Bunnies Jr. Zelma Zacht babyschoentje

Bunnies Jr. Zelma Zacht babyschoentje in het zilver. Deze babyschoentjes hebben een bovenwerk gemaakt van leer, zachte voering van textiel en een kunststof zool. De schoentjes hebben een klittenbandsluiting en een uitneembaar voetbed.

€ 38.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rieker veterlaarsje

Stijlvolle Rieker dames veterlaars in het blauw . Deze laars heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De laars is voorzien van veters en de hakhoogte bedraagt ongeveer 5 cm.

€ 59.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Waldläufer Haifi enkellaarsje

Waldläufer Haifi enkellaarsje in het zwart voor dames. Deze enkellaarsjes hebben een bovenwerk gemaakt van leer, binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een H-leest. De schoenen hebben een ritssluiting aan zowel de binnen als buitenzijde. De laarsjes hebben een klein hakje ongeveer tussen de 2-4 cm.

€ 83.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Timberland damesboot

Timberland dames boot in het rood. Deze dames boot heeft een bovenwerk van leer en een binnenvoering van textiel. De zool is gemaakt van kunststof.

€ 101.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Lacoste veterboot

Lacoste heren veterboot in het zwart. Deze herenschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 80.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ara comfort veterboot

Ara comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze boots hebben een H-leest. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering van de schoen is een combinatie van textiel en synthetisch materiaal. De boots hebben een kunststof zool en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. De schoenen hebben zowel een veter- als ritssluiting.

€ 95.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Converse Star Player 3Velcro Mid jongensboot

Donkerblauwe Converse jongensboot. Deze jongensschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Deze boot is voorzien van drie klittenbandsluitingen.

€ 32.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Soft 5 sneaker

Ecco Soft 5 damessneaker in het donkerblauw. Deze damesschoen heeft een bovenwerk van leer. De binnenvoering van de schoen is een combinatie van leer en textiel. De schoen heeft een kunststof zool en zijn voorzien van een los voetbed.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris veterboot

Tamaris dames veterboot in het roze. Deze boot heeft een bovenwerk gemaakt van de combinatie synthetisch materiaal en textiel. De binnenvoering is warm gevoerd en de schoen heeft een kunststof zool. De boot heeft zowel een veter-als ritssluiting aan de binnenzijde. De zool heeft een grof profiel.

€ 55.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris veterlaars

Tamaris dames veterlaars in het zwart . Deze veterslaars heeft een bovenwerk gemaakt van leer en synthetisch materiaal. De binnenvoering is gemaakt van textiel en leer en de schoen heeft een kunststof zool. De veterlaars is voorzien van een hoge hak tussen de 7-13 cm. De schoen heeft zowel een veter-als ritssluiting en is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

PME Empire veterboot

PME Empire heren veterboot in het cognac. Deze heren schoen heeft een bovenwerk en voering gemaakt van leer en heeft een kunststof zool.

€ 111.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Bugatti herenboot

Stijlvolle herenboot van Bugatti in het cognac. Het bovenwerk van deze stijlvolle herenschoenen is gemaakt van leer en textiel, de binnenvoering van textiel en ze zijn voorzien van een kunststof zool.

€ 59.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rieker damesboot

Comfortabele damesboot van Rieker Schoenen in het groen. Deze damesboot heeft een fleece voering. Deze schoen heeft een synthetisch bovenwerk, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen heeft een ritssluiting en een gesp aan de buitenzijde van de schoen.

€ 51.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Skechers sneakers

Skechers jongens sneakers in het blauw. Deze jongensschoenen is gemaakt van een combinatie tussen textiel en synthetische materiaal. De schoen is voorzien van een vetersluiting en heeft een kunststof zool.

€ 29.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Vingino Guus Mid veterboot

Vingino Guus Mid veterboot in het grijs. Deze jongensschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoenen hebben zowel een veter- als een ritssluiting. De boots zijn voorzien van grijze, blauwe en oranje details.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Munich veterschoen

Munich jongens veterschoen in het zwart. Deze jongens schoen heeft een bovenwerk van leer en textiel, voering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van fel gele veters, een uitneembaar voetbed en heeft oranje details.

€ 53.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Vingino Rick veterboot

Stoere Vingino Rick veterboot voor jongens in het bruin. Deze jongensschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, zachte binnenvoering van textiel en een kunstsstof zool. De schoenen zijn voorzien van zowel veters als een ritssluiting.

€ 65.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Track 25 veterschoen

Ecco Track 25 veterschoen in het cognac voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de schoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed,

€ 174.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Aquet damesboot

Ecco Aquet damesboot in het zwart. Deze comfortabele damesschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een uitneembaar voetbed en een ritssluiting aan beide kanten van de laars.

€ 80.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Soft 7 veterboot

Ecco Soft 7 dames veterboot in het bruin. Deze boot heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van zowel textiel als leer en een kunststof zool. De boot heeft zowel een veter als ritssluiting aan de buitenzijde. De boot heeft een witte zool en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product