Hondenpenning Bot met lasergravering

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Naamplaatje met lasergravering In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Gepersonaliseerde hondenpenning in de vorm van een bot met lasergraving. Ruimte voor een lasergravering van bijvoorbeeld de naam, adres en telefoonnummer. Zo komt je hond altijd weer veilig thuis. Vul de tekst in die u op het naamplaatje wilt hebben. Wij laseren de tekst op het naamplaatje. Gemaakt van duurzaam metaal. Kies uit de lettertypes: Handwriting: Arial: Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk . Ben je onverhoopt niet tevreden, neem dan met ons contact op.

€ 14.95

Meer info

Lasergravering Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Lasergravering Naamplaatje||Lasergravering
Hondenpenning Bot met lasergravering
 

Houten Standaard Vrouw met Kat

Houten Standaard - Vrouw met Kat Een prachtige houten standaard met een vrouw en haar trouwe viervoeter, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a Cat". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo vrouw en haar kat staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Vrouw met Kat is een ideaal cadeau voor iedereen die van katten houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 18,6 cm breed x 20,3 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Vrouw met Kat is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Vrouw met Kat Een prachtige houten sta ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Vrouw met Kat
 

Canvas

Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Tijdloos Canvas is een tijdloos product en doet het altijd goed aan je wand. De afbeelding wordt gedrukt op een mat canvas van hoge kwaliteit en wordt strak opgespannen over een houten frame. Verschillende maten Onze Canvas doeken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, de framedikte is 18 mm. Huidige levertijd: circa 4-7 werkdagen. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 24.95

Meer info

Wanddecoratie Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veili ||Wanddecoratie
Canvas
 

Aluminium Dibond

Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Een strak design Met onze Aluminium Dibond heb je een mooi en strak kunstwerk aan je wand. De afbeelding wordt gedrukt op een stevig aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt Dibond ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. Bestand tegen corrosie en weersinvloeden Naast het lichte gewicht heeft Dibond nog meer excellente eigenschappen. Dibond panelen hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom zeer geschikt voor toepassingen buiten. Verschillende maten De panelen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn 3 mm dik. Staat de gewenste maat er niet bij? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of chat rechts onderaan de pagina  en vraag naar de mogelijkheden. Huidige levertijd: circa 4-7 werkdagen. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 28.95

Meer info

Wanddecoratie Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veili ||Wanddecoratie
Aluminium Dibond
 

Houten Standaard Man met Konijn

Houten Standaard - Man met Konijn Een prachtige houten standaard met een man en zijn schattige konijn, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a rabbit". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo man en zijn konijn staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Man met konijn is een ideaal cadeau voor iedereen die van konijnen houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 16,9 cm breed x 21,2 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Man met Konijn is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Man met Konijn Een prachtige houten st ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Man met Konijn
 

Houten Standaard Man met Kat

Houten Standaard - Man met Kat Een prachtige houten standaard met een man en zijn trouwe viervoeter, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a cat". Deze Houten Standaard - Man met Kat is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo man en zijn kat staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau Deze Houten Standaard - Man met kat is een ideaal cadeau voor iedereen die van katten houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 18,4 cm breed x 20,8 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Man met Kat is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Man met Kat Een prachtige houten stand ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Man met Kat
 

Houten Standaard Vrouw met Hond

Houten Standaard - Vrouw met Hond Een prachtige houten standaard met een vrouw en haar trouwe viervoeter, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a dog". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo vrouw en haar hond staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Vrouw met Hond is een ideaal cadeau voor iedereen die van honden houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 18 cm breed x 20,3 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Vrouw met Hond is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Vrouw met Hond Een prachtige houten st ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Vrouw met Hond
 

