Crazy Cat Mok

Crazy Cat mok van Gift Republic. Beker voor mensen die dol zijn op katten en zich het liefst de hele dag met de dieren omringen. Op de mok staan allemaal grappige kattenfoto's. Een perfecte beker om mee te nemen naar kantoor of om elke ochtend je eerste koffie van de dag uit te drinken, want hiermee verdwijnt je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon. Inhoud: 340 milliliter.

€ 12.99

Meer info

Mokken p Crazy Cat mok van Gift Republic. Beker voor mensen di Mokken
Crazy Cat Mok
 

Tegeltje Ik Ga Niet In Discussie

Tegeltje Ik ga niet in discussie. Tegel met de tekst: Ik ga niet in discussie, ik leg gewoon even uit waarom ik gelijk heb. Het tegeltje is van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Decoratiebordjes p Tegeltje Ik ga niet in discussie. Tegel met de tekst Decoratiebordjes
Tegeltje Ik Ga Niet In Discussie
 

Whiskey Bordspel

Whiskey bordspel van Talking Tables. Bordspel voor whiskeyliefhebbers dat helemaal geïnspireerd is op deze drank. Tijdens het bordspel beantwoord je vragen, maar je hebt ook een portie geluk nodig om te winnen. Wil je winnen, dan moet je op je verzamelkaart de verschillende whiskeysoorten verzamelen. Dit spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers of teams vanaf achttien jaar. Inhoud: speelbord, zes speelstukken, instructies, dobbelsteen, 200 vragen met whiskeythema, zes verzamelkaarten, 120 whiskeykaarten en 75 kanskaarten. Let op: dit is een Engelstalig spel. Dit is geen drankspel: je hoeft tijdens het spel niet te drinken. Afmeting: 22 x 22 x 6 centimeter.

€ 35.99

Meer info

Bordspellen p Whiskey bordspel van Talking Tables. Bordspel voor wh Bordspellen
Whiskey Bordspel
 

Microfoon Peper En Zoutstel

Microfoon peper- en zoutstel van Winkee. Peper- en zoutvaatje in de vorm van microfoons. De microfoons komen in een houten standaard. Met dit originele peper- en zoutstel ben je verzekerd van een swingend diner. Gebruik de witte microfoon voor het zout en de zwarte voor de peper. Afmeting: 11 x 7 x 8 centimeter.

€ 22.99

Meer info

Peper en zoutstellen p Microfoon peper en zoutstel van Winkee. Peper en zout Peper en zoutstellen
Microfoon Peper En Zoutstel
 

Waterfles Octopus

Waterfles van Balvi. Glazen fles om te vullen met water. Fles om water te bewaren in de koelkast. Waterfles met figuur op de bodem van de fles, handig om op tafel te zetten tijdens een etentje. Af te sluiten met de siliconen dop. De Balvi Bottle heeft een inhoud van 1,2 liter. Leverbaar in verschillende varianten. Afmeting: 30 x 8,5 x 8,5 centimeter.

€ 30.99

Meer info

Waterflessen Waterfles van Balvi. Glazen fles om te vullen met water Waterflessen
Waterfles Octopus
 

Tegeltje Home Sweet Home

Tegeltje Home Sweet Home. Op Delfts blauw geïnspireerd tegeltje met de tekst: Home sweet home? Meer home sweet chaos!. Grappig tegeltje met tegelwijsheid, maar dan net een beetje anders. Het tegeltje is gemaakt van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Decoratiebordjes Tegeltje Home Sweet Home. Op Delfts blauw geïnspireerd Decoratiebordjes
Tegeltje Home Sweet Home
 

Houten Spaarpot Dreams

Houten spaarpot van Out of the Blue. Originele transparante spaarpot in een lijst, met het spaardoel daarop geschreven. De spaarpot heeft een houten lijst en lijkt op een fotolijst. Aan de achterkant zit een haakje, zodat je de spaarpot ook op kunt hangen. Het muntgeld dat je in de spaarpot gooit blijft dus zichtbaar. Afmeting: 20 x 20 centimeter.

