Insectenhotel Lifetime Garden

De natuur en dus ook de mensheid kan niet zonder insecten.De ideale hulp bij het overwinteren en nestelen van bijen,lieveheersbeestjes, vlinders en andere insecten.Dit insectenhotel is met diverse natuurlijke materialen gevuld en geschikt voor tuin, terras en balkon.Op een zonnige, van wind en regen beschermde plek in de buurt van bloemrijke planten, struiken en bomen ophangen.

€ 15.95

Read on...

Product
 

LED Solarlamp met thermometer XL Grundig

Leuke verlichte thermometer met een LED-lamp. (3-4 Lumen) geeft een wit licht. De aanduiding is in Celcius en Fahrenheit. Leuke item dat ook in de donker de temperatuur nog laat aflezen.Hoogte inclusief grondpen: ca. 55cm.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Weerset 2 in 1 Lifetime Garden

Deze weerset bestaat uit volgende artikelen een buitenthermometer Voor bevestiging aan de muur. Deze geeft de temperatuur aan in Celcius en Fahrenheit. Tevens zit er een regenmeter bij met kunststof grondpen ca 43 cm.

€ 8.95

Read on...

Product
 

Tuinslanghouder Franse Lelie

Prachtige tuinslanghouder van gietijzer met Franse lelies. Deze slanghouder bied voldoende ruimte voor meerdere meters aan tuinslang. Ook staat deze zeer decoratief aan ieders muur.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Deurbel gietijzer Bloem

De grotere broer van de deurbel bloem. Deze is een stuk zwaarder en groter uitgevoerd dan de kleine variant hierop.

€ 23.95

Read on...

Product
 

Citruspers met glas Flow Rosti Mepal

Prachtige en handige Citruspers met Flow glas (inhoud 200 ml) in de kleur wit. Persen en direct drinken, dat is het principe van deze witte citruspers van Rosti Mepal. De pers wordt direct op het Flow glas geplaatst en blijft goed zitten door een speciale kunststof antislipring. Door de handige vorm van de kegel is het persen van citrusvruchten kinderspel; het vruchtvlees en pitjes blijven netjes achter in het opvangbakje.

€ 7.99

Read on...

Product
 

Theedoos rond Rosti Mepal

Bewaar al uw favoriete thee in deze handige transparante theedoos zodat u makkelijk uw keuze kunt maken. Dit fraaie ronde model is van het merk Rosti Mepal.

€ 12.99

Read on...

Product
 

Deurbel eenden familie

Gietijzeren deurbel met en hele familie eend erop. Deze eendjes staan achterelkaar met voorop de grootste. Hele mooie bel die ook nog eens een goed geluid afgeeft maar ook een zeer leuke decoratieve functie heeft.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Thermometer weerstation Lifetime Garden

Lifetime Garden Weerstation bestaande uit een thermometer, regenmeter, windvaantjes en windsnelheidsmeter. Een eenvoudig en betaalbaar weerstation voor eigen gebruik.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Schutting Uil decoratief

Prachtige uil die u en uw visite in de gaten houdt. Het lijkt haast of deze uil over de schutting gluurt. Ook leuk aan de poort op te hangen u zult verbaasd zijn over de reacties.

€ 12.95

Read on...

Product
 

Botervloot keramiek Strawberry thief

Prachtige botervloten vind u in de cadeaushop van DecoAction. Gemaakt van keramiek met mooie printen erop. Eenvoudig uw boter bewaren in één van de botervloten aangeboden op de website van DecoAction.

€ 17.95

Read on...

Product
 

Tuinsteker kat met muizen

Op zoek naar een leuke tuinsteker kijk dan eens in de cadeaushop van DecoAction.nl Hier vindt u verschillende tuinstekers met dieren erop. Ook deze leuke met de kat die de muizen vangt en echte blikvanger voor in uw tuin.

€ 27.95

Read on...

Product
 

Tuinsteker windmolen Raaf

Leuke windmolen gezocht voor in uw tuin? Deze van gecoat metaal is een hele mooie en ook betaalbare windmolen. Prachtig tafereeltje in uw tuin zeker als er ook een beetje wind is voor de molen.

€ 32.99

Read on...

Product
 

Hond in schommelstoel

Prachtige zonnende metalen hond in een schommelstoel. Een leuk tafereeltje deze uitrustende hond schommelend in zijn luie stoel.

€ 7.95

Read on...

Product
 

Grill Premium RVS Ø 50 60 cm Farmcook

Deze grill van Farmcook is de oplossing voor het opvangen van vet. Het rooster dat boven het grillrooster hangt, vangt druipend vet gemakkelijk op. Erg handig om tijdens het buiten koken gebruik van te maken! Het is heerlijk buiten koken met de Grill premium van Farmcook.

€ 166.95

Read on...

Product
 

Metalen fazant

Op zoek naar mooie metalen dieren figuren? Dan bent u in de cadeaushop van DecoAction op het juiste adres.Neem nou deze prachtige metalen fazant leuk voor in huis maar ook vindt hij het heerlijk om buiten te staan.

€ 39.95

Read on...

Product
 

Houten wanddecoratie Olifant

Mooi schilderij van hout met een olifant. Deze houten decoratie voor aan de muur is gemaakt van mango hout. Zeer netjes afgewerkt en van een betaalbare kwaliteit.

€ 49.95

Read on...

Product
 

Bloempot decoratieve Koe

Op zoek naar een grappige bloempot op pootjes. Kijk dan eens in de webshop van DecoAction. Deze leuke modellen in de vorm van een koe doen het zeker goed, Zet er eenvoudig een bloemetje in en krijg zo een prachtige decoratie in huis of tuin.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Deurbel gietijzer Hond

Prachtige stevige deurbel met een hond er boven op. Deze deurbel is van een zeer stevige kwaliteit en dan ook geen kleintje. Als u niet bang bent voor een schel geluid dan is deze er zeker eentje voor bij u aan huis.

€ 29.95

Read on...

Product
 

Wanddecoratie metaal groene bladeren

Natuurlijke decoratie voor aan de muur nodig? Zoek dan niet verder bij DecoAction vindt u deze prachtige bladeren. Mooie tropische bladeren voor aan de muur rustgevend en sierlijk.

€ 103.95

Read on...

Product