Aluminium Textiel LEDFrame

Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Een unieke belevenis aan de wand Met onze aluminium textielframes heb je een unieke belevenis aan de wand. En met LED verlichting wordt het wel heel bijzonder. De afbeelding word gedrukt op een flexibel doek. Het doek wordt voorzien van een pees (rubberen rand) die in het frame verdwijnt. Het aluminium frame schroef je vast aan de muur. Vervolgens kun je het doek in het frame bevestigen en span je het doek strak op. Het soepele doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar. Zet de verlichting aan en je hebt een waar kunstwerk aan je wand. Verwisselbaar doek Het leuke van textielframes is dat je het frame maar 1 x hoeft aan te schaffen. Vervolgens kun je gemakkelijk een los doek bij bijbestellen om lekker te kunnen wisselen. Leuk tijdens het wisselen van de seizoenen of gewoon weer een andere sfeer te creëren. Verschillende maten De frames zijn in vele maten verkrijgbaar. Zo kun je zelfs kiezen voor een wandvullend formaat voor een nog indrukwekkendere belevenis. Staat de gewenste maat er niet bij? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of chat rechts onderaan de pagina  en vraag naar de mogelijkheden. Huidige levertijd: circa 4-7 werkdagen. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 475.00

Meer info

Wanddecoratie Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veili ||Wanddecoratie
Aluminium Textiel LEDFrame
 

Houten Standaard Man met Hond

Houten Standaard - Man met Hond Een prachtige houten standaard met een man en zijn trouwe viervoeter, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a dog". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo man en zijn hond staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Man met Hond is een ideaal cadeau voor iedereen die van honden houdt. Vier de speciale band tussen mens en hond met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 15,6 cm breed x 19,3 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Man met Hond is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Man met Hond Een prachtige houten stan ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Man met Hond
 

Houten Standaard Vrouw met Paard

Houten Standaard - Vrouw met Paard Een prachtige houten standaard met een vrouw en haar paard, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a horse". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo vrouw en haar paard staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Vrouw met Paard is een ideaal cadeau voor iedereen die van paarden houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 14,7 cm breed x 22 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Vrouw met Paard is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Vrouw met Paard Een prachtige houten s ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Vrouw met Paard
 

Onderzetters Papegaaien

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's
Onderzetters Papegaaien
 

Aluminium Textiel Frame

Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Een unieke belevenis aan de wand Met onze aluminium textielframes heb je een unieke belevenis aan de wand. De afbeelding word gedrukt op een flexibel doek. Het doek wordt voorzien van een pees (rubberen rand) die in het frame verdwijnt. Het aluminium frame schroef je vast aan de muur. Vervolgens kun je het doek in het frame bevestigen en span je het doek strak op. Het soepele doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar. Verwisselbaar doek Het leuke van textielframes is dat je het frame maar 1 x hoeft aan te schaffen. Vervolgens kun je gemakkelijk een los doek bij bijbestellen om lekker te kunnen wisselen. Leuk tijdens het wisselen van de seizoenen of gewoon weer een andere sfeer te creëren. Verschillende maten De frames zijn in vele maten verkrijgbaar. Zo kun je zelfs kiezen voor een wandvullend formaat voor een nog indrukwekkendere belevenis. Staat de gewenste maat er niet bij? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of chat rechts onderaan de pagina  en vraag naar de mogelijkheden. Huidige levertijd: circa 4-7 werkdagen. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 64.95

Meer info

Wanddecoratie Met eigen foto of Thema foto In Nederland gemaakt Veili ||Wanddecoratie
Aluminium Textiel Frame
 

Onderzetters Paddestoelen

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm.   Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's||Herfst
Onderzetters Paddestoelen
 

