Witte Red Rag Veterschoenen Yellow Fantasy

Witte Red Rag Veterschoenen Yellow Fantasy. Leuke Red Rag schoen, in wit leer met aan de buitenzijde en hiel een suede opzetstukje met dierenprint. Opvallend ook is het fluor gele streepje, en de zilver/glitter neus/tong. De schoen is leder gevoerd en heeft een uitneembaar voetbed. Met de vetersluiting goed passend te maken aan de voet, daarnaast een functionele rits waarmee de schoen makkelijk aan en uit te trekken is. Voorzien van een slijtvaste rubber zool met een gripvast profiel.

€ 89.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Witte Red Rag Veterschoenen Yellow Fantasy. Leuke Red R
Witte Red Rag Veterschoenen Yellow Fantasy
 

Grijze Develab Veterboots Fantasy

Grijze Develab Veterboots Fantasy Veterboot, met een slank uiterlijk. Op het grijze suede is een panterprint gedrukt. De schoen is versiert met zilvere studs.

€ 104.99

Meer info

meisjesschoenen laarsjes 187 Grijze Develab Veterboots Fantasy Veterboot, met een sl
Grijze Develab Veterboots Fantasy
 

Blauwe Pinocchio Sneakers

Blauwe Pinocchio Sneakers. Sportieve Pinocchio sneaker in leer gecombineerd met suede.  Leuke zijn de witte accenten en de fluor groene veter en aantreklusje op de hiel. De sneaker is leder gevoerd en heeft een uitneembaar voetbed. Gemakkelijk aan en uit te trekken door de veter / rits combinatie. Een hielclip zorgt voor stabiliteit, de lichte slijtvaste zool heeft een gripvast profiel.

€ 89.99

Meer info

jongensschoenen veterschoenen 187 Blauwe Pinocchio Sneakers. Sportieve Pinocchio sneaker
Blauwe Pinocchio Sneakers
 

Grijze Solidus Herenschoenen Nubuk Wijdte H

Grijze Solidus Herenschoenen Nubuk Wijdte H. Heel comfortabel deze Solidus instapschoen. Het opengewerkte bovenwerk van soepel, zacht nubuck heeft een dichte neus en hiel. Gemakkelijk en snel aan en uit te trekken met de klittenbandsluiting. Leder gevoerd en een uitneembaar voetbed wat te verwisselen is met een eigen maatzool. De schoen heeft een stevige rubber zool met profiel voor een goede grip. Met een H wijdte geschikt voor de bredere voet.

€ 159.99

Meer info

herenschoenen mocassinsinstapschoenen 187 Grijze Solidus Herenschoenen Nubuk Wijdte H. Heel comfo
Grijze Solidus Herenschoenen Nubuk Wijdte H
 

Grijze Red Rag Sneakers White Nappa Combi

Grijze Red Rag Sneakers White Nappa Combi. Wauw wat een gave sneaker van Red Rag....Het leren bovenwerk heeft suede overlays, de binnenvoering is van leer met een uitneembaar voetbed. De sneaker heeft een trendy grijze snakeprint, met op het hielstukje een zebraprint. Leuk detail is de rode Red Rag merknaam op de tong. De sneaker sluit met een veter, en loopt door de dikke zool uiterst comfortabel. Een musthave voor stoere meiden !

€ 109.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Grijze Red Rag Sneakers White Nappa Combi. Wauw wat een
Grijze Red Rag Sneakers White Nappa Combi
 

Witte Twins Veterschoenen Wijdte 2,5

Witte Twins Veterschoenen Wijdte 2,5. Deze basic witte Twins veterschoen is met vele zomerse outfits te combineren. Zowel het bovenwerk als de binnenvoering is van leer, en heeft een leder bekleed uitneembaar voetbed. Leuk detail is het goudkleurige hielstukje en Twins merklabel op de tong. Dankzij de veter / rits combinatie makkelijk en snel aan en uit te trekken.  De stevige hielomsluiting zorgt voor een goede stabiliteit van de hak. Voorzien van een stevige slijtvaste zool met een gripvast profiel. Met een wijdte 2,5 is deze schoen geschikt voor de smallere voet.

€ 114.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Witte Twins Veterschoenen Wijdte 2,5. Deze basic witte
Witte Twins Veterschoenen Wijdte 2,5
 

Zwarte Piedro Veterschoenen Wijdte 3,5

Zwarte Piedro veterschoen, gemaakt van zwarte suede en heeft een satijnen veter. Dit schoentje heeft een flexibel loopzooltje wat geschikt is voor de jonge loper.