€ 5.99

Meer info

Spaarpotten p Houten spaarpot van Out of the Blue. Originele transp Spaarpotten
Houten Spaarpot Dreams
 

Wijn Decanteerder Deluxe

Wijn decanteerder van MikaMax. Luxe wijn decanteerder om de beste smaak uit je wijn te halen. Deze decanteerder komt compleet met een luxe standaard, waar je je wijnglas onder kunt zetten. Doordat de wijn in aanraking komt met zuurstof, wordt de wijn zachter en rijker van smaak en komen de aroma's meer tot hun recht. Met uitdruiphouder. De decanteerder is gemaakt van kunststof en is geschikt voor in de vaatwasser. Wordt geleverd inclusief opbergtasje. Afmeting: 41 x 16,5 centimeter.

€ 26.99

Meer info

Drankdispensers Wijn decanteerder van MikaMax. Luxe wijn decanteerder o Drankdispensers
Wijn Decanteerder Deluxe
 

Kat Magnetisch Whiteboard

Kat magnetisch whiteboard van Balvi. Magnetisch whiteboard in de vorm van een kat. Hang het whiteboard op koelkast, zodat je altijd direct de boodschappen kunt noteren. Ook geschikt voor het noteren van afspraken. Om op de Amerikaanse koelkast of een andere metalen ondergrond te hangen. Afmeting: 31,5 x 33 x 0,6 centimeter.

€ 9.59

Meer info

Magnetisch speelgoed Kat magnetisch whiteboard van Balvi. Magnetisch whitebo Magnetisch speelgoed
Kat Magnetisch Whiteboard
 

Globe Stormglas

Globe stormglas van MikaMax. Chique barometer in de vorm van een wereldbol, gevuld met vloeistof en kristallen die aangeven wat voor weer het wordt. Als het gaat regenen, onweren, stormen, waaien of bewolkt is, dan veranderen de kristallen in het stormglas. Een stormglas werkt het best als het dichtbij een raam staat. Het heeft twee weken nodig om te acclimatiseren. Afmeting: 14,5 x 10 x 19 centimeter.

€ 30.99

Meer info

Glazen p Globe stormglas van MikaMax. Chique barometer in de v Glazen
Globe Stormglas
 

Chill Bill Geurtjesverwijderaar

Chill Bill geurtjesverwijderaar van Monkey Business. Geurverwijderaar voor in de koelkast in de vorm van een pinguïn. De pinguïn is zwart met wit gekleurd. De Chill Bill pinguïn vul je met baking soda, zodat alle vieze geurtjes worden geabsorbeerd. Koelkast ruikt snel weer neutraal. Geschikt om geuren als ui, knoflook en vis op te absorberen. Baking soda moet vervangen worden als de geurverwijderaar zijn werk niet meer doet. Materiaal: siliconen. Afmeting: 10,1 x 6,5 x 5,3 centimeter. Gewicht: 100 gram.

€ 14.99

Meer info

Koelkastaccessoires Chill Bill geurtjesverwijderaar van Monkey Business. Ge Koelkastaccessoires
Chill Bill Geurtjesverwijderaar
 

Bierpul Niet Storen Formule 1

Bierpul Niet storen Formule 1. Grappige bierpul voor fans van Formule 1. Op de bierpul staat de tekst: Niet Storen! Ik kijk Formule 1! Een bierglas om je omgeving eraan te herinneren dat ze je in GP weekenden niet mogen storen. De dubbelzijdig bedrukte bierpul wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser. De bierpul van gematteerd glas heeft een inhoud van 500 milliliter.

€ 14.99

Meer info

Bierglazen p Bierpul Niet storen Formule 1. Grappige bierpul voor Bierglazen
Bierpul Niet Storen Formule 1
 

Vogels Mini Puzzel 150 Stukjes

Vogels mini puzzel van Kikkerland. Extra kleine puzzel, die maar 10 x 15 centimeter groot is als hij af is. Mini puzzel met vogel illustratie van John James Audubon. Offline relaxen met de mini vogel puzzel die bestaat uit 150 mini stukjes.