Houten Standaard Vrouw met Konijn

Houten Standaard - Vrouw met Konijn Een prachtige houten standaard met een vrouw en haar schattige konijn, vakkundig lasergesneden tot in de perfectie, met de zin "Life is better with a rabbit". Deze Houten Standaard is gemaakt van hoogwaardig hout en is niet alleen stevig, maar geeft ook een charmant tintje aan elke ruimte. Het duo vrouw en haar konijn staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier, waardoor het een uniek en opvallend stuk decoratie is voor thuis of op kantoor. Het precieze lasersnijden en de gladde randen geven het een verfijnde look die zeker indruk zal maken. Uniek cadeau De Houten Standaard - Vrouw met konijn is een ideaal cadeau voor iedereen die van konijnen houdt. Vier de speciale band tussen mens en dier met deze mooie houten standaard. Bestel nu en voeg een vleugje warmte en liefde toe aan je omgeving. Materiaal Onze houten woonaccessoires worden gemaakt van zwart mdf hout. Alle houtproducten worden door PillowBuddies gemaakt doormiddel van lasersnijden. Zwart MDF Hout: Materiaal: MDF Hout Kleur: Zwart Dikte: 3 mm AFMETING: 17,5 cm breed x 22,4 cm hoog LEVERTIJD: Onze levertijd voor de Houten Standaard - Vrouw met Konijn is 1 tot 5 werkdagen. Wij maken onze producten zelf in Nederland. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en stevig en verzenden wij het in op maat gemaakte dozen. SPECIALE WENSEN Heb je een specifieke wens of wil je een eigen ontwerp voor de houten woondecoratie? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact  met ons op. SOCIAL MEDIA Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen.

€ 19.95

Meer info

Houten Woondecoratie Houten Standaard Vrouw met Konijn Een prachtige houten ||Houten Woondecoratie
Houten Standaard Vrouw met Konijn
 

Onderzetters Veluwe

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's||Herfst
Onderzetters Veluwe
 

Onderzetters Roofvogels

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm.   Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's||Herfst
Onderzetters Roofvogels
 

Onderzetters Zomer

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm. Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's
Onderzetters Zomer
 

Geslaagd Handdoek

Foto bedrukte handdoek Geen saaie handdoeken meer! Kies voor een handdoek met bedrukking van je eigen foto of kies uit onze thema handdoeken. Upload eenvoudig je foto en plaats deze in het venster voor de juiste afmeting. Of kies in geval van een thema handdoek een handdoek met kant en klare afbeelding naar keuze. Wij doen de rest! Kwaliteit Onze handdoeken hebben een hoogwaardige kwaliteit. De bedrukking is van haarscherpe kwaliteit én volledig bedrukt. De handdoek is lekker zacht en van 350 grams kwaliteit Je kunt de handdoeken probleemloos wassen op 40 graden en drogen in de wasdroger. Upload In het upload scherm kunt u uw foto plaatsen in het kader voor de handdoek. Houd er rekening mee dat u uw foto tot aan de donkere rand plaatst. Het gedeelte tussen de stippellijn en de de donkere rand is de afloop van de handdoek om uw foto volledig te kunnen bedrukken. Bij onze thema handdoeken is uploaden dus niet meer nodig. Levering Wij verzenden al binnen 1 tot 5 werkdagen Zakelijk Onze handdoeken zijn ook een uniek relatiegeschenk of te gebruiken binnen sportclubs etc. Interesse in grotere oplages? Neem dan even contact met ons op.

€ 12.95

Meer info

Thema Foto Handdoeken Foto bedrukte handdoek Geen saaie handdoeken meer! Kies ||Foto Handdoeken||Thema Foto Handdoeken
Geslaagd Handdoek
 

Onderzetters Vogels7

Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Jouw foto's op 6 onderzetters In Nederland gemaakt Veilig betalen met oa iDeal, Paypal en Bancontact Gecontroleerd en goedgekeurd door WebwinkelKeur Kies op welke vorm je de onderzetters wilt ontvangen en wij maken vervolgens jouw persoonlijke onderzetters. Niet alleen ter bescherming van je tafel maar ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze mogen niet missen op je tafel. Wil je liever je eigen foto's op onze onderzetters? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze andere onderzetters waar je zelf je foto's eenvoudig kan uploaden. Uniek cadeau Een persoonlijker cadeau is er niet niet. Wat is er leuker dan een set onderzetters te geven of voor jezelf te houden natuurlijk. Uitstekende kwaliteit De onderzetters zijn van hardboard, dus een mooie stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm.   Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Huidige levertijd: circa 1-5 werkdagen. Twijfel je over de kwaliteit van de foto? Neem dan contact op met de klantenservice via whatsapp of e-mail je foto naar info@pillowbuddies.nl . We helpen je graag! Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk.