€ 104.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Zwarte Piedro veterschoen, gemaakt van zwarte suede en
Zwarte Piedro Veterschoenen Wijdte 3,5
 

Grijze Solidus Enkellaarsjes Wijdte K

Grijze Solidus Enkellaarsjes Wijdte K. Zeg je Solidus, dan zeg je comfort. Zo ook dit Solidus enkellaarsje. Uitgevoerd met  een leren bovenwerk, het voorvoet / wreef en hakgedeelte in glad leer, de zijkanten en schacht in leer met craquelé / reptiel print. Het laarsje heeft een binnenvoering van heerlijk zacht 100% wol . Het voetbed is uitneembaar en indien gewenst te verwisselen met uw eigen maatzool. Voorzien van een stevige zool met een stabiele blokhak. Dit Solidus laarsje is met een K wijdte geschikt voor de (extra) brede voet. Hip & comfortabel!

€ 189.99

Meer info

damesschoenen laarzenenkellaarsjes 187 Grijze Solidus Enkellaarsjes Wijdte K. Zeg je Solidus,
Grijze Solidus Enkellaarsjes Wijdte K
 

Gele Clic Veterschoenen Sand

Gele Clic Veterschoenen Sand. Wat een stoere sneaker van Clic ! Uitgevoerd in leer gecombineerd met ademend mesh in geel / roze, met dierenprint en metalic details op de hak / hiel. De schoen is leder gevoerd, en heeft een uitneembaar voetbed. De sneaker heeft een heerlijk zacht opgevulde tong, sluit met een veter, en heeft een trendy slijtvaste sneakerzool. Een super hippe en heel comfortabele blikvanger !

€ 119.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Gele Clic Veterschoenen Sand. Wat een stoere sneaker va
Gele Clic Veterschoenen Sand
 

Roze Piedi Nudi Sneakers Malva Crystal

Roze Piedi Nudi Sneakers Malva Crystal. Een comfortabele veterschoen / sneaker uit de nieuwe Piedi Nudi collectie. Het bovenwerk is uitgevoerd in soepel suede in een roze tint, met een leren binnenvoering. Het leren voetbed is uitneembaar en indien gewenst te verwisselen met uw eigen maatzool. Deze schoen is voorzien van een trendy plateauzool. De schoen is met een vetersluiting goed passend te maken aan de voet, en heeft daarnaast een functionele rits voor extra ruimte en gemak bij het aan en uit trekken. Een extra paar roze veters wordt meegeleverd in de doos. De Malva Crystal van Piedi Nudi  heeft een comfortabele H wijdte en is daarmee geschikt voor de bredere voet.

€ 149.99

Meer info

damesschoenen veterschoenen 187 Roze Piedi Nudi Sneakers Malva Crystal. Een comfortabel
Roze Piedi Nudi Sneakers Malva Crystal
 

Beige Via Vai Enkellaarsjes Sierra Cerbiatto

Beige Via Vai Enkellaarsjes Sierra Cerbiatto. Heel trendy dit voorjaar: de western look. De Sierra Cerbiatto van Via Vai heeft deze look, maar is daarnaast ook heel vrouwelijk. Uitgevoerd in soepel suede met een cut-out en een decoratieve metalen ring aan de buitenzijde. Het laarsje is leder gevoerd, en met een ritssluiting gemakkelijk aan- en uit te trekken. Een stoer, vrouwelijk en comfortabel laarsje wat met vele outfits te combineren is !

€ 169.99

Meer info

damesschoenen laarzenenkellaarsjes 187 Beige Via Vai Enkellaarsjes Sierra Cerbiatto. Heel tren
Beige Via Vai Enkellaarsjes Sierra Cerbiatto
 

Witte Develab Veterschoenen Leopard

Witte Develab Veterschoenen Leopard. Deze wit leren Develab schoen trekt de aandacht met de animalprint op de buitenkant van de zool en het hielstukje. De schoen is leder gevoerd, met een uitneembaar voetbed. Sluit middels een zachtroze sierlijke lintveter, en heeft daarnaast een functionele rits voor extra ruimte en gemak bij het aantrekken. Heeft een stevige, slijtvaste rubber zool.  Sportief, basic en toch een beetje opvallend !

