Budget Parachutespringen Texel

Wil je ervaren hoe het is om te parachutespringen? Maak nu kennis met parachute springen via een tandemsprong!Dit is een budget optie met extreem korte vrije val maar met dezelfde parachutevlucht als bij de andere sprongen. Ideaal om op een budget toch kennis te maken met skydiven.Het is een sprong van 7000 ft. met +/- 10 sec. vrije val en het is alleen doordeweeks mogelijk.Deze sprong is alleen uit te voeren op een doordeweekse dag en dus niet in het weekend.Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maak je, vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong van je leven. De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. Je springt dan aangehaakt aan een instructeur. Je krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring. Tijdens een inleidende instructie legt 1 van de instructeurs uit wat je te wachten staat. Dan stap je het vliegtuig in en wordt je vastgekoppeld aan je instructeur.Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kan je genieten van een schitterend panorama.Na een halve minuut opent zich boven je hoofd een extra grote parachute. Hiermee zweef je zachtjes, hangend aan je jumpmaster, terug naar de bodem.Kies voor een doordeweekse dag of het weekend, met of zonder videoreportage, de mogelijkheden zijn:

€ 174.00

Meer info

dict Wil je ervaren hoe het is om te parachutespringen Maak 1 uur
Budget Parachutespringen Texel
 

Mini tank rijden en paintball

Mini tank rijden:De speciaal ontworpen tanks zijn precies zoals een mini tank moet zijn: robuust, krachtig, oncomfortabel en met sticks als besturing. Er is echter 1 verschil, het hilarisch kleine formaat.Ervaar op het speciaal aangelegd tank parcours hoe het is om overal doorheen te kunnen ploegen.Pas ik daar wel in? Met een beetje passen en meten hebben we er iemand van 2.10m in kunnen vouwen, waarschijnlijk pas je er dus gewoon in!Je hebt er geen rijbewijs voor nodig.Paintballen:Paintballbos:Het bos van circa drie hectare in Oosterhout is voor paintball een van de meest spectaculaire en gevarieerde terreinen van Nederland.Wij hechten veel waarde aan veiligheid, goede verfballetjes, betrouwbaar materiaal -semiautomatische en speciale paintballwapens - schone overalls in elke maat en een ruime hoeveelheid mooie verstopplekken en forten.Strategisch outdoor paintball:In de loop van de jaren zijn we zo op dreef geraakt met de mogelijkheden van het spel dat we diverse strategische spellen hebben ontwikkeld, waarin paintball ultiem uit de verf komt.Ons outdoor paintballcentrum in Oosterhout biedt voldoende ruimte om een strategisch plan op te zetten en de vijand te verrassen. Balletjes schieten in een echt bos en met veel gevoel voor humor zoals bij ons kun je niet op veel plaatsen.Ultieme activiteit:Het paintballspel bestaat al heel lang, maar is en blijft uitermate geschikt als activiteit voor een uitje. De manier waarop wij het verzorgen gaat uit van het plezier van samen spelen. Afhankelijk van de groepsgrootte en de interesse van de deelnemers vullen we het arrangement in overleg met de groep in.Uitdagende paintballspellen:Naast een aantal standaard spellen zoals vlaggenroof en 'zoek de bom' komt er ook weleens een zombiemasker of rookbom aan te pas. We laten ons ook gerust inspireren door games als Fortnite Battle Royal.  Zelf een leuk idee? Overleg het met de begeleider op de dag zelf, wie weet kunnen we er wat mee. Wij halen er zelf het meeste plezier uit als jullie het leuk hebben.Paintballkleding:Hoewel je in ons paintballcentrum prima kunt paintballen in een driedelig pak of op hoge hakken, raden we je toch aan comfortabele kleren en (oude) sportschoenen mee te nemen.Je krijgt van ons een overall zodat je lekker onbezorgd over de grond kan tijgeren.Je krijgt 300 kogels mee.

