Vans YT Chapman veterschoen

Vans YT Chapman veterschoen in het zwart. Deze jongensschoenen zijn gemaakt van textiel en synthetisch materiaal.

€ 37.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Soft 2.0 veterschoen

Ecco Soft 2.0 veterschoen in het zwart lak. Deze veterschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De veterschoenen hebben een uitneembaar voetbed.

€ 89.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Jump Winter comfort veterboot

Wolky Jump Winter comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze schoenen hebben een bovenwerk en voering gemaakt van leer en een kunststof zool. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel. De boots zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 144.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Adams comfort veterboot

Wolky Adams comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een zool gemaakt van kunststof. De boots zijn voorzien van zowel een veter-als ritssluiting.

€ 129.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Wolky Red Deer comfort veterboot

Wolky Red Deer comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze schoen is helemaal van leer en heeft een uitneembaar voetbed. De schoen heeft een loopzool met een grof profiel en een hak van tussen de 2 en 4 cm.

€ 179.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Waldläufer Hanson klittenbandschoen

Waldläufer Hanson klittenbandschoen in het zwart voor mannen. Deze comfortabele herenschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van leer en textiel en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben voetwijdte H. De schoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting.

€ 129.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Skechers veterschoen

Skechers veterschoen in het zwart voor dames. Deze sneaker is van de nieuwe Street lijn van Skechers en gebaseerd op comfort, stijl en zelfvertrouwen tijdens het lopen. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een uitneembaar voetbed en heeft lakdetails.

€ 64.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Converse Star Player 2 Velcro sneaker

Zwarte converse jongenssneaker. Deze jongensschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De sneaker is voorzien van een klittenbandsluiting.

€ 31.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Lacoste sneaker

Sportieve Lacoste heren sneaker in het groen. Deze herenschoen heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal en textiel, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een los voetbed.

€ 73.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Belizia heren pantoffel

Belizia heren pantoffel in het grijs. Deze pantoffel is gemaakt van textiel en heeft een kunststof zool. Deze pantoffel is voorzien van een klittenbandsluiting.

€ 24.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Bunnies Jr. Zelma Zacht babyschoentje

Bunnies Jr. Zelma Zacht babyschoentje in het zilver. Deze babyschoentjes hebben een bovenwerk gemaakt van leer, zachte voering van textiel en een kunststof zool. De schoentjes hebben een klittenbandsluiting en een uitneembaar voetbed.

€ 64.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Rieker veterlaarsje

Stijlvolle Rieker dames veterlaars in het blauw . Deze laars heeft een bovenwerk gemaakt van synthetisch materiaal, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De laars is voorzien van veters en de hakhoogte bedraagt ongeveer 5 cm.

€ 59.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Waldläufer Haifi enkellaarsje

Waldläufer Haifi enkellaarsje in het zwart voor dames. Deze enkellaarsjes hebben een bovenwerk gemaakt van leer, binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Het voetbed is uitneembaar en de schoenen hebben een H-leest. De schoenen hebben een ritssluiting aan zowel de binnen als buitenzijde. De laarsjes hebben een klein hakje ongeveer tussen de 2-4 cm.

€ 139.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Timberland damesboot

Timberland dames boot in het zwart. Deze dames boot heeft een bovenwerk gemaakt van leer en textiel en een binnenvoering van textiel. De zool is gemaakt van kunststof.

€ 169.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Lacoste veterboot

Lacoste heren veterboot in het zwart. Deze herenschoen heeft een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. De schoen is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 94.49

Read on...

Schoenen
Product
 

Ara comfort veterboot

Ara comfort veterboot in het zwart voor dames. Deze boots hebben een H-leest. Deze damesschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer. De binnenvoering van de schoen is een combinatie van textiel en synthetisch materiaal. De boots hebben een kunststof zool en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. De schoenen hebben zowel een veter- als ritssluiting.

€ 119.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Converse Star Player 3Velcro Mid jongensboot

Donkerblauwe Converse jongensboot. Deze jongensschoenen hebben een bovenwerk gemaakt van leer, een binnenvoering van textiel en een kunststof zool. Deze boot is voorzien van drie klittenbandsluitingen.

€ 54.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Ecco Soft 5 sneaker

Ecco Soft 5 damessneaker in het donkerblauw. Deze damesschoen heeft een bovenwerk van leer. De binnenvoering van de schoen is een combinatie van leer en textiel. De schoen heeft een kunststof zool en zijn voorzien van een los voetbed.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris veterboot

Tamaris veterboot in het bruin voor dames. Deze veterboots hebben een bovenwerk gemaakt van de combinatie synthetisch materiaal, textiel en leer. De binnenvoering is warm gevoerd en de schoen heeft een kunststof zool. De boots zijn voorzien van zowel een veter als ritssluiting en hebben details van dierenprint. De hakhoogte bedraagt ongeveer 4.5 cm.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

Tamaris veterlaars

Tamaris dames veterlaars in het zwart . Deze veterslaars heeft een bovenwerk gemaakt van leer en synthetisch materiaal. De binnenvoering is gemaakt van textiel en leer en de schoen heeft een kunststof zool. De veterlaars is voorzien van een hoge hak tussen de 7-13 cm. De schoen heeft zowel een veter-als ritssluiting en is voorzien van een uitneembaar voetbed.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product