Gepersonaliseerd Tegeltje Met Eigen Tekst

Gepersonaliseerd tegeltje met eigen tekst. Op Delfts blauw geïnspireerde tegel, waarop je eigen tekst komt te staan. Kan bedrukt worden met namen, een quote, felicitatie, songtekst en meer. Het tegeltje is gemaakt van keramiek en wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Geleverd met een ophanghaakje. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 13.99

Meer info

Gepersonaliseerde borden Gepersonaliseerd tegeltje met eigen tekst. Op Delfts bl Gepersonaliseerde borden
Gepersonaliseerd Tegeltje Met Eigen Tekst
 

Zelfklevende Vierkante Prikborden (set Van 4) Zwart

Zelfklevend vierkant prikbord (set van 4) van Funky Felt. Set van vier zwarte prikborden van gerecycled materiaal. De prikborden hebben een vierkante vorm en hebben een afmeting van 30 x 30 centimeter. Leuk voor foto’s, briefjes, memo’s en andere dingen die je niet wilt weggooien. Eenvoudig te bevestigen door de plaklaag aan de achterkant.

€ 29.99

Meer info

Prikborden p Zelfklevend vierkant prikbord (set van 4) van Funky F Prikborden
Zelfklevende Vierkante Prikborden (set Van 4) Zwart
 

Zelfklevende Hexagon Prikborden (set Van 3) Wit

Zelfklevende hexagon prikborden (set van 3) van Funky Felt. Set van drie witte prikborden van gerecycled materiaal. De prikborden hebben een zeshoekige vorm en zijn vorm en hebben een afmeting van 22 x 19 centimeter. Leuk voor foto's, briefjes, memo's en andere dingen die je niet wilt weggooien. Eenvoudig te bevestigen door de plaklaag aan de achterkant.

€ 19.99

Meer info

Prikborden p Zelfklevende hexagon prikborden (set van 3) van Funky Prikborden
Zelfklevende Hexagon Prikborden (set Van 3) Wit
 

30 Day Challenge Gezond Leven

30 Day Challenge van DOIY. Kubus met 30 verrassende uitdagingen in de categorie Gezond Leven. De uitdagingen inspireren tot meer geestelijke en lichamelijke rust, door middel van geschreven opdrachten en vrolijke illustraties. Helpt bij het ontwikkelen van betere gewoontes. De 30 Day Challenge werkt als een scheurkalender. Gekleurde en vrolijke box. Opdrachten zijn in het Engels. Leuk om cadeau te geven. Afmeting: 13 x 9 x 20 centimeter.

€ 11.99

Meer info

Binnenspelletjes 30 Day Challenge van DOIY. Kubus met 30 verrassende uit Binnenspelletjes
30 Day Challenge Gezond Leven
 

Warmtekussen Luiaard

Luiaard warmtekussen van Bitten. Kussen in de vorm van een luiaard die opgewarmd kan worden in de magnetron. Het warmtekussen is gemaakt van 100% organisch materiaal en gevuld met tarwe en lavendel. Het kussen wordt opgewarmd in de magnetron gedurende anderhalve minuut. Perfect om een zere buik mee te verwarmen, een bed op te warmen of gespannen spieren te laten ontspannen. Afmeting: 26 x 4 centimeter.

€ 26.99

Meer info

Nekwarmers Luiaard warmtekussen van Bitten. Kussen in de vorm van Nekwarmers
Warmtekussen Luiaard
 

Tegeltje Ik Ben Niet Lui

Tegeltje Ik ben niet lui. Op Delfts blauw geïnspireerd tegeltje met de tekst: Ik ben niet lui, ik ben gewoon energie-efficiënt. Origineel cadeautje voor mensen die liever niet teveel doen. Het tegeltje is gemaakt van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 11.99

Meer info

Decoratiebordjes p span style= font weight 400 Tegeltje Ik ben niet lui. Decoratiebordjes
Tegeltje Ik Ben Niet Lui
 

Houten Spaarpot Dreams

Houten spaarpot van Out of the Blue. Originele transparante spaarpot in een lijst, met het spaardoel daarop geschreven. De spaarpot heeft een houten lijst en lijkt op een fotolijst. Aan de achterkant zit een haakje, zodat je de spaarpot ook op kunt hangen. Het muntgeld dat je in de spaarpot gooit blijft dus zichtbaar. Afmeting: 20 x 20 centimeter.