€ 35.00

Meer info

dict Mini tank rijden De speciaal ontworpen tanks zijn preci 4 uur
Mini tank rijden en paintball
 

Ferrari en Lamborghini rijden giftcard

Droom combinatie zelf Ferrari en Lamborghini rijden.Geniet van het rijden in deze sportwagensNiet in 1 maar in 2 sportwagens rijden, dat is 2 keer genieten van een ultieme droom.Geef het kado of geniet zelf van het rijden in een Ferrari 360 Modena en het rijden in een Lamborghini Gallardo.De rode Ferrari 360 Mondena laat harten sneller kloppen, iedereen graag een ritje in deze stoere racewagen maken.Het springende paard in het Ferrari logo vindt je zowel aan de binnenkant van de wagen als aan de buitenkant terug.Het Italiaanse automerk staat voor luxe en hoge kwaliteit.Met een maximum van circa 300 km./uur speelt ook snelheid een belangrijke rol.De Lamborghini Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden.Het gros van de Gallardo's gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.Technische specificaties:Brandstof: benzineCilinders: V10Maximaal vermogen: 500pkTopsnelheid: 310 km/uAcceleratie: 0-100: 4,2 secondenAandrijving: voor- en achterwielenLocaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.

€ 139.00

Meer info

dict Droom combinatie zelf Ferrari en Lamborghini rijden.Gen 45 minuten waarvan 2 maal 15 minuten rijden (1 maal Fer
Ferrari en Lamborghini rijden giftcard
 

Masterclass bonbon maken

Laat jouw ultieme chocoladedroom uitkomen met een masterclass.Wij nemen je mee in de wereld van chocolade.Wat kan je verwachten?Tijdens een 3.5 uur durende masterclass krijg je uitleg over de herkomst van onze chocolade en hoe je ermee kan werken. Je leert van begin tot eind hoe bonbons worden gemaakt.Zo weet je na afloop bijvoorbeeld wat het tempereren van chocolade inhoudt.Daarnaast mag je verschillende soorten chocolade en diverse smaken bonbons proeven.Iedere deelnemer maakt 24 bonbons met twee vullingen naar keuze.Wij zorgen ervoor dat deze vullingen op de dag van de masterclass voor jou klaarliggen.Je gaat je eigen bonbons ontwerpen en vervolgens zelf chocolade gieten met professioneel materiaal (Selmi). Geen zorgen: alles gebeurt onder de begeleiding.Doordat we met maximaal 8 personen per keer werken, is er alle tijd om ontspannen te werken en veel aandacht voor individuele vragen en toelichting.Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Bij ons leer je alle tips en tricks die je nodig hebt om het geheim te ontrafelen. Het eindresultaat van onze masterclass is een prachtig verpakt doosje gevuld met de door jou gecreëerde bonbons!Wat krijg je mee?Jouw eigengemaakte bonbons in luxe geschenkverpakking t.w.v. €21,50Dress like Lindy's cap t.w.v €12,95Alle stappen op papier om thuis bonbons te kunnen makenCertificaat van deelname!We behandelen alles stap voor stap. Dit maakt de masterclass ook zeer geschikt voor chocolade!* geen ervaring nodig.

€ 80.00

Meer info

dict Laat jouw ultieme chocoladedroom uitkomen met een maste 10 00 tot 13 00 uur
Masterclass bonbon maken
 

Paragliding proefles Eindhoven

Paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding? Vlieg mee!Een Paragliding Proefles bestaat uit een uitgebreide instructie en 3 tandemvluchten samen met een ervaren KNVvL gebrevetteerde instructeur / tandempiloot.Onderwerpen van deze proefles zijn de basis technieken van het paragliden, zoals het sturen, bochten maken, leuke vliegbewegingen en het vliegen van een landingscircuit.De tandempiloot zal je dit tijdens de 1e vlucht uitleggen en laten ervaren.Tijdens de 2e vlucht ga je zelf sturen en op zijn instructie je vaardigheden als piloot ontdekken. En vervolgens ga je tijdens de 3e vlucht je vaardigheden als piloot verder verbeteren.Tijdens deze vluchten krijg je uitgebreid praktijkuitleg en mag je uiteraard zelf een groot deel van de vlucht sturen.Tevens kan (als je wil) de tandempiloot binnen veilige marges snellere vliegmanoeuvres uitvoeren om te demonstreren wat er zoal mogelijk is met een paraglider en hoe dat voelt als (mede)piloot. Die vlucht is in dat geval minder lang, maar gegarandeerd sensationeler dan de kermis!Voor gebruik van het weiland en hygiëne- en beschermingsmiddelen geldt een eigen bijdrage van € 5,00 voor deelnemers en € 2,50 voor toeschouwers (contant voldoen).

