Ecco Sculptured enkellaarsje

Ecco Sculptured enkellaarsje met hak in het zwart voor dames. Dit enkellaarsje heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de laars heeft een kunststof zool. Deze enkellaars is voorzien van een ritssluiting aan de binnenzijde en heeft een uitneembaar voetbed. De hakhoogte bedraagt ongeveer 6.5cm.

€ 119.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Jules veterboot

Mephisto Jules veterboot in het cognac voor heren. Deze veterboots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel textiel als leer en de schoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoen is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 199.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Skyler damesboot

Ecco Skyler damesboot in het zwart. Deze damesboot heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel leer als textiel en de boots hebben een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van zowel een rits-als klittensluiting en hebben een uitneembaar voetbed.

€ 144.99

Read on...

Schoenen
Product
 

PS Poelman meidenboot

PS Poelman meidenboot in het lak zwart. Deze boots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel leer als textiel en de boots hebben een kunststof zool. De boots zijn voorzien van zowel een veter-als ritssluiting.

€ 47.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Gravity comfort veterboot

Wolky Gravity comfort veterboot in het blauw voor dames. Deze boots zijn gemaakt van leer en hebben een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van zowel een veter-als ritssluiting en hebben een uitneembaar voetbed.

€ 169.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Onani comfort veterboot

Wolky Onani comfort veterboot in het groen. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel.

€ 134.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky E Boot Stretch comfort veterboot

Wolky E Boot Stretch comfort veterboot in het metallic. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel.

€ 159.99

Read on...

Schoenen
Product
 

4 X Comfort enkellaarsje

Groene comfort enkellaarsjes van 4X Comfort. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een G-leest.

€ 89.99

Read on...

Schoenen
Product
 

4 X Comfort enkellaars

Blauwe comfort enkellaarsjes van 4X Comfort. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een G-leest.

€ 89.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rohde pantoffel

Rohde pantoffel in het zwart voor dames. Deze pantoffel heeft een bovenwerk en binnenvoering gemaakt van textiel en een kunsststof zool.

€ 44.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Paco veterschoen

Mephisto Paco veterschoen in het cognac voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en schoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 189.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Melbourne veterboot

Ecco Melbourne veterboot in het zwart voor heren. Deze veterboots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de boots hebben een kunststof zool. Deze veterschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 129.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Warmbat Boot

Warmbat Boot in het zwart voor dames. Deze boots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is warm gevoerd van schapenwol en de boot heeft een kunststof zool.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Mobils Herve veterschoen

Mephisto Mobils Herve veterschoen in het bruin voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van textiel. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de schoen heeft een kunststof zool. Deze schoenen hebben zowel een veter-als ritssluiting en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 214.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Paddy veterboot

Mephisto Paddy veterboot in het bruin voor heren. Deze boots hebben een bovenwerk en binnenvoering gemaakt van leer en een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 219.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Bradley veterschoen

Mephisto Bradley veterschoen in het grijs voor heren. Deze veterschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de veterschoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoenen hebben zowel een veter-als ritssluiting en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 189.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Warmbat moccasin

Warmbat moccasin in het taupe voor heren. Deze pantoffel heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van echt schapenwol en de pantoffel heeft een kunststof zool.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris enkellaars

Tamaris enkellaars met hak in het blauw voor dames. Deze enkellaars heeft een bovenwerk en binnenvoering gemaakt van de combinatie textiel en leer. De enkellaars heeft een kunststof zool en is voorzien van een ritssluiting aan de binnenzijde. De enkellaars is voorzien van een riempje om de enkel. De hakhoogte bedraagt ongeveer 10.5 cm.

€ 119.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rieker veterlaars

Rieker veterlaars in het cognac voor dames. Deze veterlaars heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Deze laars heeft zowel een veter-als ritssluiting.

€ 74.99

Read on...

Schoenen
Product
 

HIP Style veterschoen

HIP Style veterschoen in het blauw. Deze damesschoenen zijn gemaakt van leer met pareltjes ter decoratie. De schoenen hebben een uitneembaar voetbed en een lintveter.

€ 74.99

Read on...

Schoenen
Product