€ 5.99

Meer info

Spaarpotten p Houten spaarpot van Out of the Blue. Originele transp Spaarpotten
Houten Spaarpot Dreams
 

Koekjesmok Met Ogen Roze

Koekjesmok met ogen van Fisura. Mok met ogen en een opening die eruitziet als een mond. Hier kun je een koekje in leggen en het serveren aan je bezoek. De roze mok is ook leuk als cadeautje. De Cookie mug van Fisura is gemaakt van keramiek. Inhoud: 240 milliliter. Afmeting: 8 x 8 x 10,5 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Mokken Koekjesmok met ogen van Fisura. Mok met ogen en een ope Mokken
Koekjesmok Met Ogen Roze
 

Whisky Chillers Ijsblokjes (set Van 6)

Whisky Chillers ijsblokjes (set van 6) van Gentlemen's Hardware. Unieke ijsblokjes gemaakt van graniet en speksteen, die steenkoud worden, maar je drankje niet verdunnen. Geschikt voor luxe drankjes als een glas whiskey of lekkere witte wijn drink. De graniet ijsblokjes zijn eenvoudig te reinigen met de hand en keer op keer te gebruiken. Set van zes met een opbergzakje. Afmeting blokje: 1,8 x 1,8 x 1,8 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Drankenkoelers p Whisky Chillers ijsblokjes (set van 6) van Gentlemen' Drankenkoelers
Whisky Chillers Ijsblokjes (set Van 6)
 

Vogels Mini Puzzel 150 Stukjes

Vogels mini puzzel van Kikkerland. Extra kleine puzzel, die maar 10 x 15 centimeter groot is als hij af is. Mini puzzel met vogel illustratie van John James Audubon. Offline relaxen met de mini vogel puzzel die bestaat uit 150 mini stukjes.

€ 6.99

Meer info

Puzzels Vogels mini puzzel van Kikkerland. Extra kleine puzzel, Puzzels
Vogels Mini Puzzel 150 Stukjes
 

Toekomstvoorspellende Kaarten

Toekomstvoorspellende kaarten van Gift Republic. Set van honderd kaarten die je helpen om beslissingen te nemen. Stel een vraag en trek een van de kaarten. Hier staat je antwoord op. Een soort Magic 8 Ball of waarzegger, maar dan in kaartvorm. Grappig voor wie wel eens naar een waarzegger zou willen gaan. De teksten zijn geschreven in het Engels.

€ 7.99

Meer info

Kaartspellen p Toekomstvoorspellende kaarten van Gift Republic. Set Kaartspellen
Toekomstvoorspellende Kaarten
 

Warmtegevoelige Mok Vogels

Warmtegevoelige mok Vogels van UPG. Witte beker met vogels die op een draad zitten. Schenk je een hete drank in de beker, dan krijgen de vogels hun kleur terug. Koelt de drank af, dan worden de vogels weer zwart. Op de beker staan achttien verschillende vogels, zoals de zwaluwstaart koningstiran en zuidelijke karmijnrode bijeneter. Originele beker Birds on a Wire van het merk The Unemployed Philosophers Guild (UPG). Deze warmtegevoelige beker kan niet in de vaatwasser en magnetron. Inhoud: 300 milliliter.

€ 24.99

Meer info

Mokken Warmtegevoelige mok Vogels van UPG. Witte beker met vog Mokken
Warmtegevoelige Mok Vogels
 

Tea Garden Thee Infuser En Kop

Tea Garden thee infuser en kop van Ototo. Thee infuser in de vorm van een tulp, die je in de theemok zet die door het design lijkt op een tuin. De theemok heeft een afbeelding met gras, konijn, bloemen en vlinder. Een leuke set voor iedereen die dol is op thee. De theemok is gemaakt van glas, de infuser van siliconen. Kan in de vaatwasser. Afmeting: 17 x 13 x 8 centimeter.