€ 150.00

Meer info

dict Paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding Vlie 2 uur
Paragliding proefles Eindhoven
 

Bungee jump Amsterdam

Maak de sprong van je leven.Op de NDSM-werf in Amsterdam staat de kraan die jij gaat trotseren. Bij aankomst stap je in de eerste lift, deze brengt je al op een flinke hoogte... maar jij gaat voor de ultieme ervaring, dus stap je in de volgende lift die jou naar het plateau brengt. Eenmaal boven weet je dat dit de sprong van je leven gaat worden.Bekijk Amsterdam vanaf meer dan 50 meter hoogte!Safety firstVoordat je de sprong gaat wagen krijg je eerst een uitgebreide instructie van de ervaren instructeur. Je krijgt een tuig aan die, net als de hele bungee installatie, door de Duitse TUV is goedgekeurd, dus veiligheid voor alles. Eenmaal alles doorgenomen ga je klaar staan op het plateau en mag jij je leap of faith gaan maken!Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en mag niet meer dan 110 kg. wegen.

€ 100.00

Meer info

dict Maak de sprong van je leven.Op de NDSM werf in Amsterda Ongeveer een half uur
Bungee jump Amsterdam
 

Survival met grot overnachting

Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting.Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin je angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot... durf jij het aan?Dit arrangement omvat:- Instructie;- Diverse uitdagende survivalactiviteiten;- Lunch;- Barbecue;- Grotovernachting;- Ontbijt.Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Je vindt het zeker in dit alles omvattende survival arrangement.Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt je de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra je uitrusting is gecheckt en je de instructies onder de knie hebt, is het tijd om het avontuur aan te gaan!De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. Je begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen ga je ondersteboven met hoge snelheid naar beneden.Op sommige stukken kom je zelfs los van de wand waardoor je het gevoel krijgt dat je een stukje vliegt!Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen je geleerd hebt toe te passen op de hoogste wand van 60 meter.Het is nu of nooit... abseilen en running-down van grote hoogte is voor jou na deze dag geen obstakel meer!Na deze intensieve activiteiten kunt je wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt jezelf je lunch op een vuurtje klaar!Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.Go Dutch en maak kennis met de "Vliegende Hollander". Van grote hoogte glij je van een kabel waaraan je onderaan bent vastgezekerd naar beneden.Overwin je angsten tijdens de dodenmansrit... het klapstuk van deze survivaltour! Op je buik met je hoofd naar beneden glij je over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suis je zo de diepte in!'s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kan je bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.De nacht breng je door in een grot! In deze onaardse omgeving kan je bij het sfeervolle kaarslicht je verhalen nog eens delen met je groepgenoten.Lekker knus ingeritst in je slaapzak rust je weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13 graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!De minimale leeftijd is 10 jaar.Douches aanwezig.Barbeque is volledig overdekt, drank bij de bbq(all-in).In het kamp zijn er wc's met wastafel aanwezig, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er ook wc's.