€ 14.95

Meer info

Onderzetters Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij bested ||Onderzetters||Onderzetters met thema foto's||Herfst
Onderzetters Vogels7
 

Fleecedeken Vaderdag Held

Fleecedeken Vaderdag - Held Deze Fleecedeken Vaderdag - Held is het perfecte cadeau voor Vaderdag. Het deken is heerlijk zacht en heeft een schapenvacht die zorgt voor extra warmte en comfort. Dit Vaderdag fleecedeken is voorzien van een mooie kwaliteit bedrukking met een speciale tekst die perfect past bij de gelegenheid van Vaderdag. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. Het is geschikt om te gebruiken op de bank, in bed of om lekker mee op de veranda te zitten. Het is een cadeau dat vaders zeker zullen waarderen en dat ze voor lange tijd zullen koesteren. De fleecedeken is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan gemakkelijk worden gewassen en gedroogd, waardoor het een praktisch en handig item is om in huis te hebben. Of het nu gebruikt wordt om te knuffelen, te ontspannen of om extra warmte te bieden tijdens de koudere maanden, deze fleecedeken is een geweldig cadeau voor vaders die graag comfortabel en stijlvol willen relaxen. Bestel vandaag nog jouw speciale Vaderdag fleecedeken en geef je vader een cadeau die hij nooit zal vergeten. Hij zal zich herinneren hoeveel je van hem houdt elke keer als hij deze deken gebruikt. Hoe werkt het? 1. Kies je favoriete print 2. Plaats je bestelling 3. Wij doen de rest! Kwaliteit en materiaal Deze Vaderdag Sheep Fleecedeken is een heerlijk zachte en warme deken, gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken is gemaakt van 100% polyester en heeft een gewicht van 490 gram per vierkante meter. Hierdoor voelt de deken lekker zwaar en luxueus aan. De onderzijde van de deken is voorzien van een zachte schapenvacht, die je vader zal omhullen en troosten op een koele avond. De bovenzijde van de deken is bedrukt met een speciale Vaderdag tekst, die je vader eraan herinnert hoeveel hij voor jou betekent. De afmeting van dit fleecedeken is 100 cm x 150 cm , wat betekent dat het een perfecte maat is om lekker om je heen te slaan op de bank of als extra laagje op bed. Deze Vaderdag fleecedeken is wasbaar op 40 graden en kan ook in de droger worden gedroogd op een lage temperatuur. Hierdoor is de deken gemakkelijk te onderhouden en kan je vader er lekker lang van genieten. Kortom, deze Vaderdag fleecedeken is een perfect cadeau voor elke vader die van gezelligheid en warmte houdt. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, zachte schapenvacht en mooie bedrukking zal deze deken zeker in de smaak vallen bij je vader! Levertijd Onze levertijd is momenteel 1-3 werkdagen Eigen Ontwerp Ontwerp zelf je eigen Sheep Fleecedeken met een eigen foto of bedrijfslogo. Ook dat kan bij PillowBuddies. Bestel  hier jouw eigen Foto Fleecedeken. Upload eenvoudig je foto of ontwerp en wij doen de rest. Speciale Wensen Heb je een specifieke wens voor een Fleecedeken? Of wil je grotere aantallen bestellen? Neem dan even  contact   met ons op. Social Media Volg ons op  Facebook  en  Instagram Bestel nu en profiteer van Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-! Verzendkosten Nederland: € 3,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending Verzendkosten België: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending   Pillow Buddies draagt het officiële Webwinkelkeurmerk. Er zijn u al vele tevreden klanten voor gegaan.

€ 41.95

Meer info

Fleecedekens Fleecedeken Vaderdag Held Deze Fleecedeken Vaderdag Hel ||Vaderdag||Fleecedekens||Vaderdag Fleecedekens
Fleecedeken Vaderdag Held