Harry Potter Hogwarts Express 3D puzzel

Sta jij op 1 september om 11.00 uur klaar op het platform om met de Hogwarts Express door het land te reizen naar Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry? Ren door de scheidingswand tussen Platform 9 en 10 van King's Cross Station in Londen en belandt op het platform waar de prachtige stoomtrein staat te wachten om alle leerlingen van Hogwarts mee te nemen naar hun school. Zeg gedag tegen je ouders en spring aan boord! Bouw deze 3D puzzel met 155 stukjes van de Hogwarts Express helemaal op en reis met de trein mee naar Hogwarts! Plaats hem naast de rest van je Harry Potter collectie en geniet zo nu en dan van de prachtige locomotief!

€ 22,95

Meer info

NL Sta jij op 1 september om 11.00 uur klaar op het platfo 1591
Harry Potter Hogwarts Express 3D puzzel
 

Harry Potter Hufflepuff schort

Ben jij een echte chef in de keuken? Of tover je stiekem gewoon een maaltijd tevoorschijn? Eigenlijk is dat wel handig toch!? Voor de échte chefs van Hufflepuff is dit mooie schort dan misschien wel een fijne toevoeging. Zo knoei je tenminste niet met de ingrediënten van die pompoentaart die je aan het bakken bent. Met het handige vakje aan de voorkant van het schort kan je je favoriete bakspullen bij de hand houden. Voor je het weet heb je zo wat op tafel "getoverd"! Laat iedereen versteld staan van jouw kookkunsten met deze professionele Hufflepuff look!

€ 18,95

Meer info

NL Ben jij een echte chef in de keuken Of tover je stiekem 1572
Harry Potter Hufflepuff schort
 

Harry Potter Golden Snitch Lamp

Heb je net de Golden Snitch gevangen tijdens een belangrijke wedstrijd Quidditch? Dan kan je trots zijn! Bewaar hem dan ook voorzichtig in deze prachtige glazen stulp met lampje. Als je nu in de avond een van je favoriete boeken aan het lezen bent fladdert deze Snitch op je nachtkastje op en neer terwijl het licht in de stulp zorgt voor een prettig leeslichtje. Wordt in de ochtend wakker en denk terug aan je overwinning op het Quidditch veld!

€ 29,95

Meer info

NL Heb je net de Golden Snitch gevangen tijdens een belang 1578
Harry Potter Golden Snitch Lamp
 

Disney pricess drinkfles 500ml

Being a princess is thirsty work! Ja, want je zal maar elke dag de vloer moeten boenen van je stiefmoeder, of jezelf moeten bewijzen tegenover een groep mannen in het leger. Gelukkig helpen de vogels en andere dieren in je omgeving je een handje als het moet. Want jij bent een echte Disney prinses! En daarom is deze drinkfles voor jou gemaakt. Neem hem mee om te sporten, naar werk of school en laat iedereen zien dat jij fan bent van Disney. Wie is jouw favoriete prinses? Ben je een echte Elsa fan, of ben je net als Belle ook altijd op zoek naar avontuur? Of misschien heb je je droomprins gevonden in het bos of tijdens een galabal in het kasteel! Vergeet je glazen muiltje niet als je naar je pompoen terug rent!

€ 20,95

Meer info

NL Being a princess is thirsty work! Ja, want je zal maar 1580
Disney pricess drinkfles 500ml
 

Harry Potter Hogwarts Clock Tower 3D puzzel

De klokkentoren van Hogwarts is een uniek exemplaar. De ontzettend grote klok is eigenlijk een groot raam met een klokkensysteem er in. Harry staat er wel eens in gedachten naar buiten te staren terwijl de wijzers van de klok langzaam voorbij tikken. Elk half uur galmt het geluid van de klokken door het kasteel. Ook gaat er een kleine bel aan het begin en einde van een lesuur. Bouw zelf de klokkentoren van Hogwarts en ervaar de pracht en praal van de architectuur van het kasteel en de klok. Plaats hem naast de rest van je collectie en geniet van het uitzicht!

€ 39,95

Meer info

NL De klokkentoren van Hogwarts is een uniek exemplaar. De 1584
Harry Potter Hogwarts Clock Tower 3D puzzel
 

Harry Potter Weasleys Wizard Wheezes 3D puzzel

Wat waren Fred en George blij toen ze eindelijk de vrijheid konden nemen om weg te gaan van school en hun eigen snoepwinkel konden beginnen. In Hogwarts waren ze al beroemd om hun bijzondere snoepjes die soms wat verkeerd uit leken te pakken. Met Weasley's Wizard Wheezes konden Fred en George hun droom werkelijkheid laten worden en hun beroemde snoep in grote getalen verkopen aan anderen. Zo had je bijvoorbeeld de Skiving Snackboxes, met een heleboel verschillende snoepjes die er voor zorgde dat je er wat ziek uit zag zodat je je les kon skippen! Handig! en typisch Fred en George! Met deze gedetailleerde 3D puzzel kun je zelf de Weasley's Wizard Wheezes bouwen! Zet hem in elkaar en plaats hem bij de rest van je Harry Potter Collectie!