€ 90.00

Meer info

dict Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde 1,5 dag
Survival met grot overnachting
 

Brandweerworkshop

Deze activiteit is niet voor uitgebluste personen! Tijdens de 2 uur durende brandweerworkshop leren jullie de fijne kneepjes van het vak.De ervaren brandweermannen staan in vuur en vlam om jullie er alles over te vertellen tijdens deze unieke 'luister, kijk en doe' workshop.Wat kun je tijdens deze brandweerworkshop verwachten?Voordat je met vuur kunt gaan spelen, worden jullie eerst in teams opgedeeld. Hier slaat nog echt, letterlijk en figuurlijk, de vlam in de pan, die jij moet gaan doven. Lukt dat je niet?Dan kun je direct door naar de volgende oefening, een keukenbrand blussen. Niet met emmertjes water maar met een poederblusser of een branddeken. Wil je weten hoe vroeger een brand werd bedwongen? Dat kom je te weten door het spelen van een uniek brandblusspel.Loop het vuur uit je sloffen tijdens deze bijzonder actieve workshop, die ook nog eens heel praktisch, educatief en erg gezellig is. Elkaar niet natspuiten hè?

€ 50.00

Meer info

dict Deze activiteit is niet voor uitgebluste personen! Tijd 2 uur
Brandweerworkshop
 

Survival met grot overnachting

Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting.Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin je angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot... durf jij het aan?Dit arrangement omvat:- Instructie;- Diverse uitdagende survivalactiviteiten;- Lunch;- Barbecue;- Grotovernachting;- Ontbijt.Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Je vindt het zeker in dit alles omvattende survival arrangement.Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt je de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra je uitrusting is gecheckt en je de instructies onder de knie hebt, is het tijd om het avontuur aan te gaan!De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. Je begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen ga je ondersteboven met hoge snelheid naar beneden.Op sommige stukken kom je zelfs los van de wand waardoor je het gevoel krijgt dat je een stukje vliegt!Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen je geleerd hebt toe te passen op de hoogste wand van 60 meter.Het is nu of nooit... abseilen en running-down van grote hoogte is voor jou na deze dag geen obstakel meer!Na deze intensieve activiteiten kunt je wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt jezelf je lunch op een vuurtje klaar!Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.Go Dutch en maak kennis met de "Vliegende Hollander". Van grote hoogte glij je van een kabel waaraan je onderaan bent vastgezekerd naar beneden.Overwin je angsten tijdens de dodenmansrit... het klapstuk van deze survivaltour! Op je buik met je hoofd naar beneden glij je over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suis je zo de diepte in!'s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kan je bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.De nacht breng je door in een grot! In deze onaardse omgeving kan je bij het sfeervolle kaarslicht je verhalen nog eens delen met je groepgenoten.Lekker knus ingeritst in je slaapzak rust je weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13 graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!De minimale leeftijd is 10 jaar.Douches aanwezig.Barbeque is volledig overdekt, drank bij de bbq(all-in).In het kamp zijn er wc's met wastafel aanwezig, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er ook wc's.

€ 125.00

Meer info

dict Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde 1,5 dag
Survival met grot overnachting
 

Mustang V8 mee rijden op circuit Assen

Wil je ervaren hoe hard het er aan toe kan gaan op het circuit? Heb je wel eens zelf op het circuit gereden maar weet je nog niet zo goed wat je nou echt allemaal kunt met een raceauto? Het is nu mogelijk op volle snelheid over het rechte stuk te racen met een ervaren coureur op het circuit in onze Mustang gt circuittaxi.Ervaar de Mustang sensatie op een geheel nieuwe manier op het circuit. De robuuste en snelle Ford Mustang GT met een woeste american muscle car beleving dankzij de 4600 cc V8. Als bijrijder van de Mustang beleef je een opwindende ervaring als je de kracht en snelheid van de Mustang voelt terwijl hij zich door de bochten en rechte stukken van het circuit beweegt en zijn eigen unieke Mustang-karakter en -prestaties benadrukt.Met professionele coureurs achter het stuur kun je de dynamiek van de Mustang ervaren. Of je nu adrenaline of spanning voelt terwijl je deze ongelooflijke Ford Mustang ervaring doorkruist, het resultaat zal blijvende herinneringen aan Mustang genot zijn.De techniek van deze Ford Mustang GT is natuurlijk de dikke 4.6 liter V8 die met dank door zijn aangepaste motormanagement goed is voor +- 345 pk! Dit alles wordt overgebracht door een handgeschakelde 5-versnellingsbak die voorzien is van een Ford Racing Short Shifter die de kracht doorgeeft aan de starre achteras voorzien van een racing sperdifferentieel. Het onderstel is met raceschokbrekers en 355mm schijfremmen klaar voor een paar spannende rondjes op een circuit.Deze Mustang staat voor op 18inch wielen met 245/40-18 banden en achter 19inch met 265/40-19 banden.Het interieur van deze GT is volledig gericht op racen, de auto heeft race kuipstoelen met 6-punts veiligheidsgordels (FIA gekeurd) de raceauto is voorzien van een aangepast dashbord met een hoofdstroomschakelaar/killswitch , een brandblusser , een achteruitrijcamera en extra grote binnenspiegel en een FIA goedgekeurde rolkooi!

