Metalen fazant

Op zoek naar mooie metalen dieren figuren? Dan bent u in de cadeaushop van DecoAction op het juiste adres.Neem nou deze prachtige metalen fazant leuk voor in huis maar ook vindt hij het heerlijk om buiten te staan.

€ 39.95

Read on...

Product
 

Houten wanddecoratie Olifant

Mooi schilderij van hout met een olifant. Deze houten decoratie voor aan de muur is gemaakt van mango hout. Zeer netjes afgewerkt en van een betaalbare kwaliteit.

€ 49.95

Read on...

Product
 

Bloempot decoratieve Koe

Op zoek naar een grappige bloempot op pootjes. Kijk dan eens in de webshop van DecoAction. Deze leuke modellen in de vorm van een koe doen het zeker goed, Zet er eenvoudig een bloemetje in en krijg zo een prachtige decoratie in huis of tuin.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Deurbel gietijzer Hond

Prachtige stevige deurbel met een hond er boven op. Deze deurbel is van een zeer stevige kwaliteit en dan ook geen kleintje. Als u niet bang bent voor een schel geluid dan is deze er zeker eentje voor bij u aan huis.

€ 29.95

Read on...

Product
 

Wanddecoratie metaal groene bladeren

Natuurlijke decoratie voor aan de muur nodig? Zoek dan niet verder bij DecoAction vindt u deze prachtige bladeren. Mooie tropische bladeren voor aan de muur rustgevend en sierlijk.

€ 103.95

Read on...

Product
 

Vrachtwagen ter tuindecoratie

Vrachtwagen van hout ter tuindecoratie.Een leuke houten vrachtwagen ter decoratie voor in de tuin om bijvoorbeeld bloemen in te zetten.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Bloempot decoratieve Hond

Prachtige decoratieve bloempot in de vorm van een hond. Hij heeft pootjes een wiebelkop en een plek voor een prachtig plantje. Al met al een leuke versiering voor tuin of terras. Ook prima in huis te gebruiken ter decoratie of bloempot.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Bloempot decoratieve Kat

Metalen bloempot in de vorm van een kat. Leuke decoratieve bloempot met een kat dat haar hoofd kan laten bewegen. Aan het hoofd zit namelijk een veer waardoor deze kan wiebelen.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Boekensteun wereldbol

Prachtige boekensteunen om aan weers zijden van uw boeken te plaatsen. Tevens zijn deze boekensteunen ook als decoratie in huis of op kantoor te gebruiken.

€ 29.95

Read on...

Product
 

Vuurschaal Pan 37 Farmcook

Maak van het feestje in uw tuin met een heerlijke avondje. Deze vuurschaal met een bodem van 2,5 mm staat stevige op drei poten. Hierdoor is deze makkelijk te verplaatsen en staat dan ook stevig op zijn poten.

€ 81.95

Read on...

Product
 

Metalen Luxe Pauw

Zoekt u mooie duurzame tuindecoratie bekijk dan deze luxe Pauw eens. Een plaatje om in de tuin te plaatsen of gewoon bij u in de woonkamer.

€ 99.95

Read on...

Product
 

Solar Uil metaal

Prachtig verlichte uil in het donker. Deze laadt zich op gedurende de dag werkt op zonne-energie. Zo heeft een een prachtige decoratie overdag en in de nacht.

€ 42.95

Read on...

Product
 

Solar Slak van metaal

Bezoek de cadeaushop van DecoAction voor een leuk cadeau. Deze slar Slak geeft licht in het donker en is een prachtige decoratie voor overdag.

€ 41.95

Read on...

Product
 

Solar Pelikaan van metaal

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk dan eens in de webshop van DecoAction. Hier vindt u onder andere een leuke solar Pelikaan. Een prachtige decoratie in de tuin voor overdag en een lichtpuntje in uw tuin bij nacht.

€ 43.95

Read on...

Product
 

Solar Pauw van metaal

Op zoek naar een leuk cadeau om te geven. Zoek dan niet verder in de cadeaushop van DecoAction vindt u prachtige tuindecoratie. Zo ook deze solar pauw die in de nacht oplicht en voor een sprookjesachtige verschijning zorgt.

€ 44.95

Read on...

Product
 

Solar Kraanvogel van metaal

Prachtige kraanvogel voor in de tuin die 's avonds prachtig oplicht. Deze tuindecoratie is een prachtig cadeau om te geven. Als het donker wordt geeft deze wat licht door de vele openingen in de kraanvogel.

€ 54.95

Read on...

Product
 

Solar haan metaal

Prachtige Haan die overdags opgeladen wordt door het zonlicht. Zodra het donker wordt geeft deze licht af door de openingen dier er zich in de haan bevinden. Dit geeft een zowat sprookjesachtig tafereeltje.

€ 44.95

Read on...

Product
 

Voerbakje met vogeltjes op de rand

Prachtig voer of drinkbakje met vogeltjes op de rand zittend. Leuk voor in de tuin tussen de plantjes of op tafel. Zo geniet u van vele vogeltjes die uw tuin bezoeken..

€ 9.95

Read on...

Product
 

Voerbakje met schilpadden

Grappig voerbakje om de vogeltjes mee te voeren. Is ook bruikbaar als drinkschaaltje voor in de tuin.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Tuinsteker Kever metaal

Mooie tuinsteker van een kever. Deze kunt u in weer en wind buiten laten staan een leuke kever die niet wegloopt. En ook niet aan de groente knabbelt.

€ 29.95

Read on...

Product