€ 99.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Witte Develab Veterschoenen Leopard. Deze wit leren Dev
Witte Develab Veterschoenen Leopard
 

Zwarte Gattino Veterboots

Zwarte Gattino meisjes laarsjes met studs, veters en rits aan de binnenzijde van de laars.

€ 99.99

Meer info

meisjesschoenen laarsjes 187 Zwarte Gattino meisjes laarsjes met studs, veters en ri
Zwarte Gattino Veterboots
 

Witte Piedro Sneakers Wijdte 5,5

Witte Piedro Sneakers Wijdte 5,5. Sportieve lage veterschoen met de bekende uitstekende Piedro pasvorm. Uitgevoerd met een wit leren bovenwerk met als blikvanger een suede inzetstuk met panterprint rondom de schacht. De binnenvoering is geheel van leer , en heeft een voorgevormd uitneembaar voetbed.De stevige hielomsluiting zorgt voor een goede stabiliteit. Sluit met een veter en heeft een leren aantreklusje op de hiel om de schoen makkelijk mee aan te trekken. Voorzien van een slijtvaste, randgestikte rubber zool met een gripvast profiel. Met een wijdte 5,5 is deze Piedro schoen geschikt voor de bredere voet.

€ 129.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Witte Piedro Sneakers Wijdte 5,5. Sportieve lage veters
Witte Piedro Sneakers Wijdte 5,5
 

Zilveren Red Rag Sneakers

Zilveren Red Rag Sneakers. Super stoer, deze lage Rad Rag sneaker uitgevoerd in roze leer / ademend mesh met zilver kleurige details. De sneaker is leder gevoerd , met een uitneembaar voetbed. Sluit middels een vetersluiting , en heeft een gemakkelijk aantreklusje op de hiel.Met een combinatie van kleuren en materialen niet alleen helemaal hip, maar door de slijtvaste chunky zool ook nog eens uiterst comfortabel !

€ 109.99

Meer info

meisjesschoenen veterschoenen 187 Zilveren Red Rag Sneakers. Super stoer, deze lage Rad R
Zilveren Red Rag Sneakers
 

Groene ShoesMe Veterschoenen Flex Baby Proof

Groene ShoesMe Veterschoenen Flex Baby Proof. Soepel laag babyflex schoentje van ShoesMe , speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes.Het geheel leren schoentje heeft een stoere groene kleur met witte accenten.Dit flex schoentje heeft een vetersluiting waarmee het schoentje goed passend te maken is aan het voetje. Het voetbed is uitneembaar wat erg fijn is om te controleren of de voetjes nog voldoende groei- en bewegingsruimte hebben. De flexibele antislipzool heeft een goede grip, en buigt mee met de voetjes waardoor de voetjes goed kunnen afwikkelen.

€ 62.50

Meer info

jongensschoenen babyschoenen 187 Groene ShoesMe Veterschoenen Flex Baby Proof. Soepel la
Groene ShoesMe Veterschoenen Flex Baby Proof
 

Blauwe ShoesMe Veterschoenen Baby Proof

Blauwe ShoesMe Veterschoenen Baby Proof. Dit is een sportief schoentje om je eerste stapjes op te doen! Het bovenwerk is uitgevoerd in leer en textiel met een blauwe kleur. Leuke details zijn de bruine en oranje kleuren en stiksels. De vertevigde hiel zorgt voor stabiliteit en een goede loophouding. Het schoentje sluit met een klittenband sluiting en heeft een uitneembaar voetbed wat erg fijn is om te controleren of de voetjes nog voldoende groei- en bewegingsruimte hebben. Dit schoentje heeft een flexibele antislipzool die meebuigt met de voetjes waardoor de voetjes goed kunnen afwikkelen.

€ 69.99

Meer info

jongensschoenen babyschoenen 187 Blauwe ShoesMe Veterschoenen Baby Proof. Dit is een spo
Blauwe ShoesMe Veterschoenen Baby Proof
 

Kaki Develab Teenslippers

Kaki Develab Teenslippers. Stoere kaki kleurige Develab teenslipper met synthetisch leren bandjes en een soepel teenstukje.  Het leren voetbed heeft een gave camouflageprint, en houd met de opstaande rand de voet mooi in de slipper. De kurken zool heeft een donkere slijtvaste zool met gripvast profiel.

€ 39.99

Meer info

jongensschoenen slippers 187 Kaki Develab Teenslippers. Stoere kaki kleurige Develab
Kaki Develab Teenslippers