€ 6.99

Meer info

Puzzels Vogels mini puzzel van Kikkerland. Extra kleine puzzel, Puzzels
Vogels Mini Puzzel 150 Stukjes
 

Pen Met Onzichtbare Inkt En Verlichting

Pen met onzichtbare inkt en verlichting van Kikkerland. Pen met twee soorten inkt en drie soorten verlichting. Schrijf met gewone zwarte inkt of onzichtbare inkt, die alleen te lezen is met het blacklight licht van de pen. De pen bevat daarnaast een zaklampje aan een flexibel stangetje en een laser. De batterijen van de pen zijn te vervangen als je de bovenkant opendraait. Afmeting van de pen is 14 x 0,9 centimeter.

€ 8.99

Meer info

Pennen p Pen met onzichtbare inkt en verlichting van Kikkerlan Pennen
Pen Met Onzichtbare Inkt En Verlichting
 

Led Stormlamp

Led stormlamp van Out of the Blue. Stijlvolle ledlamp met retro look, maar in een modern jasje. Deze kampeerlantaarn is een moderne interpretatie van de olielampen van vroeger. De stormlamp heeft een aanpasbare helderheid, kan staan en opgehangen worden. Neem hem mee tijdens het kamperen of geef hem een mooi plekje in de tuin. Deze led stormlamp werkt op 2 D-batterijen (niet inbegrepen). Afmeting: 15 x 25 centimeter.

€ 19.99

Meer info

Lampen p Led stormlamp van Out of the Blue. Stijlvolle ledlamp Lampen
Led Stormlamp
 

Barbecue To Go

Barbecue to go van Winkee. Compacte barbecue die je eenvoudig in elkaar kunt zetten en mee kunt nemen. Neem de BBQ mee naar het strand, een festival of gebruik hem gewoon op je balkon. De barbecue bestaat uit een aantal losse onderdelen, dus je kunt hem makkelijk opbergen. Gemaakt van roestvrij staal. Afmeting: 23 x 17 x 5 centimeter.

€ 22.99

Meer info

Accessoires voor barbecues Barbecue to go van Winkee. Compacte barbecue die je een Accessoires voor barbecues
Barbecue To Go
 

Yoga Bordspel

Yoga bordspel van Another Me. Bordspel voor yogi's, waarbij je wordt uitgedaagd met fysieke oefeningen en leuke uitdagingen. Bij het spel wordt je kennis getest, maar ben je ook fysiek bezig. Het spel is geschikt voor vijf personen. Let op: de teksten zijn geschreven in het Engels. Afmeting: 29,5 x 28,2 x 2,5 centimeter.€ 29.88

Meer info

Bordspellen p Yoga bordspel van Another Me. Bordspel voor yogi's, w Bordspellen
Yoga Bordspel
 

Sparrow Salad Bowl White White

Witte Sparrow slaschaal en bestek van Qualy. Saladeschaal met slabestek met vogeltjes. Gemaakt van polypropyleen. Moderne variant van slabestek. Afmeting: 24 x 30 x 16 centimeter.

€ 28.73

Meer info

Mengkommen Witte Sparrow slaschaal en bestek van Qualy. Saladescha Mengkommen
Sparrow Salad Bowl White White
 

Discobal Muismat

Discobal muismat van Mustard. Grappige muismat in de vorm van een discobal. De vrolijke muismat zorgt ervoor dat je bureau niet beschadigt en dat je muis beter werkt. De muismat heeft een antisliponderkant en is waterproof. Je kunt hem makkelijk schoonmaken met een doekje. Diameter: 21 centimeter.

€ 11.99

Meer info

Kantoorartikelen p Discobal muismat van Mustard. Grappige muismat in de Kantoorartikelen
Discobal Muismat
 

Tegeltje Alle Moeders Maken Mooie Kinderen

Tegeltje Alle moeders maken mooie kinderen. Een grappig tegeltje met de tekst: Alle moeders maken mooie kinderen, maar de mijne moest natuurlijk weer overdrijven. Geef 'm cadeau op Moederdag of gewoon zomaar. Voor moeders met humor. Het tegeltje is van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.

€ 12.99

Meer info

Decoratiebordjes p Tegeltje Alle moeders maken mooie kinderen. Een grapp Decoratiebordjes
Tegeltje Alle Moeders Maken Mooie Kinderen