CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4

Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas Lichtgewicht, ademend en van nature koel. Het typische warmweershirt, alleen voor jou gemaakt

€ 129.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Weekend Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas L new
CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4
 

AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4

Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Napolitaanse boord Dit overhemd is gemaakt van fijn Italiaans popeline katoen, geweven door de beroemde Thomas Mason Mill, en de strakke, elegante look is gebaseerd op modern design en traditioneel maatwerk. Dit luxe overhemd is voorzien van parelmoeren knopen, ronde manchetten en rimpelvrije enkeldraads zijnaden.

€ 114.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Zakelij Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Na new
AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4
 

COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON

Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heeft een uitgebreid weefsel dat het een onderscheidende, significante textuur geeft. Het is meestal erg glanzend. Het Royal Oxford-shirt zou populairder moeten zijn dan het is. Hoewel Bond in de hele serie voornamelijk poplin-shirts heeft gedragen, draagt Pierce Brosnan koninklijke Oxford-shirts van Turnbull & Asser in Tomorrow Never Dies en The World Is Not Enough. Alle oxford-doeken zijn mandenweefsels, van de fijnere punt tot de zwaardere standaard oxford-stof, maar de koninklijke oxford is een meer gedetailleerd weefsel dan de andere en heeft een diagonaal effect samen met de mandweefsel-look. Hoewel royal oxford de chicste van de oxford-kleding is, kan er effectief zowel geklede als sportievere overhemden van worden gemaakt.

€ 49.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online TEST OV Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heef new
COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON
 

CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4

Heren overhemd in Millefleurs-Print Florale mille fleurs motieven als stofprints.Millefleur, millefleursof mille-fleur (Franse mille-fleurs, letterlijk 'duizend bloemen') verwijst naar een achtergrondstijl van veel verschillende kleine bloemen en planten, meestal weergegeven op een groene ondergrond, alsof ze in het gras groeien. Het is hoofdzakelijk beperkt tot Europees tapijtwerk tijdens de late middeleeuwen en vroege renaissance, van ongeveer 1400 tot 1550, maar vooral rond 1480-1520. De stijl kreeg een opmerkelijke opleving van Morris & Co in het Engeland van de 19e eeuw, en werd gebruikt op originele wandtapijten, evenals illustraties uit zijn Kelmscott Press-publicaties. Demillefleurstijl wijkt af van vele anderebloemendecoraties, zoals de arabesk, omdat er veel verschillende soorten individuele planten worden getoond en er geen regelmatig patroon is.

€ 99.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Heren overhemd in Millefleurs Print Florale mille fleur new
CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4
 

ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1

Fijn gestreept seersucker-overhemd met NEHRU boord Seersucker- of spoorwegstreep is een dunne, gerimpelde, volledig katoenen stof, gewoonlijk gestreept of geruit, die wordt gebruikt om kleding te maken voor lente- en zomerkleding. Het woord kwam in het Engels uit het Hindi en is afkomstig van de Perzische woorden shakar, letterlijk "melk en suiker", van de gelijkenis van de gladde en ruwe strepen tot de gladde textuur van melk en de hobbelige textuur van suiker. Seersucker is zo geweven dat sommige draden samenkomen, waardoor de stof op sommige plaatsen een gerimpeld uiterlijk krijgt.

€ 104.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Fijn gestreept seersucker overhemd met NEHRU boord Seer new
ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1
 

AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1

Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2-fold 100 Zwitsers katoen. Formeler dan een klassieke gabardine. Perfect voor zakelijke overhemden . Fijner en lichter weefsel.

€ 119.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2 fold 100 Zwits new
AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1
 

BREISCIA ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3

Cees (C.C.J.) Andriessen (Wageningen, 20 maart 1940) geldt in Nederland als een van de vooraanstaande vertegenwoordigers van de non-figuratieve kunst uit zijn generatie. Zijn oeuvre bestaat uit tekeningen en vooral uit linoleum- en houtsneden, waaronder tal van exlibrissen. De voorstellingen zijn abstract, de vormen helder, het kleurgebruik is spaarzaam, oppervlakkig gezien blijven de bladen leeg. Cees Andriessen woont en werkt in Apeldoorn.

€ 169.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Designe Cees (C.C.J.) Andriessen (Wageningen, 20 maart 1940) ge new
BREISCIA ARTY PRINT heren overhemd CEES ANDRIESSEN 3
 

CAMPOBASSO Linnen blauwe streep heren overhemd NEON 1

Gestreept linnen zomershirt Linnen stoffen zijn ongelooflijk ademend en, net als seersucker, meestal gemaakt om te worden gedragen in warme klimaten. Linnen wordt gemaakt van vezels van de vlasplant en kan erg arbeidsintensief zijn om te produceren. Doorgaans is linnen losser geweven en transparanter dan de meeste katoenen overhemden, en heeft het een zeer unieke droge hand die anders is dan katoen. Linnen heeft ook de neiging om gemakkelijker te kreuken dan katoen en voelt daardoor over het algemeen veel meer ontspannen aan. Hoewel we dol zijn op het uiterlijk en het gevoel van linnen, geven sommige mensen de voorkeur aan overhemden van een mix van katoen/linnen, omdat je veel van de koelte van een linnen overhemd kunt bereiken terwijl het kreuken vermindert. Linnen is een textiel gemaakt van de vezels van de vlasplant. Linnen is arbeidsintensief om te vervaardigen, maar de vezel is zeer absorberend en overhemden gemaakt van linnen worden gewaardeerd om hun uitzonderlijke koelte en frisheid bij warm weer.

€ 134.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Weekend Gestreept linnen zomershirt Linnen stoffen zijn ongeloo new
CAMPOBASSO Linnen blauwe streep heren overhemd NEON 1
 

BASCHI lila supima transat streep satijn finish heren overhemd CALVO 6

Lila gestreept visgraatmotief met ronde boord, klassieke pasvorm, strijkvrij Supima®-katoenen overhemd Onze klassieke visgraatmotief is gemaakt van zacht 100% in Amerika gekweekt puur Supima®-katoen en is ontworpen voor maximaal comfort. Ons speciale productieproces garandeert het hoogste niveau van kreukvrije prestaties, plooivrije naden en vrijwel geen krimp of kleurvervaging. Vergis jeniet, wanneer Bivolino zegt "kwaliteit zonder compromis", kunt jeer zeker van zijn dat jehet allerbeste op het gebied van luxe en prestaties koopt.

€ 119.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Lila gestreept visgraatmotief met ronde boord, klassiek new
BASCHI lila supima transat streep satijn finish heren overhemd CALVO 6
 

AOSTA Fil à Fil uni hemelsblauw heren overhemd PARTY 2

End-on-end (ook fil-à-fil) is een soort dicht geweven, platbinding stof gemaakt door de afwisseling van lichte en donkere ketting- en inslagdraden, wat resulteert in een gemêleerd effect. De Engelse term komt van het Franse "fil-à-fil", letterlijk "thread-to-thread". Het wordt meestal geweven van katoen- of linnenvezels en wordt veel gebruikt voor zomerse overhemden

€ 114.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Zakelij End on end (ook fil à fil) is een soort dicht geweven, new
AOSTA Fil à Fil uni hemelsblauw heren overhemd PARTY 2
 

glimble