€ 30,95

Meer info

NL Wat waren Fred en George blij toen ze eindelijk de vrij 1589
Harry Potter Weasleys Wizard Wheezes 3D puzzel
 

Harry Potter Gringotts Bank munten gietvorm

Kan jij af en toe wel wat extra Sickels gebruiken in je portomonee? Maak gewoon extra munten bij! Met deze handige gietvorm kan je in een handomdraai nieuwe munten maken! Compleet met goude wrappers en een zakje. Nét echt! Je overtuigd waarschijnlijk zelfs de Goblins bij Gringotts met deze munten. Maar misschien moet je dat maar niet uitproberen. Voor je het weet zit je gevangen in een van de vele kluizen!

€ 17,95

Meer info

NL Kan jij af en toe wel wat extra Sickels gebruiken in je 1567
Harry Potter Gringotts Bank munten gietvorm
 

Harry Potter Slytherin schort

Ben jij een echte chef in de keuken? Of tover je stiekem gewoon een maaltijd tevoorschijn? Eigenlijk is dat wel handig toch!? Voor de échte chefs van Slytherin is dit mooie schort dan misschien wel een fijne toevoeging. Zo knoei je tenminste niet met de ingrediënten van die pompoentaart die je aan het bakken bent. Met het handige vakje aan de voorkant van het schort kan je je favoriete bakspullen bij de hand houden. Voor je het weet heb je zo wat op tafel "getoverd"! Laat iedereen versteld staan van jouw kookkunsten met deze professionele Slytherin look!

€ 18,95

Meer info

NL Ben jij een echte chef in de keuken Of tover je stiekem 1570
Harry Potter Slytherin schort
 

Harry Potter Ford Anglia afbeelding 3D puzzel

Plotseling keek Harry in het gezicht van Ron! Hij leek voor het raam te zweven, maar Harry kwam er al snel achter dat Ron samen met zijn broers Fred en George in een vliegende auto bij hem langs waren gekomen. Voorzichtig probeerde ze de tralies voor Harry's raam te verwijderen terwijl Harry al zijn spullen bij elkaar verzamelde en ze in de kofferbak van de auto legde. Nog maar nét kon Harry Hedwig pakken en zelf in de auto stappen voordat de Dursleys hem bijna weer naar binnen hadden getrokken. Ze gaven flink gas en vlogen snel weg van Privet Drive 4 in de blauwe Ford Anglia. Puzzel dit mooie 3D plaat van de Ford Anglia in elkaar en plaats hem bij je andere favoriete Harry Potter collecties!

€ 17,95

Meer info

NL Plotseling keek Harry in het gezicht van Ron! Hij leek 1587
Harry Potter Ford Anglia afbeelding 3D puzzel
 

Harry Potter Tale of the Three Brothers drinkfles 500ml

Xenophilius droeg een ketting met een vreemd symbool toen Harry hem voor het eerst ontmoette bij de bruiloft van Fleur en Bill. Later legde Lovegood hen uit dat het het logo van de Deathly Hallows is. De streep staat voor de Elderwand, de krachtigste staf ooit gemaakt. De cirkel staat voor de resurrection stone en de driehoek staat voor de invisibility cloak. Samen zijn zij, de Deathly Hallows. Degene die ze alledrie bemachtigd wordt de Master of Death. Het verhaal van The Three Brothers is een erg bijzonder verhaal uit het boek van Beedle the Bard. En in de films wordt het verhaal ook nog eens ontzettend mooi verteld. Ben jij ook fan van de Deathly Hallows? Dan is deze drinkfles iets voor jou!

€ 18,95

Meer info

NL Xenophilius droeg een ketting met een vreemd symbool to 1575
Harry Potter Tale of the Three Brothers drinkfles 500ml
 

Harry Potter Hufflepuff house sleutelhanger

Deze sleutelhanger is een verrijking van je sleutelbos en je Wizarding World - Harry Potter collectie. De sleutelhanger is voorzien van het wapenschild van Hufflepuff, een van de vier afdelingen van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. De afdeling Hufflepuff werd opgericht door Helga Hufflepuff, een van de vier oprichters van Hogwarts. Helga stond bekend om haar goedaardigheid. Terwijl alle andere afdelingen het liefst kozen voor een bovengemiddelde student, liet Helga juist iedereen zonder enige voorkeuren toe tot haar afdeling. Studenten van Hogwarts die tot Hufflepuff behoorde herkende zich in de volgende eigenschappen: Hardwerkend Vriendelijk Loyaal Eerlijk Onpartijdig Past deze sleutelhanger bij jou en zal de sorteerhoed jou tot de afdeling Hufflepuff toekennen? De sleutelhanger is zo'n 13cm lang en 7cm breed enis een officiel Noble Collection product.

