45cm Zinzi zilveren gourmet ketting ZI45GRMT

ZINZI zilveren gourmet collier. Het collier is 1,7mm breed en heeft een lengte van 45cm (ook verkrijgbaar in 70cm en 90cm). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Kettingen
Product
 

Zinzi zilveren siersluiting wit 18mm ZI356Z

ZINZI zilveren ronde siersluiting bezet met witte zirconia's. Deze sluiting heeft een grootte van 18mm. Mooi om te gebruiken aan diverse armbanden of colliers.

€ 39.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakel collier 43cm ZIC1205

ZINZI CHAIN zilveren fantasie collier met een mooi vallende zilveren schakel van 5,5mm. De lengte van het collier is 43cm en is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 219.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI Roman horloge paarsgekleurde wijzerplaat en kast met rosé wijzers paarse stalen mesh band 34mm extra dun ZIW516M

Het ZINZI Roman horloge is een maatje kleiner dan de populaire Retro watch. Met zijn geheel paarse stalen kast van 34mm oogt dit horloge trendy op de dunnere pols. En de sierlijke romeinse cijfers geven de wijzerplaat een tijdloos karakter. Natuurlijk met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen paars gekleurde kast (34mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een paarse'sunray'wijzerplaat met rosé wijzers en stalen mesh band in de kleur paars. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding, de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas.

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

ZINZI zilveren steekcreolen wit ZIO692

ZINZI zilveren steekcreolen gezet met twee rijen witte zirconia's. Sierlijk om iedere dag te dragen. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 79.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Eau de parfum ZINZI by ZINZI 30 ml

ZINZI Eau de parfum"ZINZI by ZINZI"30 ml.

€ 24.95

Read on...

Accessoires
Product
 

Eau de parfum ZINZI by ZINZI 15 ml

ZINZI Eau de parfum"Zinzi by Zinzi"15 ml.

€ 14.95

Read on...

Accessoires
Product
 

Zinzi zilveren slavenarmband wit 5mm breed 60mm diameter ZIA1183

ZINZI zilveren slavenarmband van 5mm breed. Aan de ene zijde geheel pavé gezet met witte zirconia's. Voorzien van een luxe scharniersluiting. In standaardmaat van 60mm diameter.

€ 199.95

Read on...

Armbanden
Product
 

Zinzi zilveren schakelarmband roségoud verguld 18,5cm ZIA1288R

ZINZI zilveren schakelarmband in roségoud verguld. Met een unieke schitterende ronde schakel in de breedte van 3mm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen 6,5mm rond aqua blauw ZIO1423A

ZINZI zilveren ronde oorknoppen bezet met aqua blauwe Swarovski crystals. De oorknopjes zijn 6,5 mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 24.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers peervormig roze ZICH1302R

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de peervormige roze zirconia met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de roze zirconia extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

Zinzi Retro horloge blauwe wijzerplaat stalen kast lerenband blauw 38mm extra dun ZIW403

Het Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de'seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een blauwe'sunray'wijzerplaat en leren blauwe band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. En achterkant van de band is Zinzi roze, zodat je al vrolijk wordt bij het omdoen. Leuk detail op de wijzerplaat: de felroze'Zinzi'seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

€ 99.00

Read on...

Horloges
Product
 

Zinzi zilveren creoolhangers rond blauw ZICH1300B

ZINZI zilveren creoolhangers, waarbij de ronde blauwe kleursteen met enkele pootjes is gezet. Hierdoor schittert de blauwe kleursteen extra. Hang deze creoolhangers sierlijk aan je zilveren Zinzi creolen. De creolen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 29.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren collier half ronde vorm 43cm ZIC1496

ZINZI zilveren gourmet collier in 43cm met een trendy halve ronde vorm. Een verrassend effect om iedere nek. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren klem armband roségoud verguld hart ZIA1431R

ZINZI zilveren modieuse smalle klem armband in roségoud verguld, met een glad glanzend hartje fraai aan de bovenkant van de armband gezet. Deze armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségouden laag. Leuk effect om de pols: combineer drie kleuren zilveren klem armbanden.

€ 34.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen gourmet 17 x 5mm ZIO1373

ZINZI CHAIN zilveren creolen met een gourmet schakel en voorzien van luxe scharniersluiting. De breedte van de schakel is 5mm. De grootte van deze oorsieraden is 17 x 5mm. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodium laag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband 18 21cm ZIA1339

ZINZI zilveren fantasie armband met 10 zilveren ringetjes op drie plaatsen gelijk verdeeld over de armband. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren armbanden van Zinzi. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren creolen 15 x 6mm wit ZIO1354

ZINZI zilveren elegante creolen. Aan de buitenzijde van de buis bezet met witte zirconia's. Voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 15 x 6mm groot. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Collecties
Product
 

ZINZI horloge zwarte wijzerplaat stalen band goudkleurig wit ZIW313

ZINZI Watch'My Love'. Een trendy dameshorloge met zwarte wijzerplaat en goudkleurige stalen band. Met een opvallende 38mm kast&de rand is bezet met witte crystals. Het horloge is voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk en mineraal glas. Leuk detail: de felroze'Zinzi'seconde wijzer&het kleine hartje op de wijzerplaat!

€ 139.95

Read on...

Home
Product
 

ZINZI zilveren fantasie creolen 15x7mm wit ZIO1174

ZINZI zilveren fantasie creolen met luxe scharniersluiting. Met drie horizontale banen, bezet met witte zirconia's. Mooi formaat van 15 x 7mm. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Collecties
Product