€ 225.00

Meer info

dict Wil je ervaren hoe hard het er aan toe kan gaan op het In totaal ben je 1 uur bezig
Mustang V8 mee rijden op circuit Assen
 

Paintball kinder uitje

Wil je echt een keer iets stoers doen? Kom dan je kinderfeestje vieren. Want als je tussen de 8 en 14 jaar bent mag je met kinderpaintball meedoen.De paintballvelden staan vol met bunkers en andere natuurlijke schuilmogelijkheden waar achter je je kunt verschuilen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten.Je krijgt een overall, een stoer masker om je ogen te beschermen en een kinderpaintball geweer dat verfballetjes wegschiet met een veer. De balletjes komen dus niet hard aan, zoals bij paintball voor volwassenen. Samen met de instructeur gaan jullie het veld in om allerlei leuke paintballspelletjes te spelen.

€ 14.50

Meer info

dict Wil je echt een keer iets stoers doen Kom dan je kinder 1,5 uur met 70 balletjes
Paintball kinder uitje
 

Motorzweefvliegen

Neem een kenningsmaking met het motorzweefvliegen door middel van een vliegles.Motorzweven is anders dan zweefvliegen en heeft meer overeenkomsten met het motorvliegen dan met het zweefvliegen.De motor, aandrijving en instrumenten hebben dan ook veel overeenkomsten met die van motorvliegtuigen. Alleen aan de spanwijdte is te zien dat dit vliegtuig ook zweefeigenschappen heeft. Het vliegtuig is verder qua vliegbereik (minimaal 3 uur vliegen op een kruissnelheid van 150 km/uur) en apparatuur (transponder, moderne GPS, en VOR-ontvanger) zonder meer geschikt voor het maken van tochten. Om een proefles te kunnen doen is het motorvliegtuig dubbelbesturingsonderricht (het toestel heeft een dubbele besturing) waarbij de vliegers naast elkaar zitten.

€ 90.00

Meer info

dict Neem een kenningsmaking met het motorzweefvliegen door 30 minuten
Motorzweefvliegen
 

Segway rijden Zandvoort 2 uur

Op een unieke manier Zandvoort verkennen dat doe je op de Segway!Je rijdt door de prachtige Kennemer duinen langs het circuit en het strand van Zandvoort.Vooraf gaand aan de tour krijg je een uitgebreide uitleg en instructie. Ook zorgen wij voor een helm met haarnetje uw veiligheid staat voorop!Segway rijden:De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Segway rijden, is dat niet heel moeilijk dan? Nee, iedereen kan het! De Segway reageert op jouw beweging: naar voren leunen is vooruit rijden en door naar achteren te leunen rem je af. Het is echt heel gemakkelijk. Dit is een begeleide tour.

