All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring zilver LOVER7

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring van rondjes met daarin hartjes. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring rood LOVER6R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met rode hart zirconia gezet in ronde zetting. De scheen van de ring is aan beide zijden dubbel bezet met witte zirconia's. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 69.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring wit LOVER5

All You Need Is Love by ZINZI zilveren ring met hartje van zirconia. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Ringen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorhangers rood LOVEO03RH

All You Need Is Love oorhangers met hartjes in ronde zetting. De hartjes zijn bezet met rode zirconia's (in de kleur van de liefde). De oorhangers zijn vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 54.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknoppen wit LOVEO01

All You Need Is Love by ZINZI zilveren oorknopjes met hartje bezet met witte zirconia's. In de zijkant van de oorknopjes is de tekst"ALL YOU NEED IS LOVE"geschreven. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 29mm wit LOVEH09

All You Need Is Love by Zinzi zilveren hanger in letters LOVE. In de O zit een hartje bezet met 3 witte zirconia's voor een schattig effect. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 59.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm wit LOVEH08

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende ronde hanger 25mm met LOVE. De rand om LOVE heen is bezet met schitterendewitte zirconia's! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm LOVEH07

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm met hart en"ALL YOU NEED IS LOVE"indruk. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 84.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 15mm rood LOVEH03RS

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 15mm bezet met schitterende rode zirconia's (de kleur van de liefde). Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met ALL YOU NEED IS LOVE, Zinzi en hartjes. Iedere Zinzi charm heeft een mooie sluiting, om gemakkelijk te bevestigen. De hanger is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 49.95

Read on...

Hangers
Product
 

All You Need Is Love by ZINZI zilveren hanger 25mm rood LOVEH01R

All You Need Is Love by ZINZI zilveren opvallende hanger van 25mm met groot hart. De rand om het hart is bezet met fonkelende rode stenen! Aan de zijkant van de rand zit een bewerking met All You Need Is Love by ZINZI , ZINZI en hartjes. De hanger is vervaardigd van 925 zilver en gerodineerd voor een diep witgouden glans.

€ 99.95

Read on...

Hangers
Product
 

ZINZI zilveren collier rosé verguld gourmet 70cm ZIC1285R70

ZINZI zilveren collier rosé verguld extra lang van 70cm. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met grote gourmet schakels van 9mm breed en ronde zilveren bolletjes. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren collier rosé verguld gourmet 42 45cm ZIC1286R

ZINZI zilveren trendy collier in rosé verguld. De dunne jasseron schakels worden afgewisseld met grote gourmet schakels van 9mm breed. De lengte van het collier is te variëren tussen 42 en 45cm. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Het collier is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren armband geel verguld bol ZIA1422G

ZINZI zilveren armband geel verguld met gedraaide fantasie schakel en 3 bolletjes, gelijkmatig verdeeld over de armband. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag. Combineer meerdere zilveren armbanden aan je pols en in verschillende kleuren.

€ 24.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren fantasie armband geel verguld 18,5cm ZIA879G

ZINZI zilveren geel vergulde fantasie armband met modieuze schakel van 6mm breed. Gemakkelijk te combineren met andere armbanden en geven je pols die finishing touch! Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag.

€ 49.95

Read on...

Armbanden
Product
 

ZINZI zilveren oorhangers rosé verguld bruin ZIO1150E

ZINZI zilveren rosé vergulde oorhangers, met vierkante zetting (8mm) bezet met donkerbruine zirconia's. Deze warme mix van de rosé kleur met de donkerbruine steen maken een perfecte combinatie die onmisbaar is in je sieradencollectie! Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 49.95

Read on...

Oorbellen
Product
 

ZINZI zilveren jasseron collier rosé verguld wit 45cm ZIC1207R

ZINZI zilveren brede jasseron collier rosé verguld met luxueuse tussenschakels bezet met witte zirconia's. De lengte van het collier is 45cm en is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra roségoudkleurige laag.

€ 329.95

Read on...

Kettingen
Product
 

70cm Zinzi zilveren bolletjes ketting ZI70BOLXS

ZINZI zilveren bolletjes collier. Perfect te combineren met een Zinzi hanger of Charm. De lengte van het collier is 70cm en de bolletjes hebben een diameter van 1,5mm (ook verkrijgbaar in 45cm en 90cm). Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

€ 28.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren fantasie ketting geel verguld 42 45cm ZIC1128G

ZINZI zilveren geel vergulde ketting met popcorn schakel en vijf zilveren beads. De lengte van het collier is 42-45cm en wordt kort op de hals gedragen. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag. Ook verkrijgbaar in geheel zilver of rosé verguld.

€ 39.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren jasseron ketting rosé verguld 5mm breed 45cm ZIC1009R

ZINZI CHAIN zilveren jasseron collier rosé verguld in 5mm breed met klein ZINZI hartje bij de sluiting. De lengte van het collier is 45cm. Nu een roségouden uitstraling voor een mooie zilveren prijs.

€ 89.95

Read on...

Kettingen
Product
 

ZINZI zilveren oorknoppen geel verguld glad V vorm 7mm ZIO1380G

ZINZI zilveren gladde oorknoppen in geel verguld met trendy V-vorm (7mm). De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra geelgoudkleurige laag voor een langdurige glans.

€ 19.95

Read on...

Collecties
Product
 
MoreThanHip: jouw adres voor hippe tassen en woonaccessoires

MoreThanHip heeft een mooie nieuwe collectie van tassen en accessoires van duurzaam ecoleer.

MoreThanHip staat voor stijlvolle designs en producten die mooi, eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Het gebruikte ecoleer is op een verantwoordelijke manier en Fairtrade geproduceerd in India.

MoreThanHip heeft een uitgebreide collectie zo kan je de chique schoudertas Lucy kopen, maar je kan er ook terecht voor de ruime York rugtas.

Heb je een compacte portemonnee nodig dan kun je de Preston portemonnees bekijken. Hierin kun je makkelijk een paar pasjes, muntgeld en bankbiljetten in kwijt. Als je op zoek bent naar een groter exemplaar dan kun je de Derby (dames) of Luton (heren) kopen.