Jochie Freaks jongensboot

Deze blauwe jongenssneaker van het merk Jochie en Freaks is volledig gemaakt van leer. De schoen heeft een paar stoere gele veters en witte accenten.

€ 50.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Jochie en Freaks sneaker

Deze groene jongenssneaker van het merk Jochie en Freaks heeft een bovendeel van leer met een relief. De binnenvoering en binnenzool zijn beide van leer. De sneaker heeft een veter, rits en klittenbandsluiting en een uitneembaar voetbed.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Jochie en Freaks babyschoentje

Dit groene babyschoentje van het merk Jochie en Freaks heeft een bovendeel van leer. De binnenvoering en binnenzool zijn eveneens van leer. Het schoentje heeft twee klittenbandsluitingen. De loopzool is soepel en voorzien van anti-slip.

€ 41.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Jochie en freaks babyschoentje

Dit bruine babyschoentje van het merk Jochie en Freaks heeft een bovendeel van leer. De binnenvoering en binnenzool zijn beide ook van leer. Het spoele schoentje heeft een vetersluiting en anti sip op de voetzool.

€ 41.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Pantofola d'Oro Pizzoli Chelsea Uomo Mid herenboot

Pantofola d'Oro Pizzoli Chelsea Uomo Mid herenboot in het cognac. Deze herenschoenen zijn gemaakt van leer en synthetisch materiaal met een kunststof loopzool. De leren binnenzool is uitneembaar.

€ 104.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Pantofola d'Oro Pizzoli Uomo High veterboot

Pantofola d'Oro Pizzoli Uomo High veterboot in het groen. Deze herenschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar.

€ 104.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Pantofola d'Oro Ponzano Uomo High veterboot

Pantofola d'Oro Ponzano Uomo High veterboot in het cognac. Deze herenschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar.

€ 97.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Pantofola d'Oro Coverciano Uomo Low veterschoen

Pantofola d'Oro Coverciano Uomo Low veterschoen in het groen. Deze herenschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar.

€ 71.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Little David veterboot

Groene Little David veterboot. Deze boots zijn gemaakt van leer en hebben een kunststof zool. Ze zijn voorzien van vetersluiting.

€ 69.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Jochie Freaks veterboot

Cognackleurige veterboot van Jochie&Freaks. Deze veterboot is gemaakt van leer en voorzien van een vetersluiting.

€ 29.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Jochie babyschoentje

Brons babyschoentje van Jochies. Dit babyschoentje is gemaakt van leer en heeft een soepele zool. De schoen is voorzien van een vetersluiting.

€ 41.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Sculptured enkellaarsje

Ecco Sculptured enkellaarsje met hak in het zwart voor dames. Dit enkellaarsje heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van de combinatie leer en textiel en de laars heeft een kunststof zool. Deze enkellaars is voorzien van een ritssluiting aan de binnenzijde en heeft een uitneembaar voetbed. De hakhoogte bedraagt ongeveer 6.5cm.

€ 83.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Mephisto Jules veterboot

Mephisto Jules veterboot in het cognac voor heren. Deze veterboots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel textiel als leer en de schoen heeft een kunststof zool. Deze veterschoen is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 159.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Skyler damesboot

Ecco Skyler damesboot in het zwart. Deze damesboot heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel leer als textiel en de boots hebben een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van zowel een rits-als klittensluiting en hebben een uitneembaar voetbed.

€ 101.49

Read on...

Schoenen
Product
 

PS Poelman meidenboot

PS Poelman meidenboot in het lak zwart. Deze boots hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering is gemaakt van zowel leer als textiel en de boots hebben een kunststof zool. De boots zijn voorzien van zowel een veter-als ritssluiting.

€ 31.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Gravity comfort veterboot

Wolky Gravity comfort veterboot in het blauw voor dames. Deze boots zijn gemaakt van leer en hebben een kunststof zool. Deze boots zijn voorzien van zowel een veter-als ritssluiting en hebben een uitneembaar voetbed.

€ 118.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Onani comfort veterboot

Wolky Onani comfort veterboot in het groen. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel.

€ 94.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky E Boot Stretch comfort veterboot

Wolky E Boot Stretch comfort veterboot in het metallic. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel.

€ 111.99

Read on...

Schoenen
Product
 

4 X Comfort enkellaarsje

Groene comfort enkellaarsjes van 4X Comfort. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een G-leest.

€ 62.99

Read on...

Schoenen
Product
 

4 X Comfort enkellaars

Blauwe comfort enkellaarsjes van 4X Comfort. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een G-leest.

€ 62.99

Read on...

Schoenen
Product