€ 59.50

Meer info

dict Op een unieke manier Zandvoort verkennen dat doe je op 2 uur
Segway rijden Zandvoort 2 uur
 

Tandemvlucht paragliden Almelo

Voor veel mensen is vliegen een droom. Hoog boven de wolken, vrij voelen als en vogel!Zelf kunnen paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding?Met een instructeur kun je een duo-vlucht maken. De lierkabel trekt je de lucht in en na enkele stappen vlieg je al. In een paar minuten ben je honderden meters in de lucht en heb je een adembenemend uitzicht over het prachtige Nederland.Je zult verbaasd zijn: Het geeft je een gevoel van vrijheid, om als een vogel te vliegen boven de aarde.Wat kun je verwachten?Wanneer je op het lierveld aankomt, meld je dan even bij de instructeur. Nadat je kennis hebt gemaakt, moet je nog een disclaimer invullen. Dit is verplicht voordat je gaat vliegen.Je maakt kennis met de vlieguitrusting en je krijgt een harnas aan en een helm op. Je wordt voor de instructeur vastgemaakt aan het scherm, dat achter jullie ligt. De lierkabel wordt aan je vastgekoppeld en trekt je, slechts na een paar stappen, de lucht in en je vlucht begint.Wanneer je rond de 300 - 500 meter hoogte bent gekomen, ontkoppel je en vlieg je zo vrij als een vogel rond. De instructeur legt je uit hoe je kunt sturen. Genietend van het uitzicht draai je je eerste bochten.De duur van je vlucht wordt voornamelijk bepaald door de aan- of afwezigheid van thermiek en kan variëren van een enkele minuten tot meer dan een half uur.Wij kunnen je echter niet garanderen hoe lang je zult vliegen. Maar je zult versteld staan, ook boven Nederland vliegen is ontzettend gaaf.

€ 60.00

Meer info

dict Voor veel mensen is vliegen een droom. Hoog boven de wo Ongeveer 20 minuten
Tandemvlucht paragliden Almelo
 

E bike huren Medemblik

Op zoek naar een leuke activiteit in Medemblik e.o.? Een fiets huren is nog altijd de populairste activiteit in onze omgeving. Niet geheel onterecht, want soms lijkt het wel dat de omgeving van het IJsselmeer gemaakt is voor fietstochten. Met onze elektrische fietsen geniet je optimaal van deze omgeving.Met de E-bike geniet je heel gemakkelijk van het IJsselmeer, het centrum of rijd je richting Hoorn, Enkhuizen of juist de andere kant op. Vanuit Medemblik is dit allemaal gemakkelijk te bereiken, daarnaast zijn de elektrische fietsen goed verzorgd en zijn voorzien van versnellingen.

€ 24.00

Meer info

dict Op zoek naar een leuke activiteit in Medemblik e.o. Een 1 dag
E bike huren Medemblik
 

Survival (klimmen) in de grotten van Valkenburg

Wanneer kom je klimmen? We moeten goed communiceren en ons onderlinge vertrouwen wordt flink op de proef gesteld tijdens het beklimmen van de 8m hoge klimwand.We klauteren door smalle gangetjes, klimmen omlaag via een steile ladder en maken een spannende abseil in een historische waterput. Wauw, wat een enorme adrenalinekick geeft dit!

€ 37.50

Meer info

dict Wanneer kom je klimmen We moeten goed communiceren en o 2 uur
Survival (klimmen) in de grotten van Valkenburg
 

Speelpark de Swaan Noord Holland

Het uitgebreide park biedt maar liefst vijf grote speeltuinen voor volop speelplezier voor het hele gezin!Het leukste kinderfeestje vindt natuurlijk buiten plaats en dus is speelpark deSwaan daar de perfecte plek voor. Kinderen kunnen bij ons een hele dag of middag lekker buiten spelen en ravotten. Tussendoor een lekker kindermenuutje en weer lekker verder spelen. Vergeet ook de zwemkleding niet voor volop waterpret op het waterkussen! Ouders genieten ondertussen aan een van de vele picknickbanken.De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar. Maar jongere én oudere broers en zussen, papa's, mama's, opa's en oma's mogen natuurlijk ook lekker mee spelen!Parkeren is gratis en je kunt, als je dat wenst, zelf eten en drinken meenemen (niet toegestaan zijn alcohol en ter plekke bereiden van warm voedsel).Neem bij mooi weer gerust ook je eigen tuinstoel, parasol of picknickkleed mee. Goed om te weten: huisdieren zijn niet toegestaan, net als kinderen zónder begeleiding van een volwassene!Van 19 februari t/m 31 maart is het park geopend van woensdag t/m zondag (+ gehele voorjaarsvakantie Noord) van 10.00-16.30 uur bij geschikt buitenspeelweer.April dagelijks open van 10.00 - 17.00 uur (Koningsdag gesloten).Mei t/m september dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur.In oktober open woensdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur + dagelijks in de herfstvakantie Noord.Als je binnen 30 minuten na aankomst het gevoel hebt dat het geen leuke dag gaat worden op het park dan krijg je de entree gewoon terug. De Swaan zien namelijk graag blije gezichten. Je kunt je kassabon laten zien en verlaat daadwerkelijk het park.

