Rohde pantoffel

Rohde pantoffel in het zwart voor dames. Deze pantoffel heeft een bovenwerk en binnenvoering gemaakt van textiel en een kunsststof zool.

€ 44.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Paco veterschoen

Mephisto Paco veterschoen in het zwart voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel textiel als leer en de schoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoen is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 189.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Melbourne veterboot

Ecco Melbourne veterboot in het zwart voor heren. Deze veterboots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de boots hebben een kunststof zool. Deze veterschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 90.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Warmbat Boot

Warmbat Boot in het zwart voor dames. Deze boots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is warm gevoerd van schapenwol en de boot heeft een kunststof zool.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Mobils Herve veterschoen

Mephisto Mobils Herve veterschoen in het bruin voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van textiel. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de schoen heeft een kunststof zool. Deze schoenen hebben zowel een veter-als ritssluiting en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 171.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Paddy veterboot

Mephisto Paddy veterboot in het bruin voor heren. Deze boots hebben een bovenwerk en binnenvoering gemaakt van leer en een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 175.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Bradley veterschoen

Mephisto Bradley veterschoen in het grijs voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de veterschoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoenen hebben zowel een veter-als ritssluiting en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 189.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Warmbat moccasin

Warmbat moccasin in het zwart voor heren. Deze pantoffels hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een warm gevoerde binnenvoering van wol en een kunststof zool.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris enkellaars

Tamaris dames enkellaars in het zwart. Deze laars heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van zowel synthetisch materiaal als textiel en een kunststof zool. De enkellaars is voorzien van een ritssluiting aan de binnenzijde en heeft een hak van ongeveer 5.5 cm.

€ 47.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rieker veterlaars

Rieker veterlaars in het cognac voor dames. Deze veterlaars heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Deze laars heeft zowel een veter-als ritssluiting.

€ 59.99

Read on...

Schoenen
Product
 

HIP Style veterschoen

HIP Style veterschoen in het blauw. Deze damesschoenen zijn gemaakt van leer met pareltjes ter decoratie. De schoenen hebben een uitneembaar voetbed en een lintveter.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Vans YT Chapman veterschoen

Vans YT Chapman veterschoen in het zwart. Deze jongensschoenen zijn gemaakt van textiel en synthetisch materiaal.

€ 34.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Soft 2.0 veterschoen

Ecco Soft 2.0 veterschoen in het zwart lak. Deze veterschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De veterschoenen hebben een uitneembaar voetbed.

€ 62.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Jump Winter comfort veterboot

Wolky Jump Winter comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze schoenen hebben een bovenwerk en voering gemaakt van leer en een kunststof zool. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel. De boots zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 101.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Adams comfort veterboot

Wolky Adams comfort veterboot in het rood voor dames. Deze schoenen hebben een bovenwerk en binnenvoering van leer en een kunststof zool. De boots hebben zowel een veter-als ritssluiting en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 103.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Waldläufer Hanson klittenbandschoen

Waldläufer Hanson klittenbandschoen in het zwart voor mannen. Deze comfortabele herenschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van leer en textiel en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben voetwijdte H. De schoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting.

€ 90.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Skechers veterschoen

Skechers veterschoen in het zwart voor dames. Deze sneaker is van de nieuwe Street lijn van Skechers en gebaseerd op comfort, stijl en zelfvertrouwen tijdens het lopen. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een uitneembaar voetbed en heeft lakdetails.

€ 45.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Converse Star Player 2 Velcro sneaker

Zwarte converse jongenssneaker. Deze jongensschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De sneaker is voorzien van een klittenbandsluiting.

€ 26.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Lacoste sneaker

Sportieve Lacoste heren sneaker in het groen. Deze herenschoen heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal en textiel, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een los voetbed.

€ 62.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Belizia heren pantoffel

Belizia heren pantoffel in het grijs. Deze pantoffel bestaat volledig uit textiel. De zool is gemaakt van kunststof. De pantoffel bevat een klittenbandsluiting.

€ 24.99

Read on...

Schoenen
Product