CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4

Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas Lichtgewicht, ademend en van nature koel. Het typische warmweershirt, alleen voor jou gemaakt

€ 129.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Weekend Het perfect passende bruin linnen shirt van Monti Sas L new
CREMONA bruin uni linnen heren overhemd SERA 4
 

AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4

Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Napolitaanse boord Dit overhemd is gemaakt van fijn Italiaans popeline katoen, geweven door de beroemde Thomas Mason Mill, en de strakke, elegante look is gebaseerd op modern design en traditioneel maatwerk. Dit luxe overhemd is voorzien van parelmoeren knopen, ronde manchetten en rimpelvrije enkeldraads zijnaden.

€ 114.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Zakelij Klassiek passend blauw gestreept poplin overhemd met Na new
AVELLINO Gestreepte Popeline koningsblauw heren overhemd TUFO 4
 

COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON

Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heeft een uitgebreid weefsel dat het een onderscheidende, significante textuur geeft. Het is meestal erg glanzend. Het Royal Oxford-shirt zou populairder moeten zijn dan het is. Hoewel Bond in de hele serie voornamelijk poplin-shirts heeft gedragen, draagt Pierce Brosnan koninklijke Oxford-shirts van Turnbull & Asser in Tomorrow Never Dies en The World Is Not Enough. Alle oxford-doeken zijn mandenweefsels, van de fijnere punt tot de zwaardere standaard oxford-stof, maar de koninklijke oxford is een meer gedetailleerd weefsel dan de andere en heeft een diagonaal effect samen met de mandweefsel-look. Hoewel royal oxford de chicste van de oxford-kleding is, kan er effectief zowel geklede als sportievere overhemden van worden gemaakt.

€ 49.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online TEST OV Royal Oxford is een mooie, edele overhemdstof. Het heef new
COMO Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON
 

CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4

Heren overhemd in Millefleurs-Print Florale mille fleurs motieven als stofprints.Millefleur, millefleursof mille-fleur (Franse mille-fleurs, letterlijk 'duizend bloemen') verwijst naar een achtergrondstijl van veel verschillende kleine bloemen en planten, meestal weergegeven op een groene ondergrond, alsof ze in het gras groeien. Het is hoofdzakelijk beperkt tot Europees tapijtwerk tijdens de late middeleeuwen en vroege renaissance, van ongeveer 1400 tot 1550, maar vooral rond 1480-1520. De stijl kreeg een opmerkelijke opleving van Morris & Co in het Engeland van de 19e eeuw, en werd gebruikt op originele wandtapijten, evenals illustraties uit zijn Kelmscott Press-publicaties. Demillefleurstijl wijkt af van vele anderebloemendecoraties, zoals de arabesk, omdat er veel verschillende soorten individuele planten worden getoond en er geen regelmatig patroon is.

€ 99.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Heren overhemd in Millefleurs Print Florale mille fleur new
CUNEO print microdessin millefleurs hemelsblauw katoen heren overhemd MANIO 4
 

ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1

Fijn gestreept seersucker-overhemd met NEHRU boord Seersucker- of spoorwegstreep is een dunne, gerimpelde, volledig katoenen stof, gewoonlijk gestreept of geruit, die wordt gebruikt om kleding te maken voor lente- en zomerkleding. Het woord kwam in het Engels uit het Hindi en is afkomstig van de Perzische woorden shakar, letterlijk "melk en suiker", van de gelijkenis van de gladde en ruwe strepen tot de gladde textuur van melk en de hobbelige textuur van suiker. Seersucker is zo geweven dat sommige draden samenkomen, waardoor de stof op sommige plaatsen een gerimpeld uiterlijk krijgt.

€ 104.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Smart C Fijn gestreept seersucker overhemd met NEHRU boord Seer new
ARRONE nehru boord seersucker streep ecru lila heren overhemd DUNA 1
 

CIVITAVECCHIA Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON

Royal Oxford-overhemd Hoewel de naam vergelijkbaar is, lijkt deze helemaal niet op oxford of oxford-doek. Het is een geklede stof met een kenmerkende glans en textuur. Met een prominenter weefsel dan popeline of pinpoint, is het ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een formeel overhemd met zichtbare textuur. In onze Royal Oxford heeft de schering twee fijne garens die aan elkaar zijn gekoppeld. De inslag heeft een zwaarder, zacht gesponnen vulgaren, wat de stof een zeer subtiele basketweave-look geeft met een zijdeachtige en glanzende afwerking.

€ 59.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online TEST OV Royal Oxford overhemd Hoewel de naam vergelijkbaar is, new
CIVITAVECCHIA Oxford royal wit heren overhemd LABA 5 CLIFTON
 

AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1

Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2-fold 100 Zwitsers katoen. Formeler dan een klassieke gabardine. Perfect voor zakelijke overhemden . Fijner en lichter weefsel.

€ 119.00

Meer info

Heren Overhemd Luxe klassieke overhemden online Italian Wit herenoverhemd van fijne keperstof. 2 fold 100 Zwits new
AVIGLIANO Witte fijne twill heren overhemd SANTI 1