€ 5.00

Meer info

dict Het uitgebreide park biedt maar liefst vijf grote speel 1 dag
Speelpark de Swaan Noord Holland
 

Wijn proeverij op locatie 4 personen

Hoe maak je een keuze uit die lange wijnwanden met onbekende wijnen? Neem nu een persoonlijke wijnadviseur aan huis. Met tien wijnen uit verschillende landen komt onze wijnadviseur bij jou thuis voor het verzorgen van een wijnproeverij. Samen met je vrienden of familie kruisen we door verschillende wijnlanden op zoek naar jouw smaak.Proef kwaliteitswijnen van kleine producenten uit o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal.We starten de wijnproeverij met een sparkling wijn, gevolgd door acht wijnen uit verschillende landen met als afsluiter een fantastische port uit Portugal. Tijdens de wijnproeverij geven wij meer informatie over de wijnen, maken we wijn- en spijs combinaties en leren we jou proeven als een professional!

€ 40.00

Meer info

dict Hoe maak je een keuze uit die lange wijnwanden met onbe 2 uur
Wijn proeverij op locatie 4 personen
 

Wellness pakket

Heerlijk ontspannen. Dat is de perfecte omschrijving van dit wellness cadeaupakket! In dit pakket zit onder andere een heerlijke fles Voga prosecco, diverse sfeervolle kaarsen, luxe handzeep en een fantastiche showergel. We maken het pakket af met een zachte grijze hammam handdoek. Dit cadeaupakket is geschikt voor hem en haar!Het perfecte cadeau om iemand echt mee te verrassen!Fun om te geven en krijgen! Kies uit een bedrag tussen de 10 en 150 euro.Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.Online shoppen en te besteden bij fun mogelijkheden.De Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.De Good4fun giftcard is fun voor Nederlanders en te besteden bij Nederlandse fun bestedingsmogelijkheden.Kies ervoor om hem per mail te ontvangen of per post op je eigen adres of laat hem ergens anders bezorgen. Laat je de giftcard per post versturen dan krijg je hier een leuke cadeauverpakking bij.

€ 46.00

Meer info

dict Heerlijk ontspannen. Dat is de perfecte omschrijving va
Wellness pakket
 

Expeditie Robinson

Al meer dan 20 jaar zien we Expeditie Robinson op TV. Gave proeven, spannende eilandraden en onverwachte bondgenoten verrassen ons keer op keer. Wat zouden we graag zelf eens mee willen doen. Want die proeven, dat kunnen we zelf toch ook makkelijk!?Nou, komt dat even goed uit! Deze locatie is als enige een exclusieve licentiehouder van Expeditie Robinson in Nederland! Dit betekent dat je alleen hier terecht kunt voor de proeven zoals je die kent van televisie. Het ultieme uitje voor échte doorzetters!Uitdagende proeven bekend van TV: Reuze Memory, Rekenproef of Water Race.Laat zien dat jij in staat bent de proeven te overwinnen als een echte Robinson en bemachtig een plekje in de finale samen met jouw team!

€ 52.50

Meer info

dict Al meer dan 20 jaar zien we Expeditie Robinson op TV. G 3 uur
Expeditie Robinson