€ 12,95

Meer info

NL Deze sleutelhanger is een verrijking van je sleutelbos 1367
Harry Potter Hufflepuff house sleutelhanger
 

Harry Potter Flying Ford Anglia 3D puzzel

Plotseling keek Harry in het gezicht van Ron! Hij leek voor het raam te zweven, maar Harry kwam er al snel achter dat Ron samen met zijn broers Fred en George in een vliegende auto bij hem langs waren gekomen. Voorzichtig probeerde ze de tralies voor Harry's raam te verwijderen terwijl Harry al zijn spullen bij elkaar verzamelde en ze in de kofferbak van de auto legde. Nog maar nét kon Harry Hedwig pakken en zelf in de auto stappen voordat de Dursleys hem bijna weer naar binnen hadden getrokken. Ze gaven flink gas en vlogen snel weg van Privet Drive 4 in de blauwe Ford Anglia. Puzzel dit mooie 3D exemplaar van de Ford Anglia in elkaar en plaats hem bij je andere favoriete Harry Potter collecties!

€ 22,95

Meer info

NL Plotseling keek Harry in het gezicht van Ron! Hij leek 1585
Harry Potter Flying Ford Anglia 3D puzzel
 

Harry Potter's toverstaf

Wat zouden we allemaal toch graag bij Olivander in zijn wand-shop naar binnen stappen, vol spanning, wachtent tot de juiste toverstaf jouw kiest. Net zoals dit gebeurde bij Harry Potter in de 1e film. Zo'n magische belevenis hoort er gewoon bij als je tovenaar wilt worden! Deze prachtige replica van de toversta van Harry Potter uit de winkel van Olivander komt met een prachtige toverstaf doos, met een fluweel zachte binnenkant en twee dekentjes van organza. Deze verzamelversie van Harry's toverstaf mag niet ontbrengen aan jouw collectie. Hoewel je deze toverstaf natuurlijk ook heel goed kunt gebruiken voor een cosplay! De toverstaf zelf is zo'n 35cm lang en is een origineelNoble Collectionproduct.

€ 36,95

Meer info

NL Wat zouden we allemaal toch graag bij Olivander in zijn 1337
Harry Potter's toverstaf
 

Harry Potter Dobby diorama

Wie is er nou geen fan van Dobby, de lieve, behulpzame en vriendelijke huiself. Dankzij Harry zijn actie met de sok die hij kreeg zorgde hij er voor dat Dobby een vrije elf werd. Als dank daarvoor probeerde Dobby zo veel als hij kon en wanneer hij maar kon Harry Potter te helpen of te beschermen. Waarschijnlijk heb jij net als vele andere wel een traantje weggeveegd toen Dobby zich opofferde voor Harry en zijn vrienden. Dit prachtige diaorama is een mooi beeld van Dobby. In dit beeldje zie je Dobby die het dagboek van Tom Riddle vastheeft met de sok die er in zat die hij zogenaamd van zijn meester Lucius kreeg. Met deze diorama behoord Dobby tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Wie is er nou geen fan van Dobby, de lieve, behulpzame 1338
Harry Potter Dobby diorama
 

Harry Potter Fawkes diorama

Onze eerste kennismaking met Fawkes de Phoenix was natuurlijk heel verdrietig, want we zagen hem op zijn 'branddag'. De dag waarop hij té oud is geworden vervolgens in de brandvliegt. Gelukkig leerde we al snel dankzij Dumbledore dat de Phoenix weer wordt herboren vanuit zijn eigen as. Een prachtig wezen al zeg ik het zelf. Naast dat het een mooi magisch dier is, heeft hij Harry Potter en zijn vrienden al vaker weten te helpen en zelfs te redden. Zo hiel hij Harry natuurlijk in de geheime kamer met het brengen van de sorteer hoed. Hier kwam uiteindelijkhet zwaart van Gryffindor waarmee Harry Potter de kans kreegt om de Basilisk te verslaan en daarna ook Lord Voldemort Dit mooie beeld laat Fawkes zien in de kamer van Dumbledore. Samen met een glazen bol, wat boeken en andeere accesoires. Met deze diorama behoord Fawkestot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Onze eerste kennismaking met Fawkes de Phoenix was natu 1341
Harry Potter Fawkes diorama
 

