enkellaarsje heeft een rits, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 69.99

Read on...

Product
 

Mocassin zilverkleur wit

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een klassieke instapper? De instapper heeft een hak van 1 cm. De binnenzool is gemaakt van leer, de zool is van rubber. Dankzij de doorlopende zool biedt de instapper meer stevigheid. De schoen heeft een ronde neus. Dit model heeft geen sluiting.

€ 64.99

Read on...

Product
 

Veterschoen Naturläufer zilverkleur

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een sportieve veterschoen van naturläufer? De veterschoen heeft een hak van 2,8 cm. De binnenzool is gemaakt van textiel en daardoor heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. Dankzij de doorlopende zool biedt de veterschoen meer stevigheid. U kunt ook zonder problemen uw eigen inlegzolen gebruiken, omdat het voetbed uitneembaar is. De schoen heeft een ronde neus. De veterschoen heeft een snelvetersluiting, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 44.99

Read on...

Product
 

Pantoffel Vamos zwart

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een trendy pantoffel? Door de binnenzool van textiel is de pantoffel heel comfortabel, de zool is van rubber. De pantoffel heeft geen sluiting.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Instapper Priority zwart gebloemd

Deze sportieve instapper van Priority heeft absoluut een plek in uw schoenenkast verdiend. De binnenzool is gemaakt van textiel, de zool is van synthetisch materiaal. Dankzij de profielzool wordt de kans op uitglijden kleiner. U kunt ook zonder problemen uw eigen inlegzolen gebruiken, omdat het voetbed uitneembaar is. De schoen heeft een ronde neus. Dit model heeft geen sluiting.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Sandaaltje Caprice rood

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een klassiek sandaaltje van CAPRICE? Het sandaaltje heeft een hak van 4,5 cm. Door de binnenzool van leer is het sandaaltje bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een open teen. Het sandaaltje heeft een klittenbandsluiting, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 38.99

Read on...

Product
 

Mocassin zilverkleur

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een modieuze instapper? De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De instapper heeft geen sluiting.

€ 54.99

Read on...

Product
 

Sandaaltje Gemini blauw

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een klassiek sandaaltje van GeMiNi? Het sandaaltje heeft een sleehak van 4,5 cm. Door de binnenzool van leer is het sandaaltje bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een open teen. Het sandaaltje heeft een klittenbandsluiting, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 38.99

Read on...

Product
 

Sandaaltje Rieker zwart

Bent u op zoek naar nieuwe schoenen? Dit model van het merk rieker, dat gemaakt is van stijlvol glad leer, is gegarandeerd wat u zoekt. Het sandaaltje heeft een hak van 3 cm. Door de binnenzool van textiel is het sandaaltje heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een open teen. Het sandaaltje heeft een klittenbandsluiting, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is. Geschikt voor losse inlegzolen.

€ 74.99

Read on...

Product
 

Laars Reflexan zwart

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een klassieke laars van Reflexan met een schachthoogte van 37 cm? De laars heeft een blokhak van 5,5 cm. Door de binnenzool van textiel is de laars heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. Het model is voorzien van een voering voor extra warmte bij lage temperaturen. De schoen heeft een ronde neus. Hij heeft een rits om de schoen makkelijk aan en uit te kunnen trekken.

€ 84.99

Read on...

Product
 

Muiltje Helmut Trunte bordeaux

Dit trendy muiltje van Helmut Trunte van textiel heeft absoluut een plekje in uw schoenenkast verdiend. Het muiltje heeft een sleehak van 3 cm. Door de binnenzool van textiel is het muiltje heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. Door de lichte zool is het muiltje aangenaam om te dragen. De schoen heeft een open teen. Dit model heeft geen sluiting.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Enkellaarsje Reflexan grijs

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een klassiek enkellaarsje van Reflexan? Het enkellaarsje heeft een hak van 3 cm. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. Dankzij de lichte zool is het enkellaarsje bijzonder comfortabel. U kunt ook zonder problemen uw eigen inlegzolen gebruiken, omdat het voetbed uitneembaar is. Het enkellaarsje heeft een rits, zodat het aan- en uitrekken heel comfortabel is.

€ 54.99

Read on...

Product
 

Hoge veterschoen Rieker bordeaux

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een sportief enkellaarsje van rieker met een schachthoogte van 9 cm? Het enkellaarsje heeft een hak van 3,5 cm. Door de binnenzool van textiel is het enkellaarsje heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. Het enkellaarsje heeft veters.

€ 59.99

Read on...

Product
 

Ballerina Waldläufer bordeaux

Deze trendy pantoffel van WALDLÄUFER van textiel heeft zeker een plekje in uw schoenenkast verdiend. De binnenzool is gemaakt van wol, de zool is van rubber. Het model is voorzien van een voering voor extra warmte bij lage temperaturen. De pantoffel heeft geen sluiting.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Instapper Naturläufer taupe

Deze sportieve klittenbandschoen van naturläufer heeft vast en zeker een plek in uw garderobe verdiend. De klittenbandschoen heeft een hak van 1,5 cm. De binnenzool is gemaakt van leer, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De klittenbandschoen heeft een klittenbandsluiting, zodat het aan- en uitrekken heel comfortabel is. Made in Portugal.

€ 74.99

Read on...

Product
 

Instapper Goldkrone zwart bordeaux

Deze klassieke klittenbandschoen van Goldkrone heeft absoluut een plek in uw schoenenkast verdiend. De klittenbandschoen heeft een hak van 3,5 cm. Door de binnenzool van leer is de klittenbandschoen bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. Door de profielzool heeft de klittenbandschoen ook bij nat weer veel grip. De schoen heeft een ronde neus. De klittenbandschoen heeft een klittenbandsluiting, zodat het aan- en uitrekken heel comfortabel is. Geschikt voor losse inlegzolen.

€ 99.99

Read on...

Product
 

Pantoffel Waldläufer beige gecombineerd

Deze trendy pantoffel van WALDLÄUFER heeft vast en zeker een plek in uw schoenenkast verdiend. Door de binnenzool van wol is de pantoffel heerlijk warm, de zool is van synthetisch materiaal. Dit model heeft geen sluiting. Made in Germany.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Sandaaltje Alpina rood

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een modieus sandaaltje van ALPINA? Het sandaaltje heeft een hak van 2,5 cm. Door de binnenzool van leer is het sandaaltje bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een open teen. Het sandaaltje heeft een rits, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 44.99

Read on...

Product
 

Sandaaltje Reflexan lichtbruin

Is het tijd voor nieuwe schoenen? Wat dacht u van een sportief sandaaltje van Reflexan? Het sandaaltje heeft een sleehak van 6 cm en een 1,5 cm hoge plateauzool. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. Dankzij de schokdemping in de zool worden de gewrichten ontlast. De schoen heeft een open teen. Het sandaaltje heeft een klittenbandsluiting, waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is.

€ 38.99

Read on...

Product