€ 23.99

Meer info

Mokken p Tea Garden thee infuser en kop van Ototo. Thee infuse Mokken
Tea Garden Thee Infuser En Kop
 

What Can I Do Today Inspiratiebox

What Can I Do Today inspiratiebox van Another Me. Doosje met 100 ideeën voor activiteiten en dingen om te doen. 100 Plans inspiratiebox met ideeën in de categorieën thuis of weg. Maak een bordspel of neem een toeristenbus en speel een dagje voor toerist. Met 100 ideeën voor activiteiten. De ideeën en activiteiten zijn geschreven in het Engels.

€ 12.99

Meer info

Kaartspellen What Can I Do Today inspiratiebox van Another Me. Doosj Kaartspellen
What Can I Do Today Inspiratiebox
 

Tegeltje Alle Moeders Maken Mooie Kinderen

Tegeltje Alle moeders maken mooie kinderen. Een grappig tegeltje met de tekst: Alle moeders maken mooie kinderen, maar de mijne moest natuurlijk weer overdrijven. Geef 'm cadeau op Moederdag of gewoon zomaar. Voor moeders met humor. Het tegeltje is van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 11.99

Meer info

Decoratiebordjes p Tegeltje Alle moeders maken mooie kinderen. Een grapp Decoratiebordjes
Tegeltje Alle Moeders Maken Mooie Kinderen
 

Corgi Pizzasnijder

Corgi pizzasnijder van Kikkerland. Ronde pizzasnijder, met een handgreep in de vorm van een corgi. Vlijmscherp rond mes dat met gemak door de harde pizzakorst en plakkerige kaas snijdt. De Corgi Lovers Pizza Cutter van Kikkerland is gemaakt van roestvrij staal en ABS en heeft een afmeting 10,5 x 7,5 x 1 centimeter.

€ 9.99

Meer info

Pizzasnijders Corgi pizzasnijder van Kikkerland. Ronde pizzasnijder, Pizzasnijders
Corgi Pizzasnijder
 

Sneaker Cleaning Kit

Sneaker Cleaning Kit van Kikkerland. Blikje met vier tools om sneakers schoon te maken. Handige reisverpakking met sneaker schoonmaakset. Inhoud: borsteltje voor suède, schoonmaakspray, microvezeldoekje en super eraser spons voor leren delen en zolen. Klein herbruikbaar blikje, makkelijk om mee te nemen. Afmeting: 11 x 8 x 3 centimeter.

€ 11.99

Meer info

Schoonmaakmiddelen voor het huishouden p Sneaker Cleaning Kit van Kikkerland. Blikje met vier Schoonmaakmiddelen voor het huishouden
Sneaker Cleaning Kit
 

Ober Kurkentrekker

Ober kurkentrekker van Bitten. Originele kurkentrekker in de vorm van een ober. Deze gedienstige kurkentrekker heeft ook een flesopener: perfect als je graag een biertje of wijntje drinkt. De kurkentrekker is gemaakt van metaal en plastic. Afmeting: 12,6 x 3 x 2,7 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Kurkentrekkers p Ober kurkentrekker van Bitten. Originele kurkentrekke Kurkentrekkers
Ober Kurkentrekker
 

Paddenstoel Kandelaar

Paddenstoel kandelaar van DOIY. Een kandelaar in de vorm van een paddenstoel. Rood met witte paddenstoel kandelaar waarmee je eenvoudig een knusse herfstsfeer in huis creëert. Leuk voor tijdens een etentje of om op een herfsttafel te zetten. De kandelaar is gemaakt van keramiek. Afmeting: 7 x 7,5 centimeter.

€ 15.99

Meer info

Kandelaars Paddenstoel kandelaar van DOIY. Een kandelaar in de vor Kandelaars
Paddenstoel Kandelaar
 

Huisdier Bingo Kat

Huisdier bingo van Kikkerland. Bingo spel met katten thema. De Kikkerland Cat Bingo komt met 54 kaartjes met de verschillende rassen, 12 speelkaarten, 100 muntjes en spelregels. Op één van de twaalf speelkaarten worden de verschillende rassen aangekruist met een muntje. Geschikt voor maximaal 12 spelers of teams. Komt inclusief spelregels. Afmeting: 15,5 x 15,5 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Bingosets Huisdier bingo van Kikkerland. Bingo spel met katten th Bingosets
Huisdier Bingo Kat