Harry Potter Hedwig diorama

In de eerste film maken we kennis met Hegwid, zodra Harry Potter deze cadeau krijgt van Hagrid voor zijn verjaardag. Deze prachtige witte sneeuw uil heeft Harry altijd goed geholpen, zelfs in één van de laatste gevechten tegen Lord Voldemort. Met die reden alleen al moet eigenlijk elke Harry Potter fan deze diorama toevoegen aan zijn verzameling ter nageachtenis. Want wat heeft dat lieve dier toch een moed gehad om zich op te offeren voor Harry! In dit beeldje is Hedwig te zien zittend op een stabel boeken bij een aantal andere spullen van Harry, waar onder zijn toverstaf. Met deze diorama behoord Hedwig tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL In de eerste film maken we kennis met Hegwid, zodra Har 1342
Harry Potter Hedwig diorama
 

Harry Potter Troll diorama

Het was toch wel even schrikken toen professor Quirrell de grote zaal binnen kwam rennen schreeuwend dat er een Troll was ondsnapt en in de dungens rond dwaalde! Gelukkig kwamen Harry, Hermione en Ron hem toevallig tegen en wisten ze hem bij toeval en heel veel geluk uit te schakelen. Trollen zijn dan misschien groot en sterk, maar niet bepaald er intelligent! En dat zal zeker geholpen hebben bij het verslaan. Maarja de grote vraag was meer, hoe komt zo'n trol ineens vrij. Gelukkig kwamen we daar in het einde van de film achter! Deze diorama van de Troll toont hem met de knuppel in zijn hand waarmee hij uiteindelijk bewusteloos is geslagen door Ron, dankzij de bekende spreuk, Wingardium leviosa! Met deze diorama behoord de Troll tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Het was toch wel even schrikken toen professor Quirrell 1343
Harry Potter Troll diorama
 

Harry Potter Nagini diorama

Wat een wrede slang is Nagini eigenlijk ook zeg, maar ja, wat moet je anders als je het huisdier bent van Lord Voldemort. Deze krachte slang die veel slechts doet in opdracht van Voldemort blijkt uiteindelijk óók één van de horcroxes te zijn. De eerste keer dat we de films zagen was dat voor ons natuurlijk een verrassing! Gelukkig kwam Neville in de laatste film goed in actie met het zwaart van Gryffindor en wist daarmee Nagini en daarmee de laatste Horcrux te verslaan! Dankje Neville! Nagini is in deze diorama te zien tussen het puin van Hogwarts tijdens het laatste gevecht tegen Lord Voldemort Met deze diorama behoord Nagini tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Wat een wrede slang is Nagini eigenlijk ook zeg, maar j 1344
Harry Potter Nagini diorama
 

Harry Potter Fluffy diorama

Het was toch wel even schrikken toen Harry, Hermione en Ron zich op de derde verdieping wilden verstoppen. Zeker toen ze zich omdraaide en ineens een enorm grote drie koppige hond voor hun neus zagen staan. Gelukkig wisten ze te ontkomen! En dan te bedenken dat ze hem later opnieuw op zijn zoeken om de school te beschermen tegen Voldemort. Hoewel ze dit op dat moment nog niet wisten. Wat een gedoe allemaal maken die drie altijd mee zeg. Gelukkig komt het allemaal weer goed. Het luik waar Fluffy op staat in de film is duidelijk te zien in deze diorama waar de drie koppige hond probeert om Harry, Ron en Hermione te grazen te nemen. Met deze diorama behoord Fluffy tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Het was toch wel even schrikken toen Harry, Hermione en 1348
Harry Potter Fluffy diorama
 

Harry Potter Aragog diorama

Ik denk dat dit misschien wel één van de griezeligste diorama's is die we in ons assortiment zit. Want deze mega spin, dat huisdier was van Hagrid wil niemand even op straat tegen komen toch? Aragog was een bijzonder wezen dat een tijdje verdacht werd als zijnde het monster dat zich verstopte in de geheime kamer. Maar later kwamen we er achter dat dit helemaal niet het geval was. Dit was een list van Voldemort om Harry Potter op het verkeerde spoor te zetten bij het uitzoeken wie nou de gehieme kamer had ge-opend en welk monster er in leefde. Gelukkig hebben we altijd Hermione Granger nog, zonder haar zouden Harry en Ron zich geen raad hebben geweten bij het uitzoeken hoe het nu precies zit met de geheime kamer en de grote Basilisk die er win leefde. Deze griezelige mega spin met de naam Aragog wordt in deze diorama getoond zoals in het bos op een grote tak. Met deze diorama behoord Aragog tot de Magical Creatures collectie vanthe Noble Collection. De diorama bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt er voor kiezen om de kap er om heen te laten of om de diorama zonder die kap neer te zetten. Het beeldje is zo'n 18cm hoog en 11cm breed en diep.

€ 34,95

Meer info

NL Ik denk dat dit misschien wel één van de griezeligste d 1350
Harry Potter Aragog diorama